Bad Blood 2024 | Şov İncelemesi


Bero

﷽﷽﷽
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,651
Mesajlar
4,467
Beğeni sayısı
1,504
PG Nakit
3,750
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Hazırlayan: Bero

1728759198775.jpeg

Şov Bilgileri

Tarih:
5 Ekim 2024, Cumartesi
Konum: Atlanta, Georgia
Mekan: State Farm Arena

Bad Blood 2024 ~ Şov İncelemesi


Kafes Aşağı iniyor ve Şov başlıyor!!!

Hell In A Cell
CM Punk vs. Drew McIntyre


Zil çalar ve ikisi birbirine bakar. Daha sonra birbirlerine yumruklarla karşılık verirler, ancak McIntyre Punk'ı köşeye gönderir ve ona vuruşlar yapar. Punk kendi sağ ve sol yumruklarıyla karşılık veriyor ama McIntyre ona yumruk yağdırıyor. McIntyre, Punk'ı ringin dışına atar ve onu kafesin yan tarafına çarptırmak ister, ancak Punk botunu kullanarak McIntyre'ın bunu yapmasını engeller. Punk, McIntyre'ı kafesin yan tarafına savurur ve kafasını kafesten sektirir, ardından ringin altından bir masa alır ve içeri atıyor. Ardından bir sandalye kapar ve ringin dışında McIntyre'a vurmak ister. ancak McIntyre sandalyeyi ondan kapar ve ona vurur. Punk'ı ring basamaklarına çarptırır ve boynunun yan tarafına vurur. McIntyre ringin altından bir alet kutusu alır ve dışarı atar. Bir İngiliz anahtarı alır ve onunla Punk'a vurmak ister, ancak Punk onun geldiğini görür ve ona yumruklar yağdırır. Ardından anahtarı alır ve ringe geri atmadan önce McIntyre'ın kafasına saplar. McIntyre, Punk'ın kafasına bir tekme atar ve ringe kaydırdığı masayı kurar, ancak Punk onu durdurur ve önce masanın yan tarafına çarpmasını sağlar.
Punk masanın ayaklarından birini kapar ve McIntyre'ın boğazını sıkmaya devam etmek için kullanır. Ardından McIntyre'ın omurgasını masaya bağlı diğer bacağa çarptırır ve bunu McIntyre'ın gözünü yaralamak için kullanmaya çalışır. McIntyre Punk'a karşı koyar ve ringin dışına yuvarlanır, ancak Punk onu takip eder ve omuzlarına alır. McIntyre kaçar ve Punk'a bir Claymore VURUYOR!! McIntyre Punk'ı kafasından önce kafesin yan tarafına çarptırır, ardından ring basamaklarından birini kapıyor ve Punk'ın kafasına vuruyor!! Punk'ı önce yüzüstü masaya çarptırır ve kafasına vurur, sonra ringe geri atar ve anahtarı tekrar kafasına saplıyor. Ringin altından başka bir masa alır ve dışarıya kurar, sonra tekrar içeri girer ve Punk'ın kafasına bir sağ yumruk indirir. McIntyre Punk'ı dışarıdaki masaya çarptırmak istiyor ama Punk kaçmak için aprona çıkıyor McIntyre'a vurmak için İngiliz anahtarını kullanarak tekrar yukarıdan uçmak ve bir tane daha indirmek ister, ancak McIntyre onun geldiğini görür ve bir suplex vuruyor. Punk daha sonra alet kutusuyla McIntyre'a iki kez vurur ve alet kutusunu kullanarak üst ipten vurmak istiyor. Punk GTS yapmak istiyor ama Drew engelliyor ve CLAYMORE!! HAYIR! Punk tekmeyi atar ve McIntyre'ı bir Sharpshooter ile yere serer ama McIntyre kaçar.

1728758141481.jpeg

McIntyre ve Punk daha sonra birbirlerine yumruklarla karşılık verir, ancak Punk McIntyre'ın kafasına bir tekme atar. McIntyre daha sonra Punk'ı bir Brainbuster ile dışarıda kurulan masaya yapıştırıyor!!!! McIntyre Punk'ı omuzlarına alır ve White Noise ile ring basamaklarına çarptırır. Punk'ı tuşlamaya çalışıyor ama Punk tekme atıyor. McIntyre bir slam ile Punk'ı mindere çarptırmak ister ama Punk bir Anaconda Vice ile karşı koyar. McIntyre bir İngiliz anahtarıyla kaçmaya çalışır ama Punk anahtarı ondan alır ve McIntyre'ın kafasına defalarca vurur. McIntyre Punk'a belden aşağı vurur ve ringin altından bir çanta alır, ardından çantayı atarak içinden bir torba raptiye çıkarır ve Claymore için için hazırlanır. Punk çekiliyor ve McIntyre raptiyelerin üstüne düşüyor!!! Punk kalçasına bir zincir sarar ve raptiyeleri topluyor RAPTİYELERİ DREW'İN AĞZINA SOKUYOR ARDINDAN KALDIRIYOR DREW'İ VE GTS!!!!! TUŞA GİDİYOR PUNK! 1! 2! 3!!!!

Kazanan: CM PUNK (31:25)

----

WWE Kadınlar Şampiyonluğu
Nia Jax (ş) vs. Bayley


Zil çalıyor ve Jax, Bayley'yi köşeye çarptırıyor. Köşedeki Bayley'ye omuzlarını savurur, ardından bir clothesline ile üzerinden geçer. Jax turnbuckle'a çıkıp Bayley'ye splash yapıyor bir ve ringin ortasında ona ikinci bir splash yapıyor. Bayley Jax'e bir bacak darbesi indirir. Jax tekme atar ve Bayley orta ipi kullanarak ona bir neckbreaker yapıyor ardından bir tope suicida yapıyor ve onu ringe geri atıyor. Nia Jax Turnbuckle'ın üstünde Bayley ona birkaç vuruş yapar ve bir powerbomb yapmak ister Jax bundan kaçınır ve Bayley'ye Bayley-To-Belly yapıyor nia Jax!! Şimdi Nia Jax köşede Jax'in başının yan tarafına bir diz indirir, ardından ona bir Sunset Powebromb yapıyor ve bunu birkaç dirsek darbesiyle devam ettiriyor. Jax tekme atıyor ve ringin dışına gidiyorlar ama Bayley onu dışarıdaki ring basamaklarına çarptırır. Jax, Bayley'e ring basamaklarında powerbomb yapıyor, ardından onu barikata çarptırıyor ve ringe geri atıyor. Jax en üst ipe çıkar ama Bayley kaçar. Jax daha sonra ona bir arka dirsek atar ama Bayley kafasının yan tarafına bir tekme vurur. JAX HAKEMİN ÜZERİNE DÜŞÜYOR! BAYLEY, JAX'A ROSE PLANT'İ VURUYOR!!! VE TUŞA GİDİYOR ANCAK HAKEM HÂLÂ YERDE!!! TİFFANY STRATTON ELİNDE KADINLAR MONEY IN THE BANK ÇANTASIYLA BELİRİR VE ÇANTAYLA BAYLEY'YE VURUYOR ARDINDAN HAKEMİ AYAĞA KALDIRIR. HAKEM STRATTON'A ÇANTASINI GERİ VERİR AMA JAX YANLIŞLIKLA STRATTON'IN ÇANTAYI KULLANMAK İSTEDİĞİNİ DÜŞÜNÜR. BAYLEY TURNBUCKLE'A ÇIKIYOR ANCAK STRATTON ÇANTASINI ONA FIRLATIYOR JAX DAHA SONRA BAYLEY'YE TURNBUCKLE'DAN SAMOAN DROP VURUYOR VE GALİBİYET İÇİN AN-NİA-LATOR VURUYOR TUŞA GİDİP MAÇI KAZANIYOR!!!

Kazanan ve hâlâ Şampiyon: Nia Jax (14:10)

----

Damian Priest vs. Finn Balor


Zil çalıyor ve Balor Priest'i kışkırtıyor. Priest, Balor'u köşeye sıkıştırır ve üzerine yumruklar yağdırır, ardından üzerine tekmeler atar ve onu yere çarptırır. ardından kafasına bir tekme atarak onu aprondan ringin dışına düşürüyor. Balor dışarıda Priest'a bir Sling Blade yapıyor ardından ringe geri döndüğünde ona birkaç darbe indirir ve bir Russian Leg Sweep yapıyor . Priest'in omurgasına bir darbe daha indirir ve ona Abdominal Stretch yapıyor ancak Priest kaçar ve Balor'u mindere çarpar. Priest daha sonra bir clothesline ile Balor'un üzerine koşar ve bir Broken Arrow uygular. Balor başka bir Sling Blade ile karşılık verir ancak Priest onu bir clothesline ile engelliyor Ardından tuşa gidiyor ama balor atıyor. Priest, Balor'un göğsüne tekmeler savurur, ancak Balor bir Pelekick ile karşılık verir ve Priest'in göğsüne bir çift stomp indirir. Priest, Balor'a Razor's Edge yapıyor!! ve tuşa gidiyor ancak balor atıyor!! Carlito ringe koşar ve hakemin dikkatini dağıtarak JD McDonagh'ın Priest'e tepeden bir jawbreaker yapması için kapıyı açar. Balor Priest'i köşeye düşürür ve ardından Coup De Grace yapıyor tuşa gidiyor ama priest kurtuluyor!! Carlito hakemin dikkatini tekrar dağıtır ve McDonagh Balor'a bir sandalye uzatır. Priest sandalyeyi ondan kapar ve McDonagh ile Carlito'yu dışarıda birbirlerine çarptırır, Balor Turnbuckle'da coup de Grace Yapmak istiyor ama damian onu tutuyor ve South Of Heaven vurup tuşa gidiyor maçı kazanıyor!!!

Kazanan: Damian Priest (12:45)

----

Triple H Ringde!!


Triple H, Atlanta'daki State Farm Arena'nın hemen ilerisinde yaşamasının üzerinden otuz yıl geçtiğine inanmanın zor olduğunu söyledi. Ardından, WWE Crown Jewel'a değinmeden ve Tartışmasız WWE Şampiyonu ile Dünya Ağır Siklet Şampiyonunun ve WWE Kadınlar Şampiyonu ile WWE Kadınlar Dünya Şampiyonunun karşılaşacağını duyurmadan önce Bad Blood için 16.092 kişilik katılım rekorunu açıkladı. Hiçbir şampiyon unvanını savunmayacak olsa da, kazananların WWE Crown Jewel Şampiyonluğunu alacağını söyledi.

1728758580170.jpeg

GUNTHER'ın müziği duyuluyor ve sahneye çıkıyor. Pazartesi günkü "Raw" programında Sami Zayn'e karşı Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu koruduktan sonra WWE Crown Jewel Şampiyonluğu için yarışacağı için heyecanlı olduğunu söyledi. Ardından Goldberg'e ve oğlu Gage'e seslenerek Gage'e Goldberg'in profesyonel bir güreşçi olduğundan daha iyi bir baba olmasını umduğunu söyledi. Goldberg barikata atlar, ancak güvenlik onu tutmak için ringe koşar.

1728758669325.jpeg

Zayn, GUNTHER'a arkadan saldırıyor bir süre birbirlerine giriyorlar sonra güvenlik ekipleri ayırıyor.

---

Kadınlar Dünya Şampiyonluğu Maçı
Liv Morgan (ş) vs. Rhea Ripley


Zil çalıyor ve Ripley Morgan'a bir saç kırbacı indiriyor. Bunu bir dropkick ile takip eder ve Morgan'a bir Fallaway Slam vuruyor. Ripley, Morgan'a alt ipten bir dropkick atar ve onu önce barikatın üst kısmına çarpar. Onu ringe geri atar, ancak Morgan Ripley'i ringin dışına geri gönderir ve dizini hedef almaya başlar. Onu ringe geri döndürür ve Boston Crab'e yapıyor ancak Ripley, Morgan'ın kafasını defalarca yere vuruyor ve kurtuluyor.
Ripley, Morgan'a Northern Lights suplex yapıyor ve tuşa gidiyor ama Morgan atıyor. Morgan daha sonra Ripley'e çelme takar ve yaralı dizini defalarca ring direğine çarptırdıktan sonra onu önce iki kez omurgasından barikata çarptırır ve bunu aprondan bir Sunset Powerbomb ile taclandırıyor!! Morgan Ripley'i ringe geri döndürür ve iplerden bir Codebreaker yapar, ardından tuşa gider ancak Ripley atıyor. Morgan Oblivion için hazırlanıyor, ancak Ripley bundan kaçınıyor ve Morgan'ın kafasına bir diz darbesi indiriyor. Morgan'a Riptide'ı indirmeye çalışır ama Morgan Crucifix bomb yapıyor tuşa gidiyor ama Rhea ripley atıyor! Morgan three amigos yapmak ister ancak Ripley üçüncüyü engeller ve Morgan'a bir Razor's Edge vuruyor!!! Dominik Köpekbalığı Kafesi'nin kapısını açıyor ama havada asılı kaldığı ve yükseklik korkusu olduğu için gidecek yeri yok. Ringe geri dönen Ripley, Morgan'a üst ipten bir Frog Splash yaptı ve Prism Trap'i yaptı . Dominik Köpekbalığı Kafesi'nden kaçmaya çalışırken Morgan pes etmekten kurtuluyor ve dışarıya yuvarlanıyor. Ripley, Morgan'ı Dominik'in gözü önünde dışarıdaki barikatlara çarpmaya gönderir, ancak Dominik kafesten atlamaya karar verir. Ripley ringin altından bir kendo stick kaparken, Dominik kendini bir zincirle kafesten aşağı sarkarken bulur. Dominik'e kendo stick ile defalarca vurur, ANCAK RAQUEL RODRİGUEZ RAMPADA RİPLEY'E SALDIRIYOR HAKEM MAÇI BİTİRİYOR!!!

DQ ile Kazanan: Rhea ripley (14:00)
Hâlâ Şampiyon: Liv Morgan

----

Roman Reigns & Cody Rhodes vs. The Bloodline


Cody ve Jacob Fatu karşılaşmaya başlıyor. Zil çalıyor ve Rhodes, Fatu'ya kendine özgü tokadını atıyor. Solo Sikoa da Reigns gibi ringe çıkar. Sikoa ve Reigns, Rhodes ve Fatu kendilerini gergin bir bakışmanın içinde bulduktan sonra aprona geri döner, cody ve Fatu Roman ve solo'ya tag veriyor. Reigns Sikoa'ya vuruşlar yapıyor, ancak Sikoa Reigns'in suratına bir tekme atıyor ve ardından bir kafa vuruşu yapıyor. Reigns köşedeki Sikoa'ya yumruklar yağdırıyor, ancak Reigns Sikoa'yı bir arka dirsekle yere seriyor ve ringin dışına atıyor. Fatu içeri giriyor Fatu aprondan Reigns'e birkaç ucuz kafa darbesi indiriyor, ardından köşede ona yumruklar atıyor ve bunu bir Kalça Saldırısıyla takip ediyor. Fatu ringe giriyor ve köşedeki Reigns'e vurmak istiyor tekrar ama Reigns onu ringin dışına gönderiyor. Rhodes Reigns'den tag almak ister, ancak Reigns Sikoa tarafından ringden çekilir. Fatu, Rhodes'a turnbuckle'dan bir Swanton Bomb yapıyor!!! Rhodes, Sikoa tag verirken Reigns'e tag vermeyi başarıyor. Reigns, Sikoa'yı önce yüzüstü köşeye çarptırıyor, ardından superman punch için hazırlanıyor. Sikoa geldiğini görüyor ve Samoan Spike yapmak isityor ama roman engelliyor. Sikoa tekme atar ve Reigns ona bir Superman punch vuruyor!!! Reigns tuşa gidiyor sikoa atıyor! Fatu ve Sikoa, Reigns'e double superkick atar ve ikisi de tepeye çıkar. Fatu bir moonsault vuruyor ardından sikoa da Splash vuruyor!!! Tuşa gidiyor sikoa ama Cody girip bozuyor!!
Fatu Rhodes'u ringin dışına atar, ancak Rhodes onu ring basamaklarına çarptırır ve anons masasını temizler.
Fatu Rhodes'u bir superkick ile yakalar ve ona saldırır, ancak Rhodes Fatu'yu barikata gönderir. Fatu ring kenarındaki alana bir sandalye atar, ancak Rhodes onu sandalyeye çarptırır ve anons masasının üzerine yatırır. Cody'de çıkıyor ve Fatu'ya crossbody yapıyor!!!
Ringe geri dönen Reigns ve Sikoa birbirlerine yumruklarla karşılık verir. Reigns, Sikoa'ya bir Superman punch indirir ve bir tane daha indirmek için koşuyor ancak Tama Tonga ve Tanga Loa ring kenarında belirerek Reigns'in dikkatini çeker. BU SIRADA SOLO SPEAR VURUYOR TUŞA GİDİYOR AMA ROMAN ATIYOR. Sikoa Reigns'i azarlar ve ona bir Samoan Spike indirmeye çalışır, ancak Tonga ve Loa'nın arkasında kapüşonlu biri görünüyor. Kapüşonlu figür, Tonga ve Loa'ya bir çift superkick vuruyor ardından bu kişinin Jimmy Uso olduğu ortaya çıkıyor!!. SOLO SİKOA OLAN BİTENE BAKARKEN ROMAN BİR SPEAR VURUYOR TUŞA GİDİYOR VE MAÇI KAZANIYOR!!

Kazanan: Roman Reigns & Cody Rhodes (25:50)

Maçtan sonra Reigns ve Jimmy birbirlerine sarılır. Jimmy zafer için Reigns'in elini kaldırır, ancak Reigns daha sonra Rhodes'u ringin karşısında görür. Reigns, Jimmy ile birlikte arkaya doğru gitmek ister, ancak The Bloodline ringde Rhodes'a saldırır. Jimmy, Reigns'e Rhodes'a yardım etmeleri gerektiğini söyler ve Reigns de kabul eder ve Cody'i kurtarıyorlar. Reigns Tartışmasız WWE Şampiyonluğunu alır ve ona verir. Rhodes şampiyonluğu havaya kaldırıyor bu SIRADA O MÜZİK DUYULUYOR THE ROCCCCCCKKKKKK!!!!!!!!!

1728759042041.jpeg

Şov bu görüntülerle sona eriyor.

Bad Blood 2024 ~ Şov Değerlendirmesi

Şovun En iyi Maçı: Hell İn A Cell maçı

Şovun En Kötü Maçı: Rhea ripley vs. Liv Morgan

Şova Puanım: 10/10
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: