RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟒: "𝕋𝕙𝕖 ℂ𝕙𝕚𝕖𝕗" 𝕁𝕖𝕪


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
259
Mesajlar
836
Beğeni sayısı
2,141
PG Nakit
0
M0Ij7.jpg


𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟒
23 Ağustos Cuma, 21:00 - C
Worcester, Massachusetts
DCU Center


ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER
- Meclis

- KO Show!

- Bo Dallas Seriye Devam Ediyor

- Jey Uso Öfke Nöbeti

- PURE Championship
Chris Brookes (c) vs. Malakai Black



9ti81m2.jpg



PYROLAR PATLIYOR VE... PAYBACK #44, SUMMERSLAM SONRASI İLK ŞOV BAŞLIYOR!

tumblr_mah1iaJ9Pd1rxzb6jo2_1280_crop_exact.jpg


Michael Cole: PAYBACK'e hoş geldiniz bayanlar ve baylar! Harika bir PPV'i geride bıraktık, SummerSlam'i! Neler yaşanmadı ki? Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu'nu Chris Jericho, "Starboy" Wes Lee'den aldı. Maçın sonunda Jericho'nun sevincini Bryan Danielson böldü. Geri döndü! Tüm gözlerin üzerinde olduğu maçta, Alberto "El Patron" Del Rio, Jey ve Roman kuzenlerin arasından sağ çıkmayı başardı. Güney'de de çılgın şeyler yaşandı ama belki de en önemli kısmı bilmiyoruz.

JBL: Kesinlikle Michael! Another Life, yeni hayatına devam ediyor ve maçın sonunda The SEX v3'ü gördük. Boştaki PURE Şampiyonluğu yeni sahibini buldu. Bir süredir yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Chris Brookes, 3 zorlu rakibi alt etmeyi başardı! Vee.. Öbür yandan görmeyi hiç istemediğimiz şeyler de yaşandı. Velveteen Dream... Kendinden, hayattan vazgeçti.

Michael Cole: İyi haber şu ki, durumdan haberdar olunduktan sonra odaya girildiğinde Velveteen Dream'in orada olmadığı öğrendik. Ancak nerede, kiminle olduğu; hayati tehlikesinin devam edip etmediği meçhul. Umarım iyidir ve bizi dinliyordur.

JBL: Umarım Michael, umarım... Öte yandan Jey Uso'nun öfkesi maçtan beri dinmemiş John. Diğer taraftaysa Jeri-KO, bugün KO Show'da kulakların pasını silecek. Yeni şampiyon Chris Brookes, unvanını savunacak ve daha fazlası!

JBL: Harika bir şov bizi bekliyor gibi görünüyor Michael.

Bu sırada biri müziksiz bir şekilde girişte beliriyor.

l-intro-1690853653.jpg


Ricardo anonsunu yapıyor.

Ricardo Rodriguez: ¡Damas y caballeros! Es un gran honor para mí presentarles al hombre que se convirtió en Campeón de PGW en SummerSlam. ¡Es un verdadero mexicano, la única cara de PGW! ¡Es el mejor de todos los tiempos y lo seguirá siendo! ¡¡¡CAMPEÓN PGW AAAALLLLBEEEERTOOOOOOOOOO!!!! DEEEEEELLLLLLLLLL RIIIIIIOOOOOOOOOOOOOO!!!!!



1144088_orig.jpg


"3x Champ" Alberto Del Rio, 2024 model Lamborghini'siyle kornanın anasını ağlatarak kenara kadar gelir. Şoför koltuğundan, en yakındaki seyircilerle laf dalaşına girer. Ardından ağır adımlarla ringe doğru yürürken, kemerini havaya kaldırır ve seyircilere ne kadar güçlü ve yenilmez bir şampiyon olduğunu göstermek istercesine bir tur atar. Ringin içine girdiğinde, kemeri tekrar havaya kaldırır ve tüm arenaya meydan okurcasına bir bakış atar. Bu, sadece bir şampiyonun girişi değil, aynı zamanda Alberto Del Rio’nun PGW'deki saltanatının başladığının ilanıdır.

alberto-del-rio.jpg


Alberto "El Patron" Del Rio: Bir kez daha... ve bir kez daha, PGW Şampiyonu oldum! Ama bu kez özel bir şey var: El Patron artık bu şirketin ilk 3x şampiyonu! PGW'nin ve profesyonel güreşin tarihine adımı altın harflerle yazdım, tıpkı her zaman yaptığım gibi... Bekliyordunuz, değil mi? Gümbür gümbür gelen o galibiyetin, ayak seslerini duyuyordunuz. SummerSlam sizi yanıltmadı. Bu iş biraz böyledir niños. Başarının ta kendisi olmak, tanık olanlar için sıkıcıdır. Çünkü tahmin edileni yerine getirirsiniz, her seferinde, her gün, her fırsatta... Kazanıp duran bir adam... Durdurulamaz bir güç... Meksika'nın Gururu Alberto Del Rio, sizin kaçamadığınız gerçeğiniz. Bense buna kader diyorum.

Alberto "El Patron" Del Rio: Yıllarca gördük ki, yoğun uğraşlar sonucu şirketlerin zirvesine çıkan o isimler, her zaman ayrıcalıklı bir konuma ulaştılar. WCW'de Hulk Hogan, ECW The Sandman, TNA Kurt Angle, WWE John Cena... SummerSlam itibariyle Alberto "El Patron" Del Rio da PGW için aynı makama ulaştı. Diğer güreşçilerden farklı, daha yukarıda, özel bir konuma... Hangi deli, PGW logosuna baktığında akla gelen ilk ismin ben olmadığını iddia edebilir? Bunu söylediğinde ona hak veren çıkar mı?

Alberto Del Rio başını sağa sola sallayarak bu fikre katılmadığını gösteriyor.

866e8-16853763280193-1920.jpg


Alberto "El Patron" Del Rio: Benim adım Alberto Del Rio ve ben PGW'nin yüzüyüm. Tüm dünya, bu şirketi benim yüzümle tanıyacak. Benim sesimle hatırlayacak! Ringler, ambargoma boyun eğdi. Arka alan, El Patron'un eskittikleriyle dolu. Belki.. Belki burada kanıtlamam gereken fazla bir şey kalmamıştır.... Belki de bu yüzü burada, PGW ringlerinde eskisi kadar sık göremeyeceksiniz. Çünkü ben sadece bir güreşçi değilim, aynı zamanda bir iş insanıyım. Reklam çekimleri, büyük anlaşmalar, podcastler, fotoğraf çekimleri... Bunların hepsi benim yeni sorumluluklarım. İşinizin en iyisi olduğunuzda, işinizi aşarsınız. Bunu PGW için yapıyorum! Sizlerin izlediği her reklamda, dinlediğiniz her podcastte, gördüğünüz her dergi kapağında ben olacağım... Ben, PGW'yi tüm dünyaya tanıtan, onu zirveye taşıyan adamım. Her şeyin merkezindeyim, çünkü ben Alberto Del Rio'yum.

Müzik devreye girip Alberto Del Rio unvanı havaya kaldırıyor. Kenarda melül melül takılan Ricardo Rodriguez'in omzuna atıyor kolunu. Onu da sarsarak zafer sarhoşluğuna ortak etmeye çalışıyor. Ricardo saygı nedeniyle pek fazla gevşeyemese de, gülümseyip birkaç kez onunla beraber olduğu yerde zıplıyor. Seyircinin memnuniyetsizliği ne kadar yüksekse o kadar tat alıyorlar bu kutlamadan. Kenarda bekleyen Lamborghini'ye doğru şımarık tavırlarla ilerliyorlar. Kapıyı açıyorlar ve...

Ve arabayı çalıştırıp, kulak tırmalayan korna eşliğinde arenayı terk ediyorlar. Bu görüntülerle reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif


The-Miz-WWE-Photo-Shoot.png


Arka alanda The Miz'i görüyoruz. Odasındaki koltukta, Cathy Kelley'e röpörtaj vermekte.

Cathy Kelley: Miz, SummerSlam'de büyük değişimden bahsetmiştin. PGW için bizi neler bekliyor? PAYBACK için fikirlerin nedir?

MV5BYTBiYmIyM2QtNzk1Ni00YmM2LTkxN2QtODMwNWJiMjlmYjcxXkEyXkFqcGdeQXVyNTkzNjEwMjI@._V1_.jpg


The Miz: Cathy... Tarih kitaplarından iyi bilirsin. Eskiden dünya krallıklarla yönetilirmiş. En baştaki adam ne dediyse o oluyormuş. Milyonlarca insanın canı yalnızca bir kişinin lafına bağlı, düşünebiliyor musun? Günümüzde de bu tip yönetimler ne yazık ki devam ediyor. Belki ülke bazında böyle olmadığı ilk bakışta görülse de şirketler bazında bakıldığında yönetimin hiçbir zaman değişmediği açık. Baştaki adam ne derse o... Ben bu kuralı kaldırmak için geliyorum.

Cathy Kelley: Nasıl kaldıracaksın Miz? Güreşçileri dinleyerek mi karar vereceksin?

V7K_5NS.webp


The Miz: Hayır, hayır. Kararı ben vermeyeceğim. HEPİMİZ VERECEĞİZ! Gelecek hafta açılacak ve faaliyetine hemen başlayacak Güreşçi Meclisi ile herkesin PGW'de eşit söz hakkı olacak. Zor bir karar mı alınması gerekiyor? Güreşçi Meclisi karar verecek. Bir güreşçi haksızlığa uğradığını mı düşünüyor? Konu, Güreşçi Meclisi oylarına sunulacak. Ana kemer için bir numaralı aday kim mi olmalı? Güreşçi Meclisi oy çokluğuyla bu kişiyi seçecek. Bundan sonra The Miz araya girip birilerinin kaderini belirlemeyecek. The Miz de diğerleri gibi oy kullanabilecek. Fakat genel olarak, güreşçiler kendilerini yönetecekler. Kulağa nasıl geliyor Cathy?

Cathy Kelley: Gerçekten inanılmaz duyuluyor Miz. Gelecek haftayı heyecanla bekliyorum.

The Miz gülümserken kameralar kapanıyor.

abw4hsg.gif




Entrance+4.gif


Bray Wyatt girişte görünüyor. Televizyon Şampiyonu Wyatt, bir elinde fener, belinde kemeri ile ilerliyor.

9a2114ea7f3c253987a567f63632e0b2155ac499_hq.jpg
maxresdefault.jpg


Seyirciler telefon ışığı ile Wyatt'a destek oluyorlar. Tüm arena şarkıyı beraber söylerken Wyatt ringe giriyor. Fenerini söndürdükten sonra mikrofonu alıyor ve konuşmaya başlıyor.

wyatt-feuds-mic.jpg


Bray Wyatt: Biliyor musun? En bilge öğretmen yaşamın kendisidir. Bir ders alman gerekiyorsa, hayat sana bunu öğretene kadar aynı olayları yaşatır. Adeta kafana kafana vurur. Yıllar boyunca testleri boş mu geçtin? Hala dersini almadın mı? O zaman hayat seni Bray amcanla karşılaştırır. (kahkahalar atıyor) Kenny Omega... Seninle işim bitti. Şimdi, sıradaki rakibim olmak isteyen bir ahraz varsa tebeşirimi ve yazı tahtamı hazırlıyorum. Kemerimi de ortaya koyuyorum.

Bray Wyatt kameraya yaklaşıyor.

Bray Wyatt: Bu bir açık çağrıdır!

Bray Wyatt girişe dönüyor. Bir süre bekliyor. Sonrasında bir müzik duyuluyor.



20171118_nxt_dreamentrance--9a32f77a480e775a7f8290f88df33510.jpg


BU VELVETEEN DREAM! O ÖLMEMİŞ MİYDİ?????

maxresdefault.jpg


Velveteen Dream neşeli bir şekilde girişte görünüyor. Bray Wyatt şaşkınlıkla onu izlerken Dream ringe ilerliyor, seyircilerden gelen olumlu reaksiyonlarla spiker masasının yanından bir mikrofon alıyor. Ağır adımlarla merdivenleri çıkarken konuşmaya başlıyor.

Velveteen Dream: İntihar, bir insanın alabileceği en büyük karardır. O gece, yalnız başıma... Meksika'daki o odada kendimi öldürmek için dolup taşmıştım. Başka bir çare aklıma gelmedi. Ölmek dışında hiçbir şey bu acıyı hafifletmez zannediyordum. Oysa her zaman farklı bir yol vardır. Her zaman... Ama ben o gece en kolayı seçmiştim: Her şeyi bırakıp gitmek. Belki de, tıpkı Christopher gibi göklere yükselip dünyadan uzaklaşabilmek istedim. Bilmiyorum, onunla kavuşacağımı düşünmüş de olabilirim. O gece saniyeler içerisinde kafamdan o kadar çok düşünce geçiyordu ki... Fikirlerimi takip edemiyordum. Oysa hepsi ne kadar da boşmuş?

Bray Wyatt sakince onu dinliyor. Velveteen Dream ringe çoktan girmiş, seyircilere doğru konuşuyordu. Biraz sonra Velveteen, Wyatt'a dönüyor ve devam ediyor.

Velveteen Dream: Halatı kafama geçirdim, ölümün geniş kollarına kendimi sakince bıraktım. Ve saliseler içerisinde benim dışımda her şeyin ne kadar da anlamsız olduğunu fark ettim. Büyük bir hata yapıyordum. Gerçekten değer miydi? Yaşamak için olağanca kuvvetimle çırpınırken ne Christopher ne Chris Jericho ne de PGW'den önceki hayatım aklıma geldi. Sadece ben... Velveteen Dream... "Ölüyorsun," dedim kendi kendime. Ölüyordum. Acıdan küçülmüş beynim, nihayetinde halatın verdiği saliselik etkiyle bir anda büyüdü ve kendine geldi. Doğru düşünmeye sonunda başladım. Fakat her şey için çok geçti. Nefesim kesiliyor, bacaklarım istemsizce çırpınıyordu. Ölüme doğru koşar adım ilerliyordum.

maxresdefault.jpg


Herkes pür dikkat Dream'i dinliyor.

Velveteen Dream: Sonra, halatın bir kısmının gevşediğini fark ettim. Ondan kurtulmaya çalıştığım her salise, bir miktar daha fazla oksijen beynime gidiyordu. Zorladım, biraz daha çırpındım. Halsizlik tüm bedenimi kaplarken kollarımdan aldığım güçle halatı gevşettim ve nihayetinde çözdüm. Yere düştüğümde gülmeye başladım. Haftalar sonra ilk defa... Durmuş bir kalp için nasıl ki şok cihazı ile elektrik verirler ve yaşam devam eder; ben de halat sayesinde karışan kafamı saniyeler içerisinde toparladım ve ölü toprağını üzerimden attım. İnsan bu kadar hızlı değişir mi? Ben de inanmıyordum, fakat büyük olaylardan sonra insanda nasıl bir değişim olabileceğine birinci elden şahit oldum.

Velveteen Dream gülümsüyor.

Velveteen Dream: Artık mutluyum. Takıntılarımı o halatla beraber Meksika'daki otel odasında bıraktım. Christopher... Chris Jericho... Velveteen... The Dream... Bu bunalımdan nihayet çıkmayı başardım. Ve biliyor musun Bray, güreşmeyi çok özlemişim. Haydi, seni biraz pataklamam için hakeme izin verelim. Zil çalsın ve maç başlasın.

velveteen-dream-244.jpg
bray-wyatt.jpg


Bray Wyatt sakince Velveteen Dream'i süzüyor. Sonra da hakeme dönüyor ve işareti veriyor. Hakem, Televizyon kemerini Wyatt'tan alıp önce Velveteen Dream'e, sonra da Wyatt'a ve tüm seyircilere gösteriyor. Televizyon kemer maçı şimdi başlıyor!

Television Championship
Bray Wyatt (c) vs. Velveteen Dream


YshosnFm_o.png


İkili Elbow And Collar Tie Up'a gidiyor. Bray headlocka alıyor. Dream onu üstünden fırlatıyor. Bray gelişine bir Shoulder Block! Fakat Dream hızla ayağa kalkıyor. Bray'in üstüne koşuyor. Bray gelişine bir Headbuttı oturtuyor! Bray yerde Dream'i yumrukluyor. Ardından kaldırıyor ve SISTER ABIGAIL'a alıyor! Fakat Dream bundan hızla kurtuluyor ve seri bir dropkick! Bray bundan pek etkilenmiş gibi durmuyor gelişine bir lariatı oturtuyor! Ardından Dream'i kaldırıyor ve kolundan tutup Irish Whipe yolluyor. Fakat Dream bir anda iplere tutuyor. Bray üstüne koşuyor. Dream gelişine bir Big Boot! Sonrasında bir tekme daha sallıyor fakat Bray bunu tutuyor. Dream'den Bray'e sağlam bir tokat.

Bray Wyatt: Daha intiharı bile beceremeyen bir aptal, benim kemerimi mi alacak? Peh!

Velveteen Dream: Etkilenmiyorum Bray, uğraşma.

wLLqs2Qo_o.png


Dream hızla iplerden sekiyor ve bir Clothesline. Fakat bu Bray'e işlemiyor. Bray bir yumruk sallıyor fakat Dream'de bunu blokluyor. Sonrasında üst üste yumruklar. Ardından hızla iplerden sekiyor fakat Bray'den bir Body Block! Sonrasında kolundan tutarak Dream'i köşeye yolluyor. Ardından üstüne koşuyor ve Body Avalance! Fakat Dream bundan kaçıyor! Hızla Top Rope'a çıkıyor ve Double Axe Handle ile üstüne atlıyor! Ardından seri bir tuş denemesi! 1........2.... KICKOUT! Dream hızla Bray'i chinlocka alıyor. Fakat Bray bundan hızla kurtuluyor. Hızla ayaklanıp Dream'i Uranage'e alıyor. Fakat Dream bunu Arm Drag'le karşılıyor. Ardından seri bir Superkick! Bray sersemleyerek ring dışına düşüyor! Dream hızla Top Rope'a fırlıyor ve Double Axe Handle'lla Bray'in üstüne uçuyor! Ardından kaldırıyor ve Bray'i tutup ringe sokuyor. Sonrasında hızla kendisi de giriyor. Bray'in kalkmasını bekliyor ve iplerden sekiyor. Bray gelişine bir Running Crossbody! Bray kafasını sallıyor. Sonrasında iplerden sekiyor ve Running Senton! Ardından köşeye geçiyor ve Tauntunu atıyor. Sister Abigail hazırlığı. Sonrasında arkasını dönüyor ve Dream'i kaldırmaya gidiyor.

Bray Wyatt: Hem duygusal hem de siyahi bir erkek olarak; erkek soyunun en alt kademesinde yer alıyorsun. Dengim değilsin. Kenny Omega bile gay olmasına rağmen senden daha değerli biri.

Velveteen Dream: Düşüncelerini kendine sakla orospu çocuğu!

Dream aniden SPIDER WALK! Sonrasında dönüyor ve kollarını iki yana açıp Bray'i taklit ediyor. Bray buna sinirleniyor ve onu SISTER ABIGAIL ile kavrıyor! Fakat vuramıyor! Dream kafasından tutuyor ve Bray'i ringposta fırlatıyor! Bray kafasını tosladıktan sonra Dream hızla bir Roll Up! 1.........2........ KICKOUT! İkili kalkıyorlar Dream hızla SUPERKICK! Tuşa gidiyor! 1........2........ KICKOUT! Dream, Bray'i çenesinden tutarak kaldırıyor fakat Bray aniden tutuyor ve URANAGE! Sonrasında boğazlayarak Dream'i kaldırıyor. SISTER ABIGAIL ile kavrıyor! Fakat Dream bunu tersine çeviriyor ve REVERSE STO DDT! Sonrasında tuşa gidiyor! 1........2........ KICKOUT! Dream sinirle kalkıyor ve Top Rope'a geçiyor. PURPLE RAINMAKER! Fakat Bray bundan kaçıyor! Bray hızla ayaklanıyor ve Dream'in tepesine çıkıyor. Kafasının arkasından kafasına hızla yumruklar savuruyor! Dream'i hunharca yerde yumrukluyor. Ardından ayaklanıyor ve saçından tutuyor ve kulağına doğru bağırıyor.

Bray Wyatt: Geçen hafta ölmeliydin, büyük bir hata yaptın.

Fakat Dream bir anda Bray'i sırtlıyor ve DREAM VALLEY DRIVER! Dream öfkeyle bağırıyor! Sonrasında yerde Bray'i yumruklamaya başlıyor! Bray ise Dream'i üstünden itiyor. Sonrasında hızla kalkıyor ve Dream'in üstüne koşuyor fakat Dream aniden tekrar sırtlıyor ve bir DREAM VALLEY DRIVER daha! Bu sefer iyice tepesine çıkıyor ve yerde Bray'i deli gibi yumruklamaya başlıyor! Bray bunu tersine çeviriyor ve Dream'i deli gibi yumrukluyor! Dream tekrar tersine çeviriyor. Bray tekrar tersine çeviriyor! İkili böyle böyle iplere doğru gidiyorlar! İplerin oradalar! Bray'in kolu iplere dayanmışken Dream, Bray'i apronun orada tekmeliyor. Sonra da köşeye geçiyor ve ipi söküyor! Hakem ne yapıyorsun diyor! Dream hakemi dinlemiyor ve ipi Wyatt'ın boğazına sarıyor ve boğuyor! Wyatt'ı aprondan aşağıya asıyor ve çekiyor! Hakem sayıyor! 1.....2.....3.....4..... Ayırmaya çalışıyor fakat Dream bırakmamakta ısrarcı!

Velveteen Dream: Dua et de bu gece seni öldürmeyeyim!

Hakem artık ayıramayınca maçı diskalifiye ediyor!

DQ ile Kazanan ve Hala Şampiyon: Bray Wyatt

images


Fakat Velveteen Dream bırakmamakta ısrarcı! BRAY WYATT RESMEN BOĞULUYOR! VELVETEEN DREAM ÖFKEYLE WYATT'IN KAFASINI VE İPİ KENDİNE ÇEKERKEN...

hq720.jpg


ARKA ALAN GÖREVLİLERİ GELİYOR. KOŞARAK BU CİNAYETİ ÖNLEMEYE ÇALIŞIYORLAR! VELVETEEN DREAM ÖFKEYLE BASTIRIRKEN BİRKAÇ KİŞİNİN MÜDAHALESİYLE İPİ BIRAKMAK ZORUNDA KALIYOR. BRAY WYATT NİHAYET NEFES ALABİLİR KONUMDA! DERİN BİR NEFES ALAN WYATT, BİR SÜRE ÖKSÜRÜYOR. ARKA ALAN GÖREVLİLERİ WYATT'A MÜDAHALE EDERKEN VELVETEEN DREAM GÜLÜMSÜYOR. Görevliler, biraz sonra Velveteen Dream'i bırakıyorlar, çünkü o kendini kaybetmemiş durumda. Velveteen Dream gülümseyerek arka alana giderken Bray Wyatt'a ringde yardım ediyorlar. Kameralarımız kapanıyor.

abw4hsg.gif


01-aew-malakai-black-2021.jpg


Malakai Black'i arka alanda görüyoruz. Oldukça karanlık bir odada yalnızca yüzünü seçebiliyoruz. Sakin bir tavırla kameraya konuşuyor.

Malakai Black: Herkesin bir öyküsü vardır. İnsanoğlu, diğer hayvanlardan farklı olarak yaşamını aktarmak uğruna hafızasında tutan, bazen de yalan gibi çeşitli soslarla süsleyerek geçmişini pahalı bir porselen kapta sunan üçkağıtçı bir varlıktır. Her ne kadar karanlık tarafta olsam da hikayemi sossuz bir şekilde anlatarak sizlerin kafasını aydınlığa ulaştırmak isterim. Ben, Malakai Black... Aylardır PGW'de güreşen Malakai Black... Aslında benim ilgi çekici bir hikayem yok. Büyük büyük dedem Vanta Black'in öğretilerini günümüze taşımayı amaç edinmiş bir Karanlık Askeri'yim. Her ne kadar Lord adında bir rütbem olsa da büyük büyük dedem Vanta Black gibi bir kumandan olamadığım sürece asker olduğumu belirtmeyi yeğliyorum.

Malakai Black: Her insanın içinde aydınlık ve karanlık yanlar vardır. Siyah ve beyaz... Fakat yüzyıllardır ailemin de gördüğü gibi, karanlık insanoğlunu ele geçirmiş durumda. Aydınlık ve güler yüzümüzü bir maske olarak kullanıp karanlık emellerimizi gerçekleştirmek için yaşıyoruz. Eğer bana inanmıyorsanız, şimdi sokağa çıkın ve insanlardan bir konuda yardım isteyin. İnsanlar, çıkarına olsa bile size yardım etmez. Ama kimse de maskesini indirmez. Herkes insanların karanlık olduğunu iyi biliyor. Ama bunu dile getiren kimse yok. Ben yapmacıklığı sevmem, samimiyetimi herkese göstermek isterim. Bunun için, içimdeki karanlığı dışarı vurdum. Bu gece Chris Brookes'a vuracağım tekmeler gibi.

Malakai Black: Bu gece kazanırım veya kaybederim; önemli değil. Sonuç ne olursa olsun, karanlığın anormal olmadığını herkese kanıtlamak için PGW'de güreşiyorum. Fikirlerim için buradayım. İçimizdeki gerçek kişiliği ortaya koymak, maskelerimizi atmak ve bir kez geldiğimiz bu dünyada biraz olsun doğal olabilmek her kulun istediği bir durum iken neden kendimizi bu denli yapmacıklığa zorlarız ki? Toplum baskısı... Elbette herkesin çeşitli sebepleri var. Fakat çözümlerimiz de var. Peygamberler yıllardır insanlara neyi yapmak ve neyi yapmamak gerektiğini anlattılar. Dinleyen oldu mu? Toplum da peygamberler gibi bir illüzyondan ibaret. Herkes bir noktada diğer insanları umursamayıp kendi inancı neyse ona yöneliyor. En doğrusu da bu. Size aklı veren, düşünüp taşınmanız ve karar vermeniz için bu organı size bahşetti. Eğer size ne yapmanız gerektiğini söylemek isteseydi, akıl vermek yerine bir peygamber gönderirdi. İşte bu yüzden illüzyonlara dikkat edin.

Malakai Black derin bir nefes alıyor. Sonra da kamera kapanıyor.

abw4hsg.gif




wwe_summerslam98_val.png
81b9b0910cbc4bd63518a136f8804a8a12c40429_hq.jpg


I WANNA MAKE YOU SAY "OH MY GOD!"

THE SEX! PGW'nin kurulduğu ilk günden beri varlığını bir şekilde devam ettiren o takım geliyor. Üyeler değişse de felsefe değişmiyor, isim değişmiyor. Onlar SEX böcekleri. Çoğalmak için doğdular ve çoğalıyorlar! Val Venis'i uzun süre sonra ilk defa gülerken görüyoruz. Püsküllü kabanı ve selfie çubuğuyla Tyler Breeze kendi stilini konuşturarak ilerliyor. Breeze arada bir kadraja Venis'i de alıyor. Venis sert dil darbeleri atıyor. Ardından Breeze'den selfie çubuğunu bacaklarının arasına yaklaştırmasını istiyor. Peştemalının altındaki manzarayı izliyoruz birkaç saniye. Venis klasik erotik dansını yaparak peştemalı ön sıralardaki bir kadına fırlatıyor. Kadın içine çeke çeke kokluyor peştemalı. Kenardan mikrofon alıp söze giriyorlar.

Tyler Breeze: Kaçınız SummerSlam'deki görünüşümüzde 'Oh my God' diye inledi?

Seyircilerden karışık bir reaksiyon gelir.

tyler-breeze.jpg


Val Venis: Onlara 2 kişi daha ekle Breeze: Jeff ve Will'i!

Yuhalamalar geliyor The SEX'e. Breeze ve Venis itici bir şekilde gülüyor.

Tyler Breeze: Peki neden Breeze? Neden Val? Neden The SEX gibi ağırlığı olan bir markanın, uzun süre aradan sonra dönüşünü, kadronun en sevilen adamlarından ikisini mahvederek yaptınız? İnsanların, tanıdık bir anka kuşunun 3. doğumuna şahitlik edişinin keyfini çıkarmasına izin vermeden... Masum bir çift taklacı güvercini itlaf ettiniz? Ben bilmiyorum Val. Sen biliyor musun?

Val Venis: Hatırlatmama izin ver: PGW'nin en uzun Takımlar Şampiyonluğu reigni, PGW'nin en iyi takımı tarafından gerçekleştirilmiştir: The SEX! Val Venis, Tyler Reks, Otis, Johnny Mayhem, Tyler Breeze? Hiç fark etmez! Hiç ama hiç fark etmez dostum! The SEX bir yaşam biçimidir. The SEX ağır bir TAŞŞŞŞŞŞAKTIR. Bir sperm çıkar, bir başka sperm doğar ama baki olan SEX'in kendisidir.

42e443980958f36c4a7635129dc3133116e872f4_hq.jpg
T4pkbg3.jpeg


Tyler Breeze: Another Life... Yaz tatili bittiğine göre, yavaştan iş konuşmaya ne dersiniz? Şu saygısızlığı kesinlikle yapmıyorum ki, Jeff Hardy ve Will Ospreay bu şirketin en değerli isimlerinden ikisi. Takım Şampiyonluğu dışında da, bireysel alanda kazanımlar elde etmiş çok değerli güreşçiler. Fakat en iyisi değiller. Peki O kim mi?

Eliyle Val Venis'i gösterir. Seyircilerden yoğun reaksiyon alır bu hareket.

Tyler Breeze: Kontratlı bir PGW güreşçisi olmadığım dönemde bile hangi PAYBACK şovunu izlesem bu siktiğimin herifi her şov bir şeyler yapıyordu. Onu rahat mı sanıyorsunuz? Çok mu umarsız? Sarhoş veya zevk düşkünü mü? Kucağından kadın inmiyor demek ha? Öyleyse daha iyi... Çünkü hedonizmin bu camiadaki timsali diye küçümsediğiniz O adam, triple crown'u böyle kazandı. Boktan takım arkadaşlarına rağmen The SEX markasını diri tuttu. Sadece kendine çalışmadı; onlara da başarılar hediye etti. En önemlisi O, PGW şampiyonu oldu ve en uzun Takımlar Şampiyonu rekorunu elinde bulunduruyor. Ve yaşadığı müddetçe, kimsenin o rekoru egale etmesine izin vermeyecek!



Şampiyonlar bu konuşmaya daha fazla sabredemiyor! PGW Takımlar Şampiyonu Another Life seyircinin harika desteğini alarak girişte beliriyor. Önce SummerSlam'deki galibiyetlerinin tadını çıkarırcasına tauntlar atıp seyirciyle tokalaşıyorlar. Ardından ringe girip, bir süredir kendilerine kafayı takan The SEX'le yüz yüze geliyorlar. Bir süre sadece sessizlik oluyor. Dört kişi de son derece kontrollü. Bir tatsızlık yaşanmıyor. Küçük konuşmalar var. Will geri çekilip söze giriyor.

01___MJF_Segment_07_31_2024_012-1680x945.jpg
impact-review-may3.jpg


Will Ospreay: SummerSlam'de karanlığa girip çıktık ve bunun sevincini yaşamadan bizi yeni bir meydan okumaya mı çekiyorsunuz? O halde istediğinizi elde-

Jeff Hardy: Bir dakika! Bir dakika! İstediklerini elde mi ettiler? Mazisine saygı duysam da Z-SEX henüz kendini kanıtlamadı.

Tyler Breeze: Biz Z-SEX deği-

Will Ospreay: Her ne boksa! (Tekrar Jeff'e dönerek.) Nasıl kanıtlamadı? Val Venis, Wrestlemania'da destansı zaferinden sonra... şey... sonra... (Saf tavırlarla Val Venis'e dönerek.) Wrestlemania'dan sonra ne yaptın Val?

01___MJF_Segment_06_26_2024_026_large.jpg


Val Venis: Zeki ve komik olduğunu zannediyorsun Will? Ne yazık ki ikisinden biri bile değilsin. Jeff'i 'rehabilite oldum' masalıyla dolandıranların yerini dolduran Z-on Moxley'sin sadece. Gördüğüm kadarıyla aynı masalı da okumaya devam ediyorsunuz.

Will Ospreay: Aynı masal mı? Masallarla sadece çocukları uyutursun Val. Bu akşam arenayı dolduranlara bir sor: Hangimizinki masal? "Seni seviyorum"cu Venis'in çakma alfa taklidi mi yoksa kara ve uzun gecelerin sonunda birbirlerinden güç alarak dirilmiş Another Life'ın mücadele serüveni mi? (Seyirciler Ospreay'i haklı çıkarıyor. Ospreay iyice ciddileşip Venis'e yaklaşıyor.) Suçu hep arkadaşlarında buldun ama, asıl sorun sende Val. Hiçbir zaman iyi bir takım arkadaşı olmadın. Arenanın dışında Jeff'e vakit ayırmadın. Problemlerini kendi içinde yaşamak zorunda kaldı. Çünkü ilişkiniz, içinizi döküp gerçek şeylerden bahsedebileceğiniz güveni vermekten uzaktı. Bate de aynı problemi yaşamadı mı? Çareyi, senin gibi heves kırıcı bir arkadaş yerine onurlu bir rakibe açılmakta buldu. Sen öğütücüsün Val. Sen, arkadaş öğütücüsüsün.

Ospreay, Tyler Breeze'ye dönüyor.

Will Ospreay: Arkadaşlığınıza 2 ay ömür biçiyorum.

Val Venis: Uzaktan sallamak kolaydır Will. Bir de işin içindekilere sor. Ama canını yakanlara karşı anlayış göstermeni de beklemiyorum. Hele buna bir de korku eklenince..

images


Jeff Hardy: Ne saçmalıyorsun Val? Bize hiçbir şey yapmadınız. Sizden korkacak kadar delirmedik de.

Tyler Breeze: Öyleyse neden unvanlarınızı ortaya koymuyorsunuz?

b3766-16386319706065-1920.jpg
Tyler-Breeze-return-to-wrestling-cover.jpg


Will Ospreay: Hop hop hop! Sakin ol babalık. Sakin ol! Dediğini neden yapalım? Bunu yapmak zorunda değiliz. Biz, bu şirketin en gözde şampiyonlarıyız. SummerSlam'e giden yolda millet bizimle karşılaşmak için birbirini ezdi. O kadar kolay mı sanıyorsun? Bence The Miz'i yakalayıp paçalarına yapışın. Belki bir faydasını görürsünüz.

Tyler Breeze: PGW'nin en çok kemer kazanmış isimlerinden biri böyle söylüyorsa, başarının kimlerin pantolonlarında geçtiğini de biliyordur. Öyle değil mi Will?

Ospreay "ne alaka amk" dercesine sırıtırken Breeze ona iyice yaklaşıyor. Kafa kafaya tokuşturuyorlar. Trash talklar havada uçuşuyor ama ne dediklerini de duymuyoruz. Val ve Jeff ise sakin.

Jeff Hardy: Pekala. Bu kadar boş yeter. Bu ringdeki tek soru işareti sensin Breeze. Benimle bir maça çık. Teke tek.. Hemen şimdi. Kazanırsan (Ospreay'e bakarak sırıtıyor.) seni ciddi bir rakip olarak görebiliriz.

Breeze bu hakaretlerden sonra öfke patlaması yaşıyor. Üstünü başını çıkarıp Jeff'e "kabul, hemen şimdi" diye bağırıyor. Bir hakem çağırıyor arka alandan. Val ve Ospreay arkadaşlarının köşelerinde, dışarıda beklemeye koyuluyorlar. Hakemin biri koşarak geliyor. Jeff ve Breeze'nin son hazırlıklarını da kontrol ettikten sonra maç başlıyor!

Jeff Hardy vs. Tyler Breeze

dvb5bnf.jpg
gubmvmk.jpg


Maç başladı. İkili birbirlerine son sürat yumruklarla dalmaya başlıyorlar. Bir Breeze bir Jeff karşılıklı yumruk düellosuna giriyorlar. Jeff yumruklarda üstünlük kuruyor. Ardından irish whipe yolluyor ve gelişine bir Arm Drag. Jeff, Arm Dragde kolunu kitliyor. Breeze bir süre kurtulmaya çalışıyor fakat Jeff'in kilidini kıramıyor. Jeff, Breeze'in kolundan tutarak kaldırıyor. Arm Wrench yapıyor ardından tekrar Irish Whipe yolluyor. Gelişine bir Hip Toss sonrasında da bir Low dropkick. Breeze sertçe köşeye çarpıyor. Yere düşünce oradan ring dışına çekiliyor. Kolunu sıvazlıyor. Jeff hızla aprona geçiyor ve Crossbody'le üstüne atlıyor! Sonrasında kafasından tutarak kaldırıyor ve Breeze'i çelik merdivene doğru postalıyor! Sonrasında ringe giriyor ve countı sıfırlıyor. Sonrasında Val'a saniyelik bir bakıyor. Ardından Breeze'i kaldırıyor fakat Breeze, bu boşluğu fırsat bilip Jeff'i hızla ringposta itiyor! Ardından geri geri çekiliyor ve sağlam bir Dropkick daha koyuyor! Jeff sırtını çok kötü bir şekilde ringposta çarpıyor! Breeze, Jeff'i karın bölgesinden tutuyor ve bariyerlere doğru fırlatıyor! Jeff sırtını çok sert çarpıyor! Acıyla yerde kıvranıyor. Sonrasında Breeze hızla ringe giriyor. Hakem Countı sayıyor.

87977474_crop_north.jpg
7qsirxx.gif


6.........7.........8......... Jeff ayaklanıyor. 9........ Jeff kendini ringe atıyor! Breeze, Jeffin sırtına seri stomplar vurmaya başladı! Ardından kaldırıyor ve Spinebuster şeklinde kaldırıp koşarak köşeye çarpıyor! Jeff acıyla sırtını tutarak yere yığılıyor. Breeze, Jeff'in tişörtünü sırt kısmından yırtıyor ve sırtına sırtına stomplar vurmaya devam ediyor! Jeff sırtını tutarak yerde acıyla kıvranıyor. Breeze hızla çevirip Tuş sayıyor. 1........2....... KICKOUT! Breeze, Jeff'i Bearhug şeklinde kavrıyor. Ardından o şekilde kaldırıyor fakat Jeff bu kilitten kurtulmayı başarıyor! Üst üste yumruklarla Breeze'i köşeye taşıyor. Sonrasında karşı köşeye doğru fırlatıyor. Fakat Breeze bunu tersine çeviriyor. Jeff aniden köşeye fırlıyor ve WHISPER IN THE WIND! Hayır! Breeze bundan kaçıyor! Jeff boşa atlıyor! Breeze aniden DDT pozisyonuna alıyor ve Tornado DDT! Tuşa gidiyor! 1........2........ KICKOUT!

iToYprhc.gif
jeff-hardy-swanton-bomb.gif


Breeze sinirle ayaklanıyor! Jeff'i de kaldırıyor. Fakat Jeff bir anda Atomic Drop! Sonrasında bacaklarını yere çekiyor ve Jackknife Pin! 1........2........ KICKOUT! Breeze atıyor. İkili hızla kalkıyorlar. Jeff hızla bir Gut Kick! Sonrasında TWIST OF FATE! Fakat Breeze bundan kurtuluyor ve SUPERKICK! Jeff yere yapışıyor! Breeze hızla Tuşa gidiyor! 1........2........ KICKOUT! Jeff yine atıyor! Breeze ben daha ne yapayım dercesine Val'a bakıyor! Val'da saldır diye işaret veriyor! Breeze hızla köşeye geçiyor. İşini bitirmeye hazırlanıyor. Üstüne koşuyor ve BEAUTY SHOT! Fakat Jeff bundan kaçıyor! Breeze bacağını tutarak acıyla kalkıyor. Jeff bir TWIST OF FATE! Sonrasında hızla Top Rope'a çıkıyor! SWANTON BOMB! Jeff yerde acıyla sırtını tutuyor! Sonrasında acı içinde Breeze'in üstüne sürünüyor. TUŞ! 1.......2........

3!!!

Kazanan: Jeff Hardy

1598087434_jeff-hardy.png


Jeff Hardy kazanıyor. Val Venis kenarda üzgün bir şekilde Jeff'in galibiyet sevincini izliyor. Tyler Breeze yerde. Will Ospreay ringe giriyor ve Jeff Hardy ile kutlama yapıyor. Val Venis, moralsiz bir şekilde Tyler Breeze'yi ringden indiriyor, beraber arka alana gidiyorlar.

abw4hsg.gif




Bo-Dallas-WWE-Entrance-960x540.jpg


Samanta Irvin: Sırada, tüm kuralların geçerli olduğu, 30 dakika süre limitli, teke tek maçta gelen ilk isim; 6.1 fit uzunluğunda ve 234 pound ağırlığında olan Bo DALLAS!

"BOLIEVE!
BOLIEVE!
BOLIEVE!"

Micheal Cole: Şuna bakar mısın JBL, bütün Worcester seyircisi Bo Dallas'ın arkasında.

JBL: Seyirci onun arkasında demek az olur Cole, onlar birer BoLIEVER. Onlara katılmamak da zor açıkçası. Şu adamın sempatik gülüşüne bakar mısın, insanın içine işliyor resmen.

intro-import.jpg


"3-0!
3-0!
3-0!"

Bo Dallas seyircinin desteği ile birlikte ringe doğru ilerliyor. İlerlerken bütün seyircilerle tokalaşıyor. Ringe girmeden önce ringin etrafında dolaşarak bütün seyircilere selam veriyor ve peşinden hızlıca ringe girip köşeye çıkıyor. Kollarını kocaman açıyor. Sanki arenadaki bütün seyircileri kucaklıyor Bo Dallas. Dallas girişini tamamladıktan sonra girişe dönüyoruz ve serisini 3-0 yapabilmek için rakibini bekliyor.

Samanta Irvin: Ve rakibi, 6.2 fit uzunluğunda ve 239 pound ağırlığında olan isim, De-

Samanta sözünü tamamlayamadan ışıklar bir anda gidiyor.



Micheal Cole: Bu... Gerçekten sözün bittiği nokta JBL.

JBL: Dexter Lumis, ormanın derinliklerinden açığa çıkmış, doğanın en büyük avcısı olabilir Cole. Bu adam gördüğümüz en tehlikeli şeylerden birisine dönüştü tamamen.

7zj1hm9.jpg


Arena derin bir sessizlikte. Bo Dallas'ın bile gerildiğini görebiliyoruz. Dexter'in yeni görünüşü ile birlikte seyircinin sessizliğinin ortama verdiği gerilim inanılmaz bir dorukta. Dexter ringe giriyor ve mimiksiz bir şekilde rakibinin karşısına dikiliyor. Hakem iki ismi de kontrol ediyor ve ardından zili çalıyor.

Singles Match
Bo Dallas vs. Dexter Lumis


Zil çalmasına rağmen arenadaki gerginlik geçmiyor. İki isim de bakışıyor. Bo Dallas yutkunduktan sonra adil bir şekilde maçı başlatmak adına elini yukarı kaldırıyor ve rakibini Test of Strength mücadelesine çağırıyor. Dexter hala boş bir şekilde ona bakıyor. Dallas hadi diye ona sesleniyor ve diğer eliyle de seyircilere gaz vermeye çalışıyor. Seyirciler de Dallas'ı destekliyor. Dexter elini yavaşça kaldırıyor gibi gözüküyor. Dallas da heyecanlanıyor derken birden Headlock bağlıyor Lumis. Dallas bir an paniklese de hızlıca iplere doğru koşuyor ve Lumis'i de iplere itiyor. İplere doğru gidince Lumis kilidi bırakır gibi oluyor. Dallas bundan dolayı Lumis'i ringin diğer tarafına göndermeye çalışıyor ama Lumis tutuşu tekrar sağlayıp Dallas'ı Headlock'a alarak koşuyor ve ringin ortasında bir dizini kırarak duruyor. Tek dizinin üstünde yaptığı Headlock'u daha da ağırlık vererek Side Headlock'a çeviriyor. Dallas tamamen yerde. Hakem Dallas'ı kontrol ediyor...

Dallas pes etmiyor. Hızlıca düşünerek Lumis'e Headscissors bağlıyor. Lumis hızlıca kalkıyor ve Dallas'ın omuzlarını yere değdiriyor. 1... Dallas hemen bırakıyor. Ancak Lumis onun bacaklarını yakalayıp Boston Crab yapıyor. Ancak hareketi tam yapamadan Bo Dallas hızlıca onun kollarını yakalıyor ve Backslide. 1... Lumis yana doğru hareket yapıyor ve tekrar Headlock için grip sağlamaya çalışıyor. Ancak Dallas bir anda hızlıca Lumis'in üstüne çıkıyor ve onu pin pozisyonuna alıyor. 1... Lumis atıyor. Dallas hemen yerden kurtulmak adına atılıyor ama Lumis izin vermiyor ve Sleeper Hold'a alıyor. Dallas iplere doğru bakıyor ama uzak kaldığını fark ediyor. Lumis'i de sırtlanıp kalkıyor derken Lumis'i kafasından bir anda yakalıyor ve Snapmare. Lumis ringin ortasında oturur bir şekilde kalıyor bir anda. Dallas peşinden Lumis'e Chin Lock bağlıyor. Hakem bu sefer Lumis'i kontrol ediyor...

Lumis hareket etmeye başlıyor kısa süre içinde. Dallas gripi korumak adına kilidi Sleeper Hold'a çeviriyor. Ancak Lumis yavaş yavaş kalkıyor. Bir boşluk sağlıyor ve Dallas'ın karnına tüm gücüyle vuruyor dirseği ile. Dallas darbenin etkisiyle kilidi bırakıyor. Dallas karnını tuta tuta Lumis'e yönelirken, Lumis aniden onu yakalıyor ve Spinebuster! Ama olmuyor. Dallas havada iken dirseğini Lumis'in kafasına geçiriyor. Lumis darbenin etkisi ile kafasını tutuyor. Dallas rakibinin dezavantajından yararlanmak adına onu yakalıyor derken Lumis birden ayağa kalkıyor ve Dropkick! Dallas yerdeyken Lumis hızlıca iplerden sekiyor ve Leg Drop. Ancak Dallas çekiliyor ve Lumis yere boşuna düşüyor. Ancak Dallas bununla da kalmıyor ve yerde Crucifix yapıyor. Lumis'in omuzları yerde. 1... 2...

Lumis atmıyor. Lumis kendisi yuvarlanarak ayağa kalkıyor ve bu pozisyondayken de Dallas'ı bırakmıyor. Dallas'ı Fireman's Carry pozisyonuna alıyor. Dallas'ın kendisi bile şaşkın. Lumis'ten Death Valley Driver geliyor. Lumis durmuyor ve iplerden geçip aprona geçiyor. Apron Senton Atomico geliyor Lumis'ten. Ancak Dallas dizlerini kaldırıyor ve Lumis acı ile ayağa fırlıyor resmen. Dallas peşinden geliyor hemen ve Double Knee Backbreaker. Dallas tuşa gidiyor. 1... Lumis hızlıca atıyor. Dallas bunun üstüne Lumis'e arkadan sarılarak kaldırmaya başlıyor. Lumis'i ayağa dikiyor ve German Suplex! Ancak hareketi yapamadan Lumis bir Back Elbow vuruyor. Dallas sarsılıyor. Lumis, Dallas'ın üstüne doğru koşarak bir Lariat deniyor ancak Dallas eğiliyor ve Lumis'in tam arkasına geçip onu yakalıyor. Dallas'dan German Suplex! Dallas Bridge kurarak tuşa gidiyor. 1... 2...

0dc5c8b45f18c7f022dc21425840aded324cc471.gif


Lumis son anda omzunu yerden çekmeyi başarıyor. Ancak Dallas onu bırakmıyor ve bir German Suplex daha. Ancak bu sefer Lumis ayaklarının üstünde kalıyor. Dallas kalkmaya çalışırken SILE- Son anda dirseği ile engelliyor Dallas. Sonrasında iplere doğru koşuyor ve Spear! Ancak Lumis'ten Bailout Kick! Dallas düşecek gibi oluyor ancak Lumis onu saçından tutup çekiyor ancak bir anda Dallas'tan Forearm geliyor. Hem de üst üste birkaç tane. Bu sefer Lumis sendeleyecek gibi oluyor ancak bu sefer Dallas onu kolundan tutuyor ve Short-arm Lariat. Ancak bu da olamadan Lumis'ten Spinebuster! Dallas yerde. Lumis hiç vakit kaybetmiyor ve SILENCE!!! BAŞARILI! DALLAS'IN GÖZ KAPAKLARI YAVAŞTAN KAPANMAYA BAŞLIYOR! HAKEM DALLAS'I KONTROL EDİYOR!

images


TEPKİ YOK! HAKEM ZİLİ ÇALDIRIYOR! DALLAS SERİYE DEVAM EDEMİYOR! SERİ BİTTİ!

Kazanan: Dexter Lumis

bo-dallas-push-stopped.jpg


Hakem Dexter Lumis'in elini kaldırıyor. Dexter tepkisiz bir şekilde bakarken, köşede ayaklanmaya çalışan Dallas'ı görüyoruz. Dallas öfkeli bir şekilde yumruğunu sıkıyor. Ancak sonra eline bakıyor ve kendisinin bu olmadığını hatırlayarak o sinirli halini bir gülümseme ile gizliyor. Ringi galibe bırakıyor. Bo Dallas'ın serisi 3.maçta bitiyor.

Michael Cole: Bo Dallas için üzücü bir gece John.

JBL: Ters bir rakibe denk geldi Michael. Dexter Lumis zor bir dönemeçti, Dallas da aracı duvara vurdu.

Seyircilerin tezahüratları arasında Dexter Lumis arka alana giderken biz de reklamlara gidiyor-

d8425f5f16e943c50307cd388216b59e_crop_north.jpg


RKO!!!

Seyircilerin tezahüratları aslında Orton içindi. Orton yine yapacağını yapıyor. Viper bir kere daha saldırıyor. Orton, yerde hareketsiz yatan Lumis'in başında tauntunu yaparken reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif


intro-import.jpg


Malakai Black geliyor. Karanlıklar içinden çıkarak beliriyor. Sonrasında yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Ardından ringin altından kayarak ringe giriyor ve tauntunu atıyor. Sonrasında rakibini beklemeye başlıyor.



zsN9V3WOmGSPGcsTT2SkQn53EM2p5_N6HGk4J395mlSNXcykQe9hbf_5q9Y-sTIu66J7YJz1fFQCh-aKaIakvg.webp


Yeni Şampiyon Chris Brookes geliyor. Yanında da Rhea Ripley. Brookes çelik merdivenlerden çıkıyor. Ardından ringe giriyor ve kemerini havaya kaldırıyor. İkili face to face atıyorlar. Black sakin Brookes ise gazlı.

wwe-rhea-ripley-dominik-mysterio-relationship2.jpg


Maç başlamadan önce Rhea, aprona çıkıp Brookes'in kulağına bir şeyler fısıldıyor sonrasında aprondan iniyor. Anonslar yapılıyor. Hakem kemeri havaya kaldırıyor. Son kontrolleri yapıyor. İşareti veriyor.

PURE Championship
Chris Brookes (c) vs. Malakai Black


Maç başlıyor. İkili birbirlerine yaklaşıyor. Black hızla bir Roundhouse Kick sallıyor fakat Brookes bundan eğiliyor ve School Boy Roll Up! 1.........2........ KICKOUT! Brookes hızla Black'i headlocka alıyor. Sonrasında Black onu üstünden iplere fırlatıyor. Brookes iplerden sekiyor Black bir tekme sallıyor fakat Brookes bu tekmeden eğilerek kaçıyor ve tekrar Headlocka alıyor. Oradan Headlock Takedown'la yatırıyor! Black bundan kurtulmaya çalışıyor. Bacaklarıyla Brookes'i kıstırdı! Fakat Brookes ani bir manevrayla kurtuluyor ve Bridging cross-legged deathlock pin! 1........2........

Top%25C3%25A9+con+Hilo+2.gif


Black son anda atıyor! Brookes pis pis sırıtarak kalkıyor. Rhea kenardan böyle devam diyor. İkili Test Of Strength için elini uzatıyor fakat Brookes aniden Black'in bacağına yapışıyor. Black, Brookes'in çenesine boştaki diziyle ani bir diz darbesini geçiriyor! Sonrasında hızla bir Bicycle Knee! Brookes sersemleyerek geri geri iplere çekiliyor. Üstüne bir Clothesline'la Brookes'i ring dışına yolluyor. Brookes sersemleyerek kalkıyor. Black iplerden sekiyor. Top Con Hilo!

Rhea Ripley: Chris, uçacak kaç!

r338101_1200x675_16-9.jpg
q7epz00.jpg


Brookes bunu duyunca hızla sağa atlıyor. Black boşa düşüyor! Acıyla sırtını tutuyor! Brookes önce kendine geliyor ardından da Black'i kaldırıyor ve shoulder chargela aprona yapıştırıyor! Black acıyla sırtını tutuyor. Brookes hızla peşinden ringe giriyor. Ardından Black'i sırtından kavrıyor ve German Suplex! 1.........2........ KICKOUT! Brookes hızla LA AYAKITA! Black pes mi edecek!? Black dayanmaya çalışıyor derken güçlükle kilidi bozuyor! Brookes'i üstünden atıyor. Sonrasında sağlam bir Roundhouse Kick! Ardından hızla bir BLACK MASS! Fakat Brookes bundan eğiliyor ve OCTOPUS HOLDD!! Black acıyla bağırıyor! Hakem pes mi diye soruyor! Fakat Black hayır diyor! Black elini havaya kaldırıyor.

İpe doğru hızla yürüyor ve ipi tutmayı başarıyor!

Malakai Black kalan Rope Break Hakkı: 2

cb422d25dd0c300c-600x338.jpg


Brookes bırakmak zorunda kalıyor. Black boşluğu buluyor ve aniden bir BLACK MASS! Fakat Brookes bundan eğiliyor ve Black'i ringposta doğru yolluyor! Black bodoslama ringposta giriyor! Kafasını tosluyor! Brookes onu tutup oradan çekiyor. Fakat aniden BLACK MASS! İkisi de aynı anda yere yapışıyor! İkisi de yerde! Birbirlerini tutarak kalkıyorlar. Black bir yumruk!!

"Malakai Black yüze kapalı yumruk attığı için uyarı almıştır. İkinci yumruğunda maçtan diskalifiye edilecektir."

Biraz sonra girişte bir hareketlilik oluyor.

kenny-omega-had-50-chance-of-death-from-severe-illness-v0-5JzWXNkN_qiu8WHBiN38SHGeJUdgoEXATtTDhwi3LQg.jpg


O DA NE!? Kenny Omega yırtık dondan çıkar gibi elinde kontratla ringe dalıyor! Bu adam nereden geldi???? Ne şekil geldi nasıl geldi kimse anlamıyor! Elindeki kontratı imzalıyor ve hakeme veriyor!

RESEM127590KennyOM-AEW.jpg


Kenny Omega maça dahil oldu!!!!!

PURE Championship
Chris Brookes (c) vs. Malakai Black vs. Kenny Omega


Kenny hızla Brookes'e tuşa gidiyor! 1........2....... KICKOUT! Brookes atıyor! Kenny ardından Black'in üstüne yatıyor ve Tuşa gidiyor! 1........2........ KICKOUT! Kenny yerdeki Brookes'i stomplamaya başlıyor! Ardından Black'i stompluyor!

Rhea-Ripley-on-Raw-ed7a.jpg


Rhea Ripley: Chris, ayağa kalk! Hadi Chris başarabilirsin!

Kenny, Rhea'yı fark ediyor.

1m0xp92.jpg


Kenny Omega: Hayır başaramaz.

tumblr_p26z7l6I351s066k8o1_400.gif


Kenny tekrar Brookes'i stomplaya stomplaya ring dışına Rhea'nın üstüne atıyor. Kenny, mermi tauntu atıyor.(Yusuf Dikeç'e selam göndermeyen bir biz kalmıştık buradan Kenny Omega'yla gönderelim) Black'e sağlam bir V-Trigger! Tuşa gidiyor! 1........2........

hq720.jpg


Rhea, önce Brookes'i ringe atıyor sonrasındaysa ringe dalıyor ve tuşu bozuyor! Allah ne verdiyse Kenny'i yumrukluyor! Ardından Kenny'nin saçından çekerek kaldırıyor ve ensesinden kavrayıp ringposta yolluyor fakat Kenny bunu tersine çeviriyor! Rhea bodoslama ringposta çarpıp ring dışına düşüyor!

Kenny-Omega.jpg


Kenny Omega: Defol git fahişe!

tumblr_osgaqjHlMy1u1ljrzo1_540.gif


O sırada kalkmakta olan Chris Brookes'i görüyor. Onu hızla kaldırıyor ve Electric Chair Pozisyonunda tutuyor. ONE WINGED ANGELLLL!!! TUŞ! 1........2........

3!!!!

Kazanan ve Yeni PURE Şampiyonu: Kenny Omega

kenny-omega-laugh.png


KENNY OMEGA KAZANIYOR! OMEGA YENI PURE ŞAMPİYONU! OMEGA GALİBİYETİNİ KUTLUYOR! BU SIRADA...

Rhea Ripley, maça müdahale ettiği için süresiz kadro dışı kalmıştır.

l-intro-1680539000.jpg
maxresdefault.jpg


Rhea Ripley şaşkınlıkla bu anonstan sonra hakeme bakıyor. Ringe dalıyor ve hakemle tartışıyor. Rhea bu tartışmadan sonra sinirle ağlayarak arka alanın yolunu tutuyor. Brookes acıyla yerde yüzünü tutarken Kenny Omega pis pis sırıtarak Rhea'yı izliyor ve sonrasında galibiyetini kutluyor. Kemerini havaya kaldırırken kameralar kapanıyor.

abw4hsg.gif




FE!N
FE!N
FE!N

intro-1676083640.jpg


Müzik çalarken Jey Uso girişte. OLDUKÇA ÖFKELİ! Bağırıyor Jey Uso.

Jey Uso: KAPATIN ŞU LANET MÜZİĞİ! KAPATIN! KAPATIN DUYMAK İSTEMİYORUM! KAPATIN!!!!!!!

Müzik bir anda kesiliyor. Spiker masasında bu gerginlik konuşuluyor.

Michael Cole: Jey Uso, SummerSlam sonrası oldukça öfkeli. Belki de kuzeni olmasa kemerini koruyabilirdi. Ne diyorsun John?

JBL: Michael, Jey Uso 1.5 aydır acı çekiyor. Kemer saltanatının önüne kuzeni geçti. Öfkeli olması doğal.

Jey Uso öfkeyle ringe ilerliyor. İçeri agresif tavırlarla girdikten sonra konuşmaya başlıyor.

jey-uso-.png


Jey Uso: BIKTIM! LANET OLASI BU AİLEDEN BIKTIM! HERKESTEN VE HER ŞEYDEN BIKTIM! BIKTIM! HEPİNİZİN AMINA KOYAYIM!

Jey Uso çok sinirli. Seyirciler yuhalamaya başlarken Jey Uso daha da sinirleniyor. Yerinde duramıyor neredeyse. Bir süre öylece ringin etrafında gezinirken biraz sonra sakinleşmeye çalışıp konuşmaya başlıyor.

Jey Uso: Geçen sene PGW'ye geldiğimde kendimi babama kanıtlamaya çalıştım. Haftalarca onunla didiştik. Beni bir türlü kaliteli bir güreşçi olarak kabullenememişti. Ben de onun bana karşı acımasız hareketlerini ve yok saymasını kabul edemedim. Haftalarca mücadele ettik! Aile içinden iki kişinin mücadelesi. Sonunda ne oldu? Babam benim de iyi bir güreşçi olduğumu anladı ve benimle takım oldu. Her şey uzun bir süre sonra mutlu mesut ilerliyordu. Onunla takımlar kemerini almak için çalıştık, çabaladık. Peki sonra ne oldu? Roman, yani kuzenim geldi ve bize saldırdı. Prince of PGW şovunda Roman yüzünden takım kemerlerini alamadık. Üstelik bu şerefsiz bizimle mücadeleye devam etti ve babamı sakatlayarak hevesimi kursağımda bıraktı. Geçen sene benim için en hüzünlü olay buydu. Nihayet kavuşabildiğim babamla güreş evreninde artık ayrıydık. Kimin suçuydu bu? Elbette Roman'ın.

Jey Uso es veriyor. Bir süre etrafa baktıktan sonra devam ediyor.

Jey Uso: Babamı bu arenadan uğurladıktan sonra yoluma yine yalnız devam ettim. Her zaman olduğu gibi... PURE kemerini kendi başıma kazandım. Survivor Series'te Sole Survivor oldum. WrestleMania'da önce Alberto sonra CM Punk'ı yendim. Ben bu başarıların hepsini tek başıma elde ettim. Sonra ne oldu? Kuzenim geri döndü ve geçen hafta, onun da katkılarıyla PGW kemerimi kaybettim. Herkese ve her şeye rağmen yoğun çabalarımla tırmandığım bu büyük dağın tepesinden bir hışımla yere düştüm. Böyle büyük olaylardan sonra insanlar biraz düşünür. Ben de düşündüm. Bunların hepsi... Hepsi ailem yüzünden! Onların olmadığı her dönemde ne kadar da ilerlediğimi fark ettim. Fakat onlar etrafta olduğu sürece ön plana asla çıkamıyorum. Bu insanların başarılarım için bana destek olması gerekirken beni aşağı çeken kişiler olduğunu anladım. Hepsinden nefret ediyorum. TÜM AİLEMDEN! KARDEŞİM JIMMY, SOLO! KUZENİM ROMAN! BABAM RIKISHI! HEPİNİZDEN AMA HEPİNİZDEN NEFRET EDİYORUM!!!

Karışık reaksiyonlar geliyor. Seyirciler Jey'in tavırlarından rahatsız.

Jey Uso: Öyle nefret ediyorum ki, bundan sonra Uso soyadını burada kullanmayacağım. BUNDAN SONRA BENİM ADIM: JEY! YALNIZCA JEY!

Seyircilerden büyük reaksiyon geliyor. Herkes, Jey'in öfkesinden dolayı oldukça meraklı.

images


JEY: ROMAN! BU GECE HESAPLAŞMA GECESİ! GEL BURAYA OROSPU ÇOCUĞU! GEL BURAYA! SENİ ÖLDÜRENE KADAR DÖVECEĞİM VE BUNDAN SONRA ASLA BANA BULAŞMAMAN GEREKTİĞİNİ ANLAYACAKSIN! BUNDAN SONRA TRIBAL CHIEF OLARAK ANILAMAYACAKSIN! BUNDAN SONRA AİLENİN SURATINA BİLE BAKAMAYACAKSIN! BU GECE BU RİNGDEN BİRİMİZ SAĞ AYRILACAK ROMAN! YA SEN YA DA BEN! BİTTİ! SABRIM ARTIK BİTTİ! BU GECE BİR ŞEYLER ÇÖZÜLECEK! HAYDİ ROMAN! HAYDİİİİİİ!!!!!!!!!! BURAYA GEL DEDİM SANA!!!!!

Jey öfkeyle girişe bakıyor. Seyircilerden deli gibi reaksiyon gelirken bir müzik duyuluyor.



HEAD OF THE TABLE!

Roman-Reigns-Ring-Entrance.jpg


ROMAN REIGNS BURADA! YANINDA SADECE PAUL HEYMAN VAR! ROMAN GİRİŞTE! TÜYLER DİKEN DİKEN!

jey_uso_2_1677064123006_1677064150392_1677064150392.jpg


ROMAN REIGNS AĞIR ADIMLARLA RİNGE DOĞRU İLERLİYOR. JEY RİNGDE ÖFKEYLE ONU BEKLİYOR. BiRAZ SONRA ROMAN RİNGE GİRİYOR VE JEY İLE BAKIŞIYORLAR. PAUL HEYMAN DA HEMEN YANINDA.

be5a318dc01cd5e76c02041b359eab89


Roman Reigns konuşmaya başlıyor.

Roman Reigns: Jey mi? Senin adı JEY USO! Seni adi köpek! Sen aileni red mi ediyorsun? Hem de kıytırık bir PGW kemeri için... Baban, kardeşlerin ve kuzenin... Hepimizi bir gecede silip attın. Haydi beni geç, kardeşlerini de geç. Onları anlamıyorsun. Dayak yemeden anlamayacaksın zaten. Bunu artık kabullendim. Peki babanın ne suçu var? O koca götlüyle barışmamış mıydın? Çok tutarsız hareket ediyorsun kuzen. Bloodline'a gelmen için 1.5 ay boyunca yalvardım. Yanımda olman için çok çabaladım. Geçen hafta maçtan önce odana kadar geldim. Hatta maçta bile seninle anlaşmaya çalıştım. Sana ne kadar değer verdiğimi anlamıyorsun. Tribal Chief kimse için yalvarmaz, aksine yalvartır. Senin için kendi karakterimi bir kenara bıraktım kuzen. Ama artık yeter! Sen hiçbir şeyi anlamıyorsun. Bitti! Artık seni istemiyorum!

Roman Reigns öfkeyle bağırıyor.

tks2gdjmicose2lonbv8.jpg


Roman Reigns: BUNDAN SONRA BLOODLINE'DA ASLA YER ALAMAYACAKSIN!

SEYİRCİLERDEN YÜKSEK REAKSİYON GELİYOR!

Frd4yj9WIAA5SJG.jpg:large


Jey öfkeyle bağırıyor.

Jey: SENİ GERİ ZEKALI HERİF! BLOODLINE'DA OLMAK İSTEYEN KİM? APTAL OROSPU ÇOCUĞU! KEMERİ KAYBETTİM VE HEMEN PEŞİMİ BIRAKMAYA ÇALIŞIYORSUN? FARK ETMİYOR MUYUM SANIYORSUN? BÖYLE KOLAY OLMAYACAK ROMAN! BAŞINA BELA OLACAĞIM! BUNDAN SONRA ACI ÇEKECEKSİN, SADECE ACI! SENİ DE EKİBİNİ DE DAĞITMADAN BANA UYKU YOK!

JEY MİKROFONU ATIYOR VE...

reigns-uso-2.jpg


SUPER KICKKK!!!!! ROMAN'A SUPER KICK GELİYOR! PAUL HEYMAN HEMEN AŞAĞIYA İNİYOR!

9f955a469af130e8-600x338.jpg


ROMAN YERDE YATARKEN JEY USO HIZLA ÜSTÜNE KOŞUYOR VE ÇIKIP SERİ YUMRUKLAR ATMAYA BAŞLIYOR. ROMAN REIGNS SERSEME DÖNÜYOR! BİRAZ SONRA JEY AYAĞA KALKIYOR VE ÜSTÜNÜ ÇIKARTIP ATIYOR! SONRA DA AYAĞA KALKMAYA ÇALIŞAN ROMAN'IN ÜSTÜNE KOŞUYOR. ROMAN, KENDİSİNE DOĞRU GELEN JEY'İ GÖRÜYOR VE KOLUNUN ALTINDAN GEÇİYOR, İPLERE KOŞUYOR. JEY ARKASINI DÖNÜYOR, ROMAN KOŞUYOR VE SUPEEERMAN PUNCHHHHHH!!!!!!!

l-intro-1691295514.jpg


ROMAN REIGNS GÜLÜYOR! JEY YERDE YATIYOR! ROMAN, BİR HIŞIMLA AYAĞA KALKIP BİR HIŞIMLA YERE SERİLEN KUZENİNE BAKIYOR VE ONUNLA DALGA GEÇİYOR. MİKROFONSUZ BİR ŞEKİLDE BAĞIRIYOR!

Roman Reigns: SEN BU KADARSIN! İŞTE BU KADAR! SENİN RİNGDE HAK ETTİN TEK YER, TAM DA ŞU AN DURDUĞUN YER! SEN ASLA BU GECEYİ AYAKTA KAPATAMAYACAKSIN! ASLA!

3d09d85d877a55cb5aaef5973d1fbdf7_crop_exact.jpg


Roman Reigns köşeye gidiyor. Geriliyor, Spear için tauntunu atıyor. Biraz sonra Jey yavaştan ayağa kalktığı sırada koşuyor ve...

hq720.jpg
austin-theory-vs-jey-uso.jpg


SPEEEAAARRRRRR!!!! AMA JEY'DEN GELİYOR! JEY SPEAR YAPIYOR! ROMAN KOŞARKEN HARİKA BİR SPEAR YİYOR! ROMAN REIGNS YERDE!!!!! HEMEN ARDINDAN JEY KÖŞEYE ÇIKIYOR VEEEE JEY SPLASH!!!!!!! ROMAN REIGNS ACI İÇİNDE YERDE KIVRANIYOR!!!

jey-uso-wwe.jpg


JEY KÖŞEYE ÇIKIYOR! ROMAN REIGNS YERDE KIVRANIRKEN JEY TAUNTLARINI ATIYOR. BİRAZ SONRA...

GİRİŞTE BİRİLERİ GÖRÜNÜYOR! BUNLAR...

images


GUERILLAS OF DESTINY!!!!! GoD BURADA!

5d6ac-15509256018782-800.jpg
images


TAMA TONGA VE TONGA LOA GİRİŞTE RİNGE İLERLİYORLAR! JEY USO KÖŞEDEN RİNGE İNİYOR. ROMAN REIGNS YERDEN ONLARA BAKIYOR! GUERILLAS OF DESTINY RINGE GİRİYOR! ROMAN REIGNS GÜLÜMSÜYOR! JEY USO İSE GERGİN BİR ŞEKİLDE ONLARA BAKIYOR! TAMA TONGA VE TANGA LOA...

Jey-Uso-Worried-Fear-Sad-Angry-Face-WWE-RAW-November-20-2023-WrestleFeed-App.jpg


ROMAN'I ARKALARINA ALIYORLAR VE JEY'E BAKIYORLAR. JEY ONLARA ELİYLE "HAYDİ GELİN" İŞARETİ YAPIYOR VE BAĞIRIYOR. TAMA VE TANGA YUMRUKLARINI HAVAYA KALDIRIYORLAR VE...

Nightfall+1.gif


ARKAYA DÖNÜP ROMAN REIGNS'İ KALDIRIYORLAR! SONRA DA GUERRILLA OF WARFARE! GUERILLAS OF DESTINY, ROMAN'A SALDIRIYOR!!!!! ROMAN YERDE!!!!! İNANILMAZ!

image-20.png
my-reaction-still-havent-been-this-surprised-and-shocked-v0-s6t0u4d2sxcb1.jpg


SEYİRCİLER ŞOKTA! HERKES ROMAN'A YARDIM EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN TAMA TONGA VE TANGA LOA ROMAN'A SALDIRIYOR!

Michael Cole: John, bu inanılmaz!

JBL: Beklenmeyen bir taraf seçimi. Kabilenin artık bir şefi daha olabilir.

2dfad6f59595b85328bf67705328106d


Roman Reigns yerde yatıyor. Paul Heyman ise içeriye giriyor ve daha fazla saldırılmaması için onlara durmalarını söylüyor. Jey, Heyman'a bakıyor. Sonra da Tama Tonga ve Tanga Loa'ya işareti veriyor. Yanlarına gelmelerini istiyor.

hdMPZpqczT-.jpg
NDeAmXPULTi.jpg
x_-dLqp5j.jpg


Jey, Tama ve Tanga; Bloodline'ın ünlü tauntunu atıyorlar. Bu sefer hepsi sol elinin baş parmağını havaya kaldırıyor. Şov bu görüntülerle sonlanıyor.

𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟒: "𝕋𝕙𝕖 ℂ𝕙𝕚𝕖𝕗" 𝕁𝕖𝕪
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024
All Rights Reserved ©

POST SHOW

55441219_2420550014621925_6154130480909254656_n.jpg


Reklamlardan döndüğümüzde bizi ringde karşılayan kişi Kevin Owens oluyor. Owens, KO SHOW için hazır bir şekilde bizi karşıladıktan sonra konuşmaya başlıyor.

54520226_2420550024621924_1596052285765451776_n.jpg


Kevin Owens: Biliyorum bazılarınız SummerSlam'de yaşananlardan ötürü rahatsız. Eminim hepiniz Starboy'unuz gelsin diye bekliyor. Ancak bu gecenin daha özel bir konuğu var. Bu gecenin konuğu; yeni World Heavyweight Şampiyonu, Chris Jericho!



hq720.jpg


Yeni şampiyonumuz karnında kemeri ile heyecanlı bir şekilde geliyor. Seyircilerden devasa bir yuhalama yükseliyor ama Jericho pek de iplemiyor.

chris-jericho-aew-world-championship-red-jacket.jpg


Ringe giriyor ve Owens'e elini uzatıyor. Owens hafif bir gülümseme ile elini sıkıyor. Sonrasında ikisi de karşılıklı bir şekilde oturuyorlar.

Chris Jericho: Uzun zaman oldu he Kev. 2017'de en son aynı taraftaydık. 7 yıl sonra, yine yan yanayız. Sen, uzun zaman önce kazanmam gereken kemer ve ben. Senin de dediğin gibi, bazıları Wes Lee'yi bekliyor ama bu olmayacak. Bazılarınızın kafası karışık ama buna hiç gerek yok. Bu iş gayet basit. Kevin benim yıllar sonra da hala en yakın arkadaşım. Bunun arkasında hiçbir şey aramaya gerek yok.

Kevin Owens: İnanın bana, buradaki dostum Jericho için yapamayacağım bir şey yok. Özellikle de bu yapacağım şey, birisinin aptal suratına yumruğu geçirmekse, bu bana ödül bile diyebiliriz. SummerSlam'de PURE kemeri maçından mağlup ayrıldım ve canım sıkkındı. Bunu bir yere kanalize etmem gerekiyordu ve benim hedefim de dostumun rakibi oldu. Bu gayet normal beyler.

Chris Jericho: Bunu konuşmamız inanın ki çok anlamsız. SummerSlam geçti gitti. Artık önümüzde gelecek var. Önümüzde-

???: Hayır hayır hayır. Bu konu ile ilgili daha çok söylenecek şey var.



bd.jpg


Bryan Danielson girişte gözüken isim oluyor. Danielson mikrofonu ile girişten ilerlerken konuşmaya devam ediyor.

bryan-danielson-aew-11.jpg


Bryan Danielson: Chris bu konuyu hemen kapatmaya çalıştığını biliyorum. Bu konudan neden korktuğunu da biliyorum. Arkada bazıları gizli işler çeviriyor diye bazı kuşlar kulağıma fısıldadı Chris. Sanırım bu seni korkutan şey. Senin ve arkadaşının herkesten gizlediği bir şey var. Hatta bu kuşlar bana-

chris-jericho-aew-2.jpg


Chris Jericho: Boş boş konuşuyorsun Bryan. SummerSlam'de de yapmıştın, şimdi de yapıyorsun. Büyük kahraman dönüşü ile beni gölgede bırakmaya çalışıyorsun.

Screen-Shot-2022-08-24-at-5.19.21-PM.png


Bryan Danielson: Koskoca Chris Jericho, benden mi korkuyor? Yoksa söylediğim şeylerin gerçekliği mi seni korkutuyor?

4512187e440591e4cbce256c3e44bcfe_crop_exact.jpg


Kevin Owens: Boşu keseceksin aslanım. Ben senin bıdı bıdını çekmek zorunda değilim. Çıkar ağzından baklayı.

Bryan Danielson: Bunu sen istedin o zaman.

Danielson eliyle titantronu gösteriyor. Bir görüntü oynamaya başlıyor.

***** 17 Ağustos - Hard Rock Stadium *****

SummerSlam'in tarihinde arka alanda olan iki kişiyi görüyoruz. Bunlar Kevin Owens ve Chris Jericho. PURE Championship maçının hemen sonrasında olanları görüyoruz.

Chris Jericho: Kevin, Kevin biliyorum sinirlisin, bir kemeri kaybetmenin ne demek olduğunu biliyorum. Senden bir şeylerin çalınması nasıl olur biliyorum. Biliyorum çünkü benden de bir şey çalındı.

Kevin Owens: Chris kafa ütüleme ya. Şu an ağzını yüzünü dağıtmamak için kendimi tutuyorum ve sen de burada bana boş yapıyorsun. Ne istiyorsun Chris?

Chris Jericho: Yardımını.

Kevin Owens: Ne yardımı? Benden ne istersin ki? Kaybettim Chris. Brookes denen zargana, benden kemerimi çaldı. Hiçbir verebileceğim bir şey yok oğlum benim sana.

Chris Jericho: Ben sana bir teklifle geliyorum Kevin. Sana PURE kemerinden daha iyisi için bir şans sağlamak istiyorum.

Kevin Owens: Chris ne diyorsun sen?

Chris Jericho: Biraz sonra World Heavyweight Şampiyonluğu için maça çıkacağım Kevin ve bunda sana ihtiyacım var. Sen de bundan boş çıkmayacaksın. Bedavadan sana ana kemer maçını vereceğim. Lockdown'da, sana kemer için bir şans vereceğim. Ancak senin yardımın olmadan olmaz.

Kevin Owens: Daha sahip olmadığın bir şeyin pazarlığını yapıyorsun Chris.

Chris Jericho: Seni kazanabildiysem, kemeri de kazandım diyebiliriz Kevin. Var mısın peki?

Chris Jericho elini uzatıyor ve Kevin Owens de elini hemen yakalıyor. İkili birbirine bakıp sırıtıyorlar.

***********

Chris Jericho: Bu video fake. Sen de yalancıdan başka bir şey değilsin Danielson.

Bryan Danielson: Chris, yeter artık. Kimseyi kandıramazsın. Siz arkadaş değilsiniz. Siz birlikte iş çeviren iki korkaktan başka bir şey değilsiniz. İkiniz pis işler çeviriyorsunuz ve bunu göz göre göre yapıyorsunuz. İnan bana senin spot ışığını çalmak gibi bir niyetim yok. Ancak yaptığın şey karşısında da susacak değilim. Bu yüzden SummerSlam'de geldim. Bu yüzden bu gece buradayım. Sen ve arkadaşın, kendi başınıza bir şey başaramadınız. Sen NOW'u temsil ettiğin kemeri kaybettin. Kevin ise benim zorlanmadan kazandığım PURE kemerini almayı başaramadı. İkiniz hile hurda ile zar zor bir Wes Lee oldunuz.

Kevin Owens: Madem buraya kadar geldin, madem her şey ortada, o zaman daha fazla söze gerek yok.

Owens lafı bittiği gibi yumruğu geçiriyor. Owens vurduğu gibi Danielson'dan karşılık geliyor. İkisi kavgaya girişirken, Jericho da kavgaya girişecekken Danielson bir anda durumu fark ediyor ve Owens'i hızlıca Jericho'nun üstüne ittiriyor. İkisi sendelerken Danielson hızlıca ringden kaçıyor. Danielson'un müziği arenada yükselirken reklamlara gidiyoruz.
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: