Galatasaray'ın savunmadaki aksayışları, orta sahadaki nicelik ve nitelik eksiği, kanatlardaki yetersizliği, kadrodaki şişikliği ve teknik ekibin durumu anca bu kadar net şekilde ortaya çıkardı.
Köhn, Abdülkerim, Nelsson, Muslera sahaya tüy dikti. Jelert'i de çok tutmadım ama ilk defa 11 çıkıyor.
Mertens yine kritik bir maçta yokları oynadı, Sara'yı beğendim şahsen ama oraya maç boyunca değişiklik yapamadık ve orta sahayı tutamadık.
Kerem, Barış çabaladı ancak kararlarındaki sıkıntı devam ediyor. Barış ayrıca şımarmış maalesef. Ziyech girince daha iyi oynadık ancak kanatta oynarkenki tercihleri yine can sıktı. Kendisini aklayamam ama bu kadar sıkıntı arasında Icardi'ye laf bile edemiyorum.
Yunus, Zaha süre almadı. İki kanat oyuncumuz da pek istenileni vermemişken bu durum çok can sıkıyor. Daha arkada Yusuf falan var.
Dubois girince takım dağıldı geride. Çok aksadık. Bu değişiklik nedendi? Dubois, Cicaldau, Morutan, Sergio, Taylan, Halil gibi oyuncular neden hala kadroda? Yönetim, hoca, taraftar ve futbolcular çok kötü sınav veriyor. Takım ne yapıp edip turu almalı yoksa çok sıkıntılı bir süreç bizi bekliyor. Acilen kadroyu düzeltmeliyiz ve Okan'dan düzelmesini beklemeliyiz aksi takdirde ömrü uzun olmayacak.