Cornette'in gidişi mutlu etti açıkçası beni. Ringde nispeten faal olabilecek bir GM varlığı ve şov isminin değişimi de çok hoş olmuş, hikayeye güzel yedirmişler. Rhodes vs Daniels maçının keyifli olacağına hiçbir şüphe yok. Goldberg'ün demans krizlerinden Snitsky'nin sıyrılması güzel olmuş. Snitsky karakterinin derin yazılabilecek bir fetişizmi var, onu güzel işleyebilirse ekip acayip bir karakter ortaya çıkabilir gerçekten de. Khali'yi salmamla birlikte bu branş ayrımı sonrası Muhammad Hassan için tek elden bir İslami dava götürme şansı doğmuş, biraz klasik söylemler olsa da elbette her zaman Arap milliyetçiliğiyle karışık müslüman Amerikan kimlik yazması ve okuması keyifli bir karakter çıkarıyor ortaya. Taker'ın Uso tokatlaması son bir şarkı evet, ama bu benim oyunculara ve ekibe bir sitemim olsun, 200 yaşında adamları yazmak çok zor abi. Undertaker'ı veya Goldberg'i alan adam oynamadığı zaman bu adamlara kaybettirmek veya şamar oğlanı yapmak çok saçma gözükecek. Bu legendların oynanmaması lazımdı bence ama tabi insanlar da oynamak isteyince hayır diyemezsin. Umarım yavaş yavaş bu efsanelerden sıyrılabilir RPG. Walter ve Enzo arasındaki segment muhteşem, Enzo'yu çok farklı bir haliyle gördük, bu da bana açıkçası keyif verdi ne yalan söyleyim. Gel gelelim Chavo, muhteşem bir promo, muhteşem bir son. 5/5 vermekten tereddüt duyulmayacak kalitede bir şov hiç şüphesiz. Ekibin ellerine sağlık, RPG oturmaya başladı, umarım devamı çok daha güzel olur.