WWE Malakai Black'i İstiyor

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
Tekrardan yok etmek için mi?? Aleister iken harcadınız zaten adamı tekrar niye harcamak için uğaşıyorsunuz? Potansiyeli olan iyi bir Darksider karakterdi Aleister iken de, Malakai ile de öyle hala.. Eğer getireceklerse de House of Black ile birlikte gelmeli.

Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Tekrardan yok etmek için mi?? Aleister iken harcadınız zaten adamı tekrar niye harcamak için uğaşıyorsunuz? Potansiyeli olan iyi bir Darksider karakterdi Aleister iken de, Malakai ile de öyle hala.. Eğer getireceklerse de House of Black ile birlikte gelmeli.
kn69p7fbnlf71.jpg

Böyle sevinen Darksiderı ben de yok ederdim valla..

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
kn69p7fbnlf71.jpg

Böyle sevinen Darksiderı ben de yok ederdim valla..

Bunu bende doğru bulmasam da bilerek yaptığını sanmıyorum.. O dönem çok uğraştı çabaladı, en sonunda kemeri kazandı, anlık olarak kemeri kazanmanın verdiği sevinçten dolayı yapılmış bir şey.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Herkes çöp olur diyor da AEW'da da durumu pek farklı değil sanki şu an. Copeland ile rekabetteyken TNT'yi alacak en uygun isimdi küreği verdiler kemerin yanından bile geçmedi saçma sapan Trios'ta millete yatıyor şimdi. Ben gelmesi taraftarıyım en azından daha göz önünde olur ve yenge ile beraber olur.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi