JKDFSGHBAKLSDGHJLKASdhjgklSDEHJGLKfODFSHKASFŞLH
Kara - 20 Tem 2023 #3 Endgame gerçekten Endgame oldu. Endgame sonrası hiçbir Marvel yapımını izlememe kararımın doğruluğunun haklı gururunu yaşıyorum.
Endgame gerçekten Endgame oldu. Endgame sonrası hiçbir Marvel yapımını izlememe kararımın doğruluğunun haklı gururunu yaşıyorum.
American Psycho mr.lucha underground 20 Tem 2023 #4 Zaten MCU batacak. Rezil herifler. Endgame ile bittiniz zaten.
Kara - 20 Tem 2023 #5 American Psycho' Alıntı: Zaten MCU batacak. Rezil herifler. Endgame ile bittiniz zaten. Genişletmek için tıkla ... Haberde She-Hulk eksik kalmış. Şu filmleri izleyeceğime baştan sona Phase 1 ve Phase 2 izlerim.
American Psycho' Alıntı: Zaten MCU batacak. Rezil herifler. Endgame ile bittiniz zaten. Genişletmek için tıkla ... Haberde She-Hulk eksik kalmış. Şu filmleri izleyeceğime baştan sona Phase 1 ve Phase 2 izlerim.
Look! a Wizard EMPRESS OF TOMORROW 20 Tem 2023 #7 Kara' Alıntı: Endgame gerçekten Endgame oldu. Endgame sonrası hiçbir Marvel yapımını izlememe kararımın doğruluğunun haklı gururunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Wanda-Loki dizisi bir de Multiverse of Madness harici leş.
Kara' Alıntı: Endgame gerçekten Endgame oldu. Endgame sonrası hiçbir Marvel yapımını izlememe kararımın doğruluğunun haklı gururunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Wanda-Loki dizisi bir de Multiverse of Madness harici leş.
Broken Dreams 🍓 20 Tem 2023 #10 Danke' Alıntı: @Broken Dreams inanmayan gemiye binmesin. Genişletmek için tıkla ... Captain Marvel ekibinden birisi yok, çıktığı gün izleriz.
Danke' Alıntı: @Broken Dreams inanmayan gemiye binmesin. Genişletmek için tıkla ... Captain Marvel ekibinden birisi yok, çıktığı gün izleriz.