Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Bas ya da Pas #2
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="BerzerkBryan" data-source="post: 265886" data-attributes="member: 154"><p>[ATTACH=full]8386[/ATTACH]</p><p></p><p>Tyler Breeze Val Venis'e gülümseyerek bakar. </p><p></p><p><strong><span style="color: rgb(243, 121, 52)">Tyler Breeze:</span></strong> <span class="uw_large_emoji">Değerlendirmen için teşekkür ederim Val şimdi sıra bende! </span></p><p></p><p><strong><span style="color: rgb(243, 121, 52)">Tyler Breeze: </span></strong>KASA= İlk bakış yaptığımız zaman güzel ve yeteri büyüklükte bir kasa bizi karşılıyor ama en nihayetinde bu kişi Tamina olduğu için sönük kalıyor fakat yoklukta iş göreceğini düşünmekteyim 10 üzerinden 5. </p><p></p><p>GÖĞÜS= Maalesef aşırı kötü bir göğüs, büyüklüğü yeterince yerinde değil göğüs dediğin avucunu taşıracak seni ikizleriyle selamlayacak onları hoplatıp oyun oynayacaksın ama bu Tamina da yok 10 üzerinden 2.</p><p></p><p>YÜZ GÜZELLİĞİ = Yüz güzelliği yok erkeğe benziyor lan bu neredeyse erkek, makyajı falan çıkar yüzüne bi su serp erkek var karşında kalkan penisimi indirir bu erkek fatmamsı bir şey 10 üzerinden 0.</p><p></p><p>LİBİDO = 1 gram kalkmadı kaldırmadı, Kasası dışında Tamina maalesef bir çöp tenekesi, yatağa girsen "hızlı yap daha evi temizlemem lazım" der kalkan penisi indirir zevki falan da bırakmaz kaçırır ama kasası bir ufak kurtarıyor fakat bu Taminanın bir çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor muhtemelen vajinası kararmaktan kömür olmuştur 10 üzerinden 2.</p><p></p><p>SONUÇ = Amina pardon Tamina maalesef çirkin bi karı kalkanı indirir bu tabiri kaçtır kullanıyorum lan? Neyse boşver kasasının bi ufak iyi olması dışında çöp fakat yiğidi öldür hakkını yeme yokluktayken Taminanın iyi gidebileceğini düşünmekteyim belki zorlasan penisin hakkını verebilir ama sanmıyorum o ışığı onda görmüyorum, bende 10 üzerinden 2 ile onu PASLADIM alan hayrını görsün.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BerzerkBryan, post: 265886, member: 154"] [ATTACH type="full" width="406px"]8386[/ATTACH] Tyler Breeze Val Venis'e gülümseyerek bakar. [COLOR=rgb(251, 160, 38)][B] [/B][/COLOR] [B][COLOR=rgb(243, 121, 52)]Tyler Breeze:[/COLOR][/B][COLOR=rgb(243, 121, 52)] [/COLOR][UWSL]Değerlendirmen için teşekkür ederim Val şimdi sıra bende! [/UWSL] [B][COLOR=rgb(243, 121, 52)]Tyler Breeze: [/COLOR][/B]KASA= İlk bakış yaptığımız zaman güzel ve yeteri büyüklükte bir kasa bizi karşılıyor ama en nihayetinde bu kişi Tamina olduğu için sönük kalıyor fakat yoklukta iş göreceğini düşünmekteyim 10 üzerinden 5. GÖĞÜS= Maalesef aşırı kötü bir göğüs, büyüklüğü yeterince yerinde değil göğüs dediğin avucunu taşıracak seni ikizleriyle selamlayacak onları hoplatıp oyun oynayacaksın ama bu Tamina da yok 10 üzerinden 2. YÜZ GÜZELLİĞİ = Yüz güzelliği yok erkeğe benziyor lan bu neredeyse erkek, makyajı falan çıkar yüzüne bi su serp erkek var karşında kalkan penisimi indirir bu erkek fatmamsı bir şey 10 üzerinden 0. LİBİDO = 1 gram kalkmadı kaldırmadı, Kasası dışında Tamina maalesef bir çöp tenekesi, yatağa girsen "hızlı yap daha evi temizlemem lazım" der kalkan penisi indirir zevki falan da bırakmaz kaçırır ama kasası bir ufak kurtarıyor fakat bu Taminanın bir çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor muhtemelen vajinası kararmaktan kömür olmuştur 10 üzerinden 2. SONUÇ = Amina pardon Tamina maalesef çirkin bi karı kalkanı indirir bu tabiri kaçtır kullanıyorum lan? Neyse boşver kasasının bi ufak iyi olması dışında çöp fakat yiğidi öldür hakkını yeme yokluktayken Taminanın iyi gidebileceğini düşünmekteyim belki zorlasan penisin hakkını verebilir ama sanmıyorum o ışığı onda görmüyorum, bende 10 üzerinden 2 ile onu PASLADIM alan hayrını görsün. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Bas ya da Pas #2
Menü
Giriş yap