RPG Bas ya da Pas #2

BerzerkBryan

Boliever
Konular
428
Beğeni sayısı
477
PG Nakit
500
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
Val Venis ve Tyler Breeze tekrardan şirket binasının sunum odasındadır.

Tyler Breeze: Pekala Val yakın arkadaş olduğumuza inanıyorum ve birlikte müthiş işler çıkaracağımıza inanıyorum fakat senin bir konuda düşünceni merak ediyorum...

Beyaz duvarda bir manzara belirir.

1723932318918.png

Tyler Breeze: Bana geçen hafta sorduğun gibi bende sana soruyorum kasa, göğüs, güzellik ve libido olarak yorumlamanı bekliyorum. Sence Tamina, 10 üzerinden kaç? Basar mısın yoksa pas mı dersin?

@KALKTI!!!!

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,034
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Val Venis dünyanın en zor denklemini çözmek için odaklanmış gibi, bir süre sessizce görüntüyü izler.

Val Venis: Tahminimden de sapık çıktın Breeze. Hoşuma gitti! Milletin suratına bakmadığı, çirkin diye görmezden geldiği parçalarda keşfedilmeyi bekleyen bir şeyler olduğunu biliyorsun. Şimdi Tamina'yı yorumlayalım.

Val Venis: KASA= Pasifik'in göbeğinden çıkıp gelmiş, Latinlerle akraba olduğuna inandığım bir Samoa kadını için biraz gösterişsiz bir kalça. Dolgun ama kıvrımlı değil. Vücudu bu kadar heybetli olmasa bu kadar sırıtmaz ancak bu haliyle kendisine 2 aylık sıkı bir squirt pardon squat programı önerirdim. 10 üzerinden 3.

mqdefault.jpg

GÖĞÜS= Bugüne kadar Tamina'nın göğsünü pek göremedik. Fakat uzaktan bir bakışla, orta dereceli dolgunluğuyla, akşam yemeğinden sonra çilekli krema döküp yalanabilecek kalibrede olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Sütünde karamel veya çikolata tadına rastlamak mümkün. 10 üzerinden 7.

YÜZ GÜZELLİĞİ= Birileri bize etli butlu bir Amazon kadını hayal ettirseydi destansı bir güzellik olmasa da cildinin netliği ve koyu teninden onu güzel imgelerdik. Tamina bu kadın kesinlikle değil. Kıvırcık saçları seks esnasında dolayıp çekmek için insana cesaret veriyor ancak yüz güzelliği, hayır bundan bahsedemeyiz. Erkeksi bir surat ifadesi var. Tavırlarının da erkeksi olduğunda hemfikir olacağımıza göre, küçük Val'ı kıpraştırmak için gerekli enstrümanların Tamina'da bulunmadığını söyleyebilirim. 10 üzerinden 3.

LİBİDO= Yani bu konuda kendimden o kadar eminim, o kadar eminim ki... Bence Tamina'da bir gram bile libido olsaydı, onu yıllardır tanıyoruz, 2-3 saniyeliğine de olsa küçük bir enstantane görürdük. Tamina kocasının cinsel ilişki teklifine yatağın öbür tarafına doğru dömelip, "ay nabıyosan yap çok abartma" diyen sıkıcı, ruhsuz libido killer kadınlardan biri. Altına imzamı atarım. Tamina'nın seks aradığını düşünmüyorum. Bence erken yaşlarda, herkese has o hevesini aldı ve bu taraklardan çekti bezini. Birkaç yıldır sevişmediğini düşünüyorum. Eğer birine aşık olursa, o rutubet kokan vajinasını ona açacaktır. 10 üzeri 1.

SONUÇ= Tamina çirkin bir kadın değil ama güzel de değil, seksi de. Onu aramazsınız. 1 kere meraktan basmak istersiniz sadece ve sonra vınnnn... 10 üzerinden 3'le kendisini PASSSSSSSLIYORUM. Tanrı, kocasına yardım etsin.​

BerzerkBryan

Boliever
Konular
428
Beğeni sayısı
477
PG Nakit
500
RPG Karakteri
Tyler Breeze
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
1
1724097359430.png

Tyler Breeze Val Venis'e gülümseyerek bakar.

Tyler Breeze: Değerlendirmen için teşekkür ederim Val şimdi sıra bende!

Tyler Breeze: KASA= İlk bakış yaptığımız zaman güzel ve yeteri büyüklükte bir kasa bizi karşılıyor ama en nihayetinde bu kişi Tamina olduğu için sönük kalıyor fakat yoklukta iş göreceğini düşünmekteyim 10 üzerinden 5.

GÖĞÜS= Maalesef aşırı kötü bir göğüs, büyüklüğü yeterince yerinde değil göğüs dediğin avucunu taşıracak seni ikizleriyle selamlayacak onları hoplatıp oyun oynayacaksın ama bu Tamina da yok 10 üzerinden 2.

YÜZ GÜZELLİĞİ = Yüz güzelliği yok erkeğe benziyor lan bu neredeyse erkek, makyajı falan çıkar yüzüne bi su serp erkek var karşında kalkan penisimi indirir bu erkek fatmamsı bir şey 10 üzerinden 0.

LİBİDO = 1 gram kalkmadı kaldırmadı, Kasası dışında Tamina maalesef bir çöp tenekesi, yatağa girsen "hızlı yap daha evi temizlemem lazım" der kalkan penisi indirir zevki falan da bırakmaz kaçırır ama kasası bir ufak kurtarıyor fakat bu Taminanın bir çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor muhtemelen vajinası kararmaktan kömür olmuştur 10 üzerinden 2.

SONUÇ = Amina pardon Tamina maalesef çirkin bi karı kalkanı indirir bu tabiri kaçtır kullanıyorum lan? Neyse boşver kasasının bi ufak iyi olması dışında çöp fakat yiğidi öldür hakkını yeme yokluktayken Taminanın iyi gidebileceğini düşünmekteyim belki zorlasan penisin hakkını verebilir ama sanmıyorum o ışığı onda görmüyorum, bende 10 üzerinden 2 ile onu PASLADIM alan hayrını görsün.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: