İstanbulPark Türk Sporculara Açıldı


SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
866
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Geçtiğimiz hafta sonu yıllardır Türk Sporuna ve Türk Sporcularına kapalı olan Türkiye'nin en büyük spor tesisi İstanbulPark, ihale süreci tamamlandıktan sonra yeni kiracı şirket ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından yapılan Türkiye Pist Şampiyonasına ev sahipliği yaptı.

Türkiye Pist Şampiyonasının 2. ve 3. ayak yarışlarının yanında Klasik Otomobillerin geçiş yaptığı, F3 arabaları ile Türk Pilotların antrenman yaptığı, Borusan Otomotiv Motorsport'un Türk Pilotlarıyla hem antrenman hem etkinlik yaptığı güzel bir hafta sonu geçirdik.

Kocaeli Körfez Pistinde de olan yarışlara giden birisi olarak İstanbulPark'tan aşırı zevk aldım. Forumda motorsporlarına ilgili arkadaşlar varsa, Türkiye Pist Şampiyonasını takip etmesini öneririm. Bir F1 Yarışında İstanbulpark'ta bilete binlerce lira vererek yarışı takip edeceğimiz yerler bu etkinlikte ücretsizdi. Bunun yanında kendi açımdan, bir sporun amatör havasını canlı soluduktan sonra televizyonda profesyonel işleri izlemek eski tadı vermiyor.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: