RPG Karanlıkta Güneşlenenler


Netuno

Lightswitch
Katılım
2 Tem 2023
Konular
211
Mesajlar
10,008
Beğeni sayısı
1,774
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
4xh543s.JPG


"Onlar niye karanlıkta durmayı seçtiler biliyor musunuz? Ben size söyleyeyim. Çünkü aydınlıkta, herkesin hataları belli olur."

r9zv10k.JPG


"Elbette kimseyi suçlayamam. Herkesin bu kadar cesaretli olmasını beklemiyorum. Bazıları elbette güçlü hissettikleri karanlığın içinde saklanmayı tercih edecekler. Bu onların zayıflığı. Bu onların kendilerine karşı olan inançsızlığı..."

neas6t1.JPG


Will Ospreay: Ancak bu onlara saygı duyacağım anlamına gelmez. Herkes bu "darksider" denen terimin çok havalı olduğunu düşünüyor. Karanlıkların arkasında tüm dünyayı yönettiğine inanmak... Eminim ki çok iyi hissettiriyordur. İnanın ki biliyorum. Herkesin kendince karanlık bir dünyası var. Herkesin kalbinin en dibine gömüp, karanlık bir köşeye attığı bir tarafı var. Bu iş bundan ibaret olsa inanın ki bir sorunum olmaz. Ancak sorun bu değil. Sorun o karanlığa sığınıp, kendi güvenli köşende artistlik yapmak. Benim sorunum da bu. Benim sorunum kendinizi koyduğunuz o sahte lakaplar. O sahte güveniniz. O sahte güç gösteriniz. Bu sizin ergenlikte izleyip özendiğiniz o korku filmleri değil. Burası PGW. Burada sahte şeytanlarınıza yer yok. Burada tek bir güç var. Yüreğinin gücü. Buradaki emek veren herkes, yüreğini ortaya koyup maça çıkıyor. Bize eskiler diyorsunuz. Ancak o kadar süre geçmesine rağmen hala eskiler en tepede. Bunun nedenini söyleyeyim. Çünkü sizde o yürek yok. Gerçek bir güreşçiyi sağlayan o ruh sizde yok. Daha kendinize inanmıyorsunuz. Daha kendinize güvenmediğiniz için sözde başka güçlere sığınıyorsunuz. Ve kaybettiğinizde de bu sizin suçunuz olmuyor. Her zaman bir bahaneye sığınıyorsunuz. Siz güreşçi bile değilsiniz.

snuiikb.JPG


Will Ospreay: Nasıl, karanlık bir yerde promo kesince sizin gibi güçlü oldum mu? OOOO BANA BAKIN BEN KARANLIĞIN EFENDİSİYİM! Bu mu?! Gerçekten masaya koyduğunuz bu mu? Size ne olduğunuzu söyleyeyim House of Black. Siz sadece bir grup DnD fanısınız. Ancak burası sizin oyun oynadığınız, annelerinizin evinin bodrumu değil. Burası gerçek. Burada her şey gerçek. Ancak siz bunları anlayamayacak kadar körsünüz. Karanlık her zaman kazanır diye atıp tutuyorsunuz. Peki niye mistik karanlık güçler kazanıyor?! Niye siz kazanmıyorsunuz?! Çünkü bu sektöre dair en ufak şey hakkında bir fikriniz yok. Kötü adam olmanın havalı fikri kafanızı öyle bir doldurmuş ki, önemli olanın ne olduğunu görmüyorsunuz. Önemli olan zafer değil.

iu


"İnanın bana, kimsenin hayal edemeyeceği zaferleri kazandım. Kimsenin hayal edemeyeceği şeyleri yaptım. Dünyanın tepesine çıktım ve orada krallığımı kurdum."

2plriy8.JPG


"İnanın bana, dünyanın en dibine düşüp de o krallığın molozları altında da ezildim."



4rfanid.JPG


Will Ospreay: Ancak günün sonunda yine de ayaktayım. Ve bunu hiçbir karanlık güçten yardım alarak yapmadım. Yere bolca düştüm ancak her seferinde kalktım. Kendi kendime kalkmayı başardım.

2vf7nlp.JPG


"Ben ayağa kalktıkça ışıklar bana döndü. Ben ışığın altına sığınmadım. Tanrı beni ışığın gücüyle kutsamadı. Benim arkamda tek bir güç var. O da PGW fanları. En tepedeki isimsem, bu onlar sayesinde."

h16rvmn.JPG


"Sizlerin inandığı o karanlık güçlerin aksine, ben sadece kendime inandım. Essex'in en ücra köşesinde, otistik ve disleksi olan o çocuk, sadece kendi elleri ile kazıyarak dünyanın en tepesine çıktı."

lcomtnc.JPG


"PGW'nün kralıyım çünkü ben benim. Karanlığa sığınan bir ezik değil, tüm doğruları ve yanlışları ile spot ışıklarını kabul eden kişiyim. Ben Billy GOAT'ım bruv."

g4ls93t.JPG


Will Ospreay: House of Black sizler karanlığın içinde avantajlı olabilirsiniz. Ancak ringe çıktığımızda unutmayın ki, bütün ışıklar yanmış olacak. Siz hala karanlıkta güneşlenenler olarak, kendinizi kandırabilirsiniz. Ama SummerSlam sizin için bir terapi olacak. Size gerçekleri göstermiş olacağız. Size bir reality check yapacağız. Size başka bir yaşam şansı vereceğiz. Bruv, bence hala çok cömert davranıyoruz. Sen ne diyorsun?

O sırada kadraja bir kişi daha giriyor...

Out: @Mamy D Way
 

Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
2,371
Beğeni sayısı
440
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
"Nereden başlamalıyım bilmiyorum dostum. Süslü kelimelere pek yer vermek istemiyorum. Ama insanların bizim neler yaşadığımız konusunda biraz tazelenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. "

46ef15459fd0e38216b2767dc6c6a776.jpg



"Bazı temalar ile hiçbir zaman aram olmamıştır. Okuduğum kurgusal hikayelerde veya izlediğim içeriklerde dikkatimin dağılmaya başladığında bunun farkına varıp rahatlıkla kendimi uzaklaştırabiliyorum. Bazen hoşuma giden bir içeriğin yanlış yorumlanması veya saçma bir kronoloji ile sunulduğunu anladığımda da kendimle çelişiyor gibi hissettiğimi de itiraf etmek isterim. Bir hikayeniz olabilir, yansıtmak istediğin tüm travmalarını metaforlar ile bir masal gibi bizlere dinlettirmen bile mümkündür. Doğru bir hitabet ve doğru mimikler ile bir çocuk masalını bulmacaya çevirmek mümkündür. Elbette bunun için de büyük bir yetenek gerektiği konusunda hepimiz hemfikiriz. Bunu sonsuza kadar sürdürmek imkansızdır zaten. Önemli olan bir sonraki paragrafa geçeceğin kısmı doğru belirleyebilmektir. Anlatacağın hikayeyi bazen insanlara unutturman gerekir. Doğru zamanda susmayı bilmez isen metaforlarının altında aynı bir karanlık gibi kaybolur gidersin."

691415762.jpg.0.jpg


"Hiçbir mistik bir fikir beni korkutmuyor. Şirketin ilk şovu olan Summerslam I'de kendini kanıtlamak için sabırsızlıkla ayakkabılarını sıkıca bağlayan ve yüzündeki boya için hangi rengi seçeceği konusunda kararsız olan o adamın hırsından bir şey eksilmedi. Eskisi gibi yüzünü boyayıp danslar etmiyor olsa bile yine ailesi için tüm karanlığın ortasında parlamaya hazır."

tumblr_mfg19g1ZPx1qis6pso8_1280.jpg


"Hayatta her şey bağımlılıktır. Kendini tamamlamak istediğin noktada o gölgeye elini uzatırsın."

"Uzun bir süre sizlere karşı pek dürüst olacağımız anlar bulamadık. Yoğun tempoda bazen nabzı ölçmek gerekiyor. Gelişmek için bazen taze bir uykuya ve kasların dinleneceği düzgün bir süreye ihtiyaç vardır."

tumblr_mfg19g1ZPx1qis6pso5_1280.jpg


"Temelleri doğru yaparsan kritik anlarda o merdivenden aşağıya bakmak zorunda olan taraf olmazsın. Parmak uçlarını kullanmadan sadece uzanacağın bir aşamanın kalması kimin işine gelmezdi ki zaten?"

"Kapıları kilitledikten sonra tekrar kontrol etmek neyi değiştirecekti? Biraz daha erken uyansan o otobüse yetişebileceğini düşündüren geç kalma korkusu? Hayır, hiçbir şeyi unutmadın. Kimse unutmadı ve kimsenin kaybettiği bir zaman yok. Sadece karşılaşmak için doğru bir ortamın hazırlandığının farkına varmak lazım."

impact-jeff-hardy-knockouts-ladder-match.jpg


"Takım şampiyonu olmak iyi hissettiriyor, kendimi bir şampiyon gibi hissediyor olmak benim için önemli bir aşama çünkü koskoca bir sene boyunca bu hissi doğru bir şekilde yaşayabilmek için ellerimin metalden dolayı nasır tutmasını göze alacak kadar sıkıca tutundum. Aşağıya doğru sürüklendikçe ellerimin kanamasına izin verdiğim tüm çaba sadece daha önceden olduğum bir yerde olabilmek içindi. Şimdi bambaşka bir manzara görüyorum ve çok farklı bir sırt çantasında tanımadığım yükler taşıyorum. Bu yenilik beni harika hissettiriyor. Ailemle ve dostumla geçirdiğim tüm bu süre boyunca tekrar bu şovun gelmesini bekledim. Yüzümdeki değişimi rahatlıkla fark edebiliyordum. Rakiplerimiz için bu maçın önemini değerlendiremeyecek kadar hevesliyim."

tumblr_mfg19g1ZPx1qis6pso2_640.jpg


"Bizim için her şeyin başladığı yerde ışığı kapanmamak üzere açık tutmak istiyoruz."

"Okyanusta değerli bir balık olmak için tüm varını yoğunu ortaya koyan iki rakipten birbirini aile olarak gören iki dosta dönüştüğümüz bu yol beni hırslandırıyor."

i-dont-just-want-to-be-a-world-champion-again-i-need-to-be-v0-gvqjcjuun2ob1.jpg


"Siz hâlâ karanlıktan mı bahsediyorsunuz?"​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: