Tony Khan'ın 4 Şov Booklaması


Doktor Hektör

The Irish Ace
Katılım
2 Tem 2023
Konular
124
Mesajlar
564
Beğeni sayısı
159
PG Nakit
725
Konum
Konya
Agam 4'ünü de o tek başına booklamıyor ki, bundan önce çok daha fazla vardı Dark ve Dark Elevation ile. Bu mantık ile WWE'de her şovu Vince bookluyor. Ayrıca AEW şuan gayet çok iyi, düşüş yok bence en azından Collision bazından.

Dynamite de Collision da öyle kötü gitmiyor bence. Rampage denen kangrenin kesilip atılması lazım.
Dark ve Dark Elevation yerine kullanılıyor artık onlar gidince.
 

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
366
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
100
Vince gibi A'dan Z'ye her detayın önceden belirli olduğu şovlar yazmadığı için düşündüğümüz kadar dert açmıyordur başlarına. ROH tarafını da ağırlıklı olarak birine salmıştı diye hatırlıyorum. Bundan bağımsız olarak kalite mi düştü, benim heyecanım mı azaldı emin değilim ama şovları eskisi kadar heyecanla takip etmiyorum ben de.
 

Itsuzai

παλικάρι
Katılım
3 Tem 2023
Konular
3
Mesajlar
201
Beğeni sayısı
137
PG Nakit
0
Konum
Doğu Almanya
Favori Güreşçi
Barış Alper Yılmaz
Rampage'i sabah kahvaltısında falan bookluyordur büyük ihtimalle. Onun haricinde de İlkay'a katılıyorum yüksek oranda. Vince denyosu gibi kendine benzeyen yardımcılarla işleri daha zorlaştırmak yerine sektörün içinden aklı başında ve taze insanlarla çalıştığı için bütün sorumluluk onda değil. Ki zaten hiç kimse olmasa bile güreşçi dediğimiz insanlar da WWE'de düşünüldüğü gibi güreşe dair tek bildikleri ringde ileri geri gitmek olan dingiller olmadığı için, uygun bir çalışma ortamı sağlandığında kendi başlarına da seyir zevki gayet yüksek işler ortaya çıkartabiliyorlar. Bence AEW'dan da öte bir yandan da -en azından benim bildiğim kadarıyla- hem Fulham'ın hem de Jacksonville Jaguars'ın yönetiminden de sorumlu bu adam. Ben, o gün bir mail atmam gerekiyorsa bütün gün ona kilitli kalıp saatlerimi harcıyorum. Asıl olarak bu herif birbirinden farklı 3 spordaki 3 kurumu, başka başka ülkelerde nasıl yönetiyor diye sormak gerek bence.

@The Gold Standard'a katıldığım bir diğer nokta da seyir zevki meselesi. Bence AEW, salgın sonrası girdiği kadro şişirmesi sonrası biraz "too big to fail" yoluna girmeyi tercih etti. Saygı duymakla birlikte 2021'in ikinci yarısındaki AEW'yu özlediğimi de belirtmeliyim. Revolution 2022'den beri ben de aynı heyecanı hiçbir şekilde paylaşamıyorum. Fantasy booking'e döndü gibi geliyor.
 

Johnkorey

QuietQuitting
Katılım
2 Tem 2023
Konular
553
Mesajlar
7,647
Beğeni sayısı
1,337
PG Nakit
1,445
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Vince kadar karıştığını sanmıyorum ya. Evet bir düşüş var ama bu düşüşün heyecanımızın kaybolması ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: