BAB The Villain Inside A Hero - 30. Bölüm - SUMMERSLAM

A Turkish In WWE serisi nasıl devam etsin?

• Mr. Hardcore'un kariyeri eskisi gibi detaylı bir şekilde ilerlesin.

Oy: 2 22.2%
  • Mr. Hardcore'un belli bir hikayesi olsun.

Oy: 7 77.8%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

Mr. Hardcore

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
42
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
THE VILLAIN INSIDE A HERO 25. BÖLÜM - SMACKDOWN #3 (SONRAKİ PPV: NIGHT OF CHAMPIONS)

Önceki hafta Mr. Hardcore, Dominik Mysterio'nun kazanmasını önleyemeyince Dominik, kemer için maça çıkmaya hak kazanmıştı. Bunun üzerine, Hulk Hogan güvenini tazelemesi için Mr. Hardcore'a Batista'ya karşı bir maç ayarlamıştı. Maçtan önce arka alanda Drew McIntyre ve Dolph Ziggler, Batista'ya saldırarak Mr. Hardcore için büyük bir avantaj sağlamış, şampiyon da hata yapmayarak Batista'yı yenmişti. NWO'nun maç sonrası saldırısında Dominik Mysterio ringe gelip geçici olarak saldırıyı savuştursa da sonraları Batista saf dışı bırakılmış, Mr. Hardcore, Dominik Mysterio'yu ring iplerine kelepçeleyip saldırmaya devam etmişti. Tam boynuna dayadığı sandalyeye tekme atmak için hazırlanırken Dominik Mysterio'nun imdadına kız kardeşi Aalyah Mysterio yetişmişti. Hardcore çekilmesini söylese de Aalyah çekilmemekle kalmamış, NWO şampiyonuna tokadı patlatmıştı. Mr. Hardcore, karşılık vermeye kalksa da kendini son anda durdurmuş ve ringden ayrılmıştı.

ICRJ.gif

Mr. Hardcore ve Dominik Mysterio'nun NWO şampiyonluğu için karşılaşacağı Night of Champions şovu öncesi son SmackDown şovuydu. WWE Universe, bu çekişmede sıradaki gelişmeleri merakla bekliyordu. Önce bu güzel şarkıya ahenkli bir pyro dansı eşlik edecekti.

intro-1697117446.jpg

Şovu açan isim Dominik Mysterio oldu. Pazar gecesi WWE kariyerinin ilk ana kemer maçına çıkacaktı, bu yüzden heyecanı yüzünden okunuyordu. Sadece Mr. Hardcore'u yenip ilk dünya şampiyonluğunu kazanmak değil, babasının intikamını alarak arasındaki buzları tamamen eritmek ve geçmişte yaptıklarını telafi de etmek istiyordu. WWE Universe onu affetmiş gibi görünüyordu. Büyük bir tezahürat dalgası vardı. Dominik, seyirci rüzgarını tamamen arkasına almıştı. Duygulanmış bir yüz ifadesinden sonra ringe girdi ve kendisini anons eden Greg Hamilton'dan mikrofon istedi. Konuşmasına başlayacaktı ama seyircilerin "DIRTY... DIRTY DOM!" tezahüratları bitmek bilmediği için gülmekten konuşmasına bir türlü başlayamıyordu.

hq720.jpg

Dominik Mysterio:
"Size bunu yapmamanızı söylemiştim, neyse. Herkes nostaljiyi sever, değil mi? Öhm... Night of Champions'dan sonra bunlar için çok zamanımız olacak, şimdi daha önemli bir konumuz var... Mr. Hardcore... Hardcore, beni ailemi karıştırmamam konusunda geçen hafta uyardın ama bunu ilk başlatan sendin. Bu savaşı babamı hastanelik ederek sen başlattın. Kız kardeşimi geçen hafta 15 bin kişinin önünde tehdit ederek bir kurşun daha attın ve atmaya da devam ediyorsun. Yaptıklarından sonra bana aile konusunda ders verecek son insansın. Ben geçmişte bazı aptalca hatalar yapmış olabilirim ama bunların hepsi geride kaldı ve şimdi sana bir Mysterio'yu kızdırmanın ne demek olduğunu göstereceğim. Night of Champions'da sadece WWE şampiyonu olmayacağım, sen her şeyini kaybedeceksin... NWO'yu... Hulk Hogan'ı... Şampiyonluğunu... İdollüğünü... Her şeyini. Neden biliyor musun? Arkamda bana inanan bir sürü insan var: Babam, annem, Batista, kardeşim Aalyah ve daha fazlası... WWE Universe! Onları hayal kırıklığına uğratmayacağım, bu bir daha olmayacak. Bu gece ise birine teşekkür etmek istiyorum. Senden daha sert olduğunu kanıtlayan birine, Aalyah. Aalyah, yanımda olduğun için teşekkür ederim, ne kadar iyi bir kardeş olduğunu ve söz konusu aile olunca neler yapabileceğimizi gösterdik. Aile işte böyle bir şeydir, Hardcore, senin aşina olmadığın bir şey."

Aalyah yüzünde bir gülümsemeyle Dominik'i alkışladı ve görevlilerin yardımıyla bariyerden geçti. Ringe girdikten sonra abisine sarılırken bir müzik duyuldu. Uzun zamandır duyulmamış bir müzik:

Bu müzik 2005 yılında aramızdan ayrılan WWE efsanesi Eddie Guerrero'ya aitti. Bütün arena şoktaydı. Eddie Guerrero'nun meşhur üstü açık lowrider arabası giriş bölümünün yan tarafında görününce yuhalamalar başladı, çünkü arabanın sürücü koltuğundaki isim Eddie Guerrero değil, Mr. Hardcore'du. Eddie Guerrero gibi giyinmiş olan Mr. Hardcore, arabayı hidroliklerle bir süre dans ettirdikten sonra ayağa kalktı ve kollarını sallayarak Eddie Guerrero'nun tauntunu yaptı.

1767535265875.png

Michael Cole: "Ah, bu kadarı da çok fazla artık."
Wade Barrett: "Daha neler yapacak bu adam acaba?"

Mr. Hardcore arabayı ringe kadar sürdü ve kemerini alıp indi. Kemerini havaya kaldırırken yuhalamalar iyice arttı. Dominik o kadar öfkeli görünüyordu ki Hardcore'a saldırmamak için kendini zor tutuyordu. Hardcore ringe girip köşede tekrar Eddie Guerrero gibi taunt yaptıktan sonra mikrofon alıp Dominik'in karşısına dikildi.

1767535526395.png

Mr. Hardcore:
"Merhaba, evlat. Sorun nedir? Beni özlemedin mi? Babacığına sarılmak istemiyor musun? Hahahaha! Ha, bekle, yanlış adam! Benim hatam! Ne oldu, Dominik? Hayalet görmüş gibisin? Bundan nefret ettin, değil mi? Gözlerinden belli oluyor. Gördüğün gibi, baban beni durdurmak için burada değil. Eddie hiç değil. Neyse ki küçük aile toplanmanızı tamamlamanıza yardım etmek için buradayım. Bana sonra teşekkür edersin. Şimdi, sadede gelelim. Gerçekten Night of Champions'da hazır olduğunu düşünüyor musun? Özellikle geçen hafta olanlardan sonra, bir bakalım. Sevgili Batista amcan senin ve babanın arkasını toplamak için yaşlı kıçını Hollywood'dan kaldırıp buraya geliyor, sonuç ne? BUM! Yaşlı bir köpek gibi ringimde sürünür hale geliyor. Senin ve babanın yüzünden! Sonra? Sevgili küçük kız kardeşin işime karışıyor ve bana tokat atıyor! Bana! WWE'nin idolüne! NWO şampiyonuna! Ve sonra? Hayır, hayır, hayır, ben küçük kızlara yumruk atmam. Bu yüzden geçen hafta üzerinde sandalye kullandım. Kim kaldı seni kurtaracak? Rey mi? Oh, unuttum, yürüyemiyor bile. Batista? Oh, onu geçen hafta mahvettim. Eddie? Oh, o da ölmüştü."

WWE Universe yuhalamaya devam ederken Mr. Hardcore pis sırıtmasıyla ringin köşesine gitti ve "Sülalem raad panpa" pozu verir gibi en üsttekine uzandı, tıpkı zamanında Eddie Guerrero'nun yaptığı gibi.

Dominik Mysterio:
"Bunu komik mi sanıyorsun, idiota? Ölmüş bir insana saygısızlık ediyorsun, üstelik babamın en iyi arkadaşına, ailemle ve bir efsaneyle dalga geçiyorsun ve buna gülüyor musun? Sen hangi aileyle uğraştığının farkında mısın? Babam şu an yürüyebilecek durumda olmayabilir, ama yürüyecek. Batista şu an sakat olabilir ama iyileşecek. Eddie Guerrero ölmüş olabilir ama hepimizin, bütün güreş camiasının kalbinde yaşamaya devam edecek! Peki ya sen? Sadece tarihin kötü bir hatırası ve WWE şampiyonluğuna sürülmüş en kara leke olacaksın, Hardcore! Şu anda WWE şampiyonu olabilirsin ama bu gece hepimize ne kadar onursuz olduğunu gösterdin! Tam olarak bu yüzden aile hakkında hiçbir şey bilmiyorsun! Aile olarak gördüğün elindeki tek şey bir avuç acınası insan, Drew McIntyre ve Dolph Ziggler! Şampiyon olmanın tek sebebi Hulk Hogan'ın iplerini elinde tuttuğu bir kukla olmayı kabul etmen! Buna rağmen hâlâ kendine "İdol" diyebiliyorsun. Sana baktığımda gördüğüm tek şey son kullanma tarihi geçmiş bir idolün kötü bir taklidi! Senle aynıyız, ben de bir kıza el kaldırmam, ama kötü haber, ben sahtekarlara da vurmam, onları bitiririm!"

Mr. Hardcore, Dominik'in anlattıklarını bütün ciddiyetsizliğiyle dinliyordu. Omzundaki kemere hohlayıp eliyle sildikten sonra ring köşesinden indi ve ciddi tavrını takınıp Dominik'e yaklaştı.

Mr. Hardcore:
"Bitirmek mi? Sahtekarlar mı? O zaman işe kendinden başlayabilirsin, çocuk, çünkü burada gördüğüm tek sahtekar sensin! Eddie Guerrero'nun veliahtı ya da Rey Mysterio'nun mirasını sahiplenir gibi yapmalar, ne yapıyorsun lan sen? Judgment Day k*çına tekmeyi bastı ve şimdi Rey Mysterio'nun arkasına saklanıp hayırlı evlat rolü yapıyorsun. Baban, Batista ve bu insanlar senin ağlamalarına kanacak kadar aptal olabilir, ama ben değilim! Tam olarak bu yüzden asıl yalancı sensin ve ayrıca korkuyorsun da. Rey Mysterio'nun gölgesinde kalmaktan o kadar korktun ki ona saldırma ihtiyacı duydun! Bu küçük "Dirty Dom" eylemini hatırlıyor musun? Haydi millet, hep beraber! DIRTY... DIRTY DOM! DIRTY... DIRTY DOM! Sen babana vurdun! Kendi babana! Aynı maçta kim vardı ya? Oh, ben biliyorum! THE RATED R SUPERSTAR... EDGE! Ona da saldırmıştın çünkü kendine şu soruları sormuştun: 'Ya babamın gölgesinde kalırsam? Ya efsaneler kadar iyi olamazsam?' Tam olarak bu yüzden ailene sırtını dönme ve bir efsaneye saygısızlık etme ihtiyacı duydun ve şimdi kalkmış utanmadan benim aile hakkında bir şey bilmediğimi mi iddia ediyorsun? Benim en azından BİR TANE babam var, Dominik ve ben hayatımda ona asla el kaldırmadım! Umarım Rey, Eddie ile aynı kaderi yaşamaz da senin yüzünden kahrından ölmez!"

Arena bu cümleden sonra adeta buz kesmişti. Mr. Hardcore etrafına bakındıktan sonra Dominik'e son bir gülümseme fırlattı ve iplere doğru yavaşça yürüdü. Aniden, Dominik ona doğru koştu ve sırtına üst üste yumruklar atarak ringe geri çekti. Hardcore kemerini düşürdü ve köşeye doğru çekildi. Dominik, kafasına yumruklarını indirmeye devam etti. Mr. Hardcore, gardını almış bir boksör gibi kollarını kaldırarak kendini korumaya çalışıyordu. Dominik, Hardcore'a bağırarak bir şeyler söyledi ama bunu İspanyolca dediği için Hardcore dediğinden hiçbir şey anlamadı. Türkçe olarak "Küfür etme lan!" diye bağıran Hardcore, Dominik'in tam burnuna kafayı gömçürdü. Dominik, burnunu tutarak geri çekilince Hardcore, bacaklarını tutarak onu yere düşürdü ve yumruklamaya başladı. Aalyah bağırarak yardım istiyordu. Güvenlik görevlileri koşarak geldi ve zor da olsa iki güreşçiyi ayırmayı başardılar. Ringde kalan Hardcore, yerdeki NWO kemerini eline aldı ve köşeye çıkıp sinirli bir şekilde havaya kaldırırken Dominik ona "Seni öldüreceğim!" diye bağırıyordu. Aalyah, elini tutarak abisini sakinleştirmeye çalışırken ilk maç öncesi reklam arasına gidildi.

1767536205313.png

Arka alanda Mr. Hardcore tekrar göründü. Omzunda kemeriyle öfkeyle yürüyordu. Adeta gözlerinden ateş fışkırıyordu. Eddie Guerrero kıyafeti hâlâ üzerindeydi. Dudağındaki kanama içinse henüz herhangi bir müdahelede bulunmamıştı. Hulk Hogan'ın odasına doğru gitti ve kapıyı çalmadan içeri girdi. O sırada Hogan, telefonda konuşmaktaydı.

1767536387841.png

Mr. Hardcore: "Bu nasıl mümkün olabilir?"
Hulk Hogan: "Seni sonra ararım. Gel, Hardcore. Otur. Dudağın kanıyor."
Mr. Hardcore: "Farkındayım. O küçük or---"
Hulk Hogan: "Dur. Açıklamana gerek yok. Her şeyi izledim, Hardcore. Aslında kendinle gurur duymalısın. Zekice bir hamleydi. Dominik'in sinirlerini fena bozdun. Resmen kendi kontrolünü kaybettirdin ona. Şimdi Night of Champions öncesi bu durumdan yararlanma zamanı. Pazar gecesi son darbeyi sen indireceksin. Bu gece Dominik Mysterio için Dolph Ziggler'a karşı bir maç ayarladım. Bu yüzden bu gece ringde yanında değildiler."

...

ba95598f018e7b7357541014300b66b61afae7c2.gifv

SmackDown'da main event zamanı gelmişti. İlk olarak Dominik Mysterio geliyordu. Yanında kız kardeşi Aalyah Mysterio ona eşlik ediyordu. Dominik, bütün enerjisiyle maça hazırdı. Ringe girdikten sonra köşeye çıkıp Rey Mysterio gibi taunt yaptıktan sonra rakibini beklemeye başladı.

qa4UlH.gif

NWO Tag Team şampiyonlarından biri olan Dolph Ziggler da girişini yaptı. Tezahüratlar yerini yuhalamalara bırakmıştı. Dolph Ziggler'a takım arkadaşı Drew McIntyre ve NWO şampiyonu Mr. Hardcore eşlik ediyordu. Mr. Hardcore, NWO yerine Eddie Guerrero'nun Latino Heat tişörtüyle sahnedeydi. Dolph Ziggler, 2022 yılında aramızdan ayrılan bir diğer efsane Scott Hall gibi ağzında bir kürdanla ringe geliyordu. Ringe girdikten sonra kürdanı Dominik'e fırlatınca küçük bir gerginlik oldu ama hakem araya girdi. Mr. Hardcore ve Drew McIntyre, spiker masası yakınlarında yerini alırken Dominik Mysterio ve Dolph Ziggler maç hazırlığı için köşelerine geçti.

hq720.jpg

(Resimdeki Damien Priest'i dikkate almayın, başka kart resmi bulamadım da)

Zil çaldı ve maç başladı. Dominik Mysterio, Dolph Ziggler'ı yumruklarıyla hemen köşeye sıkıştırdı. Ziggler, iplere tutununca hakem ayırmak zorunda kaldı. Ziggler, Eddie Guerrero'nun taklidini yaparken Dominik ona saldırmak için ringden çıkmak istedi ama hakem ona engel oldu. Dominik, Ziggler'a doğru yürüyünce Ziggler onu Drop Toe Hold ile yere düşürdü ve Headlock bağladı. Dominik kendini kurtarmak için mücadele etti ve sonunda iplere tutunmayı başardı. Hakem bırakmasını söyledi ama Ziggler bırakmak bir yana, hareketi daha çok sıkıyordu. Hakem 4'ü sayınca Ziggler hareketi bıraktı ve hakemin arkası dönük olduğu anda ring dışındaki Hardcore, parmağını Dominik'in gözüne soktu. Aalyah bunu görüp hakeme itiraz etti ama Hardcore ellerini futbolcular gibi havaya kaldırarak "Ben bir şey yapmadım hocam." dedi. Hakeme açıklama yaparken yüzündeki yarım gülümseme de gözlerden kaçmadı.

Reklam arasından sonra Dominik iplerden sekip bir Clothesline denedi ama Ziggler eğilerek kurtuldu ve bir Neckbreaker yaptı. "Haydi, baban gelip kurtarsın seni!" dedikten sonra bir Fameouser denedi ama Dominik onu yakaladı ve hareketi Powerbomb'a çevirdi. Hakem tuşu saymak için eğildi ama Dominik tuş denemiyordu. Derhal Dolph'un üstüne çıktı ve suratına ard arda yumruklar indirmeye başladı. Ziggler elinden kurtuldu ama Dominik bırakmadı onu. Üst üste yaptığı Clothesline hamlelerinden sonra köşeye gönderdi ve bir Tornado DDT geldi. Ardından köşeye çıktı ve bir Diving Elbow Drop yaptı. Tuş denedi ama Ziggler 1'de atınca Dominik bir Running Senton yapıp tekrar tuş denedi 1... 2... Ziggler yine kurtuldu. Bu sırada McIntyre aprona çıktı ve Dominik'e hiçbir şey yapmadan sadece pis pis sırıttı. Dikkati dağılan Dominik'e bu pahalıya patlayacaktı. Kendine gelen Ziggler, Dominik'e arkadan yaklaştı ve bir Zig Zag yaptıktan sonra tuş denedi 1... 2... Tam 3 olacakken Dominik omzunu kaldırdı. Arena coşkuyla destekliyordu bu genç Mysterio'yu.

İlerleyen dakikalarda üstünlüğü ele geçiren Ziggler, Dominik'e bir Drop Kick yaptıktan sonra Hardcore ve McIntyre'a baktı. "Bitir işini!" diye bağırıyordu Hardcore. Ziggler başını sallayarak onayladıktan sonra köşeye geçti ve Shawn Michaels gibi ayağını yere vurmaya başladı. Dominik ayağa kalkınca bir Super Kick denedi ama Dominik eğilerek kurtuldu ve iplerden sekip bir Hurricanrana yaptı. Ziggler iplerdeydi. Dominik, aprona çıkmaya çalışan McIntyre'a bir Drop Kick patlattıktan sonra iplerden sekti ve 619 yaptı. Ardından köşeye çıktı ve Hardcore'a işaret etti. Dominik, Eddie Guerrero'nun tauntunu yaptıktan sonra Frog Splash ile Ziggler'ın üzerine atladı. Hardcore ringe girmeye kalksa da Aalyah onu ayağından yakaladı ve bu sırada Dominik tuşa gitti. 1... 2... 3...

Hardcore ayağını ittirerek Aalyah'ın bırakmasını sağlasa da artık çok geçti. Dominik Mysterio, Dolph Ziggler'ı yenmişti. İki güreşçi karşı karşıyaydı. Dominik gayet ciddi bakarken Hardcore'un yüzünde bir gülümseme vardı. "Tadını çıkar, çocuk. Night of Champions'dan sonra hiçbir şeyin tadını çıkarma lüksün olmayacak." diyen Hardcore kemerini havaya kaldırdı ve şov bu görüntülerle sona erdi.​

Son düzenleme:

Mr. Hardcore

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
42
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
THE VILLAIN INSIDE A HERO 26. BÖLÜM - NIGHT OF CHAMPIONS

Bir PLE daha gelip çatmıştı. Haftalardır Mr. Hardcore ve Dominik Mysterio arasında artmakta olan gerginlik artık en üst noktaya taşınmıştı. NWO şampiyonu Mr. Hardcore, sakatlanmasına sebep olduğu Rey Mysterio ile dalga geçmekle kalmamış, Eddie Guerrero gibi giyinerek Dominik Mysterio'nun sinir uçlarıyla oynamaya devam etmişti. Gecenin sonunda Dominik Mysterio, Dolph Ziggler'ı mağlup ederek Mr. Hardcore'a kemer için geldiğinin mesajını da vermişti. Bu sadece bir PLE değildi, aynı zamanda Dominik Mysterio için kendini kanıtlama şansıyken Mr. Hardcore için de Mysterio ailesine başka bir utanç gecesi yaşatma fırsatıydı.

Bu sıradan bir gece değildi... Şampiyonlar gecesiydi.

Şovun konsepti gereği Mr. Hardcore'un yanı sıra AJ Styles, Bobby Lashley, Chad Gable gibi isimler de kemerlerini savunacaktı. Drew McIntyre ve Dolph Ziggler da bunların arasındaydı ve NWO Tag Team kemerlerini The New Day ekibine karşı savunacaktı.

Şov klasik bir pyro gösterisiyle başladı. Birçok güzel maç bizleri beklese de WWE Universe tek maça odaklanmıştı: Mr. Hardcore vs Dominik Mysterio
"Dirty... Dirty Dom!" tezahüratları arenada yankılanırken bir müzik tüm atmosferi değiştirmeye yetti de arttı bile.

aZBTft.gif

Giriş kapısında görünen Drew McIntyre ve Dolph Ziggler, NWO Tag Team kemerlerini havaya kaldırınca bütün arena onları yuhalamaya başladı. Yanlarında Mr. Hardcore da onlara eşlik ediyordu. Üç adam, kemerlerini omzuna atıp NWO'nun "Too Sweet" hareketini yaptıktan sonra ağır adımlarla ringe ilerlemeye başladı. Arenada kasvetli bir hava vardı.

Big E: "Ooooo WWE Universe... Don't you dare be sour... Clap for your world famous new tag champs... And feel the power!"

IT'S A NEW DAY... YES IT IS...

maxresdefault.jpg

The New Day'in giriş şarkısı çalmaya başlayınca arena birden bir parti alanına döndü. Kofi Kingston, Big E ve Xavier Woods ellerinde pancake dolu tepsilerle giriş kapısında göründü. Danslarını izlerken NWO ekibi utancından elleriyle yüzünü kapatıyordu. The New Day ringe girip NWO'nun önünde dansını tamamladıktan sonra hepsi eline birer mikrofon aldı.

wwe-new-day-booker-t.png

Big E: "Hey, şuraya bakın. 3 tane asık suratlı var burada!"
Kofi Kingston: "Eee, beyler. Güzel tişört, ama yanlış şovdasınız. Burası Night of Champions, WCW Huzurevini arıyorsanız bu sokağın aşağısında."
Xavier Woods: "Çocuklar, bu kemerler biraz garip mi görünüyor ne? Bu kadar çirkin göründüklerini hatırlamıyorum?"

Drew McIntyre, eliyle Xavier'ı ittirdikten sonra konuşmaya başladı.

Drew%20McIntyre%20Promo%20March%202025.jpg

Drew McIntyre: "Burada çok şey değişti, ahbap ve siz üç zibidi bu gece bunu acı yoldan öğreneceksiniz!"
Dolph Ziggler: "Uzun zamandır WWE, NWO'nun en dominant grup olduğunu unutmuş durumda ve biz, siz balık hafızalı aptallara bunu hatırlatmak için buradayız!"
Mr. Hardcore: "Eminim size bunu nasıl hatırlatacağımızı da merak ediyorsunuzdur..."

Mr. Hardcore sözünü bitirmeden Big E'nin kafasına mikrofonu indirdi ve iki ekip arasında kavga çıktı. Hakemler uzun uğraşlar sonunda iki ekibi ayırdı ve maçın hakemi, Mr. Hardcore ve Xavier Woods'un ringin dışına çıkması gerektiğini söyledi.

NWO (DREW MCINTYRE & DOLPH ZIGGLER) VS THE NEW DAY (BIG E & KOFI KINGSTON) - NWO TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Maç enerjik başlamıştı. Kofi Kingston hızıyla, Big E gücüyle baskı kurarken Dolph Ziggler sık sık ring dışına kaçarak maçın ritmini bozmaya çalışıyordu. Drew McIntyre tag alınca Big E ile baş başa kaldı ancak Big E, kuvvetini de kullanarak üst üste Belly To Belly Suplex ile üstünlüğünü kurmuştu. Drew kendine gelmeye çalışırken Big E dans ederek taraftarların "NEW... DAY ROCKS!" tezahüratlarına eşlik ediyordu. Xavier Woods ise "Francesca" adını verdiği trombonunu çalarak takımına moral vermeye çalışıyordu. Ring dışındaki Mr. Hardcore ve Drew McIntyre ise uygulayacakları taktik hakkında konuşuyordu.

Reklam arasından dönüşte, Kofi tag'i almış, Drew ile kapışmaya devam ediyordu. Drew, Kofi'yi yakalamaya çalışıyor, ama Kofi hız ve çevikliğini kullanarak ondan kaçmayı başarıyordu. Arada kalçasını sallayarak Drew ile alay ediyor, rakibini iyice çileden çıkarıyordu. Drew bir Clothesline denedi ancak Kofi yuvarlanarak kurtulup iplere doğru koştu ancak Dolph onu ayak bileğinden yakalayıp dengesini bozdu. Kofi köşeye doğru yürüyüp Dolph ile tartışırken Drew arkadan ona bir Body Avalanche yaparak pestilini çıkardı. Kendine çevirip üst üste yumrukları kafasına indirdikten sonra göğsüne çok sert bir tokat yapıştırdı. Kofi acıdan adeta zıplarken Drew onu yakaladı ve bir Snap Suplex yaptı. Ardından Dolph'a tag verdi. Dolph, Kofi için pusuda bekledi ve Kofi tek dizi üstündeyken iplerden sekerek bir Famouser yaptıktan sonra tuşa gitti 1... 2... Big E tuşu bozarak takımını yenilmekten kurtardı.

İlerleyen dakikalarda Dolph Ziggler ve Kofi Kingston arasında üstünlük çabası devam ediyordu. Dolph, Kofi'ye üst üste yumrukları attıktan sonra iplerden sekip bir Clothesline denedi ama Kofi eğildi ve Dolph'a dönüşte bir Drop Kick yaparak onu yere serdi. Ardından ayaktaki rakibine bir Monkey Flip yaptı. Dolph ringin ortasında yerdeydi. Kofi yanına geldi ve klasik Boom Boom tauntunu yaptıktan sonra iplerden sekip Boom Boom Leg Drop yaptı. Tuş denemesi oldu ancak Dolph 2'de kurtulmayı başardı.

Kofi hemen Big E'ye tag verdi ve Big E hâlâ kendine gelememiş olan Dolph'a bir Big Splash yaptı. Bu sırada dışarda olaylar dönüyordu. Xavier Woods, trombon çalarken Mr. Hardcore ona arkadan yaklaştı ve trombonu elinden alıp bir diz darbesiyle ikiye ayırdı. Xavier Woods, Francesca'nın ikinci defa dağıldığını görünce gözlerine inanamadı ve "Ne yaptın sen?" diye bağırırken Hardcore, kırık parçayı kafasına indirdi. Darbe o kadar sertti ki Xavier Woods'un kaşı açıldı. Bu sırada Dolph, Big E'nin gözüne parmağını soktu ve Drew, Dolph'tan tag alıp Big E'ye saldırdı. Bir German Suplex denedi ancak Big E arkasına geçip hareketi lehine çevirdi. Artık Big Ending zamanı gelmişti. Tam Drew'u omzuna aldığı anda Hardcore aprona çıktı ve ringe girmeye kalktı. Hakem onun girmesini engellemeye çalışırken Drew, Big E'nin omzundan indi ve bir Future Shock DDT yaptı.

Sonraki dakikalarda Dolph Ziggler ve Kofi Kingston tekrar ringdeydi. Üstünlük Kofi Kingston'daydı. Dolph kalkmak için son gayretini gösterdiğinde Kofi bir Trouble In Paradise denedi ama Dolph kenara çekilince Kofi'nin tekmesi hakeme denk geldi. Bu sırada Drew ringe girdi ama Big E de ona saldırdı. Hakem baygın vaziyetteyken Dolph, Kofi'ye arkadan yaklaştı ve bir Low Blow patlattı. Bu sırada Big E'nin yumruğunu karşılayan Drew da bir Glasgow Kiss yapıp Big E'yi ring direğine fırlattı. Yeni hakem ringe geldikten sonra Dolph, hemen Kofi'ye bir Zig Zag yaptı ve Drew'a tag verdi. Drew köşeye geçip eliyle 3'ten geriye saydı ve Claymore Kick'i Kofi'nin alnının çatına yerleştirdi. Tuş denemesi 1... 2... 3...

NWO, bu çatışmadan da galip ayrılmıştı. Drew McIntyre ve Dolph Ziggler, kemerlerini hakemin elinden aldıktan sonra Mr. Hardcore ringe girdi ve ikisinin ellerini kaldırarak NWO'nun yeni kadrosunun ne için gelmekte olduğunu WWE'ye bir kere daha hatırlattılar.

ziggler-mcintyre.jpg

Drew McIntyre: "NWO ile uğraşan herkesin sonu böyle olacak! Bekleyin ve görün!"

AJ Styles vs Sheamus, Chad Gable vs Gunther ve Bobby Lashley vs Finn Balor maçlarından sonra sıra ana maça gelmişti. Dominik Mysterio, heyecan içinde soyunma odasında volta atıyordu. Kariyerinde ilk defa bir dünya şampiyonluğu için maça çıkacaktı. Heyecanını bastırmak için nefes egzersizleri yaparken kız kardeşi Aalyah elinde lacivert kağıda sarılı bir hediye paketiyle içeri girdi.

Aalyah Mysterio: "Hazır mısın?"
Dominik Mysterio: "Emin değilim."
Aalyah Mysterio: "Endişelenme. Kazanacağın konusunda sana güveniyorum. Ben de orada olacağım. Sadece çık ve ne gerekiyorsa yap. Bu arada, bu senin."
Dominik Mysterio: "Bu nedir?"
Aalyah Mysterio: "Aç da gör."

Dominik Mysterio merak içinde Aalyah'ın uzattığı hediye paketini dikkatlice açtı. Bu bir kutuydu. Kutunun kapağını kaldırdığında bir maskeyle karşılaştı. Bu sıradan bir maske değildi, Rey Mysterio'nun ilk World Heavyweight kemerini kazandığı WrestleMania 22 şovunda taktığı maskenin aynısıydı. İçinde de bir not vardı:

"Sevgili oğlum, Dominik,
Bu gece yanına gelip destek olmak isterdim, ama doktor maalesef bir süre daha hastanede kalmam gerektiğini söyledi. Buna rağmen kalbim ve ruhum seninledir, bütün Mysterio ailesi olarak yanındayız, bunu sakın unutma. Bu maske efsane bir Mysterio olma yolundaki ilk adımın olsun. Seninle gurur duyuyorum, Eddie ve Dave amcan da gurur duyuyor. Seni hafife alanlara yanıldıklarını göster.

Seni seviyorum.

Baban"

Dominik gözleri dolmuş bir şekilde mektubu okudu. Yaptığı onca şeye rağmen babasının ona olan sevgisinde hiçbir azalma olmaması onu iyice cesaretlendirmişti. Kutunun içindeki maskeyi yavaşça ellerinin arasına aldı. "Haydi yapalım şu işi." diyerek maskeyi yüzüne geçirdi.

İlk olarak Dominik Mysterio geliyordu. Babasının maskesiyle girişte görününce tezahüratlar adeta arşa çıktı. Dominik, tıpkı Rey Mysterio gibi taunt yapıp pyroları patlattıktan sonra kardeşi Aalyah'a sarıldı ve hızlı adımlarla ringe geldi. Köşeye çıkıp cekedini çıkardıktan sonra rakibini beklemeye başladı.

1769185893372.png

1769186141164.png

Mr. Hardcore giriş kapısında görününce yuhalamalar başladı. Arkası dönüktü. Sırtında NWO tarzında "THE IDOL" yazılı, siyah bir deri ceket giymişti. Kamera kendisine döndüğünde özgün pis sırıtmasıyla seyirciye döndü ve kemerini kaldırdı. Drew McIntyre ve Dolph Ziggler da ona eşlik ediyordu. Dolph Ziggler, Scott Hall tarzında yürürken Drew McIntyre, Kevin Nash'in tauntlarını yapıyordu. Mr. Hardcore da elindeki NWO kemerini gitar çalar gibi tutarak yürüyordu. Dominik'i maskeli görünce gülmekten kendini alamayınca Dominik ona saldırmayı denedi ama Aalyah onu sakinleştirdi. Anons için Greg Hamilton ringin ortasına geldi.

l-intro-1686941212.jpg

Greg Hamilton: "The following contest is scheduled for one fall... And it is for... WW... I'm sorry... The NWO Championship! Introducing first, the challenger, from San Diego, California, Dominik Mysterio! And his opponent, representing the NWO, from İstanbul, Turkey, the NWO Champion... Mr. Hardcore!"

MR. HARDCORE VS DOMINIK MYSTERIO - NWO CHAMPIONSHIP

Zil çaldı ve maç başladı. Hardcore elini uzattı. Dominik etrafına bakınınca yuhalamalar arttı. Mr. Hardcore "Hadi, uzatılan el havada bırakılmaz." deyince Dominik elini sıkmak için hamle yaptı ama Hardcore elini geriye atıp "Zıt Erenköy!" dedi ve gülmeye başladı. Dominik birden Hardcore'a bir tokat patlattı. Hardcore "Bana ha? Tokat ha?" diye Dominik'i yumruklamaya başladı. Bir Irish Whip denedikten sonra kendisi de iplerden sekti ama Dominik bir Arm Drag ile onu yere çaldı. Üst üste Arm Drag geldikten sonra Hardcore bir yumruk salladı ama Dominik eğildi ve bir Drop Kick yaptı. Hardcore'u kaldırmaya çalışırken Hardcore karnına üst üste yumruklar attı. Ardından kafasına yumrukları attıktan sonra iplere gönderdi ama dönüşte Dominik bir Headscissors yaptıktan sonra Hardcore kendini ringin dışına yuvarladı. Dominik köşeye çıkıp ona doğru taunt yaparken Hardcore öfkeden delirmiş gibiydi. Dolph Ziggler ve Drew McIntyre ona sakin olmasını, acele etmemesi gerektiğini söyledi. Dominik, ring dışında kendisini destekleyen Aalyah'ın elini tuttuğu anda Hardcore ringe geri döndü ve Dominik'in sırtına yumruk attı. Dominik yumrukların etkisiyle yere düştüğünde Hardcore bu sefer bir MMA dövüşçüsü edasıyla karın boşluğuna diz darbeleri indirmeye başladı. Ardından kolu, Dominik'in boynuna hâlâ sarılı vaziyetteyken rakibini kaldırdı ve bir Snap Suplex yaptı. Hakem tuşu sayacakken Hardcore geriye doğru takla atıp Dominik'in üstüne çıktı ve "Babaların nerede, Dominik?" diye yüzüne bağırdı.

Reklam dönüşünde Dominik, köşede oturur vaziyette kendine gelmeye çalışıyordu. Hardcore, çapraz köşeden güç alarak ona doğru koştu ve kafasına bir diz darbesi daha indirdi. Ardından ayağını boğazına bastırmaya başladı, ama bunu iplere tutunarak yaptığı için hakem saymaya başladı. 4 dediğinde Hardcore diskalifiye olmamak için bırakmak zorunda kaldı. Dolph Ziggler, aprona çıkıp hakemle tartışmaya başladı. Bu sırada Hardcore ringden indi ve iplerde Drew'a cevap veren Dominik'in kafasına bir Basement Drop Kick yaptı. Ardından köşeye çıkıp Diving Elbow Drop ile üzerine atladı ve tuş denedi 1... 2... Dominik kurtuldu. Hardcore çok sinirlendi ve Dominik'in havadaki koluna birkaç yumruk attıktan sonra Crossface bağladı. "Haydi küçük Mysterio!" diye bağırdıkça daha çok sıkıyordu hareketi. Dominik kurtulmak için çaba sarfetse de kilidi bir türlü kıramıyordu. Boştaki eliyle iplere doğru süründü ve iplere tutunmayı başardı. Hardcore tekrar kilidi bırakmak zorunda kaldığı için çok sinirlenmişti. Bu sırada WWE Universe, "DIRTY-DIRTY DOM!" ve "HARDCORE S*CKS" tezahüratlarıyla arenayı inletiyordu.

İlerleyen dakikalarda üstünlük hâlâ şampiyonun elindeydi. Mr. Hardcore, kalkmaya çalışan Dominik'e alaycı bir şekilde tokat atmayı sürdürüyordu. Dominik'i köşeye fırlattıktan sonra ona doğru koştu ve bir Shoulder Thrust denedi ancak Dominik bacaklarını havaya kaldırarak Hardcore'un üstünden atladı ve tam kafasına bir Enzu Giri yaptı. Hardcore sersemleyip ringin ortasına geldikten sonra Dominik köşeye zıpladı ve Hardcore'un üzerine atlayıp bir Tornado DDT yaptı. Ardından köşeye çıktı ve Senton Bomb ile üzerine atlayıp tuşa gitti 1... 2... Hardcore son anda kurtulmayı başardı. Dominik etrafına bakındı ve tezahüratlar yüzünde bir gülümseme oluşmasını sağladı. Ayağa kalkan Hardcore'un sırtına bir tekme atarak iplere gönderdi. 619 için her şey hazırdı. Tam iplerden sekip hareketi tamamlayacakken Dolph, Hardcore'u iplerden çekti. Hakem, Dolph Ziggler'a bunu yapamayacağını söyleyince yeniden tartışma çıktı. Bu sırada Dominik'in arkasını dönmesiyle Claymore Kick'in suratında patlaması bir oldu. Bu sırada Hardcore hızla ringe girdi ve Dominik'i tuş etmeye çalıştı 1... 2... Tam 3 olacakken Dominik son anda attı. Arena adeta coşkudan kudurmuştu. Mr. Hardcore elleriyle yüzünü kapamış, rakibinin kurtulduğuna inanamıyordu. Hardcore, saçındaki tokayı çıkardı ve Dominik'in üzerine çıktı. Yüzündeki maskeyi tek hamlede çıkarıp kafasına üst üste yumruklar atmaya başladı. Daha fazla dayanamayan Aalyah ringe girdi ve Hardcore'a bağırmaya başladı. Hardcore, yumruklamayı bırakıp Aalyah'a yöneldi ve yavaş yavaş üzerine yürümeye başladı. Aalyah tekrar Hardcore'a tokat atacakken bu sefer Hardcore onu bileğinden yakaladı. Aalyah çığlıklar içinde öbür elini kullanarak ondan kurtulmaya çalışıyordu ama Hardcore bu sefer çok güçlü sıkıyordu. Hakem, Hardcore'u Aalyah'a vurmaması konusunda uyarıyordu. Hardcore, Aalyah'ı köşeye doğru sürükledi ve Drew, Aalyah'ı ring ipine kelepçeledi. Aalyah, kurtulmaya çalışıyordu ama nafileydi. Hardcore, Dominik'in yanına tekrar döndü. Dolph Ziggler da elinde bir beyzbol sopasıyla ringe girdi ve Hardcore'a verdi. Hakem, bunu kullanamayacağını söyledi ancak Hardcore "Konuşma lan!" diye ona çıkıştı.

01-rey-mysterio-on-crutches-wwe-2025.jpg

Arena adeta yıkılacak gibi oldu. NWO ekibi şaşkınlıkla giriş kapısına bakıyordu. Rey Mysterio koltuk değnekleriyle giriş kapısında göründü. Drew, Dolph ve Hardcore, onun bu haline bakıp gülüşmeye başladı. Rey birkaç adım attıktan sonra havadaki ayağını yavaş yavaş yere indirdi ve koltuk değneklerini çıkardı. İki kılıç gibi tutuyordu elinde. Hardcore, "NASIL YA?" diye bağırdıktan sonra Rey Mysterio, elindeki iki koltuk değneğiyle ringe doğru koşmaya başladı. Önce Dolph Ziggler ringden indi ve Rey koltuk değneğini karnına indirdikten sonra bir Drop Kick yaptı. Ardından ringe girdi ve üzerine gelen Drew'u bir Hurricanrana ile ringden dışarı attı. Mr. Hardcore ve Rey Mysterio karşı karşıyaydı. Hakem araya girince Rey Mysterio, ring ipine kelepçeli vaziyette olan Aalyah'a yöneldi. Hardcore, Rey'e saldırmaya kalktı ama hakem ona engel olup Aalyah ile ilgilenirken Dominik yerdeki koltuk değneklerinden birini alıp Hardcore'un sırtına geçirdi. Koltuk değneği ikiye ayrılmıştı. Hardcore iplerdeydi. Aalyah, kelepçeden kurtarıldıktan sonra güvenlik görevlileri onu arka alana götürmek istedi ama Aalyah kalmakta ısrar edince tekrar tartışma çıktı. Rey ringden indi ve Aalyah'ı arka alana gitmeye ikna ettikten sonra Dominik'e dönüp "Şimdi, evlat!" diye bağırdı. Dominik iplerden sekti ve bu sefer 619 hareketini başarıyla yaptıktan sonra köşeye çıktı ve Eddie Guerrero'nun tauntunu yapıp Frog Splash ile Hardcore'un üzerine atladı. Tuş denemesi geliyordu. Yeni bir şampiyon mu vardı? 1... 2... tam 3 olacakken Hardcore kurtulmayı başardı. Herkes şoktaydı. Dominik, yeni WWE şampiyonu olmaya çok yaklaşmıştı. Dominik, babasına baktı. Rey "Hadi, Dominik, yapabilirsin oğlum. Sana güveniyoruz." diye haykırırken Drew McIntyre ve Dolph Ziggler ona arkadan saldırdı. Dominik ayağa kalkıp ringden inmeyi denedi ama hakem araya girdi. Hakem, ring dışındakilere ayrılmaları gerektiğini söylerken Hardcore sağlam olan koltuk değneğini alıp Dominik'in kafasına indirdi. Koltuk değneğini hakeme çaktırmadan ring dışına fırlatan Hardcore, Dominik'i kaldırdı ve Cliffhanger yaptı. Dolph ve Drew vurmayı nihayet bırakınca hakem maça döndü ve tuşu saymaya başladı 1... 2... 3...

Hardcore, yine yapmıştı yapacağını. Ringden yuvarlanarak inince Dolph ve Drew yanına geldi. Drew, kemerini Hardcore'un omzuna yerleştirdi ve üç güreşçi gülerek giriş kapısına yöneldi. Rey, ringe girip yorgun Dominik'i kaldırmaya çalışırken Hardcore, takım arkadaşlarıyla beraber galibiyetini kutluyordu. "İstediğiniz kadar uğraşın, sonuç değişmez!" diyen Hardcore, kemerini havaya kaldırdı. Drew ve Dolph da ona kemerleriyle eşlik etti ve pyrolar patlamaya başladı. Dominik hayal kırıklığına uğramış bir şekilde Hardcore'a bakarken Rey'in bakışları da bu işin burada bitmediğinin sinyalini veriyordu.​

Mr. Hardcore

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
42
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
THE VILLAIN INSIDE A HERO: 27. BÖLÜM SMACKDOWN #1 (SONRAKİ PPV: SUMMERSLAM)

NWO'nun yine zaferle ayrıldığı bir Night of Champions şovu geride kalmıştı. Dolph Ziggler ve Drew McIntyre, The New Day takımına karşı NWO Tag Team kemerlerini korumayı başarırken ana etkinlikte WrestleMania'dan beri şampiyon olan, Jeff Hardy'ye ihanet ettikten sonra NWO'yu SmackDown'ın başına yeniden bela edip yapmadığı pislik kalmayan Mr. Hardcore, Dominik Mysterio'yu yenerek NWO Championship unvanını sürdürmüştü. Maçın sonlarına doğru, sakatlığından dolayı bir süredir ringlerden uzakta olan Rey Mysterio geri dönüşünü gerçekleştirmiş, oğluna destek olmak için elinden geleni yapmış, ancak, Mr. Hardcore, Dominik Mysterio'ya koltuk değneğiyle saldırdıktan sonra Cliffhanger yapıp kemerini korumuştu.

Heyecan verici bir SmackDown gecesi daha bizi bekliyordu. Yazın en büyük olayı SummerSlam'den sadece 3 hafta uzaktaydık. Arena seyircinin enerjisiyle sanki nefes alıyor gibiydİ. Seyirciler çoktan yiyecek ve içeceklerini almış, pankartlarını hazırlamış, büyük bir heyecanla şovun başlamasını bekliyordu. Arka alanda da görevliler, güreşçilerin son hazırlıklarını tamamlamasına yardım ediyordu.

SmackDown'ın klasik açılışından sonra Dominik Mysterio, arka alanda telefonuna bakarken görüldü. Bu sefer tezahüratlar geliyordu. Babasına yaptıklarından dolayı aldığı negatif reaksiyonlar artık geride kalmıştı. Buna rağmen, bu genç adam hâlâ somurtkan bir ifade takınıyordu. Kız kardeşi Aalyah ise onu teselli etmeye çalışıyordu.

Aalyah Mysterio: "Oraya böyle çıkamazsın."
Dominik Mysterio: "Ne gibi?"
???: "Pimi çekilmiş bir bomba gibi."

İki kardeş, sesin geldiği yöne baktı. Bu sesin sahibi Rey Mysterio'dan başkası değildi. Babasının sağlığına kavuşmuş olmasının verdiği mutlulukla Aalyah, koşarak gelip Rey'e sarıldı ama Dominik başı öne eğik bir şekilde hâlâ oturuyordu. Rey, oğlunun canının sıkkınlığını hemen anlamıştı. Yanına oturup elini omzuna koydu.

1771695744604.png

Rey Mysterio: "Hey, babaya kucak yok mu?"
Dominik Mysterio: "Özür dilerim, baba."
Rey Mysterio: "Niye özür diliyorsun? Yanlış bir şey yapmadın ki?"
Dominik Mysterio: "Seni, annemi, kız kardeşimi, Batista amcayı, Eddie amcayı, bana güvenen herkesi hayal kırıklığına uğrattım."
Rey Mysterio: "Ne? Hayır, uğratmadın."
Dominik Mysterio: "Ama Hardcore hâlâ şampiyon."
Rey Mysterio: "Uzun sürmeyecektir."

Rey Mysterio, Dominik'in omzuna hafifçe vurup ona moral verdikten sonra giriş müziği duyuldu. Herkes, Rey Mysterio döndüğü için çok mutluydu. Rey Mysterio, pyrolar patladıktan sonra ön sıralardaki hayranlarla tokalaştı. Üzerindeki tişörtü bir çocuğa armağan ettikten sonra ringe girdi ve Greg Hamilton'ın uzattığı mikrofonu aldı. Bir süre mikrofonu havada tutarak tezahüratları dinledikten sonra konuşmasına başladı.

intro-1690913539.jpg

Rey Mysterio: "Hepiniz şaşırdınız, değil mi? Rey Mysterio bitti sandınız, değil mi? Tüm zamanların en iyi luchadore'u boşuna olmadım! (Tezahüratlar) Ama bu gece buraya kendimi övmeye gelmedim. Bu gece, Mr. Hardcore için buradayım! (Seyirci yuhalar ve "HARDCORE S*CKS" chantleri atar) Hardcore, beni izlediğini biliyorum. Beni bitirdiğini mi sandın? Beni hastanelik ederek kazandığını mı düşündün? Sana şunu söyleyeyim, bir Mysterio asla pes etmez! Ben bir luchadore'um. Ben bir savaşçıyım. Hepsinden önemlisi, ben bir babayım. Bana istediğini yapabilirsin, vücudumdaki bütün kemikleri kırabilirsin. Eğer iş aileme gelirse, Hardcore, hayatının en büyük hatasını yapmış olursun. İşte o zaman, öfkeli bir babanın neler yapabileceğine kendi gözlerinle tanık olursun!"

Rey Mysterio konuşmasına devam ederken ekran birden siyah-beyaz oldu. Eski bozuk televizyonlar gibi ekran karıncalandı ve Rockhouse çalmaya başladı. NWO'nun müziği duyulunca ortamdaki neşeli hava birden kasvete büründü. Drew McIntyre ve Dolph Ziggler omuzlarında üzerine sprey boyayla NWO yazılmış WWE Tag Team kemerleriyle girişte görünürken Mr. Hardcore da arkası dönük bir şekilde duruyordu. Deri cekedinin sırt kısmındaki "THE IDOL" yazısı gösterildikten sonra Mr. Hardcore özgün sırıtmasıyla kameraya döndü. Omzunda Hulk Hogan'ın kendisine hediye ettiği NWO temalı WWE Championship kemerini gururla taşırken yuhalamalar devam ediyordu. Mr. Hardcore, kameraya yaklaşıp Too Sweet hareketini yaptıktan sonra ringe girdi. Drew ve Dolph da arkasından geldi. NWO logolu güneş gözlüklerini çıkaran Mr. Hardcore, Rey Mysterio'yu alaycı bakışlarla tepeden tırnağa süzdükten sonra eline bir mikrofon aldı.

1771696137621.png

Mr. Hardcore: "Rey, Rey, Rey... Görüyorum ki hâlâ ayaktasın. Yoksa topallıyorsun mu demeliydim? (Bir kahkaha patlatır, seyirci yuhalar) Şaka bir yana, işin asıl komik tarafı nedir, biliyor musun, Rey, dostum? Gerçekler. Sen bir babasın, bu mesela bir gerçek, ama ne kadar gerçek orasını bilemem. (Yuhalama) Söylesene, Rey, hangi baba öz oğluna yalan söyler? Neden Dominik'ten gerçeği saklıyorsun? Bu komik değil de nedir? Oh, buldum, trajikomik! Neden Dominik'in gözlerinin içine bakıp onun tam bir hayal kırıklığı olduğunu yüzüne karşı itiraf etmiyorsun? Edemiyorsun, değil mi? Edemiyorsun çünkü içinde bir yerde haklı olduğumu biliyorsun, çünkü sadece Dominik değil, senin de başarısız olduğun gerçeğiyle yüzleşmek istemiyorsun. Başaramadın, Rey! Beni Money In The Bank'te yenmeyi başaramadın! Aileni korumayı başaramadın! Bu yüzden Dominik'i üzerime saldın, çünkü kimsenin senin başarısız olduğunu anlamasını istemedin! Ne baba ama!"

Mr. Hardcore, alaycı bir şekilde Rey Mysterio'yu alkışlarken WWE Universe, şampiyona bütün öfkesini kusmaya devam ediyordu. Rey Mysterio, Mr. Hardcore'a doğru bir adım attı. Drew McIntyre ve Dolph Ziggler ona engel olmak istese de Mr. Hardcore kollarını açarak onları durdurdu, "Durun, beyler. Bana yaşlılara saygılı olmam öğretildi. Hatta Rey Mysterio gibilerine bile!" deyince yuhalamalar iyice arşa çıktı. Seyirciler, bu genç adamın Rey Mysterio gibi bir efsaneye yaptığı saygısızlıklara tahammül etmekte zorlanıyordu. İçlerinden bazıları elinden gelse ringe dalıp Mr. Hardcore'un gırtlağına bile sarılacak kadar öfkeli görünüyordu.

Rey Mysterio: "Gerçekleri mi duymak istiyorsun? Al sana gerçek: Dominik seninle bir kemer maçı yapma şansını kendi başına kazandı. Batista sadece senin yanındaki iki ahmağın işe karışmasını önledi o kadar. Oğlum, şu anda burada WWE şampiyonu olarak kutlama yapıyor olabilirdi ama sen adi bir korkak gibi benim koltuk değneğimi kullanarak bu anı ondan çaldın! Burada bir gerçek daha var, Dominik Mysterio, Night of Champions'da neredeyse seni yeniyordu! Bu yüzden, doğru olmayan bir şeyi itiraf etmek zorunda değilim. Ben oğlumla gurur duyuyorum. Önce, bu gerçekle yüzleş. İkinci olarak, yüzleşmen gereken bir gerçek daha var, gördüğün gibi ben geri döndüm ve sapasağlam karşındayım. Şu an ayakta durabilmek için koltuk değneğine ihtiyacım yok. Daha iyiyim ve daha güçlüyüm! Money In The Bank'ta başaramamış olabilirim, Hardcore, ama bu sefer bu olmayacak!"

Mr. Hardcore: "Bu bir meydan okuma mı?"

Rey Mysterio: "Hayır, bir rövanş! Seninle tekrar yüzleşmeye ve WWE kemerini ona sürdüğün bu lanet olası NWO lekesinden kurtarmaya hazırım!"

Hulk Hogan: "Oh, oh, oh, oh, orada dur bakalım, brother!"

SmackDown GM Hulk Hogan, giriş kapısında görününce o da yuhalamalardan payına düşeni aldı.

images

Hulk Hogan: "Rey, brother, içindeki ateş çok rahat bir şekilde anlaşılıyor. Mr. Hardcore ile yüzleşmeyi çok istiyorsun, bunun da farkındayım. Bunu herkes ister, sonuçta burada tüm zamanların en iyi NWO şampiyonundan bahsediyoruz. (Yuhalamalar) Şöyle bir sorun var, burada yetkili benim. Sen kafana göre gelip şampiyonluk maçı isteyemezsin! Her şeyin bir süreci vardır. NWO şampiyonluğu sıradan bir şampiyonluk kemeri değildir, önce bunun için dövüşmeyi hak ettiğini göstermek zorundasın."

Rey Mysterio: "Pekala, hazırım. Ne yapmam gerekiyor?"

Hulk Hogan: "Önce, ringde bir ters takla atmalısın. Hahaha, şaka yapıyorum. (Yuhalamalar) Pekala, ciddileşelim ve işe koyulalım. Madem sakatlığın geçmiş durumda, madem dizin iyi görünüyor, o zaman bu gece bir maçın olmasında bir sakınca yoktur diye düşünüyorum. Eğer bu geceki maçını kazanırsan... SummerSlam'de Mr. Hardcore ile yapacağın maçın türünü sen belirleyeceksin! Fakat, kaybedersen, rakibin SummerSlam'de Mr. Hardcore ile karşılaşacak. Rakip ise... Eski bir dost!"

Herkes coşkuyla bu maça tepki vermişti. Öte yandan Rey Mysterio'nun daha önce hak ettiği adaylık maçına tekrar çıkması gerektiği için tepkisini de gösteriyordu. Asıl soru şuydu: Rey Mysterio, dönüş maçında kiminle karşılaşacaktı?

...

Gecenin ana maçı gelip çatmıştı. Rey Mysterio, Hulk Hogan tarafından belirlenen rakibini yenerse hem SummerSlam'de Mr. Hardcore ile karşılaşacak hem de maçın türünü belirleyecekti. Efsane güreşçi, girişini yapmış, rakibinin ortaya çıkmasını bekliyordu. Birden ışıklar söndü. Herkes bu rakibin kim olduğunu merak ediyordu.

big-show-entrance.gif

Herkes şok içindeydi. Rey Mysterio'nun rakibi, eski bir NWO üyesi olan, WWE, WCW ve ECW dünya şampiyonluklarını kazanmış ilk ve tek güreşçi olan efsane dev Big Show'un ta kendisiydi. Big Show, Hulk Hogan'la el sıkıştıktan sonra ağır adımlarla ringe geldi. Mr. Hardcore, Drew McIntyre ve Dolph Ziggler da maçı izlemek için ring kenarındaki sandalyelere kuruldu.

REY MYSTERIO VS BIG SHOW

Rey Mysterio, kemer için Mr. Hardcore'un karşısına dikilmek adına bir zamanlar NWO üyesi olan bu insan azmanını yenmek zorundaydı. Zil çalar çalmaz, Rey Mysterio, tekmeleriyle Big Show'un bacaklarına saldırdı. Big Show, kocaman elleriyle Rey Mysterio'yu yakalamaya çalıştı ama Rey Mysterio hızını kullanarak kurtulmayı başarıyordu. Adeta boy dezavantajını avantaja dönüştürüyordu. Bir Drop Kick de gelince Big Show sendeledi ancak yıkılmadı. Rey Mysterio, orta iplerden sekip bir Sprinboard Crossbody denedi ancak Big Show havada onu bir Shoulder Tackle ile karşıladı. Rey Mysterio, darbenin etkisiyle neye uğradığını şaşırmıştı. Big Show, kollarını iplere sıkıştırdıktan sonra seyirciye eliyle sus işareti yaptı. Arena büyük bir sessizliğe büründükten sonra Big Show, göğsüne öyle sert bir tokat yapıştırdı ki tokadın sesi neredeyse bütün arenada yankılandı. Ring kenarında bir sandalyede oturarak maçı izleyen Mr. Hardcore, bu sahneyi gülerek izliyordu, "Drew, çay falan söyle lan, eğlenceli olmaya başladı bu iş." dediği de kameralardan kaçmamıştı.
...
Big Show, kontrolü tamamen ele geçirmişti. Rey Mysterio, kendine gelmeye çalışıyor, ama Big Show fırsat vermiyordu. Birkaç saldırı girişiminde bulunsa da Big Show bana mısın dememişti. Bir Side Slam sonrası Big Show tuşa gitti, ancak Rey Mysterio 2'de kurtulmayı başardı. Mr. Hardcore, iyice sinirlenmeye başlamıştı. "Oyalanmayı bırak! Bitir işini!" diye bağırdı. Big Show başını sallayarak onayladıktan sonra, Rey Mysterio'yu omzuna aldı ve bir Snake Eyes yaptıktan sonra Rey Mysterio tekrar yere düştü. Big Show elini havaya kaldırıp rakibinin ayağa kalkmasını bekledi. Chokeslam zamanı yaklaşıyordu. Rey Mysterio kalkar kalkmaz Big Show boğazına yapıştı ve Chokeslam için havaya kaldırdı. Rey Mysterio, Big Show'un arkasına düştü ve bir Chop Block yaptı. Ardından biraz gerildikten sonra kafasına doğru bir Drop Kick yaptı.
...
Big Show yerdeydi. Rey Mysterio, bu dakikalarda geri dönüşle momentumu eline almıştı. İplerden sekip bir Seated Senton yaptıktan sonra tuşa gitti ancak Big Show 1'de tuşu atmayı başardı. Rey Mysterio, Big Show için arkada pusuda bekledikten sonra sırtına bir Drop Kick yaptı. Big Show iplerdeydi. Rey Mysterio iplerden sekti ama Drew McIntyre aprona çıkarak onun durmasını sağladı. Dolph Ziggler da aprona çıkmayı denedi ancak Rey Mysterio bir Drop Kick ile onun düşmesine sebep oldu. Drew McIntyre da ringe girmeye kalktığı sırada Rey Mysterio, iplerden kurtulan Big Show'a bir Hurricanrana yaptı ve Big Show, aprondaki Drew McIntyre ile çarpıştı. Big Show yeniden iplerdeydi. Rey Mysterio, 619 için hazırdı. İplerden sektiği anda bir metal sesi geldi. Bu sıradan bir metal değildi: Bir sandalyeydi. Mr. Hardcore, eline sandalyeyi aldığı gibi iplerden sekmeye hazırlanan Rey Mysterio'nun sırtına indirmişti. Hakem hemen zili çaldırıp maçı no contest olarak bitirmişti.

Mr. Hardcore ringe girip sandalyeyle Rey Mysterio'ya vurmaya devam etti. Yuhalamalar eşliğinde Rey Mysterio'ya düşmana söylenmeyecek hakaretler yağdırıyordu. Tam bu sırada Dominik Mysterio ringe gelince Mr. Hardcore hemen ringden arazi oldu. Kemerini alıp giriş rampasına doğru yönelirken Dominik, onu ringe davet ediyordu. Mr. Hardcore ise kemerini havaya kaldırarak cevap vermişti buna. SmackDown bu görüntülerle sona ermişti ama bir soru cevabını bulamamıştı:

Şimdi ne olacaktı?​

Mr. Hardcore

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
42
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
THE VILLAIN INSIDE A HERO - 28. BÖLÜM: SMACKDOWN #2 (SONRAKİ PPV: SUMMERSLAM)

Night of Champions şovunda geri dönüşünü gerçekleştirdikten sonra Rey Mysterio, sadece sakatlıktan dönmüş bir rakip değil, aynı zamanda çocuklarını korumaya çalışan öfkeli bir baba olarak NWO Champion Mr. Hardcore'un karşısına dikilmişti. Mr. Hardcore'u korkaklığı üzerinden vurmaya çalışırken Mr. Hardcore, onun babalığını eleştirmişti. Rey Mysterio, Mr. Hardcore'a tekrar bir kemer maçı için meydan okusa da SmackDown GM Hulk Hogan olaya el koymuştu. Rey Mysterio, SummerSlam'de kemer maçına çıkmak için Hogan'ın seçeceği bir rakiple karşılaşacaktı. Bu rakip, eski bir NWO üyesi olan Big Show çıkmıştı. Rey Mysterio, Big Show'un kuvvetine hız ve çevikliğiyle karşılık vermiş, neredeyse maçı kazanacaktı, ama Mr. Hardcore, sırtına sandalyeyle vurunca maç no contest ile sona ermişti. Ne Rey Mysterio ne de Big Show kazanmış, hâlâ Mr. Hardcore'un rakibi konusu koca bir soru işaretiydi.

SmackDown başlamadan önce bazı güreşçiler arka alanda görüntülenmeye başladı. Özellikle Kevin Owens, Sami Zayn gibi isimler cheer alırken kameralar Mr. Hardcore'u gösterince yuhalamalar yine baş gösterdi. Hardcore, telefonuna bir mesaj gelince yüzü düştü. Mesajı Hulk Hogan atmıştı: "Odama gel. Derhal."

Mr. Hardcore, oflayıp puflayarak omzundaki kemeri düzeltti ve SmackDown GM'in odasına doğru yürüdü. Yolda Drew McIntyre ve Dolph Ziggler ile karşılaştı. McIntyre ona ters ters bakarken Ziggler ne yapmaya çalıştığını sordu, ama Hardcore cevap vermedi. 3 güreşçi, Hulk Hogan'ın odasına girdikten sonra Hulk Hogan hışımla ayağa kalkıp Hardcore'un üzerine yürüdü.

Hulk Hogan: "Sen ne yaptığını sanıyorsun? Derdin ne senin? Her şeyi mahvettiğinin farkında mısın? Senden bir açıklama istiyorum! Hemen!"
Mr. Hardcore: "Nasıl her şeyi mahvettim, onu anlamadım ben? Plan Rey Mysterio'yu yoldan çekmemiz değil miydi?"
Hulk Hogan: "Evet, ama bu şekilde değil! Big Show zaten işi bitirecekti! Senin yüzünden önemli bir müttefik kaybettik!"
Mr. Hardcore: "S**imde değil! Allah aşkına, hiçbiriniz olayı idrak edemediniz mi? Eğer ben o lanet olası sandalyeyi vurmasaydım büyük ihtimalle Rey maçı kazanacaktı! Dolayısıyla SummerSlam'de hem kemer maçı elde edecekti, hem de maçın türünü belirleyecekti. Kusura bakmayın, Mr. Hogan, ama Big Show'un aksine, ben aklımı kullandım. Bu iş sadece ringde yumruk sallamakla sınırlı değildir, zeka işidir. Satranç oynamak gibi düşünün, rakibin hamlesini akıllıca hamlelerle kesmek gerekir. Şimdi şah mat etmenin tam zamanı, Hogan. Bu gece, Rey Mysterio'yu bana bırakın! Bu işi tamamen bitireyim. Bırakın SummerSlam'i, önümüzdeki hiçbir şova bile çıkamayacak hale getireceğim onu!"

1773162263534.png

Mr. Hardcore, büyük bir kararlılıkla Hulk Hogan'ın gözlerine dikilmişti.

Hulk Hogan: "Brother, biraz düşününce mantıksız bir hareket değil..."

Hulk Hogan sözlerine devam ederken büyük bir gürültüyle kapı açıldı. Rey Mysterio, Dominik Mysterio ve Batista içeri girdi.

Rey Mysterio: "Mr. Hogan, sizinle konuşmam gerekiyor."
Mr. Hardcore: "Oh, işlevsiz aile toplantısı vakti gelmiş."
Rey Mysterio: "Hey, çeneni kapasan iyi edersin, çünkü bu olanların hepsi senin hatan!"

Mr. Hardcore, Rey Mysterio'nun üzerine yürüyecekken Dominik Mysterio ve Batista karşısına dikildi. Dolph Ziggler ve Drew McIntyre da ortama katıldı ve bakışmalar başladı. Küçücük bir kıvılcım her an büyük bir kavgaya sebep olabilirdi. Hulk Hogan, iki tarafın arasına girerek ortamı yumuşatmaya çalıştı.

Hulk Hogan: "Beyler, beyler, durun bakayım. Bu şekilde çözemeyiz."
Rey Mysterio: "O zaman nasıl çözeceğiz, Mr. Hogan? Bu serseri herif yüzünden rövanş maçımı alamadım!"
Mr. Hardcore: "Sen kime serseri diyorsun, seni maskeli ucube?"
Hulk Hogan: "Yeter! Susun! An itibariyle konuşan kovulur! Şimdi, teknik olarak geçen haftaki Rey Mysterio vs Big Show maçı no contest ile bitmişti, yani Rey Mysterio kaybetmedi. Bu gece, Rey Mysterio bir maç daha yapacak. Rakibin ise..."

Hulk Hogan cümlesini bitirmedi, sadece başını Mr. Hardcore'a çevirdi. Mr. Hardcore, etrafındakilere donuk bir bakış attıktan sonra başını sallayarak onayladığını açıkladı. Rey Mysterio da onayladıktan sonra Mr. Hardcore'a döndü.

Rey Mysterio: "Hardcore, başka bir oyun daha istemiyorum. Bu gece, sen ve ben... teke tek... NWO olmadan... bir No DQ maçında! Var mısın?"
Mr. Hardcore: "Maça bütün aileni getirsen iyi olur, Rey, çünkü maçtan sonra parçalarını taşıyacak çok insana ihtiyacın olacak!"
Hulk Hogan: "Acele etme, brother. Madem bu maç No DQ olacak, SmackDown GM olarak bu işi adil hale getirmek zorundayım. Bu yüzden, Batista ve Dominik Mysterio ring kenarında olmayacak!"
Batista: "Ne?"
Dominik Mysterio: "Bunu yapamazsınız!"
Hulk Hogan: "Kural, kuraldır."
Mr. Hardcore: "Hey, iyi tarafından bak, çocuk. En azından babanın yeniden aşağılanmasını yakından görmeyeceksin!"

Dominik Mysterio, Mr. Hardcore'a saldırmaya kalktı ama Rey Mysterio onu sakinleştirmeye çalıştı.

Main event için maç resmileşmişti: Mr. Hardcore vs Rey Mysterio - No Disqualification
Bu maçta sadece NWO değil, Batista ve Dominik Mysterio da ring kenarında bulunamayacaktı.

Rey-Mysterio.jpg

Rey Mysterio, ECW'da güreştiği zamanları hatırlatan bir ring kıyafetiyle girişini yaptı. Bütün arenanın desteğini arkasına almış şekilde şampiyonu bekliyordu.

1773162688080.png

Mr. Hardcore, belinde kemeri, elinde bir sandalyeyle ringe gelirken onu destekleyen tek seyirci bile yoktu. Bu tarihte nadir rastlanan bir durumdu.

MR. HARDCORE VS REY MYSTERIO

Zil çaldı ve maç başladı. Rey Mysterio, hızını kullanarak üstünlüğü ele geçirdi. Mr. Hardcore, onu yakalamaya çalışsa da Rey Mysterio her seferinde kaçmayı başarıyordu. En sonunda Mysterio, bir Drop Kick yaparak Hardcore'u sersemletti. Ardından iplerden sekti ve boynuna doğru sıçrayıp bir Hurricanrana yaptı. Hardcore iplere tutunarak kalkmaya çalışırken Mysterio ona doğru koştu. Hardcore ringin ortasına kendini atarak kurtulduğunu sansa da Mysterio hızını koruyup iplerden sıçradı ve Springboard Crossbody ile üzerine atladı. Tuş pozisyonu 1... Hardcore, Mysterio'yu üstünden atarak kurtuldu. İkisi aynı anda kalktı ve Hardcore bir Lariat ile Mysterio'yu yere serdi. Ardından bir MMA dövüşçüsü edasıyla karın boşluğuna üst üste diz darbeleri vurmaya başladı. Mysterio'yu kaldırdıktan sonra bir Irish Whip denedi. Mysterio iplere sıçrayıp tekrar Springboard Crossbody denedi ama Hardcore onu havada yakalayıp "Bu sefer yemezler." dedi ve bir Backbreaker yaptı. Rey Mysterio sırtını tutarak ayağa kalkınca Mr. Hardcore, onu tuttu ve Royal Rumble elemesi edasıyla onu ringin dışına fırlattı. Ringin ortasında kollarını iki yana açarak "Ben sizin idolünüzüm!" diye bağırınca seyirci onu yuhaladı. Bu sırada NWO ekibi, Hogan'ın ofisindeki televizyondan maçı canlı izliyordu.

Reklam arasından sonra Mr. Hardcore, ring dışında yerde yatmakta olan Rey Mysterio'yu aprona oturmuş halde gülerek izliyordu. Hakem, Mysterio'nun iyi olup olmadığını kontrol ederken Hardcore oturduğu yerden indi ve ringin altından bir sandalye çıkardı. "E-C-DUB!" diye bağırdıktan sonra da hakemi kenara itti ve Mysterio'nun sırtına sandalyeyi indirdi. Sandalyeyi havaya kaldırınca yuhalamalar iyice arttı. "F*** YOU HARDCORE!" tezahüratları arenayı inletiyordu. Hardcore gülerek karşılık verdikten sonra Mysterio'ya tekrar sandalyeyle vurdu, tekrar, tekrar, tekrar ve de tekrar. Sandalye yamulduktan sonra kenara fırlattı ve Mysterio'yu tuttuğu gibi önce barikata, sonra ring kenarındaki çelik basamağa fırlattı. Mysterio pek iyi görünmüyordu. Sağlık görevlileri ona müdahele etmek için arenaya geldi. Mr. Hardcore, oflayıp pufladıktan sonra spiker masasının yakınlarında duran şampiyonluk kemerini aldı ve omzuna alıp giriş rampasına doğru yürüdü. Rey Mysterio'ya destek olmak için sağlık görevlileri koluna girdi, ancak bir anda Mr. Hardcore geri döndü ve kemerini Rey Mysterio'nun suratına indirdi. Ardından rakibini ringe sokup tuş denemek üzere ringe girdi. 1... 2... 3 derken Rey Mysterio omzunu kaldırınca arena tezahüratlarla adeta patladı.

Hardcore sinirden zemini yumruklamaya başladı. Rey Mysterio'ya Türkçe küfürler ederek birkaç yumruk attıktan sonra ringden indi ve ring kenarındaki çelik basamağı yerinden çıkarıp ringe doğru fırlattı. Ringe girdikten sonra basamağı ringe yerleştirdi ve Rey Mysterio'yu kaldırdı ve pozisyonunu aldı. Amacı, Rey Mysterio'yu Powerbomb ile basamağa fırlatmaktı. Rakibini kaldırdı ama Mysterio, Hardcore'un kafasına üst üste yumruklar atmaya başladı ve Hardcore'un arkasına atladı. Hardcore arkasını dönüp ona tekrar saldırmaya çalıştı ama Mysterio Drop Toe Hold ile onu devirdi ve Hardcore çelik basamağa çarptı. Fırsat bu fırsattı. Rey Mysterio, Hardcore'a bir Drop Kick daha yaptı ve Hardcore yere düştü. Ardından Mysterio, ringin altından başka bir sandalye çıkarıp Hardcore'un üzerine dikkatlice yerleştirdi. İplerden sekip bir Seated Senton ile üzerine atladıktan sonra Hardcore'u çelik basamağa sırtüstü yatırdı. Sandalyeyi açıp ring köşesinin önüne koyduktan sonra biraz gerildi ve önce sandalyenin ardından köşeye sıçrayıp bir Moonsault ile Hardcore'un üzerine uçtu. Hardcore, göğsünü tutarak çelik basamağın yanına düştü ve Mysterio tekrar tuş denedi 1... 2... Hardcore kurtulmayı başardı.

Rey Mysterio, Mr. Hardcore tekrar kalkınca bu sefer sırtına bir Drop Kick vurdu ve Hardcore'u iplere gönderdi. Yoğun tezahüratlar eşliğinde iplerden sekip bir 619 yaptı. Ardından en üst iplere doğru sıçradı ama Hardcore sandalyeyi ona fırlatarak dengesini kaybedip düşmesine neden oldu. Ayağa kalktıktan sonra Rey Mysterio'nun sakatlık yaşadığı dizine üst üste tekmeler atmaya başladı. Ardından ringden inip bu sefer bir kendo sopası aldı. Onunla Rey Mysterio'nun bacağına defalarca kez vurduktan sonra omzuna aldı ve sandalye üstüne bir Cliffhanger yaptı. Ellerini birbirlerine çarptırarak "Bu iş bu kadar." deyip tuşa gitti 1... 2... Derken biri Hardcore'u ringin dışına çekti. Hardcore neler olduğunu anlamaya çalışırken başını kaldırdı ve Big Show ile karşılaştı.

big-show-return.jpg

Arena Big Show'a tezahürat yapıyordu. Hardcore hemen ayağa kalkıp "Bu senin işin değil! Ben hallederim!" dedi. Big Show, bir süre duraksayıp Hardcore'a bir bakış attı ve arkasını döndü. Tam Hardcore ringe yönelecekken Big Show bir anda boğazına yapıştı ve Chokeslam ile spiker masasından geçirdi. Spiker masası lego gibi darmadağın olurken taraftarlar Hardcore için "YOU DESERVE IT!" diye tezahürat yaptı. NWO üyeleri şaşkınlıkla "Ne yapıyor bu adam?" diye söylenirken Dominik Mysterio, Batista ve Aalyah Mysterio, Big Show'un yaptığına seviniyordu. Big Show, üzerindeki NWO tişörtünü yırtıp Hardcore'un üzerine fırlattıktan sonra Hardcore iplere tutunarak kalkmaya çalıştı. "Bunu ödeyeceksin!" demeye kalmadan Mysterio ona bir 619 daha yaptı. Ardından köşeye çıkıp Frog Splash ile üzerine atladı. 1... 2... 3...

Rey Mysterio, NWO şampiyonunu yenmeyi başarmıştı. Ringin ortasında yorgun bir şekilde oturur vaziyetteyken Big Show, onu alkışlıyordu. Hardcore acı içinde kıvranırken Drew McIntyre ve Dolph Ziggler ringe geldi, ancak Big Show da ringe girince Mysterio'ya saldırmaktan vazgeçtiler. Hardcore, yuvarlanarak kendini ringin dışına atarken Big Show, Rey Mysterio'yu omzuna alıp kutlamasında ona eşlik etti. Hardcore, büyük bir öfkeyle ringdekilere bakarken Rey Mysterio bir mikrofon aldı.

Rey Mysterio: "Hey, Hardcore! Acele etme, daha söyleyeceklerimi duymadan nereye gidiyorsun? Yanlış hatırlamıyorsam, adaylığımla ilgili bir anlaşma yapmıştık ve bu anlaşma gereği hakkımı şimdi kullanmak istiyorum. SummerSlam'de sen ve ben... bir Merdiven maçında karşılaşacağız! İyi tarafından bak, bu sefer seni tuş edip daha fazla aşağılanmana sebep olmayacağım. SummerSlam'de görüşürüz!"

Hardcore, bu karara çok sinirlenmişti. Ringe geri dönmek istedi ancak Dolph Ziggler onu sakinleştirmeye çalıştı. Rey Mysterio'nun ringde kutlamasına devam etmesiyle bir SmackDown şovu daha sona ermekle kalmamış, SummerSlam'de bir maç daha resmiyet kazanmıştı:

LADDER MATCH FOR NWO CHAMPIONSHIP​

Mr. Hardcore

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
42
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
THE VILLAIN INSIDE A HERO - 29. BÖLÜM: SMACKDOWN #3 (SONRAKİ PPV: SUMMERSLAM)

SummerSlam öncesi son SmackDown şovuydu. Yazın en büyük olayında Mr. Hardcore, NWO şampiyonluk kemerini WCW ve ECW da görmüş, WWE'nin en tecrübeli ve en iyi güreşçilerinden biri olan Rey Mysterio ile bir merdiven maçında savunacaktı. Bu maç türünü, önceki haftada yapılan NoDQ maçını kazanan Rey Mysterio seçmişti. Jeff Hardy'ye ihaneti, Hulk Hogan ile birlik olup NWO'yu yeni bir kadroyla yeniden WWE'nin başına bela etmesi, Rey Mysterio'yu sakatlaması, Dominik Mysterio'yu kanlar içinde bırakması derken seyircinin iyice nefretini kazanan Mr. Hardcore karşısında Rey Mysterio'ya yönelik tam destek vardı. Bütün arena, luchadore efsanesinin girişini bekliyordu. Arka alanda Rey Mysterio görününce büyük bir tezahürat dalgası başladı. Rey Mysterio, maskesini son kez düzeltirken oğlu Dominik Mysterio yanına geldi ve onunla selamlaştı.

1774799822984.png

Dominik Mysterio: "Orada olmamı istemediğinden emin misin?"
Rey Mysterio: "Eminim, çünkü Mr. Hardcore da orada olacak ve yine seni bana karşı kullanmaya çalışacaktır. Onun pis akıl oyunlarına alet olma, bu benim savaşım. Hem kendim, hem de sizin için."
???: "Babanı dinlesen iyi olur, delikanlı."

Dominik Mysterio'nun omzundaki bu kocaman el, Big Show'dan başkasına ait değildi.

big-show-48248.png

Big Show: "Hardcore, Rey'in aklına girmeye çalışacaktır. Bunu yapmakta çok başarılı, çünkü benim de aklıma girmeyi başardı. Neyse ki, doğru olanı yapmak için çok geç değildi."
Rey Mysterio: "Yardım için sağol."
Big Show: "Lafı bile olmaz. Şimdi git ve ona haddini bildir."

Rey Mysterio'nun müziği adeta bir tezahürat patlamasına neden olmuştu. Bütün WWE Universe, Rey Mysterio'ya olan sevgisini tezahüratlar ve pankartlarla gösteriyordu. Efsane luchadore, girişte göründükten sonra desibelin arttığı hissedilebiliyordu. Rey Mysterio, ön sırada maskesini takmış olan birkaç çocukla selamlaştıktan sonra ringe doğru ilerledi ama ringe girmedi. Etrafına bir gülümsemeyle baktıktan sonra ringin örtüsünü açtı ve altından bir merdiven çıkardı. Merdiveni içeri soktuktan sonra ringe girdi ve merdiveni kurduktan sonra görevliden bir mikrofon istedi.

f5d48d3cdc0ffa2dc5789ccbdf970c3c.jpg

Rey Mysterio: "Mr. Hardcore... Geçen hafta beni tuzağa çekmeye çalıştın, ama tuzağa kendin düştün. Beni mi istiyordun? İşte buradayım. SummerSlam'de sen, ben ve bu çelik merdiven baş başa olacağız. SummerSlam'de bu merdivene çıkıp sadece bana ve WWE'ye ait olanı almakla kalmayacağım, aynı zamanda aileme saygı duymayı öğreneceksin. SummerSlam'den sonra sadece benim aileme değil, hiçbir aileye saygısızlık etmemen gerektiğini öğreneceksin. Belli ki Türkiye gibi aileye büyük önem veren bir ülkede bile bunu öğrenememişsin. Merak etme, ben öğretirim sana. Dominik'i ve beni yıkabileceğini sandın ama Mysterio'ların pes etmediğini asla anlayamadın. Bir Luchadore 'pes etmek' kelimesinin anlamını bile bilmez. Düştüğümüz yerden kalkmasını biliriz. Gördüğün gibi, tekrar ayaktayım ve bu sefer daha yükseğe çıkmaya kararlıyım. Bu yükselmeyi de senin omuzlarından merdivene tırmanıp WWE şampiyonluğuna uzanarak gerçekleştireceğim!"

Ekran aniden siyah-beyaz oldu ve bozuk bir televizyon gibi cızırdamaya başladı. Rockhouse çalmaya başlayınca yuhalamalar arttı. Kamera giriş kapısında durmakta olan Mr. Hardcore'a yaklaştı. Şampiyon, her zamanki gibi sırtına gümüş harflerle işlemeli 'THE IDOL' yazılı, NWO temalı bir deri ceket giymişti. Kamera yavaşça dönünce Mr. Hardcore'un yüzündeki ukalalık akan gülümsemesi göründü. Güneş gözlüğünü çıkarıp tişörtünün yakasına iliştirdi ve ringe doğru yürümeye başladı ancak bir tuhaflık vardı, kemeri yanında değildi. Herkes onu yuhalıyordu ama Mr. Hardcore bunu umursamıyordu bile. Ringe girdikten sonra Too Sweet hareketini yaptı ve WWE logosu üstüne NWO logosu yapıştırılmış bir mikrofon aldı. Alaycı bir gülümsemeyle Rey Mysterio'ya bakıyordu.

1774800129428.png

Mr. Hardcore: "Öğrenmek ha? Komik olan ne biliyor musun, Rey? Kendin öğrenmediğin halde hâlâ bana bir şeyler öğretmeye çalışıyorsun. Yükselmekten bahsediyorsun ama şu an karşımda tek gördüğüm şey defalarca kez düşmüş bir yarım adam. (Eliyle kısa boy işareti yapar) En son bu kadar yükseldiğinde ne olduğunu hatırlıyor musun? (You Can't See Me hareketini yapar ve yuhalamalar artar) Yıllar, yıllar sonra tekrar yükselme şansın oldu, eline ne geçti? Parçalanmış bir diz. Sonra oğlun yükselmeye çalıştı. O ne kazandı? Parçalanmış bir onur. Söylesene, Rey, kaçacak hiçbir yerin kalmadığını farketmeden önce ne kadar yükselmeyi düşünüyorsun?"

Rey Mysterio: "Komik. Sadece komik. Bu konuda haklısın ama komik olanın ne olduğunun farkında değilsin, çünkü yükseldikten sonra hiç yere çakılmamış gibi konuşuyorsun. Madem dizleri yarıştırıyoruz, o zaman Drew McIntyre'ın dizini eline verdiği şovu hatırlayalım? Aylarca göremedik seni. SummerSlam'de dejavu yaşamaya umarım hazırsındır, şu an çok yükseklerde olabilirsin ama oradan düşüşün sandığından da kötü olacak. Ben de düşebilirim ama seni de beraberimde götüreceğimden kuşkun olmasın."

Mr. Hardcore: "Sözler, sözler, sözler, bla bla bla. 3 aydır bundan başka bir şey duymadım senden. Şunu yapacağım, bunu yapacağım diyorsun ama sana bir soru: En son verdiğin sözlerden hangisini tutmayı başardın? Dominik'e ondan daha iyi olmayı öğretme sözü verdin. Ne oldu? Pof! Batista'ya NWO'yu beraber alt etme sözü verdin. Ne oldu? Pof! Sonuç, WWE Tag Team kemerleri NWO tarafından taşınma ayrıcalığını elde ederek prestijini arşa çıkardı, NWO olarak rica ederiz. Bitti mi? Bitmedi. WWE Universe'e artık olmayan WWE kemerini alma sözü verdin ve sonucu söylememe gerek var mı? Ha, eminim şu anda NWO kemerinin neden yanımda olmadığını merak ediyorsundur. Merakını şimdi gidereceğim. Bu gece, sana bir yükselme şansı vereceğim."

Mr. Hardcore ve Rey Mysterio, aynı anda arenanın tavanına baktılar ve Mr. Hardcore'un NWO temalı siyah-beyaz WWE şampiyonluk kemeri yavaş yavaş bir kancaya asılı şekilde aşağı inmeye başladı. Mr. Hardcore, köşelerden birine yaklaştı ve Eddie Guerrero gibi tepesinde sırtüstü uzandı.

Mr. Hardcore: "Bunu bir SummerSlam provası olarak düşün. Hadi, merdivene çık ve kemeri al. Seni durdurmaya çalışmayacağım."

Rey Mysterio bir anlık tereddüt etse de Mr. Hardcore'un olumlu anlamda başını sallaması sonucu basamağa ilk adımını attı. Yavaş yavaş merdivenin tepesine çıkarken bir yandan da Mr. Hardcore'u kontrol ediyordu. Tezahüratlar eşliğinde nihayet merdivenin tepesindeydi. Mr. Hardcore, kendi kendine küçük bir şarkı mırıldanırken Rey Mysterio kemere elini uzattı.

Mr. Hardcore: "Ne derler bilirsin, Rey? Ne kadar yükseğe çıkarsan o kadar feci düşersin."

Mr. Hardcore bir anda merdiveni itti ama Rey Mysterio son anda merdivenin tepesinden atladı ve Mr. Hardcore'un tam başına doğru sert bir iniş yapıp Hurricanrana yaptı. WWE Universe coşmuştu adeta. Hardcore daha kendisine çarpan kamyonun plakasını soramadan Rey Mysterio sırtına bir Drop Kick geçirdi. Hardcore 619 pozisyonundaydı. Rey tam işi bitirecekken apronda Dolph Ziggler ile karşılaştı. Rey ona bir yumruk salladı ama Ziggler son anda aprondan ring dışına atladı. Bu sırada iplerden kurtulan Hardcore, Rey'i arkadan Lariat ile indirdi. Cekedini çıkarıp üstüne fırlattı ve tek dizi üstüne çöküp Rey'i yumruklamaya başladı.

Dominik Mysterio ve Big Show giriş kapısında göründü ve Rey'e yardım etmek için ringe doğru koşmaya başladı, ancak Big Show'un ringe yaklaşmasıyla Drew McIntyre'ın Claymore Kick hareketini kafasına yemesi bir oldu. Dominik'in olayın şaşkınlığını atamamasını değerlendiren Dolph Ziggler da tam suratına Super Kick'i yerleştirdi. Bu sırada, Mr. Hardcore, Rey Mysterio'yu maskesinden tuttu ve "Bu dizin sana neler yapabileceğinin daha farkında bile değilsin!" diye bağırdı ve suratına diz darbesini indirdi. Seyirciler artık Mr. Hardcore'u yuhalamayı bırakmış, küfürler ediyordu: "F*** YOU HARDCORE!" Hardcore Türkçe küfür ederek karşılık verdikten sonra devirdiği merdiveni aldı ve yere koydu. Ardından Rey'in daha önce sakatlanan bacağını merdivenin iki bölümünün tam arasına koydu. Bu sırada güvenlik görevlileri ringe doğru koşarak geldi ve Hardcore'u sakinleştirmeye çalıştı. Hatta, spikerler Michael Cole ve Wade Barrett bile bunu yapmamasını söylüyordu. Güvenlik görevlileri ringe girmeye çalışıyor, ama Dolph Ziggler ve Drew McIntyre onlara izin vermiyor, aradığınız Dominik Mysterio ve Big Show'a ise şu anda ulaşılamıyordu. Mr. Hardcore, etrafına donuk bir ifadeyle bakındıktan sonra evet anlamında başını salladı ve merdivenden birkaç adım uzaklaştı. Aniden bu kararından vazgeçtikten sonra merdivene geri döndü ve kocaman bir tost makinesi gibi merdiveni tam Rey Mysterio'nun bacağına doğru kapattı. Rey Mysterio acı içinde bağırmaya başladı. Bu sırada kendine gelen Dominik Mysterio ringe girdi ve Mr. Hardcore'a saldırmak için hamle yaptı ama Hardcore yuvarlanarak ringden ayrıldı ve kahkahalar atarak ringdeki manzarayı seyretti. Ziggler ve McIntyre da yanına gelirken Dominik bir yandan babasının iyi olup olmadığını kontrol ediyor, bir yandan da Mr. Hardcore'a bağırıyordu: "Adi herif! Bunu ödeyeceksin!"

6542802.jpg

SummerSlam'de Intercontinental Championship kemerini savunacak olan AJ Styles'ın Damien Priest'i mağlup ettiği maçtan sonra (Kemer ortada değildi) kameralar arka alana çevrildi. Doktorlar, Rey Mysterio'nun bacağını kontrol ederken Dominik Mysterio, endişe içinde odada volta atıyordu. Kız kardeşi Aalyah Mysterio ise, babasını sakinleştirmeye çalışıyordu.

Doktor: "Dizde şişlik var, ama ciddi değil. Pazara kadar inmiş olur. Buz tedavisi yeterli olacaktır."
Dominik Mysterio: "Gerçekten çizgiyi aşıyorlar. Bir şey yapmam gerekiyor, ama ne?"
Rey Mysterio: "Sen değil, ben yapacağım, Dom."
Doktor: "Mr. Mysterio, şu an diziniz buna müsait değil. Dinlenmeniz gerekiyor."

Bu sırada Big Show telaşla odaya girdi.

Big Show: "Demek buradasın, her yerde seni arıyordum."
Dominik Mysterio: "Babamı yalnız bırakamazdım. Buradan çıktıktan sonra da Mr. Hardcore'a gününü göstereceğim!"
Big Show: "Enerjini main event'e saklasan iyi olur, çocuk."
Dominik Mysterio: "Ne demek istiyorsun? Maçım mı var?"
Big Show: "Senin değil... Bizim maçımız var. Az önce Hogan'dan haber geldi, sen ve ben, Drew McIntyre ve Dolph Ziggler ile karşılaşacağız. Rey, Dominik için endişelenme. Dinlenmene bak. Dominik ve ben o serserilerin icabına bakarız. Aalyah, babana dikkat et, canım. Pekala, Dom, hazırlan, Show amca seni k** tekmelemeye götürüyor."

Dominik'in yüzündeki somurtkanlık gitmiş, yerini hevesli bir gülümsemeye bırakmıştı. Aalyah'a bir şeyler söyledikten sonra odanın kapısına yöneldi ama Rey son anda elinden tuttu.

Rey: "Dom... Seninle gurur duyuyorum, oğlum... Dikkatli ol."
Dominik: "Olurum, baba. Sen de dikkat et. Aalyah, babamın yanından ayrılmamaya bak."

ba95598f018e7b7357541014300b66b61afae7c2.gifv

big-show-entrance.gif

Dominik Mysterio ve Big Show ringe doğru yürürken tezahüratlar yükseliyordu. Uzun zamandır güreşmeyen Big Show, son 2 haftadır yeniden WWE ringlerinde bulunmaktan mutlu gibi görünüyordu.

aZBTft.gif

Dolph Ziggler ve Drew McIntyre ringe gelirken yaptıkları hareketlerle adeta Kevin Nash-Scott Hall ikilisinin NWO zamanlarına selam çakıyorlardı.

BIG SHOW & DOMINIK MYSTERIO VS DOLPH ZIGGLER & DREW MCINTYRE

Zil çaldı ve maç başladı. Dominik ve Ziggler teknik mücadelelerle üstünlük sağlamaya çalışıyordu. Lock-up sonrası Ziggler, Dominik'i Headlock'a aldı ve Irish Whip denedi. Clothesline denemesinden sıyrılan Dominik kendini frenlemeyi başardı ve Ziggler'ı üst üste Arm Drag yaparak yere serdi. Bir Drop Kick yaptıktan sonra Ziggler kendini köşeye attı ve Drew'a tag verdi. Drew ringe girer girmez Dominik'e karşı üstünlük sağladı ve üst üste darbelerle genç güreşçiyi köşeye sıkıştırdı.

Dominik, Big Show'a tag vermek için köşesine ulaşmaya çalışıyor ama Drew ona bir türlü izin vermiyordu. Sürekli Ziggler ile tag vererek dönüşümlü olarak Dominik'i parçalıyorlardı. Big Show birkaç defa ringe girmeyi denese de hakem ona beklemesi gerektiğini söyleyerek ona izin vermedi. Dominik yerde yatarken Dolph Ziggler önüne geçti ve "Babacık nerede?" diyerek onunla alay etti. Saçından tutarak ayağa kaldırdıktan sonra Ziggler gene babasıyla alay ederken Dominik karnına bir tekme attı. Birkaç yumruk attıktan sonra iplerden sekti ve bir Calf Kick vurdu. İki güreşçi de yerdeydi. Ziggler, Dominik'i ayağından yakalamak için hamle yapsa da yetişemedi ve Dominik nihayet tag vermeyi başardı. Big Show oyundaydı.

"Siz şimdi naneyi yemediniz mi?" bakışları attıktan sonra Big Show, tezahüratlar eşliğinde şovuna başladı. Üzerine doğru koşan Dolph Ziggler'ı bir Big Boot ile indirirken Drew McIntyre'ı kaldırdığı gibi Body Slam ile yere çaldı. Ziggler, ona üst üste yumruklar atmaya başladı. Sonra Drew da arkadaşına katıldı ve ikisi birden Big Show'u iplere gönderdi ama Big Show dönüşte bir Double Clothesline yaptı. Ardından kocaman elini havaya kaldırarak işi bitirmenin zamanının geldiğini ilan etti. Dolph Ziggler'ın ayağa kalkmasını beklerken Mr. Hardcore giriş kapısında göründü. Omzunda kemeriyle maçı izliyordu. Big Show, Dolph Ziggler'ın boğazına yapıştı ama Chokeslam yapacakken vazgeçip Dolph'u köşeye fırlattı ve Dominik'e tag verdi: "Sende evlat."

Dominik tezahüratlar eşliğinde ringe girdi ve köşeden kurtulmuş, kendine gelmeye çalışan Dolph Ziggler için pusuda beklemeye başladı. Ziggler'ın arkasına geçtikten sonra bir Drop Kick yaptı. Ziggler iplerdeydi. Dominik karşı iplerden gerildi ve bir 619 yaptı. Ardından köşeye çıkıp Eddie Guerrero'nun tauntunu yaptı ve Frog Splash ile Ziggler'ın üzerine atladı. Tuş denemesi 1... 2... Drew McIntyre son anda tuşu bozmayı başardı.

Sonraki dakikalarda ringde yine kaos patlak verdi. Big Show, Drew McIntyre'ı boğazından yakaladı ve bir Chokeslam ile onu yerle adeta bütünleştirirken Dominik Mysterio tekrar Dolph Ziggler'a 619 yapma hazırlığındaydı. Bu sırada Mr. Hardcore aprona çıktı ve Dominik ile Big Show'a laf atmaya başladı. Dominik artık sinirlerine hakim olmakta zorlanmaya başlayınca üzerine yürüdü ama hakem araya girdi. Bu sırada kendine gelmeyi başaran Dolph Ziggler, hakemin görmediği bir anda Big Show'a önce bir Low Blow, ardından Super Kick yaparak etkisiz hale getirdi. Sonrasında tekrardan yere yatarak baygın numarası yapmaya devam etti. Big Show ise yuvarlanarak ringden çıktı. Mr. Hardcore ringe girip Dominik ile dövüşmeye hazırlanırken...

Rey Mysterio'nun müziği duyuldu.

Mr. Hardcore arkası dönük vaziyette Rey Mysterio'nun gelmesini beklerken Dominik de ona saldırmaya hazırlandı ama bir şey unutmuştu: Dolph Ziggler!
Dolph Ziggler birden ayağa kalktı ve Dominik Mysterio'yu Zig Zag ile yere yapıştırdı. Hakem saymaya başladı 1... 2... 3...

Mr. Hardcore, Dominik Mysterio'ya gülmeye başladı ve "Enayiler!" diye haykırdı. Dolph Ziggler, Drew McIntyre'ın kalkmasına yardım etti. Rey Mysterio'nun giriş müziği çalsa da hepsi bir tuzaktı. Rey Mysterio'nun geldiği falan yoktu, sadece Mr. Hardcore, müziği Dominik Mysterio'nun dikkatini dağıtmak için kullanmıştı. Yani NWO yine yapacağını yapmıştı. NWO kemerini beline takan Mr. Hardcore, Dolph Ziggler ve Drew McIntyre ortasına geçti ve ellerini havaya kaldırarak galibiyet kutlamasında onlara eşlik etti. Kamera Mr. Hardcore'a yaklaştı.

Mr. Hardcore: "SummerSlam'de görüşürüz, Rey! Tabi bir daha yürüyebilirsen!"

Artık son viraj da aşılmış, SummerSlam'de Mr. Hardcore ve Rey Mysterio'yu merdivenlerden arasında geçecek müthiş bir kapışma bizleri bekliyordu.​

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,173
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Hardcore, McIntyre & Ziggler üçlüsünden nWo vibe'ı bir ekip çıkarmak güzel fikirmiş. McIntyre ve Ziggler da beraber oldukları dönem Nash & Hall vibe'ı veriyorlardı fazlasıyla zaten. SummerSlam'de neler olacak bakalım.

Mr. Hardcore

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
42
PG Nakit
75
Favori Güreşçi
Jeff Hardy
THE VILLAIN INSIDE A HERO - 30. BÖLÜM - SUMMERSLAM

Rey Mysterio ve Batista'nın sakatlanması, Dominik Mysterio'nun kanlar içinde kalması, Big Show'un uğradığı ihanet, Aalyah Mysterio'nun işe karışması derken düğümün çözüleceği o an gelmişti. Yazın en büyük olayında her şey bitecekti, SummerSlam'de. Main event zamanı geldiğinde Mr. Hardcore ile Rey Mysterio arasındaki çekişmeyi özetleyen bir video yayınlanmaya başladı:

Extreme Rules sonrası ilk SmackDown'da Mr. Hardcore'un Jeff Hardy'yi sakatladığı maçtan bahsedip kendini "The Idol" olarak lanse etmiş ve Hulk Hogan kendisine NWO temalı, siyah-beyaz bir WWE kemeri hediye etmiş, Mr. Hardcore eski kemerini yere atmıştı. Bu duruma daha fazla dayanamayan Rey Mysterio ve Batista, NWO ekibine meydan okumuştu. Gecenin sonunda, Rey Mysterio, Batista'yı yenerek kemer için 1 numaralı aday olmuştu.

Sonraki haftada Drew McIntyre ve Dolph Ziggler, Rey Mysterio ve Batista'yı Mr. Hardcore'un yardımıyla yenerek yeni WWE Tag Team şampiyonları olmuş ve üstüne sprey boyayla NWO yazarak onları NWO Tag Team şampiyonluğuna dönüştürmüşlerdi.

Money In The Bank şovundan önceki son SmackDown şovunda, Batista, Drew McIntyre'ı kafes maçında yenmiş, ama NWO saldırısından gene kaçamamışlardı. Bu sefer devreye giren kişi, Rey Mysterio'nun oğlu, Dominik Mysterio olmuştu. Dominik, babasına saldıracak diye beklenirken bir anda NWO üyelerine yönelerek babasını kurtarmış, böylelikle yeniden iyi karakter rolüne geçmişti.

Money In The Bank şovunda Dominik'in yardım girişimlerine rağmen, Mr. Hardcore, Rey Mysterio'nun dizine kürekle vurduktan sonra maçı kazanmış ve kemerini korumuş, aynı zamanda Rey Mysterio dizinden sakatlanmıştı. Bunun üzerine Dominik Mysterio, babasının intikamını almak için Mr. Hardcore'u Night of Champions'da karşılaşmaya davet etmiş, Hulk Hogan'ın ayarladığı maçta Bronson Reed'i yenerek maçtaki yerini garantilemişti. Sonraki SmackDown'da Mr. Hardcore, Dominik Mysterio'yu ring ipine kelepçeleyip tekrar saldıracakken Rey Mysterio'nun kızı Aalyah Mysterio da işin içine dahil olup kardeşini korumaya çalışmıştı. Night of Champions öncesi son SmackDown'da Mr. Hardcore, işi bir tık daha ileriye götürmüş ve Eddie Guerrero'yu taklit ederek Dominik Mysterio'yu iyice çileden çıkarmıştı.

Night of Champions'da, babasının maskesiyle ringe çıkan Dominik Mysterio, tüm çabalarına rağmen Mr. Hardcore'u mağlup edememişti, ancak o gece Rey Mysterio geri dönüşünü gerçekleştirmiş ve Mr. Hardcore'a hâlâ onunla dövüşebileceğini göstermişti. Yaptıkları maçı kazanarak merdiven maçını belirlemiş ve son hesaplaşmalarında Mr. Hardcore, ona merdivenle saldırmıştı.

Arenaya döndüğümüzde, ilk olarak Mr. Hardcore girişte göründü. Üzerinde her zamanki gibi siyah deri cekedi vardı. Arkasında gümüş grisi bir "THE IDOL" yazısı işlenmişti. Kamera etrafında döndüğünde NWO logolu güneş gözlüğü de göründü. Aynı zamanda pantolonuna bir zincir takılıydı. Adeta konsere çıkmaya hazırlanan bir rock şarkıcısı gibiydi. Ağır adımlarla ringe ilerlerken seyircinin yuhalamasını dinliyordu. Ringe girdikten sonra tepede asılı olan kemerine baktı ve elini kulağına götürerek Hulk Hogan gibi seyircinin yuhalamalarını bir kez daha dinledi.

Bu sefer tezahüratlar yükseldi. Rey Mysterio, siyah-beyaz bir maske takmış, dizinde de bir aparat takılıydı. Biraz aksıyordu ama yine de maça çıkabilecek durumdaydı. Seyircilerle tokalaştıktan sonra ringe girdi. Mr. Hardcore üzerine yürüdü ama hakem araya girdi ve iki güreşçiye de köşelere geçmelerini söyledi.

Greg Hamilton: "Sıradaki karşılaşma bir... MERDİVEN MAÇI! Bu maçta tuş yok, pes ettirme yok, diskalifiye yok, kazanmanın tek yolu merdivenin tepesine çıkıp kemeri asılı olduğu yerden almak. Ve bu maç... NWO ŞAMPİYONLUĞU İÇİN! İlk olarak, meydan okuyan, San Diego, California'dan, Rey Mysterio! Ve rakibi, NWO'yu temsilen, İstanbul, Türkiye'den, NWO Şampiyonu, The Idol... Mr. Hardcore!"

1776793188275.png

Mr. Hardcore, anons yapılırken Eddie Guerrero'nun tauntunu yapınca Rey Mysterio daha fazla dayanamadı ve Mr. Hardcore'un üzerine atlayıp onu yumruklamaya başladı. Hakem zili çaldırdıktan sonra Rey Mysterio ayağa kalktı ve Mr. Hardcore'un bacaklarına üst üste tekmeler attı. Bir Irish Whip denedi ama Mr. Hardcore lehine çevirip Rey Mysterio'yu iplere gönderdi. Hamle yapsa da Rey Mysterio bacaklarının arasından kayarak geçti ve arkasını dönen Mr. Hardcore'a bir Drop Kick yaptı. Mr. Hardcore yuvarlanarak kendini ringin dışına attı ama Rey Mysterio hemen köşeye çıktı ve üzerine atlayıp bir Hurricanrana yaptı. Bu bir merdiven maçıydı. Bu yüzden tuş veya pes ettirme yoktu. Rey Mysterio, güçlükle ayağa kalktı ve merdivenlerden birini kapatıp ringin içine soktu. Kendisi de ringe girdikten sonra merdiveni kemerin asılı olduğu yerin tam altında açtı ve tırmanmaya başladı. Ancak yolu yarılamışken Mr. Hardcore ringe girdi ve sırtına yumrukları indirdi. "Nereye? Daha yeni başlıyoruz." dedikten sonra bacağını çekince Rey Mysterio dengesini yitirdi ve yere düştü.

İlerleyen dakikalarda tehlike sürüyordu. Mr. Hardcore, merdivenlerden birini bir köprü gibi apron ve bariyer arasına yerleştirmişti. Ardından bir merdiven daha alıp ringe döndü ve ayağa kalkan Rey Mysterio'nun sırtına onunla vurdu. Ardından merdiveni yerdeki rakibinin sakat olan bacağına indirdi ve merdiveni köşeye yerleştirdi. Rey Mysterio'yu kaldırdıktan sonra oraya fırlatmayı denedi ama Rey Mysterio son anda kendini frenlemeyi başardı. Mr. Hardcore üzerine doğru koştu ama Rey Mysterio hamle yapıp Drop Toe Hold ile Mr. Hardcore'un yüzünü merdivene çarptırdı. Mr. Hardcore yerdeydi. Rey Mysterio hemen köşeye çıktı. Merdiveni kenara atmayı düşündü, ama sonra vazgeçip merdiveni açtı ve onun tepesine çıkıp kendini Senton Bomb ile Mr. Hardcore'un üzerine bıraktı.

Birkaç tırmanma girişimi başarısız olduktan sonra Mr. Hardcore ve Rey Mysterio birbirlerine baktı. Bu artık kemer değil, onur meselesi olmuştu. Rey Mysterio gardını aldığı anda Mr. Hardcore birden merdivene yöneldi ve tırmanmaya başladı. Rey Mysterio da peşinden geldi. İki güreşçi tepedeydi. Mr. Hardcore, kemeri almak için elini uzattığında Rey Mysterio karnına bir yumruk attı. Ardından Mr. Hardcore da karşılık verdi. Karşılıklı yumruklaşma sonrasında Rey Mysterio son yumruktan eğilerek sıyrıldı ve Mr. Hardcore'un kafasını merdivene çarptırdı. Ardından sırtına tırmandı ve bir Sunset Flip Powerbomb ile ikisi birden merdiven ve ipler arasındaki köprü gibi yerleştirilmiş merdivene düştü. Mr. Hardcore sırtını, Rey Mysterio ise bacağını tutuyordu.

Rey Mysterio'nun merdivene yatırdığı Mr. Hardcore'un üzerine Moonsault ile atlaması ve Mr. Hardcore'un Rey Mysterio'yu Powerbomb ile merdivenden geçirmesi maçın en beğenilen anları olurken Mr. Hardcore sık sık Rey Mysterio'nun dizini hedef alıyordu. Rey Mysterio'nun dizine merdiveni tekrar tost makinesi gibi kapattıktan sonra Mr. Hardcore, merdivene tekrar çıkmaya başladı. Unvanını sürdürebilmesi için tek yapması gereken kemeri almaktı. Tepeye yaklaştığında Rey Mysterio, bacağını merdivenden kurtardı ve merdivenin diğer tarafına tırmanmaya başladı. İkisi yeniden yumruklaşıyordu. Rey Mysterio, Mr. Hardcore'a bir kafa atınca Mr. Hardcore sersemledi ve merdivenin tepesinden düştü. Kendini ringin dışına yuvarlayınca tezahüratlar arşa çıktı. Artık Rey Mysterio'nun yeni şampiyon olmaması için hiçbir engel kalmamıştı...

Derken...

"Rey... Rey..."

Mr. Hardcore eline bir mikrofon almıştı.

Mr. Hardcore: "Tebrik ederim, şampiyon olmana sadece birkaç adım kaldı. Sana sormak istediğim son bir şey var. Bunca zamandır, bana aileden bahsediyorsun. Peki sen bir şampiyonluk kemeri için aileni feda etmeyi göze alabiliyor musun?"

Titantron ekranı açıldı ve Drew McIntyre ile Dolph Ziggler göründü. İkisi aradan çekilince Aalyah Mysterio, ağzına bant yapıştırılmış ve elleri arkadan sandalyeye bağlı halde göründü. Rey Mysterio'nun gözleri faltaşı gibi açıldı. Kızı düşmanlarının elindeydi.

Mr. Hardcore: "Haydi, örnek baba. Durma, al kemeri. Fakat, sonra Aalyah'a olacaklardan sorumluluk kabul etmiyorum. Yap seçimini. Kızın mı? Yoksa kemer mi?"

Rey Mysterio, kararsız şekilde donmuşçasına duruyordu. Merdivende bir basamak geri inince "Ben de öyle düşünmüştüm." diyen Mr. Hardcore ringe girdi ve sakat bacağına bir darbe indirdi. Ardından merdiveni devirdi ve Rey Mysterio ringin dışındaki diğer merdivenin üzerine düştü. Mr. Hardcore, merdiveni düzeltti ve tepeye çıkmaya başladı. Yuhalamalar eşliğinde merdivenin tepesinde pozisyonunu aldı ve kemerin bağlı olduğu kancayı çözerek kemeri aldı.

Greg Hamilton: "Kazanan... Ve hâlâ NWO Şampiyonu olan... Mr. Hardcore!"

1776793518862.png

Mr. Hardcore, merdivenin tepesinde kemeri iki eliyle havaya kaldırıp kahkahalar atmaya başladı. WWE Universe şampiyonu yuhalıyor, hareket çekiyor, ona çöp fırlatıyordu. Artık seyirci ondan nefret etmiyor, tek kelimeyle tiksiniyordu. Drew, Aalyah'ı çözer çözmez Aalyah sandalyeden fırladı ve koşarak babasının yanına geldi. Rey Mysterio ise kemeri kaybetse de en azından kızı kurtulabildiği için mutluydu. Dominik ve Aalyah'ın şu an içinden her ne kadar Mr. Hardcore'u boğmak gelse de şu an babalarıyla ilgilenmeleri gerektiğinden bunu sonraya saklamışlardı.

Şu an iki gerçek vardı:
1-) Mr. Hardcore hâlâ şampiyondu.
2-) Daha ne kadar pislik olabilirdi?​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi