RPG PAYBACK #46'ya Puanınız ve Değerlendirmeniz


Puanınız?

  • 5

  • 4

  • 3

  • 2

  • 1


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
259
Mesajlar
835
Beğeni sayısı
2,136
PG Nakit
0
Roman-Reigns2.jpg
dm1ajpj.jpg
eagxoxu.png
 

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Katılım
5 Mar 2024
Konular
33
Mesajlar
2,174
Beğeni sayısı
511
PG Nakit
330
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
5'i hak eden bir şov oldu gayet. Yüksek derece de Kaos'un döndüğü bir şov gördük.. Nigel fenasal şekilde dönüşünü yaptı, Another Life, Elite ve Wyatt Family arasında yaşanan gerginlik gayet keyifliydi. Roman BEAST Mode açıp bütün ailesinin içinden geçti, daha ne kadar sürecek bu dava merak ediyorum.. Enzo ve Dallas maçı önceki olaylara göre biraz sönük kaldı gibi ama şovun ilk maçı sonuçta ve Dallas'ın mağlubiyet serisini bozduğu maç oldu. Wyatt'ın Dream'a yaptığı saldırıyı kardeşi Dallas'ın engellemesi çok ikonik oldu acaba Dallas sonradan Howdy olur mu? Roman yine aileden birini paket servis yaparak yemiş artık diyecek lafım şu; Kabileyi yok edecek kime liderlik edeceksin ki Şef? Omega ve YB'nin Wyatt maçı yüzünden çok fena araları açıldı, Omega'nın neler yaşadığını bende merak ediyorum artık.. SEX vs System maçı SEX tarafı içinde basit bir maçtı ve sonunda Black olarak geçen hafta System'in yaptığı adaletsizliğe va hadsizliğe derslerini bildirmiştik, bu hafta da bütün bunların bir amacı olduğunu açıkladık. Alberto'un Mary'e yürümesi ve Val'ın ona dalması falan fenasal işlerdi ya.. Alberto'm fenasal bir intikam alacak gibi Val'dan bunu merak ediyorum. Orton'da Lumis'e fena ayar vermiş, Lockdown'a normal bir maç yaşanmayacağını gösterdi bize. Jericho - Owens arası bu maç sayesinde açılacak diye umuyorum çünkü Owens kemeri ona salacağını düşündü ama o şekilde olmadı, geçen hafta Bryan, Jericho'ya gönderme yaparken bu hafta da Jericho ona baya tehdit olacağını hatırlattı..

5/5. Keşke bizde yeni Entrance videomuz ile giriş yapsaydık ama.. 🔥
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
35
Mesajlar
5,273
Beğeni sayısı
1,437
PG Nakit
210
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Açılış bu geçiş dönemi dediğimiz dönemden beri olan en oturaklı açılıştı diyebilirim ki segmenti okurken şunu anladım ki artık geçiş dönemi diye bir şey kalmadı. Yeni başlangıçlar vb. bitti ve senaryolar net bir şekilde oturdu ve genel olarak senaryoların çoğunu da başarılı buluyorum. Nigel vs Ospreay tam bizi yükseltirken Young Bucks'ın üzmesi üzdü bizi ama olması gerektiği gibiydi. Bu eranın isminin takımlar divizyonu olması lazım bence ki çok fazla ve çok iyi takımlar var bu yüzden ortaya çok güzel işler de çıkıyor.

İşler ilerleyince Reigns'in face gibi ilerleyip acaba hikayedeki kötü adam Jey mi diye düşündüren bu süreci beğeniyorum. Jey'e farklı bir hava kattı bu senaryo eğer kendisi de iyi değerlendirirse. Aralarında olacak maçı da çok merak ediyorum. Geçmişte olan maçı Jey kazansa da bu sefer ibre Roman'dan yana ama feud, Roman'ın babacan tavrıyla gider mi bilmiyorum.

Bo vs Enzo maçı Enzo'nun kendisini iyi gösterdiği bir maç oldu onun ring içi performansını beğendim. Bo karanlık bir yola girerse nasıl olur kısmını da merak ettirdi çünkü bir şeyler olacak o kısımda belli.

Reigns vs Tama Tonga maçı olması gerektiği gibi kısa ve öz bir şekilde bitti. Roman güzel bir mesaj verdi. İlk başta sahip olduğu o ılımlı tavır ikinci yani bu segmentte bittiğine göre kimseye acımayacak gibi duruyor Roman.

Brookes performans olarak da iyi giden bir karakter. Omega'nın saltanatını kısa sürede bitirebilecek potansiyele sahip. Kendisinden cheap shot şeklinde bir saldırı beklemiyordum ama Omega'nın da zayıf durmaması gerekiyordu. Wyatt ile aralarında geçen mevzuyu içten içe çok merak ediyorum acaba ne oldu orada gerçekten.

Sex vs System sonucu belli olan bir maçtı. Malakai'nin görünmesi iyi oldu ki ondan aslında Miz'e karşı güçlü bir ayaklanma bekliyorum. The System'ı kendi elleriyle bitirip daha büyük bir hedefe ilerleyeceğini düşünüyorum House of Black'in. Alberto olayından da Venis için bir long time storytelling çıkacaktır. Venis'in de aşık olduğu hayatı keşke Tyler Bate de izleyebilseydi ama o şu an Valentine ile mutludur. Mary kalp kıracak gibi ama günün sonunda.

ME'de Jericho korur diyordum öyle de oldu. Owens ile kurdukları ittifak da başladığı gibi bitmez diye düşünmüştüm öyle de oldu. Owens güzel bir sıçrama yaptı ve hak ediyordu bu sıçramayı. İyi gidişata devam ederse bireysel olarak daha da yükselir diyorum.

Günün sonunda şovu beğendim artık senaryolar da net oturdu ve güzel şeyler izliyoruz. Yeni ekibin de bu işi kotardığına inanıyorum. Kendi adıma tabi düğünden sonra bu işlerden biraz daha uzaklaşmam gerektiği için uzun bir süre sizlerle bu konuda buluşacağız gibime geliyor. RTWM dönemi kadar aktif olamıyorum artık ama en azından oyunun iyi ilerlediğini görmek güzel. Emeğinize sağlık. Tam puanı verdim.
 

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
259
Mesajlar
835
Beğeni sayısı
2,136
PG Nakit
0

Bu konunun da değerlendirmelerde dikkate alınması gerektiğini hatırlatmak isteriz.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: