Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vira bismillah başladık. Direkt The Elite üyelerinin içinden geçerek başlamışsın işe. Jack Perry'nin 00.21 sürede yatmasına bam güm patladım klngklgnlkg. Baba, biraz mücadele etseydi be. Cage'in yine sert bir şekilde promoda hart hurt girmesi... İyi Okada kemeri kaybetmemiş yauv. Hayranı olduğumdan değil de ilk şovda direkt Elite üyeleri patır patır dökülürse hikaye inandırıcılığını yitirir. Benim bildiğim Taylan, Daniel Garcia'yı MJF karşısında paspas eder. GVY ne ara AEW yaptı yauv? Neyse tebrik ederim.
Ya Elite - McMahon mevzusu bayağı ateşlenecek ya da Elite direkt süksüyü alıp sittir olup gidecek bakalım.
- Shane McMahon ilk şovdan memnun kalmış. İnsanların olumsuz tepkilerini fazla önemsemediğini, gerçek başarısını ürünün kalitesi ile ölçtüğünü öğrendik.
- Şovda Shane'i mutsuz eden tek şey, Okada-O'Reilly maçında Elite'in müdahil olmasıymış. Bunun cezasını bir sonraki Dynamite'da kesecekmiş.
- "Hangman" Adam Page ve Swerve Strickland arasındaki gerginliği çözmenin yolunu yeni yönetim, bir "kaybeden ayrılır" maçı ayarlamakta bulmuş. All Out'da iki güreşçi de, AEW kariyerlerini ortaya koyacaklar.
- Şirkette fazla kemer olduğu düşünülüyormuş. Pek çok unvanın ortadan kaldırılması bekleniyor.
- Şirket, bütçenin efektif kullanılması adına pek çok isimle yollarını ayırmış. Ayrılan güreşçilerin tam listesi aşağıda.
Aaron Solo
Abadon
Action Andretti
Alex Reynolds
Angelico
Anna Jay
Anthony Ogogo
AR Fox
Athena
Bandido
Beast Mortos
Billie Starks
Boulder
Brandon Cutler
Brian Cage
Brian Keith
Bronson
Carlie Bravo
Chuck Taylor
Cole Carter
Colt Cabana
Dante Martin
Darius Martin
Diamante
Dralistico
EJ Nduka
Emi Sakura
Evil Uno
Griff Garrison
Harley Cameron
Hologram
John Silver
Josh Woods
Katsuyori Shibata
Killswitch
Kip Sabian
Komander
Kota Ibushi
Lance Archer
Lelia Grey
Marina Shafir
Nick Comoroto
Nyla Rose
Orange Cassidy
Ortiz
Penelope Ford
Preston Vance
Queen Aminata
Rachel Ellering
Rebel
Red Velvet
Riho
Rocky Romero
Sammy Guevara
Satnam Singh
Scorpio Sky
Serpentico
Shane Taylor
Shawn Dean
Skye Blue
Tay Melo
Taya Valkyrie
The Blade
The Butcher
Trent Beretta
Truth Magnum
Turbo Floyd
Wheeler Yuta
Yuka Sakazaki
Zak Knight
- Yeni yönetim döneminde şirketin gelir kalemlerini artırmak için programlarında farklılıklar göstermesi bekleniyor.
- Shane McMahon ilk şovdan memnun kalmış. İnsanların olumsuz tepkilerini fazla önemsemediğini, gerçek başarısını ürünün kalitesi ile ölçtüğünü öğrendik.
- Şovda Shane'i mutsuz eden tek şey, Okada-O'Reilly maçında Elite'in müdahil olmasıymış. Bunun cezasını bir sonraki Dynamite'da kesecekmiş.
- "Hangman" Adam Page ve Swerve Strickland arasındaki gerginliği çözmenin yolunu yeni yönetim, bir "kaybeden ayrılır" maçı ayarlamakta bulmuş. All Out'da iki güreşçi de, AEW kariyerlerini ortaya koyacaklar.
- Şirkette fazla kemer olduğu düşünülüyormuş. Pek çok unvanın ortadan kaldırılması bekleniyor.
- Şirket, bütçenin efektif kullanılması adına pek çok isimle yollarını ayırmış. Ayrılan güreşçilerin tam listesi aşağıda.
Aaron Solo
Abadon
Action Andretti
Alex Reynolds
Angelico
Anna Jay
Anthony Ogogo
AR Fox
Athena
Bandido
Beast Mortos
Billie Starks
Boulder
Brandon Cutler
Brian Cage
Brian Keith
Bronson
Carlie Bravo
Chuck Taylor
Cole Carter
Colt Cabana
Dante Martin
Darius Martin
Diamante
Dralistico
EJ Nduka
Emi Sakura
Evil Uno
Griff Garrison
Harley Cameron
Hologram
John Silver
Josh Woods
Katsuyori Shibata
Killswitch
Kip Sabian
Komander
Kota Ibushi
Lance Archer
Lelia Grey
Marina Shafir
Nick Comoroto
Nyla Rose
Orange Cassidy
Ortiz
Penelope Ford
Preston Vance
Queen Aminata
Rachel Ellering
Rebel
Red Velvet
Riho
Rocky Romero
Sammy Guevara
Satnam Singh
Scorpio Sky
Serpentico
Shane Taylor
Shawn Dean
Skye Blue
Tay Melo
Taya Valkyrie
The Blade
The Butcher
Trent Beretta
Truth Magnum
Turbo Floyd
Wheeler Yuta
Yuka Sakazaki
Zak Knight
- Yeni yönetim döneminde şirketin gelir kalemlerini artırmak için programlarında farklılıklar göstermesi bekleniyor.
Evren zamanı yaptığım gibi uzun şov değerlendirmeleri yapmaya çalışacağım. Şimdiden kalemine sağlık diyerek başlayalım. Zaten yazdığın Be A Booker'ın sahibinin sen olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda ilk icraat şaşırtmadı. Okada hariç hepsi kaybedebilir. Derken ilk maçtan Perry'nin hakkını vermişsin, maçın detayına inince gözümde Okada'nın kemeri de tehlikeye girdi, umarım böyle bir şey yaşanmaz. Rakibin belli olmasıyla YB her türlü kaybedecek. (Sen şovu oku bırak kimin kemer kaybedeceğini diyorsan canlı izliyormuş atmosferi yaratıyorum.) BD vs. CC feci akar ya, acil alayım. Pek ilgimin olmadığı 2 kadın. Okada baba resital sunmuş deriz. Young Bucks'ın pek önemi yok, hatta sevindirdi.
Bu gecenin AEW DYNAMITE şovunu takip etmek için 5 neden
- All Out öncesi son şov! Shane McMahon’dan açıklamalar var.
- Hangman Page ve Swerve Strickland, kaybeden AEW’u terk eder maçı öncesinde son sözlerini söyleyecek.
- Von Erichs vs. Premier Athletes
- Malakai Black vs. Ricochet
- MJF şovda.