Val Venis dünyanın en zor denklemini çözmek için odaklanmış gibi, bir süre sessizce görüntüyü izler.
Val Venis: Tahminimden de sapık çıktın Breeze. Hoşuma gitti! Milletin suratına bakmadığı, çirkin diye görmezden geldiği parçalarda keşfedilmeyi bekleyen bir şeyler olduğunu biliyorsun. Şimdi Tamina'yı yorumlayalım.
Val Venis: KASA= Pasifik'in göbeğinden çıkıp gelmiş, Latinlerle akraba olduğuna inandığım bir Samoa kadını için biraz gösterişsiz bir kalça. Dolgun ama kıvrımlı değil. Vücudu bu kadar heybetli olmasa bu kadar sırıtmaz ancak bu haliyle kendisine 2 aylık sıkı bir squirt pardon squat programı önerirdim. 10 üzerinden 3.
GÖĞÜS= Bugüne kadar Tamina'nın göğsünü pek göremedik. Fakat uzaktan bir bakışla, orta dereceli dolgunluğuyla, akşam yemeğinden sonra çilekli krema döküp yalanabilecek kalibrede olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Sütünde karamel veya çikolata tadına rastlamak mümkün. 10 üzerinden 7.
YÜZ GÜZELLİĞİ= Birileri bize etli butlu bir Amazon kadını hayal ettirseydi destansı bir güzellik olmasa da cildinin netliği ve koyu teninden onu güzel imgelerdik. Tamina bu kadın kesinlikle değil. Kıvırcık saçları seks esnasında dolayıp çekmek için insana cesaret veriyor ancak yüz güzelliği, hayır bundan bahsedemeyiz. Erkeksi bir surat ifadesi var. Tavırlarının da erkeksi olduğunda hemfikir olacağımıza göre, küçük Val'ı kıpraştırmak için gerekli enstrümanların Tamina'da bulunmadığını söyleyebilirim. 10 üzerinden 3.
LİBİDO= Yani bu konuda kendimden o kadar eminim, o kadar eminim ki... Bence Tamina'da bir gram bile libido olsaydı, onu yıllardır tanıyoruz, 2-3 saniyeliğine de olsa küçük bir enstantane görürdük. Tamina kocasının cinsel ilişki teklifine yatağın öbür tarafına doğru dömelip, "ay nabıyosan yap çok abartma" diyen sıkıcı, ruhsuz libido killer kadınlardan biri. Altına imzamı atarım. Tamina'nın seks aradığını düşünmüyorum. Bence erken yaşlarda, herkese has o hevesini aldı ve bu taraklardan çekti bezini. Birkaç yıldır sevişmediğini düşünüyorum. Eğer birine aşık olursa, o rutubet kokan vajinasını ona açacaktır. 10 üzeri 1.
SONUÇ= Tamina çirkin bir kadın değil ama güzel de değil, seksi de. Onu aramazsınız. 1 kere meraktan basmak istersiniz sadece ve sonra vınnnn... 10 üzerinden 3'le kendisini PASSSSSSSLIYORUM. Tanrı, kocasına yardım etsin.