RPG Saf Güreşin Gerçek Şampiyonu


SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
27
Mesajlar
990
Beğeni sayısı
252
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth


Human Fly Çalıyor ve Chris Brookes ringe geliyor.


Entrance+1.gif


Eline mikrofon alıyor ve konuşmaya başlıyor.

Chris Brookes: Kenny Omega; dünyanın her yerinde güreşmiş, kendine göre her yerde başarılı olmuş, yine taraftarların sevgilisi bir güreşçi. Gerçekten siz bu unvanlara Kenny Omega’nın sahip olduğunu düşünüyor musunuz? Bu kadar büyük bir güreşçi, bir tane zevkine suç işleyen bir ucubenin evinden çıkamadı ve onun kişisel kaltağı oldu. Hayır Kenny, böyle bir sahtekar adamın psikolojisine yenik düşen zayıf bir adamsın. PURE Şampiyonluğunu taşıyamayacak kadar zayıfsın. Malakai, seni kaltağı yapan psikopatla aynı kalibredeydi ama PURE Kemeri için zayıftı. Chris Brookes için zayıftı. Sen daha da zayıfsın Kenny. Elinde güreşçi müsvettesi adamları yenip aldığın bir kağıt parçasıyla PURE Şampiyonluğunu benden aldın. Sen saf güreşe yakışmıyorsun Kenny. Senin yerin Wyatt’ın ve Television Şampiyonluğunda, senin yerin reyting için hayal dünyalarında dövüştüğünüz ve birbirinize hallendiğiniz yerler. Gerçekten sen buralara yakışmıyorsun Kenny. Sen Chris Brookes’un kemerinin altında küçülüyorsun. SEN BENİM YANIMDA KÜÇÜLÜYORSUN KENNY.

Promo.gif


Chris Brookes: PGW’a geldiğimde adımı bilmiyordunuz bile. Buraya yaşadıklarımla geldim. Buraya kaybedeceğim hiçbir şeyim olmayarak geldim. Ama değersiz bir kağıt parçası yüzünden hem koruyucu meleğim Rhea’yı hem de kemerimi kaybettim. Bunların Kenny Omega’yla inanın bir alakası yok. Eğer Kenny Omega benle adil ve birebir bir maça çıksaydı bunu yapamazdı ve Lockdown’da da yapamayacak. Buna benim kadar sizin de emin olmanız lazım. O kadar eminim ki vücudumda biraz adrenalin salgılansın diye maça bir şart bile koydurdum. Yine de yeterli olacağını sanmıyorum çünkü Kenny Omega, benden kemer alabileceği tek senaryoyu gerçekleştirdi ve bunu bir daha gerçekleştiremeyecek. Benle bu ringe çıktığında PGW kariyerinin ikinci tecavüzünü yaşayacaksın Kenny. Ben o kemeri omzuma alacağım ve tekrardan PGW’ın en iyi şampiyonu olacağım.

mic2.PNG

Chris Brookes: PURE Şampiyonluğu, saf güreşe uyan halinden sonra yani 7/24 özelliği kaldırıldıktan sonra bu kemeri alanları ya alaşağı etti ya da en tepeye çıkardı. Aranızda Bron Breakker ismini hatırlayan kişi olacağına bile şüpheliyim. Nerede ve ne yapıyor? Umrumda bile değil. Jey Uso, WrestleMania’da benle beraber kendi anını yaratabilen bir güreşçi oldu. Kemerini aldı ancak sonra ne oldu? Doyumsuz akrabaları Jey piyango kazanmış gibi bir anda üstüne üşüştüler. Kemerini PGW’ın en büyük PİSLİĞİNE kaybetti ve yine benim umrumda olmayan bir kan davasının peşine düştü. Peki ya Tyler Bate? Bir kere gördüğü bir kız için oradan oraya koşuşturdu. Hem Venis’in hem de Danielson’ın oyuncağı oldu. Bryan Danielson, kemerini benim de şov çaldığım o maçta sakatlanarak bırakmak zorunda kaldı ve şimdi geri geldi. Başka bir kemerin peşine düştü. Şimdilik en tepeye çıkaranlardan biri gibi görünüyor ama Bryan Danielson’ın her zaman ringin ortasında kalma ihtimali var. Onun yüzünden çok uzun süreli umut bağlamayın. Kenny Omega, farklı bir şekilde bu kemeri almadan önce rezil oldu. Wyatt’ın kaltağı oldu ve Lockdown maçının sonunda bir daha PURE Şampiyonluğunu göremeyeceğini anlayacak. Elimizde bir PURE Şampiyonu daha kaldı. CHRIS BROOKES! Ben herkesten farklı olarak bu kemerle en yukarı çıkacağım. BEN BU KEMERİ PGW’IN EN PRESTİJLİ KEMERİ YAPACAĞIM. BEN SAF GÜREŞÇİYİM VE SAF GÜREŞİN ŞAMPİYONU BEN OLMALIYIM.

Mikrofonu yere atıyor ve ''Human Fly'' eşliğinde arka alana dönüyor.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: