RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟔: 𝕟𝕚𝕘𝕖𝕝


PGW: Son Eklenen Parta Git

Hülya Avşmaz

Haftanın Üyesi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
7
Mesajlar
1,518
Beğeni sayısı
197
PG Nakit
90
RPG Karakteri
Taylor Rotunda
Favori Güreşçi
Will Ospreay
Main Event sırasında çıkmam gerekti ama şimdi dönüp baktım ve çok güzel bir iş çıkmış. Owens ile Jericho’nun arasının bozulmaması ve ikilinin beraber ayakta kapatmasını hiç beklemiyordum. Emeği geçen herkesin eline sağlık.
 

Centria

özledim
Katılım
2 Tem 2023
Konular
212
Mesajlar
3,141
Beğeni sayısı
961
PG Nakit
330
Nigel'ın estirdiği dönem oyunda yoktuk o yüzden babanın geçmişi bilmiyoruz ama denildiği kadar varsa Spiker masasında olacak olması feci üzdü yalan yok. Lockdown değil de başka bir özel şovda Ospreay ile maç yapacağı kesin fakat sonrasında niyeyse bana Ospreay'lere katıalcak gibi geliyor umarım olmaz feci yorar bu ekip.Takım divizyonu inanılmaz kısıtlı olsa da her ppv şimdilik özel maçlarla ilgi çekici kalabiliyor. Another Life o yüzden bendce baya gölgede kalıyor fakat işte Nigel hamlesiyle ilgi çekici bir şeyler olur .

2 haftalık Jey dominasyonunu Şef'in eşitlemesi gerekiyordu. Klasik arka alanda saldırı segmenti işte

Kadim dostum hoş geldin tekrardan @Hülya Avşmaz.

Bu feudda ise artık birazcık Dream'den haraketler bekliyoruz. Segment sonrası Bo Dallas ise birazcık düşündürdüBo bu gimmick ile kalıp bu feuddan sonra TVC için rakip olacaksa güzel olur. Ama zaten bu kadar darksider karakter varken Bo'yu da öyle yapmak gereksiz olur gibi geliyor. Şu anki gimmiği gayet iyi zaten. Umarım bu gimmcikle TVC'ye oynar.

GOD'nin hala bize katılması için vakitt var @Hacken

Promo kesemesem ilk kemer rakibimin Brookes olmasına çok sevindim. Malakai'de iyi oyuncu ve severiz kendisini de Omega-Brookes feudua daha sarar gibi. Lockdowndaki maççımızda gayet ortada. Wyatt olayını başta geçiştirmek için öyle yapıldı sansam da olayın uzamasını görmek güzel. Yeni sezonla beraber benim karakter bayağı bir aptallaşsa da tek ciddi olduğu yer Wyatt ile olan maçıydı. O maçtaki yaşananalrdan osnra ben karakterde fazla radikal bir değişim beklesem de öyle olmadı ve iyi ki de öyle olmadı. Kendi karakterim olmasaydı bile Omega'nın neler yaşadığı şu an en çok merak ettiğim hikaye. Valla 0 tahmin ile okuyoruz olacakları. Brookes ile de Lockdown'da görüşrüüz

Elbet senin de yüzün gülecek Malakai🙏

ADR'ye ilk rakip Venis yakışır. Genelde aşık olan taraf Venis'in partnerleri oluyordu Venis'in rol değiştirmesi güzel farklılık

Main eventteki maç çok temiz yazılmış. KO Ve Jericho'nun arasını bozulmayacağını tahmin ediyordum öyle de oldu. Danielson favori gözüske de bence Jericho KO'yu kullanıp biir şekilde Lockdown'dan kemerle çıkacağını düşünüyorum. Ya da kemeri Owens yüzünden kaybededip bu feudu uzatacağıını düşünüyorum.

Orton vs. Lumis Lockdown'ı çalacak.

Çok dolu bir şov olmuş ekibin eline koluna sağlık. Artık canlı takip işinde olmasak da bu tarz değerlendirmelerle oyunda olacağız.
 

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Katılım
5 Mar 2024
Konular
33
Mesajlar
2,174
Beğeni sayısı
511
PG Nakit
330
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Promo kesemesem ilk kemer rakibimin Brookes olmasına çok sevindim. Malakai'de iyi oyuncu ve severiz kendisini de Omega-Brookes feudua daha sarar gibi. Elbet senin de yüzün gülecek Malakai🙏

Ben bu feudun üçlü gitmesinden yanaydım aslında. Ama bu şekilde devam etmesi daha çok işime gelir, maça dahil olmadan her şeye dahil olurum. Brookes - Omega - Black daha cidden ilginç bir feud her açıdan ama farketmez çünkü hala şansımız var çünkü kemer için hala adayım çünkü bu hak bana verildi ve senin için bir tehlikeyim. Ben krallığımı kurma peşindeyim zaten.. Herkes teker teker Karanlığa katılacak. Undertaker'ın Ministry of Darkness'ı gibi bir epik bir krallık kuracağım, tahtında sadece benim olduğum. Lockdown'daki maça dikkat et sadece eğer Brookes kaybederse bir sonraki kişi benim. Mız tekrar adaletsiz olmazsa tabi.. Miz ile de ayrı görülecek hesabım ver zaten. 😅
 

American Psycho

PG.com Kullanıcısı
Katılım
15 Tem 2023
Konular
29
Mesajlar
729
Beğeni sayısı
211
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Dexter Lumis
Keşke maç yerine şovu takip etseydim.

Bo Dallas'ın galibiyeti yerinde olmuş. Biraz tökezlemeye başlamıştı. Dream ve Wyatt segmentleri güzel oluyor. Dream herhalde emekli olmayacak. Olmaması daha iyi. Oyuncusu da sevdiğim bir isim. Hikayelere yaratıcılık katan bir karakter. Wyatt ile feuda girmesi güzel oldu. İki tane iyi oyuncu karşı karşıya. Şu Samoa işlerinde tipleri bile karıştırıyorum. O derece uzağım şu sonradan gelen adamlara. Malakai Black ise promo konusunda heyecan verici bir isim. Bir gün karşılaşırız belki. Karışık bir adam. Arkası olmasa 1v1 iyi kapışırdık. Son olarak Jericho dedeyi kutlarım. Bir değişim beklemiyordum orada.
 

Rise Above Hate

PG İle Giderim
Katılım
2 Tem 2023
Konular
200
Mesajlar
3,276
Beğeni sayısı
1,120
PG Nakit
1,240
Konum
Kartal
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch
Dream vs. Wyatt en ilgi çekici işlerden biri şu an, iki oyuncu da veteran olunca ortaya daha hoş şeyler çıkıyor tabii. Benim temize çıkamama mevzusu çok uzun sürmeyecektir muhtemelen, en kritik zamanda sahaya çıkarım gibi geliyor. Ospreay'in tek dostu da tek düşmanı da benmişim sanırım, bu çocuğu benden başkası vursun istemiyorum... 😂 Elinize sağlık, dışarda olduğum için takip edemedim ama baştan sona okudum şovu.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: