RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟕: 𝕙𝕦𝕤𝕜𝕪


PGW: Son Eklenen Parta Git

Hülya Avşmaz

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
8
Mesajlar
1,629
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
90
RPG Karakteri
Taylor Rotunda
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Maalesef şova canlı kalamadım ama şovu okumayı bitirdim ve elimden geldiğince değerlendirmek istiyorum.

Açılış: Jericho ve Danielson arasındaki feudu şirkette yaşananlarla değil de tüm kariyerleriyle anlatmaları çok güzeldi. Konuşmada Jericho üstün gibiyken sondaki Owens hamlesi ve ayakta kapatmasıyla Danielson yine Payback'in kendi gecesi olduğunu hatırlattı. 10/10 olabilecek en iyi açılışlardandı kesinlikle, açılış ne kadar iyi olsa da şovun geri kalanını gölgede bırakma olasılığı biraz korkutucu.

Hardy & Ospreay: Hardy'nin farkındalık kazanması güzel ama yine de totoyu kurtaramaz ve Ospreay'den ihaneti yer gibi geliyor. İkiliyi uzun uzun boş bir muhabbette izlemektense böyle kısa ama ilişkileri için önemli bir sohbette görmek güzeldi. Nigel dahil olunca Hardy'nin olaydan silinmesi biraz kötü olmuş bu rapor mevzusu ve takım arkadaşının gerginliği kendisini de ilgilendiren bir mevzuydu.

GoD vs Roman'ın itleri: Tadında bir maçtı beklediğim gibi bitti. Maç sonrası Roman'ın saldırmasını beklerdim hele ki geçen şov üç kişiyi tek indirmişken. Jey ile olan maçında muhtemelen hıncını çıkarır.

Young Bucks hayatını kaybetti: Wyatt tayfa önce bunları sonra Kenny'i sonra da yoluna çıkan herkesi öldürecek gibi duruyor. Adamlar çok güçlü valla destek timi talep ediyoruz savunmasız güreşçiler olarak. Şakayı bir kenara bırakırsak muhtemelen yakında rosterdan silinecek gibi duruyor bu ikili. Wyatt tayfanın ön plana çıkması için ezilmelerine zerre karşı değilim açıkçası, nasıl olsa Wyattgilleri izlemesi oldukça keyifli oluyor.

Alberto ve SEX: Nigel'in tepkisi bağırttı. İsterim ki: Venis bu herifi ladyboy yapıp tasma ile gezdirir. Ama ne yazık ki Alberto adamı sinir hastası edip sakinliğini koruyor ve maçlarını da kazanacak gibi duruyor.


Kenny Beta alay konusu olmaya devam ediyor: Chris Brookes ne büyük adamsın sen böyle! Brookes bizi kurtardı Omega delisinden, tüm PGW razıyızdır kendisinden. Aralarındaki hikayeyi açıkça Brookes taşıyor Omega ise köşede saçlarını yolup tırnaklarını yiyor. Umarıp kafasına sopayla vura vura öldürür de daha fazla görmeyiz şu herifi.

Enzo vs Malakai: Güzel tadımlık bir maç olacak sandım ama sonu beni şaşırttı. Malakai'nin rakipsiz kalmaması için güzel bir plan olmuş hikayeyi hem canlı tutmuş hem de ileri taşımış.

Orton vs Lumis: Arkadaşlar biz ne izledim böyle ? Şovun gelen olarak açılışın altında kaldığını düşünürken bu maç bir anda çok farklı bir seviyeye çıkardı. Büyük olacağını tahmin ediyordum da bu bayağı şölen olmuş. Maçı Orton'un kazanacağını düşünsem de maçı okurken Lumis'in kazanmasına da ihtimal verdim ve bu cidden rekabetin ne noktada olduğunu gayet iyi açıklıyor. Maçın bitiş şekli de oldukça tatmin ediciydi kesinlikle bir RKO ile bitseydi aynı etkide olmazdı. Bu feudda ve maçta emeği geçen tüm oyuncuları ve yetkilileri tebrik ediyorum her açıdan harika bir feuddu ve bu maç ile de zirvesini gösterdi.

Wyatt vs Zırdeli: Ne kadar beğensem de bence kapanış değil kapanıştan önceki olay olmalıydı. İkilinin konuşması açılış kadar ilgi çekici değildi ve Deathmatch kadar büyük bir olay da değildi. Şovdaki yeri yanlış olsa da oldukça güzel bir promo battle izledik. Dream'in Wyatt'ı kendisine benzetmesi ve sinirlendirmeyi başarması feudda biraz daha öne çıkmasını sağladı bundan önce feud tek taraflı üstünlüğe sahipken artık Dream'de göze çarpıyor. Hem geçmişin hem de şimdinin konuşulması güzel olsa da Dream'in çoğu lafının geçmiş üstüne olması biraz tekrara düşmesini sağlamış.

Genel Düşüncem: PPV öncesi güzel bir şovdu hem maç kartı gözümüzde kesinleştirdi hem de büyük bir hype sağladı. Şov hakkındaki tek kötü yorumlarım kapanış ile son maçın sırası ve kemer maçlarının diğer şovlar kadar reklamlanmaması. Kemerlerin ortada olacağı feudlar bu şovda biraz geri plana atılmış ve diğer feudlara odaklanılmış bunda bir sorun yok ama bu şovdan sonraki şov kemerlerin savunulacağı bir PPV olduğu için asıl bu şovda kemer feudlarının büyük gösterilmesini isterdim.
 

Centria

almancıların allahı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
213
Mesajlar
3,163
Beğeni sayısı
966
PG Nakit
330
Kenny Omega: Kenny Omega... Bu isim güreş endüstrisinde yankı uyandıran bir isimdir. Benim yaptığım bir sporun, bir gösterinin de ötesinde. Sanat, tamamen sanat yapıyorum.

üniversiteyi kazanamayınca erkekler @Centria
Kenny Beta alay konusu olmaya devam ediyor: Chris Brookes ne büyük adamsın sen böyle! Brookes bizi kurtardı Omega delisinden, tüm PGW razıyızdır kendisinden. Aralarındaki hikayeyi açıkça Brookes taşıyor Omega ise köşede saçlarını yolup tırnaklarını yiyor. Umarıp kafasına sopayla vura vura öldürür de daha fazla görmeyiz şu herifi.
?
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
27
Mesajlar
990
Beğeni sayısı
252
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Şovu yeni okuyabildim, ellerinize sağlık. Ekipten özür dileyerek yarın da bir yorum paylaşacağım umarım.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: