RPG Av - Avcı

American Psycho

Deity of Affliction
Konular
36
Beğeni sayısı
287
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Dark STG

Rahatsız edici bir müzik arka planda çalınırken kameralar karanlık bir şehri çekiyor. Kasvetli bir hava hakim.

1ILg3FF.gif

Ardından kameralar karanlık ve ıssız bir ormanı çekmeye başlıyor. Balta sesleri duyuyoruz. Ardından şarkı mırıldayan birinin kameraya doğru yürüdüğünü görüyoruz. Bu uzun saçları ile Dexter Lumis!

Dexter Lumis:
Dünya birçok yönden ikiye ayrılmıştır Randall. Her şeyin bir zıttı vardır. Bu dünyayı zıtlıklar yönetir Randall. İyiler ve kötüler, zenginler ve fakirler, geçmiş ve gelecek. Sen hangi taraftasın? Sırtını bu insanlara dayamış zavallı adam. Onların tepkilerine göre şekillenen yalancı. Yalanı pek sevmem Randall. Benim yarattığım bu oyunda insanlar tek bir tarafta savaşır. Kurban mısın, avcı mı? Geçmiş ve geleceğin kapısını araladın. Sanırım bu senin için kariyer hatası olarak geçecek. Gerçekliğini bozmak için her daim nefesimi arkamda hissedeceksin. Bu ormanlar benim evim. Dexter Lumis denildiği zaman korkacaksın. Ah evet, Randy Orton korkmaz. O güçlü ve sinsi bir adam, değil mi? Bu savaşı sen başlattın. Kapıyı araladın Randall. Evrenin dengelerini bozmayı seçtin. Bir başarı uğruna gözünü kararttın ve geleceği değiştirdin. Kaderini ben yazdım. Kalem benim elimde ve sen ise benim kitabımın bir karakterisin. Harcanacak bir karakter. Hareketlerindeki endişeyi görüyorum. Av olmaya çok yakınsın. Korkunun kokusunu alıyorum engerek. Sürünerek kaçmaya çalışacaksın, pusuya yatacaksın ve beni boğmayı deneyeceksin. Atacağın her bir adımdan haberim var. Başına gelecek her olasılığın benim ellerimde. Ben çizdiğimde sen oynayacaksın. Kapı aralandı Randall, dengeler bozuldu. İnsanların ne olduğunu anlamadan korku ile yüz yüze geleceği o ana geldik. Oyunun zamanı bitti, gerçekler başlıyor. Oynadığın sıkıcı oyunlar artık benim ellerimde son bulacak. Gözünü boyadığın her bir insanın geleceği yeniden şekillenecek. Senden nefret etmeye başlayacaklar Randall. Geçmiş, şimdi, gelecek. Hepsi benim ellerimde yeniden yazılıyor. Atacağın her adımda beni düşünecek, korkacak ve tedirgin olacaksın. Asla sağlıklı karar veremeyeceksin. “Sırada ne var? Dexter benim için ne yazdı” Sürekli kafanda yanlış senaryolar kuracak ve onlara göre adım atacaksın. Hiçbir adımında aklından çıkmayacak, kendini korumak zorunda kalacaksın. Gelecek benim ellerimde. Sakin bir kasabada yaşayan bu adam dünyayı ne kadar değiştirebilirdi ki? Randall bunu tahmin edemedi. Ve sizi temin ederim ki bu zavallı yılan, yolun sadece başlangıcı. Öyle acı şeyler yaşayacaksınız ki Randall’ın başına gelenleri unutacaksınız. Randall buna “mistik” diyor, tecrübesinden bahsediyor. Parçası olduğu bu hikayenin bir sayfasından dahi haberdar değil. Dexter geliyor, Randall. Kaçacak mısın, rolünü mü oynayacaksın? Unutma ki yazar da benim olacakların efendisi de benim.

a10e084807c0874cf0317b070ceb9edfdd115204.gif

Kameralar tuhaf görüntüler görüntüler eşliğinde kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: