İddia: Malakai Black ve Buddy Matthews WWE'ye Geri Dönüyor!


GBB

gbedas
Katılım
2 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
4,953
Beğeni sayısı
1,340
PG Nakit
330
Andrade geldiyse bu ikisi de gelir. Yanlış hatırlamıyorsam üçü iyi arkadaş zaten. Bir ara WWE’de üçlü feudu falan olmuştu bunların. + Ripley ve Zelina WWE’de ve bence AEW’da boş trio takılacaklarına WWE’ye dönmeleri daha iyi olur.
 
Katılım
2 Tem 2023
Konular
318
Mesajlar
2,333
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
340
Favori Güreşçi
Bryan Danielson
Black için geri dönüş doğru olacaktır. AEW tam verimli kullanamıyor ve kadro şişkinliğinin ciddi manada kurbanı oluyor. HHH'nın elinde WWE çatısı altında başarılara imza atacaktır.
 

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
344
Beğeni sayısı
206
PG Nakit
100
Google'a biri "havalı karanlık sözler" biri "Kenny Omega hareketleri" yazmaya ve gördükleri şeyleri şovda promo ve maç olarak sunmaya devam ettikleri sürece iki şirkette de midcardın ötesine geçemeyecekler bence. Buddy ağabeyi özellikle seven biri olarak söylüyorum. Döner tekme atan bir Undertaker veya kızıl saçlı Kenny Omega aramıyor bence güreş dünyası şu an. Benim ilgimi bu yüzden çekmiyor en azından yaptıkları işler. Grubun içinde en büyük reaksiyonu ikisinin değil Brody King ve Julia Hart'ın yaptığı çıkışların alması da belli bir şeylere işaret ediyor diye düşünüyorum. İkisinin de bayağı yetenekli adamlar olduğunu düşündüğümü de tekrar belirteyim.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: