Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Damarıma Bas ya da Kaç!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="SemiiZiggy" data-source="post: 278843" data-attributes="member: 454"><p style="text-align: center"><strong>Chris Brookes kadraja giriyor. Enzo Amore’yle selamlaşıyorlar.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Chris Brookes: </strong>Bensiz başlamışsın dostum. Eminim ki PAYBACK 49’da karşılaşacağımız iki sapık hakkında gerçekleri seyirciye söylemişsindir. Ama seni biraz daha bekleteceğim çünkü bu iki salak hakkında biraz bende konuşmak istiyorum.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]8871[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Enzo Amore kafasıyla onay veriyor ve Brookes konuşmaya başlıyor.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Chris Brookes: </strong>Buraya geldiğimden beri kendimi kanıtlamaya çalıştığımın herkes farkında. Bu çabalarımın da meyvelerini birer birer alıyorum. Bazen düşüyorum bazen kalkıyorum ancak sağlam adımlarla ilerliyorum. Ancak geldiğimden beri kafamda çok büyük bir soru işareti vardı. Val Venis denen adam ne yapıyor? Bir süre bu soru kafamı kurcaladı ve cevabını buldum. Kocaman bir HİÇBİR ŞEY! Val Venis, PGW’da arkadaşlarını yarı yolda bırakmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. Önce Mayhem, sonrasında Tyler Bate ve şimdi de Tyler Breeze. Tyler Breeze’le gayet iyi olduklarını düşünebilirsiniz ancak bu sadece bir yanılsama. Val Venis, ne zamandan şirketin artık tepe noktası olamayacağını anladığında yanındakini satar ve tekrar gündem olmaya çalışır. PGW dışında nerede görseniz suç olarak şikayet edeceğiniz sapıklıkları yapar, hakaretler eder ancak burada hala üst klasmanda görünür. Kendime bu cevapları verdikten sonra aklıma bir soru daha geldi. Peki ya Venis, gündemde kalabilmek için sadece bunu mu yapıyor, yoksa ringin içinde seyircilere bir şey sunuyor mu? Bunun cevabı da hayır. Bu bunak ringin içinde de hiçbir şey sunamıyor. Evet belki sert güreştiğini düşünebilirsiniz ancak gerçekten dünyanın en kötü estetikli güreşçilerinden bir tanesi. Yeni gelen birisi Venis’i incelediğinde PGW’da yükselmek için bu arsızlıkları mı yapmam gerekiyor diye düşünebilir ancak ben bunun zıttı olmayı hepinize kanıtlayacağım. Herhangi bir şeyden çekinmiyorum, Venis gibilerini sokaklarda hep gördüm. Sadece kızlar hakkında konuşan sesleri çok çıkan heriflerdi hepsi. Sözde sokağın zorbalarıydılar. İlk gördüğünüzde korkmanız gerektiğini düşünürdünüz ama bir kere onlarla karşı karşıya gelip kafanızı kaldırırsanız onların her yere kaçıştığını görürdünüz. Venis’de böyle bir adam. Hala kendini o zorbalardan sanıyor ama bu sefer ona meydan okuyan benim. Onun gibilere her seferinde meydan okuyan ve onların üstlerinden geçen benim.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Chris Brookes biraz duraksıyor ve devam ediyor.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong></strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Chris Brookes: </strong>Tabii ki de tek karakterimiz Val Venis değil. Bir de onun 3. Satacağı malı, 3. Kardeşi Tyler Breeze var. Tyler, PAYBACK 48’de sana saldırdım ama bu saldırıdan önce seni ringde paramparça ettim. Sana söylediğim sözleri hatırlıyor musun? BAS… IL… DIN… Tyler. Aslında Tyler ilk geldiğinde gayet ılımlıydım. Kendisi ortalama bir yetenekti ve inanın bu ortalaması rezil PGW arka alanına gayet yeterli olacağını düşünmüştüm. Ancak Venis’in peşinden koşmaya geldiğim anda Tyler’a acıdım. SANA ACIDIM TYLER. Val Venis gibi bir budalanın bile peşinden koştun. O bile ilk başta seni kabul etmedi Tyler. Salaksın, tek kelimeyle salaksın. Ben de PAYBACK 48’de seni evire çevire dövdükten sonra bilerek sana tekrar saldırdım. Seni döverek akıllandırmak istedim. Seni Venis ucubesinin yanından kurtulmak istedim ancak sonra ne oldu? Bir anda 2’ye 1 kaldım. Neyse ki Enzo Amore o gece arka alandaydı. Enzo, şu an PGW’nın en korkusuz güreşçilerinden bir tanesi. Kendisi hedefini bilen ve bu hedef konusunda her şeyi çabalayarak yapmaya çalışan birisi. Bu konuda gerçekten benziyoruz Enzo. Enzo’nun Breeze ve Venis ucubesinden beni kurtarmaya gelmesinin sebebiyde buydu. İkimiz de tırnaklarımızla en tepeye çıkmaya çalışıyorsunuz. Val ve Tyler size son sözümü söylüyorum, bunu şimdiden bilmenizi istiyorum. Bana saldırdığınız anda BA… SIL… DIN… IZ… PAYBACK 49’da gerçekten nasıl basılacağını size göstereceğiz.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Chris Brookes konuşmasını bitiriyor. Enzo’yla bir kez daha el sıkışıyorlar ve spor salonuna giriyorlar. Bu sırada kameralarımız da kapanıyor.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SemiiZiggy, post: 278843, member: 454"] [CENTER][B]Chris Brookes kadraja giriyor. Enzo Amore’yle selamlaşıyorlar. Chris Brookes: [/B]Bensiz başlamışsın dostum. Eminim ki PAYBACK 49’da karşılaşacağımız iki sapık hakkında gerçekleri seyirciye söylemişsindir. Ama seni biraz daha bekleteceğim çünkü bu iki salak hakkında biraz bende konuşmak istiyorum. [ATTACH type="full"]8871[/ATTACH] [B]Enzo Amore kafasıyla onay veriyor ve Brookes konuşmaya başlıyor. Chris Brookes: [/B]Buraya geldiğimden beri kendimi kanıtlamaya çalıştığımın herkes farkında. Bu çabalarımın da meyvelerini birer birer alıyorum. Bazen düşüyorum bazen kalkıyorum ancak sağlam adımlarla ilerliyorum. Ancak geldiğimden beri kafamda çok büyük bir soru işareti vardı. Val Venis denen adam ne yapıyor? Bir süre bu soru kafamı kurcaladı ve cevabını buldum. Kocaman bir HİÇBİR ŞEY! Val Venis, PGW’da arkadaşlarını yarı yolda bırakmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. Önce Mayhem, sonrasında Tyler Bate ve şimdi de Tyler Breeze. Tyler Breeze’le gayet iyi olduklarını düşünebilirsiniz ancak bu sadece bir yanılsama. Val Venis, ne zamandan şirketin artık tepe noktası olamayacağını anladığında yanındakini satar ve tekrar gündem olmaya çalışır. PGW dışında nerede görseniz suç olarak şikayet edeceğiniz sapıklıkları yapar, hakaretler eder ancak burada hala üst klasmanda görünür. Kendime bu cevapları verdikten sonra aklıma bir soru daha geldi. Peki ya Venis, gündemde kalabilmek için sadece bunu mu yapıyor, yoksa ringin içinde seyircilere bir şey sunuyor mu? Bunun cevabı da hayır. Bu bunak ringin içinde de hiçbir şey sunamıyor. Evet belki sert güreştiğini düşünebilirsiniz ancak gerçekten dünyanın en kötü estetikli güreşçilerinden bir tanesi. Yeni gelen birisi Venis’i incelediğinde PGW’da yükselmek için bu arsızlıkları mı yapmam gerekiyor diye düşünebilir ancak ben bunun zıttı olmayı hepinize kanıtlayacağım. Herhangi bir şeyden çekinmiyorum, Venis gibilerini sokaklarda hep gördüm. Sadece kızlar hakkında konuşan sesleri çok çıkan heriflerdi hepsi. Sözde sokağın zorbalarıydılar. İlk gördüğünüzde korkmanız gerektiğini düşünürdünüz ama bir kere onlarla karşı karşıya gelip kafanızı kaldırırsanız onların her yere kaçıştığını görürdünüz. Venis’de böyle bir adam. Hala kendini o zorbalardan sanıyor ama bu sefer ona meydan okuyan benim. Onun gibilere her seferinde meydan okuyan ve onların üstlerinden geçen benim. [B]Chris Brookes biraz duraksıyor ve devam ediyor. Chris Brookes: [/B]Tabii ki de tek karakterimiz Val Venis değil. Bir de onun 3. Satacağı malı, 3. Kardeşi Tyler Breeze var. Tyler, PAYBACK 48’de sana saldırdım ama bu saldırıdan önce seni ringde paramparça ettim. Sana söylediğim sözleri hatırlıyor musun? BAS… IL… DIN… Tyler. Aslında Tyler ilk geldiğinde gayet ılımlıydım. Kendisi ortalama bir yetenekti ve inanın bu ortalaması rezil PGW arka alanına gayet yeterli olacağını düşünmüştüm. Ancak Venis’in peşinden koşmaya geldiğim anda Tyler’a acıdım. SANA ACIDIM TYLER. Val Venis gibi bir budalanın bile peşinden koştun. O bile ilk başta seni kabul etmedi Tyler. Salaksın, tek kelimeyle salaksın. Ben de PAYBACK 48’de seni evire çevire dövdükten sonra bilerek sana tekrar saldırdım. Seni döverek akıllandırmak istedim. Seni Venis ucubesinin yanından kurtulmak istedim ancak sonra ne oldu? Bir anda 2’ye 1 kaldım. Neyse ki Enzo Amore o gece arka alandaydı. Enzo, şu an PGW’nın en korkusuz güreşçilerinden bir tanesi. Kendisi hedefini bilen ve bu hedef konusunda her şeyi çabalayarak yapmaya çalışan birisi. Bu konuda gerçekten benziyoruz Enzo. Enzo’nun Breeze ve Venis ucubesinden beni kurtarmaya gelmesinin sebebiyde buydu. İkimiz de tırnaklarımızla en tepeye çıkmaya çalışıyorsunuz. Val ve Tyler size son sözümü söylüyorum, bunu şimdiden bilmenizi istiyorum. Bana saldırdığınız anda BA… SIL… DIN… IZ… PAYBACK 49’da gerçekten nasıl basılacağını size göstereceğiz. [B]Chris Brookes konuşmasını bitiriyor. Enzo’yla bir kez daha el sıkışıyorlar ve spor salonuna giriyorlar. Bu sırada kameralarımız da kapanıyor.[/B][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Damarıma Bas ya da Kaç!
Menü
Giriş yap