CM Punk dün gece CFFC 137'de: "Ben CM Punk ve soykırımın durdurulmasını diliyorum."
BerzerkBryan Boliever Katılım 26 Tem 2023 Konular 465 Mesajlar 2,146 Beğeni sayısı 494 PG Nakit 500 Konum İstanbul RPG Karakteri Tyler Breeze Favori Güreşçi Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley 1 Yönetim 19 Eki 2024 #1 CM Punk dün gece CFFC 137'de: "Ben CM Punk ve soykırımın durdurulmasını diliyorum."
KALKTI!!!! Husband of World Katılım 2 Tem 2023 Konular 52 Mesajlar 10,024 Beğeni sayısı 3,073 PG Nakit 1,295 RPG Karakteri Val Venis Favori Güreşçi John Cena Yorumcu ELITE Turnuva Kazananı 19 Eki 2024 #2 Daha çok dalga geçmişler gibi.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,317 Beğeni sayısı 2,323 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 19 Eki 2024 #3 @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. KALKTI!!!!' Alıntı: Daha çok dalga geçmişler gibi. Genişletmek için tıkla ... Bu adamın politik mesajları ortada. Kulp bulmak için fazla uğraşıyorsunuz. Ağabeyimizin büyüklüğünü kabul edip konseye girme zamanın gelmiş Özer.
@Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. KALKTI!!!!' Alıntı: Daha çok dalga geçmişler gibi. Genişletmek için tıkla ... Bu adamın politik mesajları ortada. Kulp bulmak için fazla uğraşıyorsunuz. Ağabeyimizin büyüklüğünü kabul edip konseye girme zamanın gelmiş Özer.
KALKTI!!!! Husband of World Katılım 2 Tem 2023 Konular 52 Mesajlar 10,024 Beğeni sayısı 3,073 PG Nakit 1,295 RPG Karakteri Val Venis Favori Güreşçi John Cena Yorumcu ELITE Turnuva Kazananı 19 Eki 2024 #4 Nature Boy' Alıntı: @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. Bu adamın politik mesajları ortada. Kulp bulmak için fazla uğraşıyorsunuz. Ağabeyimizin büyüklüğünü kabul edip konseye girme zamanın gelmiş Özer. Genişletmek için tıkla ... Satanist Punk'ın satanist mi yoksa iyiyi güzeli tavsiye edici mi olduğuna bir karar vermesi lazım.
Nature Boy' Alıntı: @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. Bu adamın politik mesajları ortada. Kulp bulmak için fazla uğraşıyorsunuz. Ağabeyimizin büyüklüğünü kabul edip konseye girme zamanın gelmiş Özer. Genişletmek için tıkla ... Satanist Punk'ın satanist mi yoksa iyiyi güzeli tavsiye edici mi olduğuna bir karar vermesi lazım.
Gloom still just a rat in a cage Katılım 2 Tem 2023 Konular 2,107 Mesajlar 10,952 Beğeni sayısı 1,675 PG Nakit 400 1 Yorumcu Yönetim 19 Eki 2024 #5 Nature Boy' Alıntı: @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. Bu adamın politik mesajları ortada. Kulp bulmak için fazla uğraşıyorsunuz. Ağabeyimizin büyüklüğünü kabul edip konseye girme zamanın gelmiş Özer. Genişletmek için tıkla ... Sırf şu yorumuyla bile ortaya koyuyor karakterini. Sevmeyen, duruşuna laf atan insanda bir bozukluk ararız artık...
Nature Boy' Alıntı: @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. Bu adamın politik mesajları ortada. Kulp bulmak için fazla uğraşıyorsunuz. Ağabeyimizin büyüklüğünü kabul edip konseye girme zamanın gelmiş Özer. Genişletmek için tıkla ... Sırf şu yorumuyla bile ortaya koyuyor karakterini. Sevmeyen, duruşuna laf atan insanda bir bozukluk ararız artık...
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,317 Beğeni sayısı 2,323 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 19 Eki 2024 #6 Gloom' Alıntı: Sırf şu yorumuyla bile ortaya koyuyor karakterini. Sevmeyen, duruşuna laf atan insanda bir bozukluk ararız artık... Genişletmek için tıkla ... Düşenin dostu, mazlumun son umudu…
Gloom' Alıntı: Sırf şu yorumuyla bile ortaya koyuyor karakterini. Sevmeyen, duruşuna laf atan insanda bir bozukluk ararız artık... Genişletmek için tıkla ... Düşenin dostu, mazlumun son umudu…
Bero ﷽﷽﷽ Katılım 2 Tem 2023 Konular 1,755 Mesajlar 4,674 Beğeni sayısı 1,592 PG Nakit 4,050 RPG Karakteri Erick Rowan Favori Güreşçi Bray Wyatt 1 Yönetim ELITE 19 Eki 2024 #7 Nature Boy' Alıntı: @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. Bu adamın politik mesajları ortada. Kulp bulmak için fazla uğraşıyorsunuz. Ağabeyimizin büyüklüğünü kabul edip konseye girme zamanın gelmiş Özer. Genişletmek için tıkla ... Ümmetin lideri... Büyük Adammış saygı duydum.
Nature Boy' Alıntı: @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. Bu adamın politik mesajları ortada. Kulp bulmak için fazla uğraşıyorsunuz. Ağabeyimizin büyüklüğünü kabul edip konseye girme zamanın gelmiş Özer. Genişletmek için tıkla ... Ümmetin lideri... Büyük Adammış saygı duydum.
Nature Boy güreşin muhtarı Katılım 2 Tem 2023 Konular 189 Mesajlar 7,317 Beğeni sayısı 2,323 PG Nakit 1,095 Favori Güreşçi MJF 1 Yönetim 19 Eki 2024 #8 Bero' Alıntı: Ümmetin lideri... Büyük Adammış saygı duydum. Genişletmek için tıkla ... Takkeli CM Punk avatarı ne zaman gelir?
Bero' Alıntı: Ümmetin lideri... Büyük Adammış saygı duydum. Genişletmek için tıkla ... Takkeli CM Punk avatarı ne zaman gelir?
The MANIAC THE SPECIAL ONE Katılım 2 Tem 2023 Konular 613 Mesajlar 7,998 Beğeni sayısı 1,219 PG Nakit 1,885 Konum Elazığ RPG Karakteri ''Main Event'' Jey Uso Favori Güreşçi Bobby Lashley 1 Yönetim 19 Eki 2024 #9 Helal olsun.
The Lunatic Fringe kafkef Katılım 2 Tem 2023 Konular 991 Mesajlar 7,309 Beğeni sayısı 1,437 PG Nakit 2,230 Konum Compton Favori Güreşçi Shawn Michaels 19 Eki 2024 #10 Nature Boy' Alıntı: @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. Genişletmek için tıkla ... Seviyorum ve bilgili adam.
Nature Boy' Alıntı: @Gloom @The Lunatic Fringe @Bero sevmeyelim de taşa mı dönelim. Genişletmek için tıkla ... Seviyorum ve bilgili adam.