Bryan Danielson ve WWE Arasında “YES” Gerginliği

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,048
Beğeni sayısı
4,454
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Bryan Danielson temmuz ayının sonunda “YES YES YES” ifadesinin ticari markasını tescil ettirmek için başvuruda bulunmuş.

Menajeri, Bryan’a bu tescilin ücretsiz-cüzi miktar arasında bir bedele tabii olduğunu söylemiş ve bunun üzerine Bryan da tescil başvurusu yapmaya karar vermiş.

Başvurusunun ardından WWE, Bryan’a “ticari marka tescilini veya başka bir şeyi ihlal ettiğini” belirten bir tür yasal mektup göndermiş.

20 Eylül’de ticari marka başvurusu Bryan Danielson tarafından geri çekilince bu başvuru terk edilmiş olarak etiketlenmiş.

WWE de 30 Eylül’de yani dün, “YES YES YES” ifadesinin ticari markasını tescil ettirmek için başvuruda bulunmuş.​

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
56
Beğeni sayısı
390
PG Nakit
240
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Böyle bir tezahüratın belli bir marka ya da isim altında olması saçma bence. You Cant See Me gibi bir şey değil yani bu seyircilerin destek için her an bağırmak isteyebileceği bir şey.

Emrevitus

BlissFan 🔥
Konular
1,000
Beğeni sayısı
1,077
PG Nakit
1,175
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
?

Nasıl özdeşleşen bir şey değil aga SCSA için what neyse Bryan için de YES o. Bryan’dan önce kim YES chanti atıyordu?
Atmasına atıyordu da ticari marka almak saçma geliyor ki Yes gibi bir kelimeyi almak daha da saçma. What içinmde aynısını düşünüyorum. WWE için de geçerli bu almaya çalışmak nedir alıp ne yapacaksın kime kullandıracaksın saçma geliyor bana.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
476
Beğeni sayısı
498
PG Nakit
500
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
Bryan Danielson çakallık yaptı şirketten gitmeden önce Yes'i AEW'da kullanmayacağını söylemişti sonra birden yapmaya başladı her ne kadar sevsem de yakıştıramadım.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: