5'i hak eden bir şov oldu gayet. Yüksek derece de Kaos'un döndüğü bir şov gördük.. Nigel fenasal şekilde dönüşünü yaptı, Another Life, Elite ve Wyatt Family arasında yaşanan gerginlik gayet keyifliydi. Roman BEAST Mode açıp bütün ailesinin içinden geçti, daha ne kadar sürecek bu dava merak ediyorum.. Enzo ve Dallas maçı önceki olaylara göre biraz sönük kaldı gibi ama şovun ilk maçı sonuçta ve Dallas'ın mağlubiyet serisini bozduğu maç oldu. Wyatt'ın Dream'a yaptığı saldırıyı kardeşi Dallas'ın engellemesi çok ikonik oldu acaba Dallas sonradan Howdy olur mu? Roman yine aileden birini paket servis yaparak yemiş artık diyecek lafım şu; Kabileyi yok edecek kime liderlik edeceksin ki Şef? Omega ve YB'nin Wyatt maçı yüzünden çok fena araları açıldı, Omega'nın neler yaşadığını bende merak ediyorum artık.. SEX vs System maçı SEX tarafı içinde basit bir maçtı ve sonunda Black olarak geçen hafta System'in yaptığı adaletsizliğe va hadsizliğe derslerini bildirmiştik, bu hafta da bütün bunların bir amacı olduğunu açıkladık. Alberto'un Mary'e yürümesi ve Val'ın ona dalması falan fenasal işlerdi ya.. Alberto'm fenasal bir intikam alacak gibi Val'dan bunu merak ediyorum. Orton'da Lumis'e fena ayar vermiş, Lockdown'a normal bir maç yaşanmayacağını gösterdi bize. Jericho - Owens arası bu maç sayesinde açılacak diye umuyorum çünkü Owens kemeri ona salacağını düşündü ama o şekilde olmadı, geçen hafta Bryan, Jericho'ya gönderme yaparken bu hafta da Jericho ona baya tehdit olacağını hatırlattı..
5/5. Keşke bizde yeni Entrance videomuz ile giriş yapsaydık ama..