RPG SummerSlam 2024


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
259
Mesajlar
836
Beğeni sayısı
2,141
PG Nakit
0


HEAD OF THE TABLE!

Roman-Reigns-Paul-Heyman.jpg


Roman Reigns stage'de beliriyor. Yanında Paul Heyman var. Ciddi bir şekilde hızlı adımlarla ringe yürüyor. Sonrasında ciddiyetini bozmadan ringin altından kayarak giriyor ve yumruklarını sıkarak rakiplerini bekliyor.

Biraz sonra girişte bir isim görünüyor. Bu Ricardo Rodriguez!

Ricardo_Rodriguez_bio.jpg


Ricardo anonsunu yapıyor.

Ricardo Rodriguez: ¡Damas y caballeros! Es un gran honor para mí presentarles a un hombre que ganará el campeonato PGW esta noche. ¡Es un verdadero mexicano, es la única cara de PGW! ¡Es y será el mejor de todos los tiempos! ¡ÉL ES AAAALLLLLBEEEERTOOOOOOOOOOOOOO!!!! DEEEEEELLLLLLLLLL RIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!



images


Alberto Del Rio arabasıyla görünüyor. Arabasını stage'e çekiyor ve içinden çıkıyor. Önce çevresini sonra Roman'ı süzüyor. Ardından hızlı adımlarla ringe geliyor. Çelik merdivenlerden hızla çıkıyor ve sonrasında ringe giriyor. Romanla face to face atıyorlar. Hafif gergin bir şekilde birbirlerine bakarlarken Jey Uso'yu bekliyorlar.

FE!N
FE!N
FE!N


images


Jey Uso gazlı bir biçimde geliyor. Tauntunu atarak seyirciyi coşturuyor. PGW kemerini herkese gösterirken seyircilerden olumlu reaksiyon alıyor. Sonrasında hızla yürüyor. Ardından çelik merdivenden çıkıp ringpostun orada tekrardan tauntunu atıyor. Daha sonra top rope'a çıkıyor ve kemerini havaya kaldırıyor. Top rope'tan indikten sonra Roman ona küçümseyici bir bakış atıyor. Jey ikisine de bakıyor. Ardından kemerini hakeme veriyor.

wwe-wrestlemania-roman-reigns1.jpg
alberto-del-rio.jpg
wwe-jey-uso-raw-roster3.jpg


Üç isim maç öncesinde birbirleriyle bakışıyor. Ortadaki hakem kemeri üçüne de gösteriyor ve sonra da havaya kaldırıyor. Kemeri yan tarafa verip işareti veriyor. Gong çalıyor.

PGW Championship
Jey Uso (c) vs. Roman Reigns vs. Alberto “El Patrón” del Río


1.jpeg
alberto-del-rio-3.jpg


Maç başladı. Roman, Jey'e çekilmesi için işarette bulunuyor parmağıyla ring dışını işaret ediyor. Jey ise bunu kafasıyla reddediyor. O sırada Alberto direkt ring dışına çekiliyor. Jey ona bakıyor. Roman hızla Jey'e bir Superman Punch fakat Jey bundan eğiliyor! İkili bakışıyorlar. Roman, Jey'e Alberto'ya saldırmasını söylüyor. Fakat Jey bunu reddedip hızla sağlam bir Superkick'i oturtuyor! Roman sersemleyerek ring dışına düşüyor. Jey taunt atıyor. Sonrasında iplerden sekiyor ve Roman'ın üstüne Vaulting Plancha'yla uçuyor! Jey atlar atlamaz Alberto, Jey'i saçından tutuyor ve kaldırıyor. Hızla çelik merdivene doğru fırlatıyor! Alberto ardından Roman'ı tutup kaldırıyor fakat Roman aniden Throat Thrust! Alberto sersemliyor. Alberto'yu kafasından tutup bariyerlere doğru fırlatıyor! Alberto'yu bariyerlerin orada kaldırdığı sırada Jey aniden Sleeper Hold'la Roman'a yapışıyor!

Roman Reigns: Bırak beni Jey! Beni kabullen! ACKNOWLEDGE ME!

Jey bırakmıyor! Roman bundan kurtulmaya çalışıyor fakat Jey tepesine çıkıyor! Alberto aniden ayaklanıyor ve Shoulder Charge'la ikiliyi Ringposta gömüyor! Jey, Roman'ın sırtından düşüp yerde acıyla kıvranıyor. Roman'da sırtını tutuyor. Alberto, Roman'ı tutuyor ve bariyerlere doğru fırlatıyor! Sonrasında Jey'i kaldırıyor fakat Jey aniden Alberto'yu Shoulder Charge'la Roman'ın üstüne bariyerlere gömüyor! Bariyer yıkılıyor! Üçü de yerde!

bd48d-16035154935390-800.jpg


Bir süre sonra Jey bariyerleri tutarak kalkıyor. Alberto'yu yavaştan kaldırıyor ve ringe sokuyor. Sonrasında peşinden hızla giriyor. Tuşa gidiyor. 1.........2... KICKOUT! Alberto atıyor. Jey hızla Alberto'yu kaldırıyor fakat Alberto kafasından tutarak Jey'i köşeye fırlatıyor. Jey kafasını turnbuckle'a çarpıyor! Alberto gelişine bir Step Up Enzuigiri! Fakat Jey bundan eğiliyor ve People's Punch komboları yapıyor! Üst üste yumruklar! Sonrasında geri çekiliyor ve son yumruğu atıyor fakat hayır! Alberto eğiliyor Jey iplerden hızla Alberto'nun üstüne koşuyor. Alberto gelişine Tilt A Whirl Backbreaker! Tuşa gidiyor! 1........2...... KICKOUT! Alberto, Jey'i yere sabitliyor ve Double Foot Stomp! Alberto hızla Tuşa gidiyor. 1.........2...... KICKOUT! Jey yine atıyor! Alberto hızla Jey'i kaldırıyor ve irish whipe yolluyor fakat Jey bunu tersine çeviriyor. Gelişine bir Forearm Smash! Ardından Alberto'yu yerde hızla yumrukluyor. O sırada Roman, Jey'in arkasından geliyor ve saçından çekiyor! Kaldırıyor.

Roman Reigns: Ne yapmaya çalışıyorsun seni ahmak! Bana itaat et! Kabullen beni!

Jey Uso: Asla!

maxresdefault.jpg


Kafasından tutup iplere yolluyor ve Samoan Drop! Roman hızla yerden kalkıyor fakat Alberto bunu fırsat bilip SUPERKICK! Hayır! Roman eğiliyor. Alberto üstüne koşuyor. Roman, Alberto'ya da Samoan Drop! Tuşa gidiyor! 1........2...... KICKOUT! Roman, köşede yatan Jey'e doğru gidiyor.

Roman Reigns: Bu sana son uyarım. Beni kabullen. Kenara çekil ve bu maçı bana bırak.

Enzuigiri+de+Alberto+del+rio.jpg


Roman, Alberto'yu kaldırıyor fakat o sırada Jey hızla Roman'a tekme tokat girişiyor! Roman'a tekme tokat girişirken Alberto'da ayaklanıp ona katılıyor! İkili Roman'ı köşede sıkıştırıp tekme tokat dövüyorlar! Ardından ikisi birden tutuyor ve Roman'ı ringposta doğru yolluyorlar. Roman ring dışına düşüyor. Jey, Alberto'yu çeviriyor! Bir yumruk! Alberto'dan da Jey'e bir yumruk! Jey'den Alberto'ya bir yumruk daha! İkili karşılıklı yumruklaştıkları sırada Roman kafasını tutarak sersem bir halde kalkıyor. Alberto aniden Jey'in yumruğundan eğilerek kaçıyor ve Suicide Dive'la Roman'ın üstüne uçuyor! Sonrasında öfkeyle bağırırken Jey'de Suicide Dive'la Alberto'nun üstüne uçuyor! Jey bir gazla bağırarak spiker masasını açıyor! Sonrasında çelik merdiveni alıyor! Roman'ın suratının ortasına geçiriyor! Roman sersemleyerek spiker masasına geçiyor. Jey bir süre Roman'ı spiker masasında hunharca yumrukluyor! Sonrasında hızla Top Rope'a çıkıyor. SPLASH'LE ROMAN'IN ÜSTÜNE UÇUYOR! MASA KIRILIYOR! MASA KIRILIYOR! Jey'de Roman'da acıyla yerde yatıyorlar! Alberto aniden Jey'i kaldırıyor ve ringe sokuyor. Sonrasında kendisi de giriyor! Jey acıyla kalkmaya çalıştığı sırada bir STEP UP ENZUIGIRI! Tuşa gidiyor! 1.........2.........

the-plans-for-roman-reigns-have-changed-.webp


KICKOUT! Jey atıyor! Alberto sinirlenerek Jey'i kaldırıyor ve Cross Armbreaker! Fakat Jey bundan kurtuluyor! Alberto iplerden sekiyor. Sağlam bir yumruk! Ardından geri geri çekiliyor ve People's Punch'ı geçiriyor! Alberto bunun gelişine bir Step Up Enzuigiri daha! Jey sersemliyor. Alberto hızla Jey'i sırtlıyor! Fakat Jey bundan kurtuluyor ve Abdominal Stretch! Alberto acıyla kıvranıyor! Fakat bir süre sonra kurtulmayı başarıyor ve Hip Toss'la Jey'i üstünden atıyor! İkili karşılıklı birbirlerine koşuyorlar Double Clothesline! İkisi de bir süre yerde kaldıktan sonra karşılıklı ipleri tutarak kalkıyorlar. Jey'den hızla bir SUPERKICK! Fakat Alberto yıkılmıyor. Ondan da bir SUPERKICK! İkisi de bir süre sendeliyor sonrasında karşılıklı SUPERKICK! İkisi de yere yapışıyor! Yerde hareketsiz yatıyorlar! Bir süre sonra birbirlerine doğru sürünmeye başlıyorlar. Birbirlerine tutunarak kalkıyorlar. Fakat o da ne!? Roman! Aniden elinde sandalyeyle ringe dalıyor ve sandalyeyi Jey'in sırtına geçiriyor! Jey acıyla yere yığılırken Alberto'nun da karnına geçiriyor. Alberto eğildikten sonra onun da sırtına geçiriyor! Sonrasında sandalyeyle bir Alberto'ya bir Jey'e vurmaya başlıyor! İkisine de sıra sıra vurduktan sonra Alberto'ya Allah ne verdiyse sandalyeyle vuruyor! Sonrasında hızla Tuşa gidiyor! 1.........2........

roman-reigns-spear-roman-reigns.gif


KICKOUT! Alberto atıyor! Roman, Alberto'yu çenesinden tutarak kaldırıyor ve iplere doğru fırlatıyor! Gelişine bir Superman Punch! Jey hızla kalkıyor Roman'ın üstüne Spearla koşarken ona da bir Superman Punch! Ardından Alberto'yu ringposta fırlatıyor! Alberto ringpostta kalıyor! Sonrasında Jey'i tutuyor ve Powerbomb pozisyonuna alıyor. Oradan kaldırıyor ve NIAGARA DRIVER! Tuşa gidiyor! 1.........2......... KICKOUT! Jey atıyor. Roman hızla köşeye geçiyor ve Superman Punch için hazırlanıyor! Jey acıyla kalkıyor. Roman bir SUPERMAN PUNCH daha! Ardından ringpostta kafasını çıkartan Alberto'yu görüyor! UUUUAAAAAA yapıyor! Hızla iplerden sekiyor ve Alberto'ya SPEAR! Tuşa gidiyor! BİTTİ BU İŞ! 1.........2.........

bd48d-16035154935390-800.jpg


Jey son gücüyle Roman'ın üstüne atlıyor ve pini bozuyor! Roman sinirle kalkıyor! Yerdeki Jey'i boğazından tutarak kaldırıyor! Fakat Jey bundan kurtuluyor! Aniden bir Superkick! Hayır Roman eğiliyor! Hızla bir SPEAR'da ona! Fakat o da ne!? Jey kafasına sağlam bir tekme atıyor! Roman sersemliyor. Jey hızla iplerden sekiyor ve SPEAR! Fakat Roman yerdeki sandalyeyi Jey'in kafasına fırlatıyor! Jey yere yapışıyor! Roman hızla sandalyeyi yerden alıyor ve kaptığı gibi Jey'e vurmaya başlıyor! Sandalyeyle Jey'in sırtına sırtına vuruyor! Sonrasında hızla ring dışına çıkıyor ve bir sandalye daha alıyor! Sonrasında Jey'in çenesinden tutuyor.

Roman Reigns: Defalarca kez seni geri çekilmen için uyardım. Fakat sen yapmadın. Üstümde masa kırdın! Bariyer kırdın! O yerde yatan ahmakla birlik oldun ve bana saldırdın! Sana beni kabul etmemenin cezasını çektireceğim!

maxresdefault.jpg


Jey'in kafasını sandalyeye çakıyor! Sonrasında diğer sandalyeyi alıyor ve CON CHAIR TO! Fakat hayır! Jey bundan kaçıyor! Roman ellerini sallıyor. Jey'in üstüne koşuyor. Jey gelişine bir SUPERKICK! Hızla üstüne yatıyor! 1.........2.........

solo-sikoa.jpg


SOLO SIKOA! SOLO BURADA!!!!! TUŞU BOZUYOR SOLO!

what-is-your-opinion-on-solo-sikoa-ive-seen-people-like-him-v0-4qj9el4f8x1b1.jpg


Solo, kardeşi Jey'i kaldırıyor ve SAMOAN SPIKE!

would-you-rather-get-guillotine-choked-by-roman-reigns-or-v0-ztgzpidk2wfa1.gif


Solo, Roman'ı Jey'in üstüne götürdüğü sırada Alberto hızla eline sandalyeyi alıp Solo'nun sırtından geçiriyor! Sonrasında sandalyeyi Solo'nun yüzüne çakıyor! Solo yere yapışıyor! Alberto hızla Roman'ın üstüne Tuşa gidiyor! 1........2........ KICKOUT! Alberto şaşkın! Alberto, Roman'ı hızla kaldırıyor ve Tree Of Woe şeklinde köşeye asıyor. Sonrasında Top Rope'a çıkıyor! TREE OF WOE DOUBLE FOOT STOMP! Alberto hızla Tuşa gidiyor! 1.........2........ Jey, Alberto'yu bacağından çekiyor! Sonrasında Alberto'yu tutup ringposta fırlatıyor! Sonrasında Solo Sikoa'ya bir Superkick! Ardından çelik merdiveni söküyor. Solo'nun suratına çakıyor! Solo bariyerlerin dışına seyircilerin arasına düşüyor! Jey hızla ringe giriyor ve Tuş deneyecekken Roman! GUILLOTINE! Jey acı içinde kıvranıyor! Jey pes mi edecek!? Jey direnmeye çalışıyor! Jey'in kolu yavaştan yere inmeye başlayınca hakem Jey'in nabzını kontrol ediyor!

Roman Reigns: Pes et artık! Pes et ve beni kabullen! Kabullen beni!

wwe-friday-night-smackdown-06-09-2023.jpg


Fakat hayır! Jey aniden elini havaya kaldırıyor! Jey direniyor! Jey, Roman'ı kaldırıyor! Jey son gücüyle Roman'ı köşeye çarptırıyor! Ardından hızla iplerden sekiyor. Roman'a bir SPEARRRR! Sonrasında sürünerek aprona geçiyor! Zorlanarak oradan da Top Rope'a çıkıyor! Uso Splash'e hazırlanıyor ve USO SPLASH! Fakat o da ne!?

36.jpeg


JACOB FATU! Fatu stage'de beliriyor! Jey'le bir süre bakışıyorlar! Jey, Fatu'ya bakmayı bırakıyor ve Roman'a atlıyor fakat Roman hızla MID AIR SPEARRR! Hızla Tuşa gidiyor! 1.........2........

SD_739_Photo_134.jpg


FAKAT ALBERTO!!!! Alberto hızla Roman'ı kaldırıyor ve ringposta fırlatıyor! Sonrasında hızla Jey'e bir CROSS ARMBREAKER! Bunu gören Fatu hızla ringe doğru koşuyor! Jey pes mi edecek!? Jey acı içinde kıvranıyor! Alberto hızla kafasına kafasına tekmeler atıyor ve sıkmaya devam ediyor!

Jey Uso elini havaya kaldırıyor! Alberto sıkmaya devam ediyor! Jacob Fatu hızla ringe koşuyor! Jey Uso elini...

BB1oGVGB.img
Alberto-del-Rio-no-esta-cerca-de-regresar-a-la-WWE.jpg


YERE VURUYOR! PES EDİYOR JEY USO! Tam o sırada Jacob Fatu ringe dalıyor fakat Alberto hızla ringden kaçıyor! Hakem zili çalıyor! Fatu sinirle elini yere vuruyor!

adrwhc2013_crop_north.jpg


Kazanan ve Yeni PGW Şampiyonu: Alberto “El Patrón” del Río

ALBERTO DEL RIO KAZANIYOR! DEL RIO X3 YAPTI!!!! DEL RIO YENİ DÜNYA ŞAMPİYONU!!!!!!!!!

Del%20Rio%20wins%20ARTICLE%20IMAGE%20FINAL.jpg


Ricardo Rodriguez mikrofonu alıyor ve muhteşem bir anons geçiyor!

Ricardo Rodriguez: AQUI ESTA SU GANADOR Y NUEVO CAMPEON PGW, TRES VECES CAMPEON MUNDIAL, EL VERDADERO MEXICANO, EL PATRÓN, AAAAALLLLLLBEERRRRTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ricardo Rodriguez: DEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Ricardo Rodriguez: RIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

mib_alberto_1--ff49d808305cbf419b337a44bfd7325b.jpg


Alberto Del Rio stage'e doğru ilerliyor. Bu sırada Fatu, Solo ve Roman yan yana ve spiker masasının önünde. Jey Uso ise ringde. Alberto Del Rio girişe geri geri ilerliyor ve seyirciyi selamlıyor. Jey Uso üzgün bir şekilde girişteki Alberto'ya bakıyor. Roman ise oldukça öfkeli bir şekilde ringdeki kuzenini izliyor.

images


Alberto Del Rio'ya ait müzik arenada yankılanırken Alberto son kez kemerini SummerSlam girişinin önünde kaldırıyor. Şovu ayakta ve x3 yapmış bir şampiyon olarak kapatıyor.

SummerSlam 2024
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024
All Rights Reserved ©
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: