Vince McMahon Belgeseli Yayında

Deeppy

THE FINAL BOSS
Konular
557
Beğeni sayısı
909
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Dün gece yayınlar için Netflix almıştım fakat Vince McMahon belgeselini görünce açtım. Çok sardı, bir baktım 6 bölümü de bitirmişim.

Açıkçası ilk bölümler hariç bilmediğim bir şey pek öğrenmedim. RA Era ve öncesi hakkında bilgim çok sınırlıydı. O zamanlar neler yaşandığı hakkında güzel bilgiler verildi. Vince hakkında ise, mesela bir kadına tecavüz ettiğiyle ilgili bir şey soruluyor, Vince "Rızası vardı zaten tecavüz olsa bile zaman aşımına uğramıştı." tarzında bir şey söylüyor. Bu adam tam olarak böyle baba. Sapık, hileci, başarı için her yolu mübah gören bir adam. Aynı zamanda garip bir şekilde de iyi bir adam. Onu baba olarak gören kişi sayısı hiç az değil. Belki sevdiğine karşı iyi bir adam. Belki kadınlara zaafı var. Belki değil, kadınlara zaafı olduğu kesin de... Çok extreme bir karakter. Verdiği cevapların çoğunda çelişki içeriyor. Özellikle kendisinin diğer şirketlerden adam çektiği ama aynısını WCW yapınca ağladığını görebilirsiniz. Zaten kendisi de diyor "beynimde farklı bilgisayarlar var şuan hangisinin çalıştığını bilmiyorum" tarzında bir şey söylüyordu. Skandallara gelirsek, röportajdakilere bir şey soruluyor hepsi "bilmiyorum" diyor. Bilmiyorum demek onaylamak demektir bence. Öyle bir şeyin olmadığına inanan biri "hayır, öyle bir şey olmadı" der. Bilmiyorum demek aslında var demek. Vince zaten böyle bir adam. Mr. McMahon karakteri, Vince'in gerçek hayatta yapamadığı fakat senaryonun rahatlığıyla kendi kişiliğini rahatça sergilediği bir karakter. Ha iş için yaptıklarına en ufak lafım yok. Belgesel sayesinde eski zamanlar hakkında, sektörün nasıl doğduğu ve geliştiği hakkında güzel detaylar öğrendim. Yıllardır takip eden biri olarak AE dönemi ve öncesi olsun, Pazartesi savaşları olsun araştırmaya üşendiğim şeylerdi. Genel olarak çok beğendimi söyleyebilirim.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: