RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟓: 𝕘𝕦̈𝕣𝕖𝕤̧𝕔̧𝕚𝕝𝕖𝕣 𝕞𝕖𝕔𝕝𝕚𝕤𝕚


PGW: Son Eklenen Parta Git

Centria

almancıların allahı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
213
Mesajlar
3,176
Beğeni sayısı
969
PG Nakit
330
Bize ayrı günde yayınlamak zor olmuyor da ana şovun heyecanını bir tık kaçırıyor gibi geliyor, o yüzden endişeleniyoruz.
Oyuncuları için belki hayal kırıklığı olabilir ben daha hiç yaşamadığım için empati yapamıyorum da bence böyle de ayrı bir tadı var üste de denildiği gibi.
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
35
Mesajlar
5,442
Beğeni sayısı
1,478
PG Nakit
210
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Bize ayrı günde yayınlamak zor olmuyor da ana şovun heyecanını bir tık kaçırıyor gibi geliyor, o yüzden endişeleniyoruz.
O bence yayınlanacak maçın plan dışı olmasından ötürüdür. Planlı bir şekilde olduğunda tat da verir. Garzalara, Sex'e yapılan mini dizi tarzı bir şey de olabilir ama yorar da işte.
 

American Psycho

Deity of Affliction
Katılım
15 Tem 2023
Konular
30
Mesajlar
789
Beğeni sayısı
225
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Dark STG
Dün maalesef canlı kalamadım. Main event olduğumuz günü kaçırdık.

Danielson vs "Steen" maçı fena nostalji koktu. Bence profesyonel güreşin daha keyifli olduğu günlerde bağımsız güreşin iki büyük ismi oldukları gün daha güzeldi. Danielson güzel bir mesaj vermiş. Şu oylama işi de şovun ismi ile güzel uymuş. Oylamada ben olsam Malakai Black'e oy verirdim. Daha farklı bir karakter geliyor. The System bozmuş işi. Brookes'u oynayan aynı arkadaş mı bilmiyorum değildir herhalde. Velveteen iyi bir promo kesmiş de tam tersini bekliyordum. Bo Dallas gelip rakip beklerdi. Bu sefer tersi olmuş. Wyatt'a o kadar laf söyleyip temiz bir maç bitirmesi imkansızdı zaten. Wyatt Family dominant ilerliyor. Ana maçta ise kazanmayı beklemiyordum. Bu hafta promo kesememiştim ama bir yandan da iyi oldu. Yeni gimmick ile bir momentum yakalamak gerekiyordu. Elinize sağlık.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
27
Mesajlar
1,032
Beğeni sayısı
260
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
İş güç yüzünden bu hafta takip edemedik. Kısa bir değerlendirmemizi bırakalım buraya.

Kenny Omega'nın Bray Wyatt'ın yazından hiç bir şey olmamış gibi çıkması şaşırtırdı zaten. İleride bunu göreceğiz.

Danielson'ın güreşe güreşe Jericho'ya meydan okuması ve Kevin Owens'ı yenerek bunu yapması gayet keyifli olmuş. Danielson bağıra bağıra geliyor.

Ospreay'ın Jeff'i böyle yakalaması, şu anlık bir yorum yapmıyoruz bakalım ileride göreceğiz.

Güreşçiler meclisinde Chris Brookes'a oy veren harbici kral karakterleri görmüşüz. The System'da sağlam girmiş ortama. The System vs House of Black gayet güzel bir eşleşme olabilir. Kenny Omega'nın halleri hareketleri bizim Pure ihtimallerinin Wyatt'ın akıl oyunlarına heba olacak gibi hissettim. Bir de yerde kapatmışız. Oynaması zor ama zevkli bir feud olacak bakalım.

Bray Wwyatt'ı bekleyen Dream'e Bo Dallas gelmesi güzel bir detay olmuş. Dream ile Wyatt'ın uyumlu olacağını bu olaylardan da gördük. Hypelar arttı.

Wyatt Family'nin birden fazla olayı olması şovu taşıyan stable deriz.

Jeff'in uyuşturucu sorununu ekibin nasıl işleyeceğini bekliyoruz bakalım. NIGEL MCGUINESS Mİ BE!!! Yapma hocam

Arka alanda çok farklı olaylı olan güzel bir ambiyans sağlanan harika bir main event olmuş. Ekibin ellerine sağlık.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: