- Konular
- 56
- Beğeni sayısı
- 389
- PG Nakit
- 240
- RPG Karakteri
- Enzo Amore
- Favori Güreşçi
- Kidd Bandit
1
Ciddili Khont savunma günümdeyim açılın. Öncelikle tür farklılığına değinmek isterim: Khontkar şu ana kadar sadece trap ile bilinse de aslında drill,gangsta rap,crunk ve mumble rap gibi bir çok türde eser vermiş ve hepsinde kaliteli iş çıkarmıştır. Khontkar’ın çoğunlukla eleştirilen sözlerine gelirsek ise lirikalitenin önde olduğu şarkıları; Hiçbir şeyim yok,Koy,Nerdeydiniz,Geldiğim Yer ve Hiç Uğraşma şarkılarını önerebilirim. Düzgün bir dinleyiciyseniz zaten daha fazlasını kendiniz bulursunuz. Sözden çok müziğin ön planda olduğu kısmı saymamıza bile gerek yok zaten. Khontkar kimine göre kadını aşağılayan bir müzik yapar ama buradaki sorun kadınlar benim objemdir değil, o kadın benim objemdir şeklinde konuşması. Birçok rapçi eski sevgililerine küfürler yağdırdığında nasıl kadın düşmanı olmuyorsa Khont da aynı şekilde kadın düşmanı değildir. Sözlerdeki saçmalığı eleştirmek için çoğu kişi “sürtüğe bak” şarkısını söyler ama bu onun tek şarkısı değildir ve malum dinleyicinin dinlediği çok yabancı mc bundan daha tuhaf şarkılar yazmıştır. (Örnek: Eminem,XXXtentacion) Khontkar cidden Türkiye’de hakkının yendiğini düşündüğüm bir isimdir RedKeys adı altında birçok isme sahip çıkmış ve kendilerini geliştirmelerini sağlamıştır. Her türlü alanda kalite sunabilen bu adamı tek şarkı ile yargılayanların dinledikleri çoğu şarkının o tek şarkıdan bile saçma olduğunu görüyorum ve bu beni bayağı üzüyor.