RPG Damarıma Bas ya da Kaç!


Hülya Avşmaz

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
9
Mesajlar
1,752
Beğeni sayısı
246
PG Nakit
90
RPG Karakteri
Taylor Rotunda
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Kameralar bir spor salonunun önünde açılıyor ve arkası dönük bir şekilde Enzo Amore'yi dönüyoruz.Ekran görüntüsü 2024-10-01 150043.png
Enzo kamereye doğru dönerek söze giriyor:


Ah, burada olduğunuzu görmemiştim! How you doin'? Ben Enzo Amore ve 49. Payback şovundaki maçım için Chris Brookes ile antrenman yapmaya gelmiştim, ama henüz burada olmadığına göre o gelene kadar içimi dökmek istiyorum. Biliyorsunuz, ringe çıkan herkesin parlaması gerektiğine inanırım. Ama ne yazık ki ben geldiğimden beri pek parlamadım. Ama en azından bu şirketin itibarını zedeleyecek bir harekette bulunmadım. Çoğu kişi zamanında yaptığım davranışların etik dışı olduğunu söyleyip beni eleştirmişti. Diğer tarafta, kendini latin bir kadının kalçası gibi sanan bir ihtiyar var ve insanlar bu ihtiyardan övgüyle bahsediyor. Üzgünüm Val, ama senin yüzünden midem bulanıyor adamım! Ve 'SEX' saçmalığınıza gelince, bana göre 49. Payback şovunda Chris Brookes'a yaptığınız o gülünç saldırı da rezilliğinizi kanıtlıyor. Sakın benimle karşılaştırmayı denemeyin çünkü ben kimseden Malakai Black ile olan maçına müdahale etmesini istemedim. Fakat siz ringde aldığınız yenilginin hıncıyla sayı avantajınızı kullanmayı kendiniz istediniz! Chris, bu şirketteki gerçek yeteneklerden biri, sizin aksinize. İkiye bir saldırmak mı ? Bu sadece korkakça! Bu kadar aşağı seviyeye düşmek ancak size yakışırdı zaten.
Ekran görüntüsü 2024-10-01 150758.png
Hadi dürüst olalım Tyler, bir tavuk gibi ringde zıplayıp duruyorsun ve gereksiz poz kesme hareketlerinin boşluğu sayesinde kendini sürekli yerde buluyorsun! Ve siz izleyiciler, kendinize gelin! Yıllarca bir pavyon olayı yüzünden eleştirilirken bir anda insanların arka alanda kadınları puanlamasının komik bulunduğunu görüyorum. Güreşçileri güreşçi gibi değil de sex doll gibi değerlendirmek benim yaptığımdan daha mı iyi? Galiba sahnelerden uzak durduğum süreçte cidden bir şeyler değişti. Fakat bu değişim benim hiç ama hiç hoşuma gitmedi. Kendimi hak savunucusu falan olarak görmüyorum ama ben, G sertifikalı bir aygır olarak yıllar boyunca haksız yere eleştirilirken, marka değerim zedelenirken; Bu sürekli yanındaki mahluku değiştirerek aynı ''SEX'' saçmalığını devam ettiren ucubenin övülmesine katlanamıyorum. Bu konu etik ya da ahlak konusu değil bu konu Enzo Amore'nin yaşadığı haksızlıktan ibaret! Tyler sana son diyeceğim şey: potansiyelini boşa harcıyorsun ama yine de seni küçümsemiyorum. Sadece diğer herkesin yaptığı gibi yanındaki ihtiyara tekmeyi vur ve kendini kurtar! Val sana lafım ise şu: seni herkesin gördüğünden daha küçük görüyorum. Bu maç benim için güzel fırsat oldu! Sizi bu ringde parlatmak için buradayım. Sizinle işim bittiğinde ''SEX'' hikayeniz sadece utanç verici bir şaka olarak hatırlanacak. Sonuçta, ben Enzo Amore'yim, Real1'ım. Yıldız olmanın ne demek olduğunu biliyorum, aynı bir yıldızı nasıl söndüreceğimi de bildiğim gibi. Bundan sonra yeni formatınız belli: Ya damarıma basarsın ya da kaçarsın!


@SemiiZiggy
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
27
Mesajlar
1,032
Beğeni sayısı
260
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Chris Brookes kadraja giriyor. Enzo Amore’yle selamlaşıyorlar.

Chris Brookes:
Bensiz başlamışsın dostum. Eminim ki PAYBACK 49’da karşılaşacağımız iki sapık hakkında gerçekleri seyirciye söylemişsindir. Ama seni biraz daha bekleteceğim çünkü bu iki salak hakkında biraz bende konuşmak istiyorum.

Backstage Talk.gif

Enzo Amore kafasıyla onay veriyor ve Brookes konuşmaya başlıyor.

Chris Brookes:
Buraya geldiğimden beri kendimi kanıtlamaya çalıştığımın herkes farkında. Bu çabalarımın da meyvelerini birer birer alıyorum. Bazen düşüyorum bazen kalkıyorum ancak sağlam adımlarla ilerliyorum. Ancak geldiğimden beri kafamda çok büyük bir soru işareti vardı. Val Venis denen adam ne yapıyor? Bir süre bu soru kafamı kurcaladı ve cevabını buldum. Kocaman bir HİÇBİR ŞEY! Val Venis, PGW’da arkadaşlarını yarı yolda bırakmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. Önce Mayhem, sonrasında Tyler Bate ve şimdi de Tyler Breeze. Tyler Breeze’le gayet iyi olduklarını düşünebilirsiniz ancak bu sadece bir yanılsama. Val Venis, ne zamandan şirketin artık tepe noktası olamayacağını anladığında yanındakini satar ve tekrar gündem olmaya çalışır. PGW dışında nerede görseniz suç olarak şikayet edeceğiniz sapıklıkları yapar, hakaretler eder ancak burada hala üst klasmanda görünür. Kendime bu cevapları verdikten sonra aklıma bir soru daha geldi. Peki ya Venis, gündemde kalabilmek için sadece bunu mu yapıyor, yoksa ringin içinde seyircilere bir şey sunuyor mu? Bunun cevabı da hayır. Bu bunak ringin içinde de hiçbir şey sunamıyor. Evet belki sert güreştiğini düşünebilirsiniz ancak gerçekten dünyanın en kötü estetikli güreşçilerinden bir tanesi. Yeni gelen birisi Venis’i incelediğinde PGW’da yükselmek için bu arsızlıkları mı yapmam gerekiyor diye düşünebilir ancak ben bunun zıttı olmayı hepinize kanıtlayacağım. Herhangi bir şeyden çekinmiyorum, Venis gibilerini sokaklarda hep gördüm. Sadece kızlar hakkında konuşan sesleri çok çıkan heriflerdi hepsi. Sözde sokağın zorbalarıydılar. İlk gördüğünüzde korkmanız gerektiğini düşünürdünüz ama bir kere onlarla karşı karşıya gelip kafanızı kaldırırsanız onların her yere kaçıştığını görürdünüz. Venis’de böyle bir adam. Hala kendini o zorbalardan sanıyor ama bu sefer ona meydan okuyan benim. Onun gibilere her seferinde meydan okuyan ve onların üstlerinden geçen benim.

Chris Brookes biraz duraksıyor ve devam ediyor.

Chris Brookes:
Tabii ki de tek karakterimiz Val Venis değil. Bir de onun 3. Satacağı malı, 3. Kardeşi Tyler Breeze var. Tyler, PAYBACK 48’de sana saldırdım ama bu saldırıdan önce seni ringde paramparça ettim. Sana söylediğim sözleri hatırlıyor musun? BAS… IL… DIN… Tyler. Aslında Tyler ilk geldiğinde gayet ılımlıydım. Kendisi ortalama bir yetenekti ve inanın bu ortalaması rezil PGW arka alanına gayet yeterli olacağını düşünmüştüm. Ancak Venis’in peşinden koşmaya geldiğim anda Tyler’a acıdım. SANA ACIDIM TYLER. Val Venis gibi bir budalanın bile peşinden koştun. O bile ilk başta seni kabul etmedi Tyler. Salaksın, tek kelimeyle salaksın. Ben de PAYBACK 48’de seni evire çevire dövdükten sonra bilerek sana tekrar saldırdım. Seni döverek akıllandırmak istedim. Seni Venis ucubesinin yanından kurtulmak istedim ancak sonra ne oldu? Bir anda 2’ye 1 kaldım. Neyse ki Enzo Amore o gece arka alandaydı. Enzo, şu an PGW’nın en korkusuz güreşçilerinden bir tanesi. Kendisi hedefini bilen ve bu hedef konusunda her şeyi çabalayarak yapmaya çalışan birisi. Bu konuda gerçekten benziyoruz Enzo. Enzo’nun Breeze ve Venis ucubesinden beni kurtarmaya gelmesinin sebebiyde buydu. İkimiz de tırnaklarımızla en tepeye çıkmaya çalışıyorsunuz. Val ve Tyler size son sözümü söylüyorum, bunu şimdiden bilmenizi istiyorum. Bana saldırdığınız anda BA… SIL… DIN… IZ… PAYBACK 49’da gerçekten nasıl basılacağını size göstereceğiz.

Chris Brookes konuşmasını bitiriyor. Enzo’yla bir kez daha el sıkışıyorlar ve spor salonuna giriyorlar. Bu sırada kameralarımız da kapanıyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: