Hangisi GOAT?

?

• ALİZADE

Oy: 4 26.7%
  • Ceza

Oy: 2 13.3%
  • Sagopa K

• Fuat

Oy: 0 0.0%
  • Saian

Oy: 1 6.7%
  • Şehinşah

• Allame

Oy: 0 0.0%
  • Diğer.

Oy: 4 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    15

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
56
Beğeni sayısı
389
PG Nakit
240
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Ciddili Khont savunma günümdeyim açılın. Öncelikle tür farklılığına değinmek isterim: Khontkar şu ana kadar sadece trap ile bilinse de aslında drill,gangsta rap,crunk ve mumble rap gibi bir çok türde eser vermiş ve hepsinde kaliteli iş çıkarmıştır. Khontkar’ın çoğunlukla eleştirilen sözlerine gelirsek ise lirikalitenin önde olduğu şarkıları; Hiçbir şeyim yok,Koy,Nerdeydiniz,Geldiğim Yer ve Hiç Uğraşma şarkılarını önerebilirim. Düzgün bir dinleyiciyseniz zaten daha fazlasını kendiniz bulursunuz. Sözden çok müziğin ön planda olduğu kısmı saymamıza bile gerek yok zaten. Khontkar kimine göre kadını aşağılayan bir müzik yapar ama buradaki sorun kadınlar benim objemdir değil, o kadın benim objemdir şeklinde konuşması. Birçok rapçi eski sevgililerine küfürler yağdırdığında nasıl kadın düşmanı olmuyorsa Khont da aynı şekilde kadın düşmanı değildir. Sözlerdeki saçmalığı eleştirmek için çoğu kişi “sürtüğe bak” şarkısını söyler ama bu onun tek şarkısı değildir ve malum dinleyicinin dinlediği çok yabancı mc bundan daha tuhaf şarkılar yazmıştır. (Örnek: Eminem,XXXtentacion) Khontkar cidden Türkiye’de hakkının yendiğini düşündüğüm bir isimdir RedKeys adı altında birçok isme sahip çıkmış ve kendilerini geliştirmelerini sağlamıştır. Her türlü alanda kalite sunabilen bu adamı tek şarkı ile yargılayanların dinledikleri çoğu şarkının o tek şarkıdan bile saçma olduğunu görüyorum ve bu beni bayağı üzüyor.

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
56
Beğeni sayısı
389
PG Nakit
240
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Ciddimi Khont savunma günümdeyim açılın. Öncelikle tür farklılığına değinmek isterim: Khontkar şu ana kadar sadece trap ile bilinse de aslında drill,gangsta rap,crunk ve mumble rap gibi bir çok türde eser vermiş ve hepsinde kaliteli iş çıkarmıştır. Khontkar’ın çoğunlukla eleştirilen sözlerine gelirsek ise lirikalitenin önde olduğu şarkıları; Hiçbir şeyim yok,Koy,Nerdeydiniz,Geldiğim Yer ve Hiç Uğraşma şarkılarını önerebilirim. Düzgün bir dinleyiciyseniz zaten daha fazlasını kendiniz bulursunuz. Sözden çok müziğin ön planda olduğu kısmı saymamıza bile gerek yok zaten. Khontkar kimine göre kadını aşağılayan bir müzik yapar ama buradaki sorun kadınlar benim objemdir değil, o kadın benim objemdir şeklinde konuşması. Birçok rapçi eski sevgililerine küfürler yağdırdığında nasıl kadın düşmanı olmuyorsa Khont da aynı şekilde kadın düşmanı değildir. Sözlerdeki saçmalığı eleştirmek için çoğu kişi “sürtüğe bak” şarkısını söyler ama bu onun tek şarkısı değildir ve malum dinleyicinin dinlediği çok yabancı mc bundan daha tuhaf şarkılar yazmıştır. (Örnek: Eminem,XXXtentacion) Khontkar cidden Türkiye’de hakkının yendiğini düşündüğüm bir isimdir RedKeys adı altında birçok isme sahip çıkmış ve kendilerini geliştirmelerini sağlamıştır. Her türlü alanda kalite sunabilen bu adamı tek şarkı ile yargılayanların dinledikleri çoğu şarkının o tek şarkıdan bile saçma olduğunu görüyorum ve bu beni bayağı üzüyor.
@Centria alın hocam seversiniz siz.

Kero

REY DEL GOLFO
Konular
427
Beğeni sayısı
718
PG Nakit
125
Hazır Khontkar ile ilgili bir inceleme gelmiş, bende duygusal kozumu kullanarak Şehinşah diyorum. Bende neden onu sevdiğimi söyleyeceğim. Öncelikle Khont ve Şeyho'nun olayları çok ilgilendirmez beni, ikisini de dinlerim. Khont'un en sevdiğim şarkısı Olmaz, Şehinşah'ın ise Karma.

Şehyo'ya gelecek olursak bir kere rhyme konusunda ciddi şekilde TR'de ki (aktif olarak) en iyi 4-5 isimden birisi, daha önceleri de böyleydi güncel piyasa da da böyle. Ve rhyme'ı o kadar iyi yaparken boş beleş kelimeler de kullanmıyor, anlamlı ve bir şey anlatmaya çalışıyor. Milyo'nun son verse full "a" mesela. "A" çok da zor değil derseniz İ ve Ü, E falan kullandığı çokça şarkısı vardır. Gençler üzerinde de önemli bir etkisi var, bir aralar cidden "Şehinşah saçı" diye bir şey vardı çok kişi kullanıyordu. Genç Rapçiler den de keşfettiği çok isim var. En büyük örneği şu an güncel de Lia Shine'dır büyük ihtimalle keza Karma grubunda da çok genç isim var.

Kendini de asla tekrar etmez, sürekli farklı tarzlar dener ve başarılı olur. Şu an da da "PHONK" türünü getirecek piyasaya abim, herkes PHONK dinlemeye başlarsa bilin ki Şeyho sayesinde.

Rap'in gerçekten Rap olduğu oldschool dediğimiz dönemde de Hip Hop Okulu, Güller Ve Rhyme gibi bir sürü GOAT şarkısı var kendisinin.

Kısaca ben Ceza, Sago'dan sonra Şehinşah derim bu piyasa da.

@Badger
Ciddili Khont savunma günümdeyim açılın. Öncelikle tür farklılığına değinmek isterim: Khontkar şu ana kadar sadece trap ile bilinse de aslında drill,gangsta rap,crunk ve mumble rap gibi bir çok türde eser vermiş ve hepsinde kaliteli iş çıkarmıştır. Khontkar’ın çoğunlukla eleştirilen sözlerine gelirsek ise lirikalitenin önde olduğu şarkıları; Hiçbir şeyim yok,Koy,Nerdeydiniz,Geldiğim Yer ve Hiç Uğraşma şarkılarını önerebilirim. Düzgün bir dinleyiciyseniz zaten daha fazlasını kendiniz bulursunuz. Sözden çok müziğin ön planda olduğu kısmı saymamıza bile gerek yok zaten. Khontkar kimine göre kadını aşağılayan bir müzik yapar ama buradaki sorun kadınlar benim objemdir değil, o kadın benim objemdir şeklinde konuşması. Birçok rapçi eski sevgililerine küfürler yağdırdığında nasıl kadın düşmanı olmuyorsa Khont da aynı şekilde kadın düşmanı değildir. Sözlerdeki saçmalığı eleştirmek için çoğu kişi “sürtüğe bak” şarkısını söyler ama bu onun tek şarkısı değildir ve malum dinleyicinin dinlediği çok yabancı mc bundan daha tuhaf şarkılar yazmıştır. (Örnek: Eminem,XXXtentacion) Khontkar cidden Türkiye’de hakkının yendiğini düşündüğüm bir isimdir RedKeys adı altında birçok isme sahip çıkmış ve kendilerini geliştirmelerini sağlamıştır. Her türlü alanda kalite sunabilen bu adamı tek şarkı ile yargılayanların dinledikleri çoğu şarkının o tek şarkıdan bile saçma olduğunu görüyorum ve bu beni bayağı üzüyor.

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
56
Beğeni sayısı
389
PG Nakit
240
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Hazır Khontkar ile ilgili bir inceleme gelmiş, bende duygusal kozumu kullanarak Şehinşah diyorum. Bende neden onu sevdiğimi söyleyeceğim. Öncelikle Khont ve Şeyho'nun olayları çok ilgilendirmez beni, ikisini de dinlerim. Khont'un en sevdiğim şarkısı Olmaz, Şehinşah'ın ise Karma.
SONUNDA YA SONUNDA BİRİ OLAYI KENDİ YAŞAMIŞ GİBİ BİR TARAFA KİN TUTMUYOR. Gel sarılayım sana

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: