Rollins: Dave Meltzer'in Maç Puanları Saçma

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,587
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry

"Meltzer tarihçi olarak harika biri ama maç reytingleri çok saçma. Maç reytingleri çok saçma, çok öznel.
Dediğim gibi, eğer maç iyiyse iyidir. Bir şeyin ne zaman iyi olduğunu bilirsiniz."

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,988
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Eyvah eyvah geleneksel Meltzer'e sallama işi başlamış Rollins'in. Çok doğru söylüyor ama bu arada, ZSJ vs. Castagnoli maçına 4.5 yıldız verdiğini gördüm mesela ama o maçı izleyip konumda da değerlendirdim (reklam bitti...) ve asla 4.5 seviyesinde bir maç olduğunu düşünmüyorum, ki bu seviyelere kolay kolay çıkılmaması gerektiğini de düşünüyorum. Tabii ki amacı objektif bir yorumlama yapmak değilse bir şey denemez ama bu konu her tartışıldığında aynı şeyi söylüyorum, bu endüstride öyle ya da böyle fikirlerine saygı duyulan ve profesyonel güreş kitlesinin çok büyük çoğunluğuna erişecek networke sahip bir adam Meltzer ve hal böyleyken biraz daha sağduyulu ve objektif puanlamalar yapması gerektiğini düşünüyorum.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Geçtiğimiz günlerde Chris Van Vliet'e konuk oldu ve Chris reyting sistemini sordu. Konuşmanın metni elimde var. "Meltzer Delirdi Mi?" başlıklı köşe yazımda bu adamın aymazlıklarını kaleme alacağım.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: