CM Punk dün gece CFFC 137'de: "Ben CM Punk ve soykırımın durdurulmasını diliyorum."
BerzerkBryan Boliever Katılım 26 Tem 2023 Konular 2,257 Mesajlar 6,514 Beğeni sayısı 1,392 PG Nakit 550 Konum Cehennemin Dibi Favori Güreşçi Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley 19 Eki 2024 #1 CM Punk dün gece CFFC 137'de: "Ben CM Punk ve soykırımın durdurulmasını diliyorum."
KALKTI!!!! Ne Zaman? Katılım 2 Tem 2023 Konular 78 Mesajlar 19,118 Beğeni sayısı 6,414 PG Nakit 2,555 Favori Güreşçi John Cena ELITE Fenomen Şov Takipçisi Yorumcu Turnuva Kazananı 19 Eki 2024 #2 Daha çok dalga geçmişler gibi.
Nature Boy don't trust, verify Katılım 2 Tem 2023 Konular 218 Mesajlar 8,395 Beğeni sayısı 2,884 PG Nakit 1,160 19 Eki 2024 #3 @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. KALKTI!!!!' Alıntı: Daha çok dalga geçmişler gibi. Genişletmek için tıkla ... Bu adamın politik mesajları ortada. Kulp bulmak için fazla uğraşıyorsunuz. Ağabeyimizin büyüklüğünü kabul edip konseye girme zamanın gelmiş Özer.
@Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. KALKTI!!!!' Alıntı: Daha çok dalga geçmişler gibi. Genişletmek için tıkla ... Bu adamın politik mesajları ortada. Kulp bulmak için fazla uğraşıyorsunuz. Ağabeyimizin büyüklüğünü kabul edip konseye girme zamanın gelmiş Özer.
KALKTI!!!! Ne Zaman? Katılım 2 Tem 2023 Konular 78 Mesajlar 19,118 Beğeni sayısı 6,414 PG Nakit 2,555 Favori Güreşçi John Cena ELITE Fenomen Şov Takipçisi Yorumcu Turnuva Kazananı 19 Eki 2024 #4 Nature Boy' Alıntı: @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. Bu adamın politik mesajları ortada. Kulp bulmak için fazla uğraşıyorsunuz. Ağabeyimizin büyüklüğünü kabul edip konseye girme zamanın gelmiş Özer. Genişletmek için tıkla ... Satanist Punk'ın satanist mi yoksa iyiyi güzeli tavsiye edici mi olduğuna bir karar vermesi lazım.
Nature Boy' Alıntı: @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. Bu adamın politik mesajları ortada. Kulp bulmak için fazla uğraşıyorsunuz. Ağabeyimizin büyüklüğünü kabul edip konseye girme zamanın gelmiş Özer. Genişletmek için tıkla ... Satanist Punk'ın satanist mi yoksa iyiyi güzeli tavsiye edici mi olduğuna bir karar vermesi lazım.
Gloom Emekli Üye Katılım 2 Tem 2023 Konular 2,511 Mesajlar 12,951 Beğeni sayısı 2,056 PG Nakit 400 Yorumcu 19 Eki 2024 #5 Nature Boy' Alıntı: @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. Bu adamın politik mesajları ortada. Kulp bulmak için fazla uğraşıyorsunuz. Ağabeyimizin büyüklüğünü kabul edip konseye girme zamanın gelmiş Özer. Genişletmek için tıkla ... Sırf şu yorumuyla bile ortaya koyuyor karakterini. Sevmeyen, duruşuna laf atan insanda bir bozukluk ararız artık...
Nature Boy' Alıntı: @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. Bu adamın politik mesajları ortada. Kulp bulmak için fazla uğraşıyorsunuz. Ağabeyimizin büyüklüğünü kabul edip konseye girme zamanın gelmiş Özer. Genişletmek için tıkla ... Sırf şu yorumuyla bile ortaya koyuyor karakterini. Sevmeyen, duruşuna laf atan insanda bir bozukluk ararız artık...
Nature Boy don't trust, verify Katılım 2 Tem 2023 Konular 218 Mesajlar 8,395 Beğeni sayısı 2,884 PG Nakit 1,160 19 Eki 2024 #6 Gloom' Alıntı: Sırf şu yorumuyla bile ortaya koyuyor karakterini. Sevmeyen, duruşuna laf atan insanda bir bozukluk ararız artık... Genişletmek için tıkla ... Düşenin dostu, mazlumun son umudu…
Gloom' Alıntı: Sırf şu yorumuyla bile ortaya koyuyor karakterini. Sevmeyen, duruşuna laf atan insanda bir bozukluk ararız artık... Genişletmek için tıkla ... Düşenin dostu, mazlumun son umudu…
Bero ﷽﷽﷽ Katılım 2 Tem 2023 Konular 2,214 Mesajlar 5,801 Beğeni sayısı 1,997 PG Nakit 4,765 Favori Güreşçi Bray Wyatt 19 Eki 2024 #7 Nature Boy' Alıntı: @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. Bu adamın politik mesajları ortada. Kulp bulmak için fazla uğraşıyorsunuz. Ağabeyimizin büyüklüğünü kabul edip konseye girme zamanın gelmiş Özer. Genişletmek için tıkla ... Ümmetin lideri... Büyük Adammış saygı duydum.
Nature Boy' Alıntı: @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. Bu adamın politik mesajları ortada. Kulp bulmak için fazla uğraşıyorsunuz. Ağabeyimizin büyüklüğünü kabul edip konseye girme zamanın gelmiş Özer. Genişletmek için tıkla ... Ümmetin lideri... Büyük Adammış saygı duydum.
Nature Boy don't trust, verify Katılım 2 Tem 2023 Konular 218 Mesajlar 8,395 Beğeni sayısı 2,884 PG Nakit 1,160 19 Eki 2024 #8 Bero' Alıntı: Ümmetin lideri... Büyük Adammış saygı duydum. Genişletmek için tıkla ... Takkeli CM Punk avatarı ne zaman gelir?
Bero' Alıntı: Ümmetin lideri... Büyük Adammış saygı duydum. Genişletmek için tıkla ... Takkeli CM Punk avatarı ne zaman gelir?
The MANIAC HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,321 Mesajlar 13,133 Beğeni sayısı 1,918 PG Nakit 3,210 Konum Elazığ Favori Güreşçi CM Punk RPG Karakteri Jey Uso 1 Yorumcu Yönetim 19 Eki 2024 #9 Helal olsun.
Straight Outta Compton dig what im saying? Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,825 Mesajlar 9,699 Beğeni sayısı 1,868 PG Nakit 3,600 Konum Compton Favori Güreşçi Esin Bahat Royal Rumble Turnuva Galibi 19 Eki 2024 #10 Nature Boy' Alıntı: @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. Genişletmek için tıkla ... Seviyorum ve bilgili adam.
Nature Boy' Alıntı: @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. Genişletmek için tıkla ... Seviyorum ve bilgili adam.