RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏 "𝘏𝘦'𝘴 𝘨𝘰𝘵 𝘵𝘩𝘦 𝘸𝘩𝘰𝘭𝘦 𝘸𝘰𝘳𝘭𝘥 𝘪𝘯 𝘩𝘪𝘴 𝘩𝘢𝘯𝘥𝘴 ∞"


PGW: Son Eklenen Parta Git

atiban't

HAREM OG
Katılım
3 Tem 2023
Konular
61
Mesajlar
1,403
Beğeni sayısı
532
PG Nakit
150
Favori Güreşçi
Angelico
Cornette'in gidişi mutlu etti açıkçası beni. Ringde nispeten faal olabilecek bir GM varlığı ve şov isminin değişimi de çok hoş olmuş, hikayeye güzel yedirmişler. Rhodes vs Daniels maçının keyifli olacağına hiçbir şüphe yok. Goldberg'ün demans krizlerinden Snitsky'nin sıyrılması güzel olmuş. Snitsky karakterinin derin yazılabilecek bir fetişizmi var, onu güzel işleyebilirse ekip acayip bir karakter ortaya çıkabilir gerçekten de. Khali'yi salmamla birlikte bu branş ayrımı sonrası Muhammad Hassan için tek elden bir İslami dava götürme şansı doğmuş, biraz klasik söylemler olsa da elbette her zaman Arap milliyetçiliğiyle karışık müslüman Amerikan kimlik yazması ve okuması keyifli bir karakter çıkarıyor ortaya. Taker'ın Uso tokatlaması son bir şarkı evet, ama bu benim oyunculara ve ekibe bir sitemim olsun, 200 yaşında adamları yazmak çok zor abi. Undertaker'ı veya Goldberg'i alan adam oynamadığı zaman bu adamlara kaybettirmek veya şamar oğlanı yapmak çok saçma gözükecek. Bu legendların oynanmaması lazımdı bence ama tabi insanlar da oynamak isteyince hayır diyemezsin. Umarım yavaş yavaş bu efsanelerden sıyrılabilir RPG. Walter ve Enzo arasındaki segment muhteşem, Enzo'yu çok farklı bir haliyle gördük, bu da bana açıkçası keyif verdi ne yalan söyleyim. Gel gelelim Chavo, muhteşem bir promo, muhteşem bir son. 5/5 vermekten tereddüt duyulmayacak kalitede bir şov hiç şüphesiz. Ekibin ellerine sağlık, RPG oturmaya başladı, umarım devamı çok daha güzel olur.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,210
Mesajlar
15,931
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Tam Rowan debutunda ani çıkış yapmak zorunda kaldık, oradan itibaren yorumlayalım... Rowan'ın o kadar prodüksiyona dominant bir debut yapacağı belliydi ya, Cass gibi bir danayı yenmek büyük iş. Sting ve Allin'ın gözükmesi de soru işareti, bayağı mistik bir hikaye geliyor buradan. Hassan o kadar konuşmuş ama maalesef sadece ilk cümlesinde haklı. Herifin hayatı harbi 11 Eylül olayları yüzünden cehenneme döndü güreş kariyeri bitti, PGW'da yeniden bir şeyler zuhur ediyor bakalım. Obaaaaaa Undertaker baskın basanındır demiş, klasiğidir... Jey Uso nasıl bir karşılık verecek acaba, ya da karşılık verecek mi...

Bizim teftiş fenasal olmuş ya, Enzo'yu aşağılamışız naçizane, @Broken Dreams affet ağam. Aboooo Snitsky neler yapmış öyle ya, @Akashi AJ Lee beyaz tenli değil hacı he haberin olsun... Aboooo bizim teftiş devam ediyormuş, saygıyı görünce tuzaklanmışız hay a. Biraz temkinli olsaydık iyiydi, dağ gibi adamız yahu... Chavo yine çok agresif, ama beni tek hamlede deviremezsin aga öyle bi dünya yok. Derken oyyyyy @Sepultura gelmiş hoş gelmiş, ayı gibi iyi main event bu arada. Elinize sağlık ekip, bu sefer de yarıda bırakmak zorunda kaldık. Bu şekilde telafi edebildiysem ne mutlu.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: