RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟖: 𝔡𝔲𝔬 𝔠𝔥𝔞𝔪𝔭


PGW: Son Eklenen Parta Git

GBB

👑
Katılım
2 Tem 2023
Konular
41
Mesajlar
5,452
Beğeni sayısı
1,585
PG Nakit
370
ADR ile açmışız şovu. ADR'nin promo PPV ardından aşırı sağlam bana tam WWE Roman Reigns vibe'ı veriyor RPG'de Alper'in ADR'si çünkü hani şirketin başından beri var karakter nerdeyse ve ayrılmayan ve bu kadar çok şey başaran nadir karakterlerden + Venis, Ospreay vs. var ama ADR öyle bir konuma geldi ki bana cidden şirketin en büyük ismi gibi geliyor başından beri olan süreçten şu günümüze kadar değerlendireceksem. Zaten Alberto da resmen bunu kanıtlar nitelikte double champ işini ortaya atmış. Dediğim gibi WWE Roman vibe veriyor bunu da başarırsa zaten direkt o konuma erişir. FINAL COUNTDOWN abi yok böyle theme song ya mükemmel. Bryan bir şekilde WHC alacak işin sonunda ama uzayacak ve başarı hikayesi şeklinde mi olacak böyle tüm tersliklerin geldiği yoksa hiç beklenmedik bir anda ani bir şekilde mi bilmiyorum. Ya burada ya şovun sonunda geliriz diyordum PPV gibi direkt burada gelmişiz. Bryan ve Alberto'ya ama işin özünde tüm rostera çok sağlam bir mesaj vermişiz. Zaten ekibin olayı belli bizden olanın işini kolaylaştırırız birbirimizi kollarız bizden olmayanı yok ederiz şekli. Yani ya bizdensin ya da karşımızda. CARLITO AĞABEY bağırttı daha çok şeftali yiyeceğiz....

ALBERTO'nun köpeği olmuş Rock ve Miz diye yorumladım. MR. BERTO AĞABEY KOVULURDU DA RÜŞVET YEMEZDİ

Orton babaninyo sağlam performans göstermiş. Şu Husky ve Velveteen olayı feci ilgimi çekti ama önceki şovları bir okuyacağım ondan yorumlayamıyorum şu an.

Lumis'in tarz bağırttı ama şaka maka çok sağlam işlenebilir karakteri bilmesem bile tip her şeye müsait. Black'i tebrik ederim artık bir şeyler yapmalı bayadır oynuyor ve tek başarısı NOW zamanı sanırım. Somut bir şeyler lazım karaktere. Wyatt maçında kazanabilir gibi geliyor ama bakalım. Wyatt çok fazla kişi ile feud halinde sanırım tam çözemedim ama anlayacağız üstte dediğim gibi okuyunca.

Şeflik olayıyla ilgili diyebileceğim Sef'in bırakması Jey Uso karakteri için baya yaradı gibi tam artık döngüye girecekken bu şef olayları iyi olmuş ama bunların üstüne heel turn lazım acil bence.

Brookes'a tebrikler. Önü açık karakterlerden biri ama MC potası mı olur başka mı bilmiyorum. The SEX 42387249827438342. versiyonu için bireysel işleri yoksa acilinden bir TTC lazım ama önce BİZİM ÇOCUKLAR var.

Bu Nigel-Ospi-Hardy üçgeninde Hardy en sonunda tek kalır dedi dersiniz bak. Ama sonra en en sonunda da Ospreay-Nigel sürtüşmesi de olur. Eski MAYHEM tayfanın bu olayı oldukça ilgi çekici bakalım bekliyoruz devamını. PGW #50 için hiçbir tahminim yok ama sanki Nigel galibiyet gibi kokuyor bi şekilde Ospreay yenilecek gibi geliyor.

LIV MORGAN DEBUT ÖYLE BÖYLE BAĞIRTMADI ÖZELLİKLE HALISAHA DETAYI. Carlito'nun yazımı mükemmel ya felaket sardı ECH'de zaten böyle bir karakter istiyordu aşağı yukarı o da promolarda efsane işler çıkaracak bakalım. Şu an ekibin yıldızı Carlito bence. Balık tutmayı öğretecek Dom kardeşine.

Jericho ciddi şu dönemde favorilerimden hem backgroundu olsun işte NOW cart curt hem yeni dönemde kendini kabul ettirip ana kemeri sırtlaması olsun mükemmel bir karakter ya. Ama kemer birleştirme işi lütfen olmasın RPG'lerde en nefret ettiğim şeylerden birisi tek ana kemer olmasıdır eğer roster fazla kişiyse. Feci yorar bence o. Ha MC kemerlerin değeri yükseltir ama bence hiç gerek yok. Jericho, Miz ve yönetim konusunda net haklı bu arada Alberto'ya yönelik ağır bir torpil işi var. Ama otorite, yönetim vs. sökmez biz gelip adaleti sağlamışız yine. Jericho baba sevinmesin ama sıra ona da gelecek.

Carlito, beli yamuk bir şekilde kalkan Del Rio'nun arkasına geçiyor, "beli ağrıyor galiba, bir masajı hak etti," diyerek atlıyor ve BACKSTABBER!!

BU ÇAR BANA KAFAYI SIYIRTTIRACAK AMG SDŞFLKJWERLŞKJERLŞEKWERLŞREWKLŞRWEKERŞLWERKŞLRWEKLERŞWK MÜKEMMEL

Elinize sağlık tekrardan çok keyifli duruyor şov keşke canlı takip edebilseydim ama işte dediğim gibi staj işlemlerini başlatma, Bursa'da ev bakma vs. yoğunluğu akşamına da arkadaşlardan biri şehir dışına dönüyordu veda buluşması derken kaçtı. Haftaya ve özellikle 50. şova felaket hypelıyız ama. BEKLİYORUZ.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: