RPG SummerSlam 2024


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
259
Mesajlar
835
Beğeni sayısı
2,136
PG Nakit
0
10sx4l7.jpg


PGW: SummerSlam 2024
17 Ağustos, Cumartesi - 20.15 - CANLI
Hard Rock Stadium

Miami Gardens, Florida

EXCLUSIVE


Val Venis, villasının karanlık oturma odasında oturuyordu. Elinde boşalmış bir viski bardağı vardı, ancak içindeki boşluktan daha fazla doldurabilecek bir şey olmadığını biliyordu. Kalbinin derinliklerinde bir pişmanlık, içinde bir ağırlık vardı. Mary'ye karşı nasıl davrandığını, onu nasıl incittiğini düşündükçe, bu ağırlık daha da artıyordu. Bir süre daha düşüncelerinin içinde boğulduktan sonra, derin bir nefes alarak ayağa kalktı. Mary'nin arka bahçesine bakan pencereye yaklaştı. Gece, tam da bu saatlerde havuz yatağına biner, üzerinde şarap eşliğinde kitap okurdu. Gerçekten rafine bir zevkti. Pencereye vardığında, onu bu kadar iyi tanıdığı için neredeyse gurur duydu.

246572864.jpg


Bahçeye inip Mary'nin tarafına ilerlerken, her adımında geçmişin hataları zihninde yankılanıyordu. Mary'nin duygularını nasıl umursamadığını, ona şans bile vermediğini düşündükçe, kendi içinde daha da küçüldüğünü hissetti. Ama bu akşam, tüm bu hataların bedelini ödemeye kararlıydı. Mary'nin bahçesine girdi. Havuzlu kısımda belirdiğinde Mary'nin irkilişi onu tedirgin etti.

Mary: Val?

342279-1595265933.jpg


Val, bir an gözlerini kaçırdı. Bu yüzleşmeyi istiyordu, ama aynı zamanda bundan korkuyordu da.

Val Venis: Mary... Bir süredir seninle konuşmak istiyordum.

Mary bir şey demedi.

Val Venis: Biliyorum, daha önce sana karşı büyük bir hata yaptım. Duygularını görmezden geldim, seni incittim. Bu hatayı telafi etmek istiyorum.

Mary: Şimdi mi fark ettin bunu?

Val, yaklaşıp Mary'nin elini tutmak istedi, ama kendini geri çekti. Bu samimiyetsiz bir hareket gibi gelirdi. Bunun yerine, onun gözlerinin içine bakmaya çalıştı, kendi içindeki pişmanlığı ona göstermek istercesine.

Val Venis: Sana söz veriyorum, Mary. Seni bir daha hayal kırıklığına uğratmayacağım. Her şey aniden oldu ve...

Mary’nin yüzünde bir an için tereddüt belirdi. Val’e güvenmek istiyordu, ama aynı zamanda tekrar kırılmaktan korkuyordu. Derin bir nefes aldı, gözlerini kapattı ve kendini toparladı. Havuz yatağı Venis'in kıyısına yaklaşıp durmuştu.

Mary: Val... Seni affetmek ve bir şans daha vermek istiyorum, ama korkuyorum. Tekrar aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum.

Val Venis: O günden sonra hissettiklerimi tarif etmem çok zor. Seni kırdım ve o günden beri, bana bir yabancıymışım gibi davranıyorsun. Haklısın da! Hatamı onarmaya hazırım. Lütfen, bana bir fırsat ver. Benim için ne kadar değerli olduğunun farkına vardım.

Venis bir süredir çömelmiş vaziyette Mary'yle konuşuyordu. Cümlenin sonunda bir sessizlik oluştu. Mary, Venis'in suratını iyice inceledi, gözlerini... Onu hem tartıyor hem seviyordu. Mary'nin şefkatli bakışlarında, buzları hemen erimiş gururlu bir kız yatıyordu. Venis'e yaklaştı. Önce nefes alıp verişlerini dinlediler. Ardından öptü onu. Tutkulu bir öpüşmenin sonunda Mary gülüyor, Venis ise rahatlamıştı. Mary'nin koca gözlerine bakarak fısıldadı.

images


Val Venis: Seni seviyorum.

zk9a54.gif


PYROLAR PATLIYOR VE YAZIN EN BÜYÜK EĞLENCESİ SUMMERSLAM BAŞLIYOOOOOOORRRRRRRR!!!!!!!!!!

Spiker masasında Michael Cole ve JBL var.

Michael Cole: Merhaba sevgili seyirciler, SummerSlam'e hoş geldiniz! Arenadaki büyük çoşku ile sizi selamlıyorum!

gn75qtj.jpg


JBL: Bu gece inanılmaz olaylar var Michael. PGW şampiyonluğu için Jey Uso kemerini Alberto Del Rio ve Roman Reigns'e karşı korumaya çalışacak. Bu maç seyirci tarafından en merak edilen karşılaşma.

Michael Cole: Roman son anda kendini maça ekledi ve 1 numaralı aday Alberto Del Rio'nun yanına yerleşti. Kuzeni ile karşılaşacak olan Roman, Alberto'yu da saf dışı bırakarak kemeri kazanmaya çalışacak.

JBL: Her daim müdahale etmeye hazır Bloodline ekibinin maça etkisini merakla bekliyorum Michael.

famqwor.jpg


Michael Cole: Bir yandan da World Heavyweight Championship için iddialı bir isim var. Wes Lee, kemerini Chris Jericho'ya karşı koruyacak!

JBL: Velveteen Dream için çok üzgünüm Michael. Fakat Chris Jericho kendi yolunu tırnaklarıyla kazıyarak çizdi. Velveteen Dream'in psikolojisini bozarak onu yolun kenarına fırlatıp attı. Ve bu geceye adını yazdırdı. Ahlaklı olmasa da müthiş bir başarı öyküsü.

jRCZ3tASqL.png


Michael Cole: Kesinlikle katılıyorum John. Akıl oyunları yapan bir tek Chris Jericho değildi. Bray Wyatt da bu gece kemerini Kenny Omega'ya karşı koruyacak. Bu maç arenada yapılmayacak, Güney'de gerçekleşecek.

hu63t7j.png


JBL: Son olarak takımlar şampiyonluğu maçından bahsedelim. İki agresif takım bu gece kemerler için mücadele edecek. Bakalım takımlar şampiyonluğu el değiştirecek mi?

Michael Cole: Sırada PURE şampiyonluğu var. PURE kemeri Bryan'dan sonra ilk kez sahibini bulacak John.

Bu sözlerin ardından ilk giriş gerçekleşiyor.



randy-orton-entrance-king-of-the-ring.gif


Randy Orton girişte! Tauntlarını atan Orton, ağır adımlarla ringe giriyor. Bir süre seyirciyi süzdükten sonra köşeye çıkıyor ve kollarını iki yana açıyor. Seyirciyi selamlıyor.



3q4c6gc.jpg


İkinci sırada gelen isim Kevin Owens. Öfkeli bir şekilde geliyor Owens, savaşa hazır bir biçimde ringe giriyor. Orton'a bakıyor ve diğer iki rakibini bekliyor.



Chris-Brookes.jpg


Chris "ITA" Brookes girişte. Rhea Ripley ise arkasında yer alıyor. Chris seyirciyi selamlayıp ringdeki yerini alıyor. Rakiplerini süzerken üçüncü köşeye geçiyor ve etrafı izliyor. Rhea Ripley de Chris'in köşesinde yer alıyor. Chris ara ara ona bakarak bir şeyler konuşuyor. Aralarında taktik konuşuyorlar.



3rpex47.jpg


Malakai Black karanlık girişini yapıyor. Ringe ilerliyor ve içeri girip bağdaş kurmuş bir şekilde bir süre oturuyor. Sonrasında ayağa kalkıp seyirciyi selamlıyor.

Michael Cole: Bu maçta PURE kuralları geçerli John. Bakalım katılımcılar hata yapacak mı?

PURE Championship Maç Kuralları

Hakem PURE Championship maç kurallarını tüm güreşçilere anlatıyor. Dört güreşçi, ringin dört bir kenarında hazır bir şekilde kuralları dinliyor. Sonra da hakemin işareti ve gong sesiyle maç başlıyor.

PURE Championship
Chris Brookes vs. Malakai Black vs. Randy Orton vs. Kevin Owens


Maç başlar başlamaz hemen hareket başlamıyor. Dört isim de ortamı analiz ediyor ve kendilerini sakınıyorlar. Birkaç saniye böyle geçtikten sonra bu bekleyişten sıkılan isim Kevin Owens oluyor. Owens ringin ortasına geçip üç isme de meydan okuyor. Bu meydan okuma Orton tarafından karşılık buluyor. İkisi ringin ortasında burun buruna gelirken Malakai ve Brookes aynı anda koşup rakipleri devirmeye çalışıyor. Ancak Owens'den Malakai'ye Superkick! Orton'dan da Brookes'a Powerslam! İkisi de yere düştüğü gibi kendilerini ringin dışına salıyorlar. Orton Owens'e bakıyor ama Superki- Orton ayağı havada yakalıyor. Owens'i ayağından ittiriyor ve Owens'in dengesi sarsılıyor. Owens Orton'a dönüyor ve RK- Owens son anda Orton'u ittiriyor. Orton sendeliyor ama hızlıca Owens'e doğru Lariat vurmak için hamle yapıyor. Owens, Orton'un kolunun altından eğiliyor ve iplerden sekiyor. Hayır, sekemiyor. Brookes, Owens iplerden sekmek üzereyken Owens'in ayağını tutuyor ve onu yere düşürüyor. Owens kendine gelmeden hemen onu bariyerlere doğru ittiriyor. Owens kafasını tutarken onu bir de çelik basamaklara fırlatıyor. Yerde tekmelemeye devam ederken onları seyreden Orton'a karşı alkış sesleri yükseliyor. Orton "ne oluyor aw" diye arkasını dönüyor ve Malakai'den Springboard Knee Strike! Orton yerde. Malakai tuşa gidiyor! 1... 2...

Orton hızlıca atıyor. Black, Orton'u yerden kaldırmaya çalışıyor ve Orton'dan ani bir Europian Uppercut! Malakai neye uğradığını şaşırıyor. Öfkeyle Orton'a doğru koşuyor ancak Lariat! Yere yapıştığı gibi kalkıp tekrar kalkıyor ama ikinci Lariat. Hemen kalkıyor yine ve bir kere daha deniyor. Orton eğilince iplerden sekiyor ancak Powerslam. Malakai kendini dışarı salmaya çalışıyor ancak Orton onu apronda yakalıyor. Saçından tutup ikinci iplerin oradan sarkıtarak ringe sokuyor. Orton'dan Hangman DDT! Orton komboyu tamamlamak üzere. Orton kulağını göstererek seslerin geldiğini işaret ediyor. Yerdeki Malakai'ye doğru tauntunu atmaya başlıyor. Bu bildiğimiz RKO tauntu. Malakai için işler iyi gözükmüyor. Ancak Orton bu maçın iki kişi arasında geçmediğini unutmuş gibi gözüküyor. Yerde tauntunu atarken gökten bir şey düşüyor. Bu düşen şey Chris Brookes! Brookes, Orton'un dikkati Malakai'de iken, gizlice tope rope üzerinden Diving Double Stomp yapıyor Orton'a. Orton'u yere çiviliyor resmen. Yerdeki Malakai'yi kaldırıyor ve köşeye fırlatıyor. Üstüne doğru koşuyor ve Yakuza Kick! Malakai'yi de hallediyor. Kendinden emin bir şekilde ringin ortasında belini göstererek kemer işareti yapıyor ancak unuttuğu bir şey var. Bir el onu arkadan tutup kendine çeviriyor. Bu Kevin Owens! Owens, Brookes'u çevirdiği gibi burnunun ortasına yumruğu geçiriyor. Hakem onu uzaklaştırıyor ve anonsöre işaret veriyor.

"Kevin Owens yüze kapalı yumruk attığı için uyarı almıştır. İkinci yumruğunda maçtan diskalifiye edilecektir."

Brookes hemen kendini ringin dışına atıyor ve burnunu tutuyor. Burnundan hafifçe kan geldiğini görüyoruz. Hakem hala Owens'i sakinleştirmeye çalışırken, Owens bir anda ringin dışına çıkıyor. Gözü dönmüş şekilde Brookes'un üstüne yürüyor. Ancak arada bir engel var. Rhea Ripley, Brookes'un önünde bir duvar oluyor. Owens'e dokunamayacağının kendisi de farkında. Ancak Owens karşısında etten bir duvar olarak durmasına engel değil bu. Owens bunu aşamayacağını fark edip geri gidiyor. Rhea da hemen Brookes ile ilgilenmeye başlıyor. Ancak Owens hemen geri dönüyor ve Rhea tepki veremeden Brookes'u ringe sokuyor. Kendisi de peşinden gidiyor hemen. İplerin arasından geçecekken Brookes hemen iplere tekmeyi koyuyor. İpler, Owens'in suratına çarpıyor ve Owens apronda kalıyor. Ayağa kalkan Malakai ise bunu görüyor ve Big Boot Roundhouse Kick ile Owens'e vuruyor ve Owens'i dışarı fırlatıyor. Owens bir süre iptal gibi gözüküyor. Ancak arkasını döndüğü isim Brookes. Brookes hemen fırsatı değerlendiriyor ve Death by Roll-Up! 1... 2... Ancak Malakai hareketi döndürüyor ve kendisi Roll-Up yapıyor! 1... Ancak Orton o sırada ayaklanıyor ve Malakai'ye Lou Thesz Press! Ancak Malakai bunu hızlıca Monkey Flip'e çeviriyor. Orton sırtını vuruyor. Malakai kip-up ile kalkacakken Brookes'den Jacksknife Roll-Up! 1... Ancak Malakai boynunu yakalıyor Brookes'un. Malakai roll-up üzerinden submission hareketi olan Dragon Sleeper'a çeviriyor. OWARI DEATH CLUTCH GELİYOR MALAKAI'DEN. BROOKES ÇIRPINIYOR. TÜM GÜCÜYLE İPLERE YETİŞMEYE ÇALIŞIYOR AMA ENERJİSİ BİTİYOR YAVAŞÇA. İPLERE BİRKAÇ MİLİM KALA BROOKES'UN İŞİ BİTİYOR!!!

"Chris Brookes'un kalan Ropebreak hakkı: 2"

Brookes son gücüyle kendini iplere doğru atıyor ve ayağının ucu ile değmeyi başarıyor. Malakai memnuniyetsiz bir şekilde bırakıyor Brookes'u. Brookes boğazını tuta tuta kendini aprona bırakıyor ve Rhea onu dışarı çekiyor. Malakai bununla uğraşmak yerine yerden kalkan Orton'u görüyor. Orton köşeden destek alarak kalkmaya çalışıyor. Malakai üstüne koşuyor ve Running Knee St- Orton havada yakalıyor Black'i! Powerbomb pozisyonuna alıyor. Hurricanrana! Malakai ani bir şekilde Orton'dan kurtuluyor. Orton yere yapışıyor. Ancak hızlıca ayaklanıyor. Malakai bunu görünce hızlıca iplere koşuyor ve Springboa- Dropkick! Orton iplerden sekip havada olan Malakai'nin sırtına Dropkick'i geçiriyor. Malakai acı içinde sırtını tutuyor. Bu sırada Brookes hızlıca Orton'un üstüne gidiyor ancak Orton ondan sıyrılıyor ve Inverted Headlock Neckbreaker! Brookes yerde. Orton yerdeki Brookes'a bakıyor. Ardından Rhea'ya bakıp, Brookes'un sol eline Stomp atıyor. Ardından sol ayağına geçiyor ve bir Stomp da oraya. Sonrasında sağ ayağına ve peşinden sağ eline. Orton rakibinin etrafında daire çizip her bir yere Garvin Stomp vuruyor. Kafasına geldiğinde ise iplerden sekiyor ve Jumping Kn- POP-UP POWERBOMB!!! KEVIN OWENS ORTON'U GAFİL AVLIYOR. SONRASINDA YERDEKİ BROOKES'U KALDIRIYOR VE STUNNER!!! OWENS TUŞA GİDİYOR! 1... 2...

Kevin-Owens-Stunner.jpg


MALAKAİ SON ANDA TUŞU BÖLÜYOR! OWENS SİNİRLE MALAKAI'NİN ÜSTÜNE ÇIKIYOR. MALAKAI'NIN SURATINA YUMRUĞU GEÇİRİYOR! Hayır Owens yumruğu hemen Malakai'nin yanına atıyor. Malakai'nin suratından bir an için gerçekten de :o emojisine dönüştüğünü görebiliyoruz. Ancak Owens diskalifiye olmamak için yumruğu boşa atıyor. Ancak öfkeden köpürdüğünü görebiliyoruz. Hızla ayağa kalkıyor ve Malakai'ye ayağa kalk diye bağırıyor. Malakai panik bir şekilde kalkıyor ancak sonuna doğru bir kalkış. Kalktığı gibi POP-UP POW- Malakai bir anda Owens'in arkasına geçiyor ve Octopus Hold! ANTI CROSS!!! MALAKAI TÜM GÜCÜYLE OWENS'I SIKIYOR. OWENS'IN YÜZÜ KIZARIYOR VE TEK DİZİNİN ÜSTÜNE DÜŞÜYOR! OWENS ZORLANMASINA RAĞMEN BİR ŞEKİLDE TEKRAR AYAĞA KALKIYOR VE KENDİNİ İPLERE DOĞRU ATIYOR!

"Kevin Owens'in kalan Ropebreak hakkı: 2"

dramatic-survivor2021f.jpg


Malakai ikinci submission girişiminde de başarısız oluyor. Owens nefes nefese kalıyor. Malakai ayağı ile Owens'in kafasını kaldırıyor. Owens'i Black Mass için pozisyona almaya çalışıyor ancak Owens ona orta parmağını kaldırıyor ve Malakai'nin ayağını yakaladığı gibi Dragon Screw! Malakai ayağını tuta tuta yerde bağırıyor. Owens ise bırakma niyetinde değil. Ayağını yakaladığı gibi stompluyor. Hem de defalarca! Malakai acı içinde ayağını kurtarmaya çalışıyor ama olmuyor. Ancak Malakai'nin yardım çağırılarına koşan birisi oluyor. Springboard Lariat ile Brookes yere seriyor Owens'i. Onu dışarı atıyor ama hemen Malakai'ye dönüyor. Brookes Argentina Leglock bağlıyor Malakai'ye. Malakai sürünmeye çalışsa da ayakları ile ellerini engelliyor Brookes! Malakai için yolun sonuna geliyoruz. Ancak arkada bir gürültü yükseliyor. Orton köşede çünkü. Yerdeki Brookes'u hedef alıyor. Köşeden koştura koştura geliyor Orton! PUNT KİCK!!!

Ancak Ripley ringe giriyor ve Orton'un önüne geçiyor. Hakem onu dışarı çıkartmaya çalışırken RKO! ORTON'DAN RIPLEY'E RKO! Brookes şaşkınlıkla kilidi bırakıyor. Orton onun da üstüne doğru yürüyor ama arkadan bir el Orton'u kendine çekiyor. Bu Owens! Owens, Orton'u kendisine çekiyor ve RKO!!! ORTON AFFETMİYOR! Bu sırada Brookes gizlice ringin dışına kaçıyor. Orton arkasını döndüğünde, ringde kalan tek kişi olarak Black'i buluyor. Black yerde. Orton elini yine kulağına götürüyor ve sesler ona maçın başında yarım kalan işini tamamlamasını söylüyor! Orton hızla yere yatıyor ve RKO tauntuna başlıyor! Malakai zorlansa da kalkmayı başarıyor ve RKOOOOO!!!!!!!!!

JZ1P.gif


ANCAK MALAKAI ONU İTTİRİYOR! ORTON SENDELEYEREK ARKASINI DÖNÜYOR VE BLACK MASS!!! ANCAK AYAĞININ ACISI İLE BLACK DE YERE DÜŞÜYOR! İKİSİ DE YERDE!!!

WWE-16.png


ANCAK YERDE OLMAYAN BİR KİŞİ VAR! O DA CHRIS BROOKES! MALAKAI'NIN AYAĞININ SAKATLIĞINDAN YARARLANIYOR VE ONE MORE ROUND! BROOKES MAÇI ÇALIYOR! HAKEM SAYIYOR! 1... 2...

3!

Kazanan ve yeni PURE Şampiyonu: Chris Brookes

ddt-intothefight2020-brookesbelt.jpg


CHRIS BROOKES YENİ PURE ŞAMPİYONU OLUYOR! Rhea Ripley yan tarafta alkışlarla ona destek verirken Brookes köşeye çıkıyor ve tauntunu atıyor. Kemerini havaya kaldırırken seyirciyi selamlıyor.

6vjqzrf.jpg


9a5aa9c91b07e603f8b0915c00335d25874378ec.jpg


Arka alanda PGW şampiyonu Jey Uso ve kardeşi Jimmy Uso'yu görüyoruz. İki kardeş, bu gece için Jey Uso'nun odasında konuşmaktalar.

Jimmy Uso: Son haftalarda yanında yer alamadım. Bu gece için köşende olmamı ister misin uce?

Jey Uso: Seve seve kardeşim! Bu gece zorlu geçecek uce. Roman kendini bir şekilde maça soktu, Alberto desen kemeri almak için her şeyi yapar. Destek gerekebilir.

Bu cümleler kurulurken...

maxresdefault.jpg


ROMAN REIGNS burada! Tribal Chief yalnız başına geliyor odaya. Sonra da sakince koltukların birine oturuyor. Uzlaşmacı bir tavırla odaya geldiği açık. Jey Uso, bu sakinlik karşısında onu dinlemek için bekliyor.

Roman Reigns: Alberto'nun ünlü bir sözü var Jey, bilir misin? "Bu benim kaderim." Benden her ne kadar nefret etsen de omzundaki kemer benim kaderim. Kuzen... Onu bu gece senden alacağım. Bunu söylediğim için benden nefret ediyor olabilirsin. Fakat ben bu ailenin lideriyim. Ben Head of the Table'ım. Ben Tribal Chief'im. Sen değilsin. Sen değilsin Jey, üzgünüm ama bunlar gerçekler. Ve bu kemer geçişini yapmak zorundayız. Bunu yaparken düşman olmamıza gerek yok. Bloodline'a katıl, benim tarafımda yer al ve Alberto Del Rio'yu maça çıktığına pişman edercesine dövelim. Bu gece ikimiz de mutlu mesut evlerimize dönelim. Aile bizi bekliyor Jey. İki kuzenin evine barışmış bir şekilde dönmesini bekliyorlar. Haydi, bitsin artık bu küslük.

Jey Uso hayal kırıklığı yaşıyor. Bir kez daha kuzeninin oyununa geliyor. Bu sakin bencillik karşısında öfkeleniyor.

Jey Uso: Seninle her konuştuğumda bir kez daha ne kadar yanıldığımı fark ediyorum. Roman... Sana hep bir şans daha vermek istiyorum, ama sonu hep hayal kırıklığı oluyor. Anlamıyorum kuzen. Şef olmak, herkesten farklı bir konumda olmak bu kadar mı önemli? Diğer insanları korku yoluyla sindirerek liderliğini kabul ettirmek neden bu kadar değerli? Ben PGW şampiyonuyum Roman. Bu gece bunu anlayacaksın. Seni yenip kemerimi seyircilere karşı kaldırdığım zaman senden daha iyi bir güreşçi olduğumu fark edeceksin. Bırak da aileyi bu denli iyi temsil ediyorken bunu yapmaya devam edeyim. Bırak... Egolarını bir kenara bırak ve sadece güreş kuzen. Neden benimle uğraşıyorsun? Neden World Heavyweight Championship'i kazanıp ailenin iki ana kemeri birden taşımasını istemek yerine bana ve kemerime takık durumdasın? Seni anlamıyorum kuzen. Anlamıyorum!

Roman Reigns kafasını sağa sola sallıyor. Oldukça memnuniyetsiz bir şekilde ayağa kalkıyor.

Roman Reigns: Hata bende, kalkıp son kez şansımı denemek istedim. Senin ne kadar kalın kafalı olduğunu unutmuşum. Biliyor musun kuzen? Ailede beni anlamayan tek kişi sensin. Jimmy bile o gece aile yemeğine geldi ve bana olan saygısını gösterdi. Sen bir türlü bunu yapamadın. Bu gecenin sonunda pişman olacaksın. Hem de çok!

maxresdefault.jpg


Roman cümlelerine devam ederken Jimmy Uso tedirgin bir şekilde Jey'e bakıyor. PGW şampiyonu oldukça öfkeli. Jimmy'nin yemeğe gittiğini bilmiyordu.

Roman Reigns odayı terk ederken Jey Uso'dan son sözleri duyuyoruz.

Jey Uso: Bu gece... Ve bir daha yanımda yer almayacaksın!

Jey Uso öfkeyle bağırdığı Jimmy Uso'nun suratına son kez bakıyor. Sonra da hızlı adımlarla odadan ayrılıyor.

6vjqzrf.jpg


Parras de la Fuente, Meksika
43 Numaralı Otel Odası


Dışarıda yaz sıcaklığı, otel odasıysa karanlık ve soğuk, yalnız başına oturuyor. Odanın perdeleri sıkıca kapalı, dışarıdan gelen zayıf ışık sızmaya çalışsa da başarısız oluyor. Duvarda asılı duran birkaç tablo bile, odanın kasvetli atmosferine yenik düşmüş durumda. Oda, sanki geçmişin ağır yükünü taşıyan bir zaman kapsülü gibi duruyor.

Velveteen, yatağın kenarında oturmuş, başını ellerinin arasına almış durumda. Rengarenk ve gösterişli kostümlerinin aksine, şimdi üzerinde sadece basit, beyaz bir atlet, keten pantolon ve klasik bir kundura var. Gözlerinde derin bir boşluk, ruhunda ise ağır bir melankoli. Yüzündeki o eski canlılık ve parıltı yerini yorgunluk ve hüzne bırakmış. Odanın köşesindeki küçük masada, yarısı içilmiş bir viski şişesi duruyor. Yanında birkaç ezilmiş sigara paketi ve çakmak var. Masanın üzeri, düzensizce saçılmış not defterleri ve kalemlerle dolu. Not defterlerinde karalanmış kelimeler ve cümleler. Acaba yazdıklarının kaçını duyduk, kaçını kendine sakladı?

kr4ttn2.png


Televizyon sessizce açık, işte yazın en büyük etkinliği SummerSlam, Velveteen'in ilgisini çekmiyor. İçindeki boşluğu dolduracak hiçbir şey yok. Kafasında sürekli dönen düşünceler ve geçmişin hayaletleri, ona rahat vermiyor. İçindeki bu ağır yük, her geçen dakika daha da ağırlaşıyor. Ayağa kalkıp aynaya bakıyor. Ardından tuvalete yöneliyor, oraya vardığında neden geldiği hakkında en ufak bir fikri yokmuşçasına yine inceliyor aynayı. Ne yapacağını bilemez halde bu küçük otel odasında amaçsızca geziniyor. Tekrar yatağın ucuna ilişiyor.

Velveteen, bir an için derin bir nefes alıp, başını kaldırıyor. Gözleri, odanın karanlık köşelerinde dolaşıyor. O an, bir zamanlar sahnede parlayan, hayranlarının sevgisini kazanan o muhteşem adamın yerinde sadece kırılgan ve bitik bir ruh kalmış olduğunu hissediyor. İçinde bulunduğu durumu kendine yakıştıramıyor. Bu zayıflığı, bu kırılganlığı ve bu bağımlılığı. Gerçekten Christopher Daniels'a bağlı mı, yoksa içindeki büyük boşluğu ona mı yoruyor, bunu bilmiyor. Bildiği tek şey O'nun özleminin verdiği ıstırabın, şu ana kadar hissettiği en yoğun şey olduğu ve bunun hiçbir zaman geçmeyeceği.

Bir duble viski daha yuvarlıyor.

6vjqzrf.jpg


Şovumuz kaldığı yerden devam ediyor! Ringin içinde anonsörümüz var. Kameralarımıza şovun geri kalanını heyecanla bekleyen birkaç farklı seyirci takılıyor. Anlık bir görüntü giriyor dev ekrana, ekranları başından şovu takip edenler de tam ekran izliyorlar bu görüntüleri. Bu görüntüler, House of Black ile Another Life arasında yaşananlara dair bir maç promosu. Bu görüntülerde, aralarındaki agresif anlar vurgulanmış. Bu görüntüler nihayet son buluyor, sonrasında kameralar ring içindeki anonsörümüze, Greg Hamilton'a dönüyor. Kendisi şovun devamını sağlayacak maçın anonsunu gerçekleştiriyor. Another Life vs. House of Black, Tag Team Street Fight Match for the PGW Tag Team Championship! Herkes heyecanlı! Maç türü herkesi şaşırttı ve heyecanlandırdı! İlk şarkı ile bu mutluluk iyice zirveye tırmanıyor!



nkf0hbs.jpeg
q9x1djx.jpeg


Şarkının duyulmasıyla birlikte ışıkların rengi değişiyor! Şarkı bir süre ilerledikten sonra arka alandan üç isim buraya geliyor. Bunlar Brody King, Buddy Matthews! Bir süre ringe ilerlemelerinin ardından bu ikil ringe ilerliyorlar! Kısa süre içerisinde ringe varıyorlar, ringin güneyine doğru hareket ediyorlar. Sonrasında ipi tutarak destek alıyorlar ve Apron'a tırmanıyorlar. Kendilerini uzaktan bakan kameraya agresif bakışlarla bakmalarının ardından iplerin arasından ringe giriyorlar ve bu yaptıklarını biraz da ringin ortasına geçtikten sonra yapıyorlar. Bunun akabinde kendi köşelerine geçiyorlar ve rakiplerini bekliyorlar.


1phy1ud.jpeg
qq684r7.jpg


ANOTHER LIFE IS HERE! Ritimli, tempolu bir şekilde arka alandan geliyorlar! Seyirciler ile etkileşime girerek, ellerini buluşturarak ve kemerlerini havaya kaldırarak ringe ilerliyorlar. Ringe ilerledikleri esnada kendilerine olan bakışlarla ilgilenmiyorlar, House of Black onların umurlarında değil. Sonunda ringe varıyorlar, çelik basamaklardan sırasıyla çıkıyorlar. İkisi de Apron'da, vakit kaybetmeden iplerin arasından ringe giriyorlar. İkisi de yan yana olan iki köşeye ilerliyorlar, Second-ropelere çıkıyorlar ve kemerlerini havaya kaldırıyorlar! Bunun ardından kendi köşelerine geçiyorlar ve maçın başlangıcını bekliyorlar.

Güreşçiler yerlerini almış bir şekilde bekliyorlar. Maçın başlaması için hiçbir engel kalmadı artık. Anonslar başlıyor. Önce meydan okuyan güreşçilerle başlıyoruz. House of Black üyesi olan bu ikilinin detaylı anonsları gerçekleştiriliyor. Anonsları esnasında gözlerini rakiplerinden ayırmadan duruyorlar. Sıra şampiyonlarda, kendi isimlerinin ve en son takım adlarının anons edildiği esnada kemerlerini havaya kaldırıyorlar! Bu kadar anonslar. Hakem kemerleri teslim aldıktan sonra meydan okuyan iki isime götürüyor ve onlara gösteriyor. Sonrasında anonsöre veriyor, anonsör kemerler eşliğinde ringi terk ediyor. Hakem sırasıyla bütün güreşçileri kontrol ettikten sonra ringin ortasına geçiyor ve maçın başlangıcını bizlere ifade eden o işareti veriyor. Böylelikle maç başlıyor!

PGW Tag Team Championship
Tag Team Street Fight Match

Another Life (c) vs. House of Black


cxfw7cq.jpg


Uzun süredir aralarında oldukça ciddi bir gerilim yaşayan bu iki ekip, zil sesinin çalmasıyla birbirlerine doğru koşuya kalkmaları bir oluyor! Birbirlerine üst üste yumruklar atıyorlar! Will - Matthews, Jeff - Brody eşleşmesi var! Rastgele, bazıları isabetli; bazıları isabetsiz yumruklar bunlar! Hakemin hiçbir müdahalesi söz konusu değil doğal olarak, bu durumu Brody'nin Jeff'e karşı üstün gelmesinin ardından, onu iplerin arasından ringin dışına atması ve Matthews'a yardım etmesiyle son buluyor. Will, Brody'nin arkadan müdahalesi sonucunu kendisini yerde buluyor. Şimdi de yerdeki Will'i tekmelemeye başlıyorlar! Bir süre sonra buna bir son veriyorlar, Brody, Matthews'a sandalye getirmesini söylüyor. Matthews ringin altından aldığı iki sandalye ile ringin içine giriyor. Sandalyelerden birisini Brody'e vermesinin ardından, Will'in iki dizinin üstüne geçmesini bekliyorlar. Fazla geçmeden Will malûm pozisyona geçiyor ve biri göğsüne, diğeri de sırtına olacak şekilde sandalye ile vuruyorlar! Bir daha gelecek, bir daha yapıyorlar! Oldukça sert başladılar, ikili aynı anda bir kez da... Hayır! Jeff, Matthews'ın havaya kaldırdığı sandalyeyi çekerek alıyor. Sandalyenin üst kısmıyla arkasına dönen Matthews'ın karnına vuruyor! Matthews eğilerek karnını tutuyor ve Jeff'ten rakibinin sırtına bir Chair Shot! Matthews yuvarlanarak kendisini ringin dışına bırakırken, elinde sandalye olan iki isim karşı karşıya kalıyor. Brody ile Jeff... Birbirlerine doğru adımlıyorlar ve tam olarak karşı karşıya geliyorlar.

Black+Hole+Slam+2.gif


Brody'nin bir çağrısı var, o da ellerindeki sandalyeleri yere atmaları yönünde. Jeff başını sallayarak bunu onaylıyor, iki isim de aynı anda elindeki sandalyeyi yere bırakıyor... Bir saniye, bir saniye! Brody elindeki sandalyeyi yere bırakır gibi oluyor ama bırakmıyor! Jeff silahsız kaldı, Brody elindeki sandalyeyi doğrudan Jeff'in kafasına geçiriyor! Bu korkunçtu, sandalyenin oturak kısmı yerinden çıkıyor! Jeff yere bırakıveriyor kendisini. Brody ise elinde kalan sandalye iskeletini bir kenara atıyor ve rakibinin üstüne geçip tuşa gidiyor, 1... 2... KICKOUT! Brody, ağır bir tempoyla ayağa kalkmasının ardından rakibini saçından tutarak ayağa kaldırıyor. Sonrasında onu iplere yolluyor, Jeff iplerden dönüyor ve Brody'den Big Boot! Hayır, Jeff yerde kayarak bundan kurtuluyor ve rakibinin arkasına geçiyor. Brody direkt arkasına kalkıyor ve Jeff'ten Dropkick! Brody bu hareketin etkisiyle yere serilmiyor ama afallıyor. Jeff iplere doğru harekete geçiyor, iplerden dönmesiyle rakibinden gelen Black Hole Slam ile yüzleşmesi bir oluyor! Brody tuşa gitmek yerine ayağa kalkıyor. Jeff'i de kaldırdıktan sonra köşeye yolluyor. Jeff acı içinde köşeye yaslanarak dinleniyor. Diğer taraftan Brody'nin koşmaya başladığını görüyoruz. Corner Clothesline yapıyor ama bu kadar değil! Hip Toss ile onun sırtını ring matı ile buluşturuyor! İşte bu sefer tuşa gidiyor, hakem sayıyor. 1... 2...

awfb8ev.png


KICKOUT! Brody bunun üzerine maçın nasıl bitmediğini anlamıyor, öyle ki iki dizinin üstüne geçiyor ve hakeme bakarak bir şeyler söylüyor. Beklenmedik bir hamleyle yüzleşiyor bunun neticesinde! İplerin altından kayarak ringin içine giren Will, arkasından ona doğru koşuyor ve yaptığı Hidden Blade ile onun yerde hareketsiz bir şekilde uzanmasına sebep oluyor! HIDDEN BLADE! Will rakibini çevirdikten sonra tuşa gidiyor! Hakem ise saymaya başlıyor, 1... 2...

Jumping%20Knee%20Strike.gif


Olmadı, Brody... House of Black hâlâ bu maçın içerisinde! Will, yuvarlanarak kendisini ringin dışına bırakan Brody'i ayağıyla iterek ona destek oluyor. Will arkasına döner dönmez Snapmare'ye maruz kalıyor. Bunu yapan Matthews, iplere hareketleniyor. İplerden sekiyor ve yerde oturur pozisyonda bekleyen Will'e Basement Dropkick yapıyor! Bunun üstüne tuşa gitmek yerine ringin dışına çıkıyor ve alışveriş sepetinin içerisinde bekleyen çöp kovasını alıyor. Çöp kovasını ringin içine attıktan sonra ringin içine giriyor. Çöp kovasını ters bir şekilde yerleştirdikten sonra Will'i doğrultuyor. Onun kafasını çöp kovasının tabanına vuruyor! Hayır, Will iki elini oraya koyarak buna engel oluyor. Attığı dirsek ile Matthews'ın geri adımlar atmasına yol açıyor. Will, Matthews'a doğru koşuyor ve ona Clothesline yapıyor! Başarılı değil, Matthews eğilerek bu hareketten kurtuluyor fakat Will'in koşmayı sürdürdüğünü görüyoruz. Karşısındaki iplere vardıktan sonra oradan da dönüyor ve Matthews'dan Jumping Knee Strike! İkisi de ayakta değil bu hareketin ardından, dinlendikleri esnada kamera ringin dışındaki Jeff'e dönüyor. Jeff ringin altından aldığı masayı kuruyor. Diğer taraftan da Matthews'ın, Will'i doğrulttuğunu görüyoruz. Onu köşeye gönderiyor, sonrasında onu kaldırıyor ve Top-rope'ye oturtuyor. Rakibinin bacağını ipin üstünden geçirdikten sonra kendisi de Second-rope'ye çıkıyor. Devamında ise Superplex yapıyor!

k8lntas.png


Harekete geçemiyor çünkü biraz önce ringin dışına masa kuran Jeff, ringin altından aldığı Kendo Stick ile ringin içine giriyor ve Matthews'ın sırtına korkunç bir şiddetle vuruyor! Matthews'dan eşsiz bir ses çıkıyor! Jeff'in elindeki materyal ile bir kez daha vurması sonucunda ring matı ile kavuşuyor sırtı. Bununla yetinmiyor, elindeki Kendo Stick ile Matthews'a vurmaya başlıyor! Kafayı yemiş, çıldırmış! Matthews'ın sırtı kesikler içerisinde! Kanlar akıyor! Jeff'i durduran elindeki aletin paramparça olması oluyor! Jeff, Matthews'ın tek bacağını havaya kaldırırken; Will'in ringin dışındaki Brody'e Diving Crossbody yaptığını görüyoruz! Hakem sayıyor, 1... Brody havada yakaladı! 2... Brody Body Slam'ini yapıyor, spiker masasının üstüne! Masa kırılmadı! Will acı içinde masanın üstünde! Ring içine dönüyoruz, 3? Olmadı, Kickout geldi! Jeff ring matına birkaç kez vurmasının ardından ayağa kalkıyor, bu esnada Brody'nin iplerden bir tanesini tutarak Apron'a tırmandığını görüyor. Jeff ona doğru koşuyor ve Big Boot yapıyor! Hayır, Brody çekildi! Jeff'i ensesinden tutarak Apron'a alıyor. Masa da yanlarında duruyor! Brody'den üst üste Forearm Smashler geliyor! Bu Jeff'i sersemletmiş gibi görünüyor. Brody, Jeff'e Gonzo Bomb yapacak! Masanın üzerine atlayacaklar! İnanılır gibi değil! Bir saniye, Jeff direniyor! Tüm gücünü anlık olarak topluyor ve Brody'nin kafasına attığı yumruklar ile rakibine engel oluyor. Ayakları tekrardan Apron'a basıyor, Brody'nin karnına tekme atarak onun eğilmesine sebep oluyor...

q3xpg8p.png


SONRASINDA ONA TWIST OF FATE YAPIYOR! TWIST OF FATEEEEE!! MASANIN ÜSTÜNE! RİNGİN DIŞINDAKİ MASANIN ÜSTÜNE! MASA KIRILDI! (HOLY SHIT! HOLY SHIT!)

Pop-Up%20Knee%20Strike.gif


Aradan belli bir müddet geçiyor, Jeff ayağa kalkıyor. Yok artık daha neler! OMG! Matthews alışveriş sepetini Jeff'e doğru ittiriyor! Jeff bunun etkisiyle yere düşüyor! Sırtının acısını bile unutan Matthews, alışveriş sepetinin içindeki eşyaların tamamını alıyor ve Jeff'in üstüne atıyor tek tek! Stop levhası, beyzbol sopası, balyoz, sandalye... Ne varsa Jeff'in üstüne attıktan sonra ayağını Jeff'in üstüne koyuyor, Taunt'unu yapıyor. Bunun ardından arkasına dönüyor, arkasını döner dönmez Will onun üstüne atlıyor! Diving Forearm Smash! Spiker masasının üstünden Matthews'a atlıyor! Sonrasında saçından çekerek onu ayağa kaldırıyor ve iplerin altından ringin içine sokuyor. Kendisi de hızla ringe giriyor, Matthews'ın ayaklanmasını bekliyor. Fazla geçmiyor, Matthews ayağa kalkıyor. Will'den Storm Breaker! Başarılı değil, Matthews ayağı yerden kesildiği esnada yaptığı Arm Drag ile bu hareketten kurtuluyor. Bu spotun ardından iki isim de aynı anda ayağa kalkıyor, Will'den üst üste tokatlar! Matthews yere düşecek gibi! Ne? Tükürdü! Will'e tükürüyor! Will öfkesi ile yüzündeki tükürüğü silerken, Matthews hamle yapıyor! Pop-up Knee Strike! Tuşa gidiyor, hakem sayıyor. 1... 2... KICKOUT! Matthews'ın planları sürüyor. Maçın başında, Brody ile birlikte kullandıkları sandalyeler ringin içinde duruyor halen. Onlardan bir tanesini aldıktan sonra kuruyor. Sıra Jeff'i ayağa kaldırmakta, saçından tutarak kaldırıyor.

jkn5dij.jpeg


ONA ÇEŞİTLİ HAKARETLER ETMESİNİN ARDINDAN MURPHY'S LAW YAPIYOR! BU HAREKET BAŞARILI! WILL'İN ENSESİ, SANDALYENİN DEMİRİ İLE KAVUŞTU! WILL'İN RENGİ DEĞİŞİYOR AMA BU MATTHEWS'UN UMRUNDA DEĞİL! O SADECE MAÇI BİTİRMEK VE KEMERLERİ ALMAKLA İLGİLENİYOR! ÖYLE Kİ, WILL'İN TEK BACAĞINI HAVAYA KALDIRIYOR VE HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR! 1... 2...

4hmia1g.jpg


ÇILDIRTIR! WILL'DEN KICKOUT GELDİ! MATTHEWS AYAĞA KALKIYOR VE HAKEMİN BOĞAZINA YAPIŞIYOR! NEREYE ÇATACAĞINI ŞAŞMIŞ DURUMDA! Bunu yaparken bir hayli vakit kaybediyor. Kameralar ring dışına dönüyor. Brody, Jeff'i saçından tutarak ayağa kaldırmasının ardından onu bariyerlere gönderiyor! İnanılacak gibi değil, Jeff sırtını toslamak yerine anlık olarak bariyerin üstüne çıkıyor ve Whisper in the Wind olacak şekilde Brody'nin üstüne atlıyor! Tekrar ring içine dönüyoruz, Murphy; Will'i ayağa kaldırıyor? Small Package Hold Pin! Hakem sayıyor 1... 2...

Murphy%27s%20Law%201.gif


KICKOUT! İKİ İSİM DE AYNI ANDA AYAĞA KALKIYOR... WILL'DEN SUPERKICK! MATTHEWS BU HAREKETİN ETKİSİYLE TEK DİZİNİN ÜSTÜNE GEÇİYOR, WILL İPLERE DOĞRU DÖNÜYOR VE KOŞUYOR! OSCUTTERRRRRRRRR! HAYIR, HAYIR, HAYIR! CUTTER'INI YAPAMADI! MATTHEWS RAKİBİNİN ARKASINDA VE ONA GERMAN SUPLEX YAPIYOR! BU KADAR DEĞİL, ONU AĞIR AĞIR KALDIRDIKTAN SONRA MURPHY'S LAW YAPIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR! 1...

Swantom+Bomb2.gif


NE TUŞU? JEFF! JEFF VAR JEFF! JEFF, MATTHEWS'U KENDİSİNE ÇEVİRDİKTEN SONRA ONUN KARNINA BİR TEKME ATIYOR. SONRASINDA DA TWIST OF FATE GELİYOR! TUŞA GİDİYOR, 1... 2... KICKOUT! JEFF TİTRİYOR ARTIK! ÇOK AMA ÇOK AĞIR BİR ŞEKİLDE İPLERİN ARASINDAN GEÇTİKTEN SONRA APRON'DA BULUYOR KENDİSİNİ. VAKİT KAYBETMEDEN TOP-ROPE'YE ÇIKIYOR VE AYAĞA KALKIYOR. SONRASINDA ATLIYOR, SWANTON BOOOOMBB!! OLDU! BÜTÜN SEYİRCİLER DE HAKEMLE BİRLİKTE SAYIYORLAR! 1... 2...

3!

Kazanan ve hala takım şampiyonları: Another Life

gpe00em.jpeg
dwyw0wk.jpg


Another Life ekibi bu maçı kazanarak kemerlerini korumayı biliyor! Ringin dışındaki Will, ayakta durmakta zorlanıyor. Kemerlerini gidip kendisi alıyor ve onlarla birlikte ringe giriyor. Kemerlerden bir tanesini Jeff'e veriyor, Jeff elinde kemeri tutuyor ama ayağa kalkmayı başarabilmiş değil. Will ise Second-rope'ye çıktıktan sonra kemerini havaya kaldırıyor! Another Life ekibinin maçın galibi olduğuna dair anons geçilmesinin ardından, bu ekibin şarkısını işitmeye başlıyoruz. Bir süre sonra bu galibiyet sevincine Jeff de ortak oluyor. Arka alandan gelen sağlık ekipleri, ringin dışına aldıkları House of Black üyeleri ile ilgileniyorlar. Another Life üyeleri ise farklı Second-rope'lere çıkmış durumda kemerlerini havalandırıyorlar! Bir süre sonra ringin ortasına geçiyorlar ve kemerlerini bir kez daha havalandırıyorlar! Bu görüntülerin ardından kameralar kapanıyor...

Saldırı var! Jeff ile Will arkadan aldıkları darbeler ile kendilerini yerde ve arkalarında bıraktıkları maçta aldıkları hasarların üstüne biraz daha acı çeker halde buluyorlar! Bunlar da kim? Bu iki ismin galibiyet sevincini bölen ve onların yerde uzanmalarına yol açan bu iki isim de kim?

bxu2d4s.jpg
t4tnx1f.png


THE PENIS, VAL VENIS! YANINDAKİ İSE THE GORGEOUS, TYLER BREEZE!

Unprettier+4.gif
jx30obk.jpg


TYLER, JEFF'İ SAÇINDAN TUTARAK AYAĞA KALDIRDIKTAN SONRA ONA UNPRETTIER YAPIYOR! DİĞER TARAFTAN VAL'İN İPLERİN ARASINDAN APRON'A GEÇTİĞİNİ GÖRÜYORUZ. ACELECİ TAVIRLARLA TOP-ROPE'YE DE ÇIKIYOR. BUNUN SONRASINDA AYAĞA KALKIYOR VE YERDE HAREKETSİZ BİR BİÇİMDE UZANAN WILL'E CUM SHOT YAPIYOR! ÖNCE UNPRETTIER, SONRA DA CUM SHOT GELDİ! ANOTHER LIFE ÜYELERİ YERDE, KEMERLER YERDE!

mlzfzs7.png


SON OLARAK, YERDEKİ KEMERLERİ ALIYORLAR VE GURURLA HAVALANDIRIYORLAR! BU YAPTIKLARIYLA GÖZ DAĞI VERMİŞ OLUYORLAR! BU YAŞANANLARIN ARDINDAN KAMERALAR KAPANIYOR VE BU OLAY BURADA SON BULUYOR. ŞOVUMUZ YERİNİ GEÇİCİ OLARAK REKLAMLARA BIRAKIYOR.

6vjqzrf.jpg


tumblr_m7c231HaaQ1qlrs5eo2_400.gif


Arka alanda The Miz'i görüyoruz. Tüm ihtişamıyla yürüyor Miz. Biraz sonra kameraya yaklaşıyor ve konuşmaya başlıyor.

The Miz: Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Bazı kimseler durumu internetten öğrenip hemen benimle iletişime geçti. Yanımda olduğunuz için minnettarım. Geçen hafta Meksika'da yer alamadım. Hayır, hayır. Göktaşından kaçmak için bir bahane uydurduğumu düşünmeyin. Bu kadar ucuz numaralar çevirmem. Maryse... O kötüydü. Bu sebeple patrona şova gelemeyeceğimi ilettim. Şimdi Maryse hiç olmadığı kadar iyi, ben de görevimin başındayım. Bu gece için her şey yolunda ilerliyor. Bir durum olduğunda müdahale edeceğim. Şimdilik benden bu kadar.

Miz kameradan uzaklaşacakken karşısına gelen isim...

hq720.jpg


ILJA DRAGUNOV! Konuşmaya başlıyor.

Ilja Dragunov: Miz. Seni yıllardır televizyon ekranlarından tanıyorum. Bu aralar konuşmaların bir saçma sapan. Her hafta farklı bir karakter olarak karşımızda yer alıyorsun. Neyden kaynaklandığını bilmiyorum ama, gizlemeye çalıştığın bir şeylerden dolayı rol yaptığını düşünüyorum. Şimdi de iyi bir insan taklidi yapıyorsun. Buradan bir bok kokusunu alıyorum Miz. Kaka nerede?

The Miz: (sakince) Ben de sıkı bir How I Met Your Mother fanıyım Ilja. Fakat ortada bir bok olduğu yok. Sen alışılagelmiş Miz'in peşindesin. Eski Miz'in... Hatta eski Miz olsaydı, "Annenle nasıl tanışmıştık?" deyip bel altı bir espri yaparak buradan kovabilirdi. Bu Miz'i mi istiyorsun? Sanmıyorum... Ve sen istesen de artık ben istemiyorum. Çünkü Miz değişti. Birileriyle uğraşmaktan yoruldum ve artık belayı çekmek istemiyorum. Bundan sonra daha iyi biri olacağım. Daha iyi ve daha adil biri...

Ilja Dragunov: Bu saçmalıkları dinlemekten sıkıldım. Adeletten söz ediyorsan, o zırlak Velveteen'i yenmeme rağmen bana ana kemer için bir şans verilmemesi üzerine düşün derim. O adamı önce ben sonra da Chris yendi. Ve şimdi ana kemer mücadelesine Chris katılacak. Belki de Chris ile ben karşılaşsaydım, bu gece ana kemeri almak için mücadele eden ben olurdum.

The Miz: Adalet... Bu konu hakkında bazı fikirlerim var Ilja. PAYBACK'i bekle ve yeni düzenle ilgili anonsumu izle. Yeni bir çağ başlıyor olabilir, bu düzenle kendini daha iyi hissedeceğine eminim. Şimdi, izninle yapacak işlerim var.

The Miz sakince oradan ayrılırken Dragunov meraklanıyor.

6vjqzrf.jpg


Gün batımında iyice kararmış gökyüzü, Bray Wyatt'ın karanlık ve esrarengiz çiftlik evinin üzerinde ağır bir örtü gibi asılıydı. Çiftlik evi, eski ahşap kaplamaları ve cıvataları paslanmış metal çatılarıyla, adeta zamanın dışına çıkmış bir görüntü sergiliyordu. Ev, geniş ve düzensiz bir tarlanın ortasında, etrafı ağaçlarla çevrili, izole bir bölgede yer alıyordu. Hemen yanındaki göl, akşamüstünün getirdiği ürpertici kimliğini takınmıştı. Rüzgar, kuru yaprakları hışırdatıyor, gecenin yaklaşmasıyla birlikte ormanın içinden garip sesler yükseliyordu. Oralarda bir yerlerde bir şeyler doğuyor ve bir şeyler ölüyordu.

55k1bbt.png


Bray Wyatt, çiftlik evinin önündeki eski, ahşap verandada, loş ışık altında, sessizce bekliyordu. Üzerinde hawaii tarzı, bol bir gömlek vardı; elleri ceplerinde, yüzünde ise tanıdık o şeytani gülümsemesi. Her an olacakları bilen bir adamın soğukkanlılığıyla, geceye doğru bakıyordu. Tam bu sırada, uzaktan ince bir motor sesi duyulmaya başlandı. Bray, başını yavaşça sesin geldiği yöne çevirdi. Ses giderek yaklaşıyor, tarlanın ucundaki ağaçların arasından ince bir toz bulutu yükseliyordu. Ve sonra, metalik bir parıltı... Parlak bir spor araba, çiftlik evine doğru hızla ilerliyordu. Arabanın siyah, pürüzsüz yüzeyi, son ışıkların yansımasıyla neredeyse parıldıyordu.

cuqf0tu.png
hp4nkje.png


Kenny ve Bray, bir an için göz göze geldiler. Gece, yavaş yavaş onların etrafını sararken, bu buluşma bir hesaplaşmanın, karanlık ve yoğun bir maçın habercisiydi. Rüzgar bir kez daha uğuldadı, iki adam arasında kopacak fırtınanın sessiz habercisi gibiydi.

Television Championship Match at Wyatt Family Compound
Bray Wyatt (c) vs. Kenny Omega


Bray Wyatt: Ben de seni bekliyordum evlat! Yolda bir sıkıntı yaşamadın ya?

Baruta dönmüş Kenny'i bu laftan sonra kimse tutamaz. Patlatıyor yumruğu! Darbenin etkisiyle Wyatt gerisingeri sandalyeye oturuyor. Omega koşuyor. V-TRIGGER! V-TRIGGER!! WYATT SANDALYEYLE BERABER YIĞILIYOR YERE!!!

cw6ii2w.png


Omega, Wyatt'ı saçından çekerek kaldırıyor. Yumruk ve tekmelerle afallatmaya da devam ediyor. Wyatt aniden ittiriyor onu ve clothesline için koşuyor. Fakat Omega eğiliyor. Superkick! Dönüşünde superkick'i çakıyor Omega. Wyatt'ın kahkahasını duyuyoruz.

Bray Wyatt: İşte... İşte seni bu yüzden seçtim... Omega! Özel hayatın dışında sert bir çocuksun!

Omega bir yumruk daha vuruyor. Tekmeleye tekmeleye gölün dibine kadar getiriyor. İki kişilik ahşap tekne Omega'nın dikkatini çekiyor. Bir şey arar gibi etrafına bakınıyor.

Bray Wyatt: Asya'da neler yaptığını biliyorum. O ufak çirkin şeylere karşı... Amerika'da da... Bu yüzden bu gece misafirimsin. Avuçlarımızdaki Dünya'ya şekil vermek istemez misin? Braun ve Rowan'ın kardeşleri olmak?

Omega, Wyatt'ın dediklerini duymuyormuş gibi. Sağda solda bir süredir aradığı şeyi bulamıyor. Doğrulmaya çalışan Wyatt'a bir yumruk daha vuruyor. Wyatt tekrar yere düşüyor. Omega hemen arabasına doğru koşuyor. Bagajdan kırmızı bir kutu çıkarıp seyrediyor.

eqfp9cr.png


BENZİN! BENZİN KUTUSU ÇIKARIYOR OMEGA!! HIZLI ADIMLARLA TEKNEYE GİDİYOR. ÜSTÜNÜ BAŞINI DA ÇIKARIP TEKNENİN İÇİNE ATIYOR Kİ ÇABUK TUTUŞSUN! ARDINDAN TÜM BENZİNİ TEKNEYE BOŞALTIYOR!! TIRNAK UCU KADAR KURU YER KALMADI ADETA! O ESNADA SIRTINA YEDİĞİ DARBEYLE GÖLE DÜŞÜYOR!!! DÜŞÜYORLAR!!!!

10oltcr.png


WYATT'IN, OMEGA'YI KAFASINDAN TUTARAK SUDAN ÇIKARDIĞINI GÖRÜYORUZ. ARKASINA GEÇİP BOYNUNU KİLİDE ALIYOR VE TEKRAR SUYA SOKUYOR!! OMEGA YAKMAK İSTERKEN BOĞULACAK! SUYUN ALTINDA ÇIRPINIYORLAR! OMEGA TEKRAR SU ÜSTÜNE ÇIKTIĞINDA FAZLA SU YUTTUĞU ANLAŞILIYOR. ÖĞÜREREK, İÇTİĞİ SULARI KUSMAYA ÇALIŞIYOR. WYATT'TAN BİR HEADBUTT!

Bray Wyatt: Fakat önce törpülenmelisin evlat. Kendini ilah gören günahkar bir lider aramıyoruz. Güney'in davasına göz kulak olacak mütevazı bir fedai... İsteğimiz bu. Yuttuklarını çıkarma. Onlar senin vaftiz suyun! İç onları Omega, günahlarının yıkanmasına izin ver!

WYATT OMEGA'YI TEKRAR SUYA SOKUYOR VE ÇOK UZUN BİR SÜRE ÇIKARMIYOR! OMEGA SUYUN ALTINDAN WYATT'IN KASIKLARINA BİR YUMRUK İNDİRDİĞİNDE FIRSAT BULABİLİYOR ANCAK! WYATT İSTEMSİZCE EĞİLDİĞİNDE OMEGA SUDAN ÇIKIP DİRSEK DARBELERİ VURUYOR. WYATT SUYA DÜŞÜNCE OMEGA ONU SIRTLAYARAK TEKNEYE DOĞRU İLERLİYOR VE NİHAYET WYATT'I BENZİN DOLU TEKNEYE YERLEŞTİRİYOR SUYUN İÇİNDEN! OMEGA HEMEN GÖLDEN ÇIKIP WYATT'IN TEKNEDEN DÜŞMEDEN YOLCULUK YAPMASI İÇİN AĞIRLIK MERKEZİNİN NASIL OLMASI GEREKTİĞİNİ TARTIYOR. WYATT'IN BACAKLARINI TEKNENİN İKİ YANINDAN AŞAĞI SARKITIYOR VE BİR SANAT ESERİNİ İNCELERMİŞ GİBİ ONU BAŞTAN AŞAĞI SÜZÜYOR, TARTIYOR! VE GÜLÜYOR! OMEGA İLK DEFA GÜLÜYOR!

Kenny Omega: Öldüğünde, kendini ilah gören bir lider açığı doğacak. O zaman teklifinizi tekrar değerlendirebilirim.

Wyatt yattığı yerden kafasını kaldırıp Omega'ya bakıyor ve kahkahalara boğuluyor.

Bray Wyatt: Ölmek mi? Ben mi? Hahahahahahah. Ben ölmem Omega. Beni insanlarla karıştırma. Bu beden bir insanın bedeni değil, bir canavarın bedeni. Dünyaların yiyicisinin bedeni! Ateş de, su da benim lehime çalışır, toprak ve hava da...

Kenny Omega: Öyleyse deneyelim?

OMEGA ELİNİ CEBİNE SOKUYOR VE...

12xaaya.png


BİR ÇAKMAK! ATEŞİN KIRMIZI GÖLGESİ YÜZÜNE YANSIYAN OMEGA, GÜLÜMSEMESİYLE ŞİMDİ WYATT'TAN DA ŞEYTANİ GÖRÜNÜYOR!! BRAY WYATT HİSTERİK KAHKAHALARA BOĞULUYOR.

Bray Wyatt: Anne ve babamın trajik ölümünü mü yad ediyoruz? Ahahah! Mükemmel olmasa da koca bir kalbin var Omega. Her şeyden nemalanan sünger gibi yüreğinde başkalarının acılarını hissettiğin gizil bir parça hala var. Ucu sana dokunduğunda, başkalarının adaletini kendi ellerinle sağlamanı tetikleyen... Ne yazık ki, bunu yaparsan aptallar ordusu seni kahraman ilan eder ama ben, asıl iyiliğin beklentisiz yapılması gerektiğini bilen ben, bu oyunlara kanmam Kenny. Beni kandıramazsın!

Kenny Omega: Birazdan hiç olacak bir adamı ikna etmek gibi bir derdim yok. Annen ve baban konusundaysa... onları tanıdığımı sanmıyorum. Senin gibi bir orospu çocuğu yetiştirdikleri için, muhtemelen tanısaydım bile sevmezdim. Onlar gibi, tabutun bu tekne olsun Wyatt. Cehennemde görüşürüz!

OMEGA ÇAKMAĞI WYATT'IN ÜZERİNE FIRLATIYOR!

5aae3df7b2f0259d-600x338.jpg
erick_rowan.jpg


FAKAT BİR EL, HAVADAKİ ÇAKMAĞI KORKUSUZCA YAKALIYOR! BİR BAŞKA EL DE OMEGA'NIN VÜCUDUNA DARBELER İNDİRMEKLE MEŞGUL! BUNLAR BRAUN STROWMAN VE ERICK ROWAN! WYATT'IN EVLATLARI BURADA VE YARDIMA YETİŞİYORLAR! BRAUN ÇAKMAĞI YAKALADIĞI ELİYLE OMEGA'YA DISCUS CLOTHESLINE!! ERICK ROWAN İSE HEMEN RUNNING SPLASH'LE KOMBOYU TAMAMLIYOR!! BRAUN WYATT'I TEKNEDEN KALDIRIRKEN ROWAN OMEGA'YA SERİ YUMRUKLAR İNDİRMEYE BAŞLIYOR! 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. DEFALARCA YUMRUKLUYOR ONU. YETMİYOR, SAÇLARINDAN TUTUP SERT ZEMİNE ART ARDA VURUYOR KAFASINI! FAKAT BİR ŞEYLER ROWAN'IN DİKKATİNİ DAĞITIYOR!

heih8r1.png


EV TARAFINDAN AYAK SESLERİ GELİYOR! BİRİLERİNİN KOŞTUĞUNU DUYAN ROWAN VE BRAUN HEMEN GARDINI ALIYOR. KARANLIĞIN İÇİNDEN İKİ BEDEN SEÇİLİR GİBİ OLUYOR!

06_house_of_black_vs_the_elite_vs_jas_2023_03_15_dynamite_33-e1680039215770.jpg
intro-1672876285.jpg


THE YOUNG BUCKS! ONLAR DA ARKADAŞLARI KENNY'NİN YARDIMINA KOŞMUŞ! BİR SÜREDİR WYATT FAMILY TARAFINDAN REHİN ALINMIŞLAR VE KORUMASIZ BİR ŞEKİLDE GÜNEŞ IŞIĞINA MARUZ KALMAKTAN FENA HALDE YANMIŞLARDI! CİTLERİ KIPKIRMIZI VE SU TOPLAMIŞ. DEĞİL YÜRÜMEK, HAREKET ETMEK BİLE TARİFİ ZOR ACILAR YAŞATIYOR ONLARA. ANCAK ONLAR KAVGA ETMEK İÇİN HAZIR GÖRÜNÜYORLAR! WYATT FAMILY'NİN ÜZERİNE DOĞRU KOŞMAYA BAŞLIYORLAR! ROWAN VE BRAUN CLOTHESLINE İLE ONLARI YIKMAK İSTİYORLAR AMA JACKSONLAR KOLTUK ALTLARINDAN GEÇİP SUPERKICK'İ YAPIŞTIRIYOR. ARDINDAN WYATT'A DOUBLE SUPERKICK! BU SEFER BRAUN VE ROWAN ÜSTLERİNE KOŞUYOR. MATT'TEN ROLLING NORTHERN LIGHTS SUPLEX! NİCK'TEN JUMPING CORKSCREW ROUNDHOUSE KICK! MATT ROWAN'I TUTUP NİCK'E DİREKTİF VERİYOR. NİCK BRAUN'U ROWAN'A DOĞRU FIRLATIYOR! DAĞILMIŞ BRAUN ÜZERİNDEN ROWAN'A SPEAR YAPTIRIYORLAR! BRAUN VE ROWAN, TEKNENİN İÇİNE YIĞILIYOR ÜST ÜSTE! SON OLANLARI GÖREN KENNY, OTURDUĞU YERDEN MATT'E SESLENİYOR. AYAĞININ DİBİNDEKİ ÇAKMAĞI İŞARET EDİYOR MATT'E.

Kenny Omega: Yak onları! Ödeşin!!

MATT YERDEKİ ÇAKMAĞI ALIP YAKIYOR VE...

TEKNEYE, BRAUN VE ROWAN'IN ÜZERİNE FIRLATIYOR!

ah2f0oq.png


BRAUN VE ROWAN YANIYOR! TEKNE SANİYELER İÇİNDE ALEV ALIYOR!! KIPIRDANMALARINI GÖRÜYORUZ! BAĞIRIŞ ÇAĞIRIŞLARI DA DUYULUYOR!! TEKNE BİR SÜRE GÖLÜN ORTALARINA DOĞRU USULCA İLERLEDİKTEN SONRA HAREKETLİLİKTEN DOLAYI DEVRİLİYOR! O SIRADA WYATT OMEGA'YA SALDIRIYOR!

HAYIR, MATT WYATT'I FARK EDİP SPEAR'LA ÜSTÜNE UÇUYOR! YERDE YUVARLANIYORLAR. İKİ İSİM DE BİRBİRİNE SERİ YUMRUKLAR GEÇİRİYOR YERDE. FAKAT OMEGA VE NİCK YETİŞİYOR, MATT'E DESTEK OLUYORLAR. ŞİMDİ THE ELITE, WYATT'I DOĞDUĞUNA PİŞMAN EDİYOR. OMEGA, WYATT'I AYAĞA KALDIRIYOR. DRAGON SUPLEX! FAKAT BIRAKMIYOR VE 2. DRAGON SUPLEX! ARDINDAN 3! OMEGA DEVAM ETMEK İSTİYOR AMA ZEMİN O KADAR SERT Kİ KENDİ SIRTI DA AĞRIYOR BU HAREKETLERDEN SONRA. YOUNG BUCKS FIRSATTAN İSTİFADE WYATT'A BTE TRIGGER İKRAM EDİYOR! KENNY DE BU PARTİYE KATILMAK İSTİYOR HEMEN. TRIPLE SUPERKICK!!!

maxresdefault.jpg
kenny-omega.jpg


WYATT HAVALE GEÇİRMİŞ GİBİ YATIYOR! OMEGA ÇILDIRMIŞ HALDE ÇIĞLIK ATARKEN, YOUNG BUCKS'IN DA ACIYA RAĞMEN KAVGAYA DEVAM ETTİKLERİNİ FARK EDİYOR. NİCK'İN HALİNE BAKTIĞINDA BUNU İYİCE ANLIYOR. YOUNG BUCKS NEREDEYSE 3. DERECE YANIK VE YAPMALARI GEREKEN TEK ŞEY KREM SÜRÜP GEÇMESİNİ BEKLEMEK.

Kenny Omega: İşiniz kalmadı... Daha fazla... Gidin... Arabamı alıp gidin!

Matt Jackson: Ne?

Kenny Omega: Dediğimi duydun. Bundan sonrasını kendim halledebilirim.

Matt Jackson: Buna asla izin v-

Kenny Omega: LANET OLSUN MATT! KAPA ÇENENİ! SİKTİĞİMİN ARABASINI ALIN VE BURADAN GİDİN! İtiraz istemiyorum.

Nick Jackson: Peki ama neden?

Kenny Omega: Çam yarması herifler... Artık tehdit değil. Wyatt'a gelince... Ona en iyisi olduğumu göstereceğim. O göt oğlanının kafasına bu gerçeği kazıyacağım ve bunu yaparken yardım istemiyorum. Mazeret veremem. Açık, değil mi?

Matt Jackson: Kenny... Burası hala, tehlikeli.

Kenny Omega: Tehlikeli mi? Ne tür bir tehlike? Beyler... Hayaletlere, cinlere ve canavarlara inanmadığınızı söylerken ciddiydiniz değil mi? Çünkü ben öyleydim. Dinleyin beni. Arabaya atlayıp gidiyorsunuz ve ben de sizi 10 dakika sonra şu traktörle, belimde Televizyon Şampiyonluğuyla yakalıyorum. Artık beni rahat bırakacak mısınız?

Matt ve Nick öylece Omega'ya bakıyor. Ardından birbirlerine bakıyorlar. Hiçbir şey konuşmadan, ama kırılmış hevesleriyle terk ediyorlar orayı. Arabayı çalıştırdıklarını, Omega Wyatt'ı çiftlik evine sürüklerken duyuyor. İçeri giriyorlar. Tozlu, darmadağın eşyaların bulunduğu iç daraltan bir ev burası. Kenny etrafa göz gezdirirken Wyatt ayağa kalkıp onu duvara çarptırıyor. Orada biraz cebelleşiyorlar. Bir Wyatt üstün geliyor, bir Omega. Wyatt Kenny'i mantar bağlamış kanepeye doğru hızla fırlatıyor. Kenny karnını fena halde çarpıp öbür tarafına düşüyor. Yerde doğrulmaya çalışırken Wyatt'tan Throat Thrust.

5rk93iq.png


Hemen sırtlıyor onu Drop Suplex! CAMLI AHŞAP MASANIN ÜZERİNE!! MASA TUZLA BUZ OLUYOR!! OMEGA'NIN SIRTINDA VE ENSESİNDE KANAMA BAŞLIYOR!

Bray Wyatt: Kendini tanıyamayan, diğer insanları da tanımaz Kenny. Böylece dünyayı ve hayatı ıskalar. Seni gözlemledim. Çok uzun süre. Sende faşistlerde rastlanan türden, hastalıklı bir algı var. En önemli, en değerli ve en iyi senmişsin gibi hissettiren... Yanlış düşünceler, seni kendinden uzaklaştırıyor Kenny. Özünü fark edemiyorsun. Gözlerini kapa ve içine bak, ne görüyorsun? Ekleme yapmadan, pak ve saf, söyle bana. Gerçek Kenny, nasıl biri? En büyük korkusu ne? Hayal kırıklığı?

5k62dpj.png


Wyatt, Kenny'nin boğazına yapışıyor. Sıkıyor da sıkıyor. Hem bağırıyor hem sıkıyor. Ardından kaldırıyor onu, Uranage Slam!

Bray Wyatt: Televizyon da böyle. Küçük bir dikdörtgenin içine obsesifçe kurgulanmış, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir drama koyarlar. Verdikleri mesajdan, etkilenip etkilenmeyeceğini umursamaz gibi geri çekilirler. İzleyenin en savunmasız kaldığı anda bir müzik devreye girer ve duygularla oynarlar. Bir çocuğun nasıl düşünmesi gerektiğine karar veren ebeveynleri gibi.. Masum bir şey izlediğini sanırsın. Aslında şeytani bir propagandadır, o günkü öğünün... İnsanları bozuyorlar Kenny. Onları, bir daha denk gelmemek üzere, kendilerinden uzaklaştırıyorlar. Söyle bana, çok mu uzaklaştın kendinden? O herkes gibi sıradan, bir ölümlü gibi yaşayan Kenny'yle denk gelmez misin bir daha? Mükemmel olmadığını bilen, hatta biraz aptal; başarılı olamadığı zamanlarda boşluğu Japon erkekleriyle doldurmayan, hakiki bir erkek... Sadece kendisi olan ve buna katlanabilen Kenny, tekrar çıkmaz mı içinden? BANA BAK!!

aragh89.png


WYATT, KENNY'İ KALDIRIP KARŞI DUVARDAKİ TARİHİ BOY AYNASINA FIRLATIYOR! FAKAT OMEGA AYAĞINI KOYUYOR! DUVARA! VE BİR YUKRUK İNDİRİYOR WYATT'A. ÜSTÜNE KOŞUYOR VE FRANKENSTEINER! WYATT BOŞTAKİ KANEPEYE YÜZ ÜSTÜ GÖMÜLÜRKEN OMEGA DİĞER KANEPEYE ÇIKIYOR VE ARKASINI DÖNEN WYATT'A MISSILE DROPKICK! WYATT DUVARA YAPIŞIYOR BİR SİNEK GİBİ. BİR SUPERKICK YİYOR ŞİMDİ SURATINA! ARDINDAN İYİCE OTURUYOR YERE, BİR SUPERKICK DAHA! WYATT TARLASI YANAN KÖYLÜ GİBİ OTURUYOR KIÇININ ÜSTÜNE! OMEGA NEFES NEFESE. ŞİMDİ ETRAFI KOLAÇAN EDİYOR VE BİR ŞEY GÖZÜNE TAKILIYOR. DEMİN, AZ KALSIN BİR PARÇASI OLACAĞI BOY AYNASI, KENNY'NİN DİKKATİNİ ÇEKİYOR. VE ONA YAKLAŞIYOR İYİCE!

ho8l0bq.png


KENDİSİNİ BİR TIK DAHA BÜYÜK, HACİMLİ GÖSTEREN BİR AYNA BU! YA DA GERÇEKTEN KENNY BÖYLE GÖRÜYOR! AYNADA, ÖFKELİ YANSIMASINA BAKIP ELİNİ ONA DOĞRULTUYOR.

Kenny Omega: Goodbye, and goodnight. Bang!

KENNY AYNADAKİ YANSIMASINA HAYALİ BİR KURŞUN SIKIYOR ANCAK AYNA GERÇEKTEN DE ÇATIRDIYOR! AYNA ÜÇE BÖLÜNDÜ!! ŞİMDİ KARŞISINDA, 3 KÜÇÜK AYNADA 3 KÜÇÜK KENNY OMEGA VAR. KENNY BUNU YAPTIĞINA İNANAMIYOR! AYNAYI DAHA DİKKATLİ İNCELEMEK İÇİN YAKLAŞIYOR!

"BLOODY MARY"
"BLOODY MARY"
"BLOODY MARY"


BU SES NE KENDİNDEN NE DE WYATT'TAN GELDİ! BU SES BİR KADININ SESİ! KENNY AYNADA KENDİ TAKLİDİNİ YAPAN 3 KÜÇÜK KENNY'İ İNCELEMEYE DEVAM EDERKEN SESİN KAYNAĞINI ANLAMLANDIRMAYA ÇALIŞIYOR!

"ROSE"
"ROSEMARY"


1fld4t0.png


BU DA NE?! KENNY'NİN AKLI ÇIKIYOR AYNADAKİ KADIN FİGÜRÜNÜ GÖRÜNCE! BU DA KİM? FİGÜR HEMEN KAYBOLUYOR, KENNY ÜZERİNDEKİ ŞOKU ATLATMAYA ÇALIŞIYOR O ESNADA! FAKAT...

snjcva7.png


WYATT YETİŞTİ! SAÇININ KANAYAN KISMINA BİR DARBEYLE İNDİRİYOR KENNY'İ VE ONU YERDE TEKME VE TOKATLA YAKA PAÇA YAN ODAYA, MUTFAĞA GÖTÜRÜYOR! KENNY'İ TEZGAHA ÇARPTIRIYOR. ARDINDAN KAFASINI TEZGAH MASASINA DEFALARCA VURUYOR. MASADAKİ KÜÇÜK IVIR ZIVIRLARI SÜPÜRÜRCESİNE KAFASINI SAĞA SOLA SÜRTÜYOR KENNY'NİN. ALNI OTOBANA DÖNEN OMEGA İSE ZAR ZOR İTTİRİYOR WYATT'I. BUZDOLABININ TAM ÖNÜNDE DURAN WYATT'IN KAFASINI, BUZLUĞUN KULPUNU AÇIP ÇARPTIRARAK YARALIYOR! WYATT DARBEYLE SAVRULURKEN BUZLUKTAN İÇİNDE FARE LEŞİ BULUNAN BİR TABAK DÜŞÜYOR YERE. KENNY İĞRENİYOR. TABAĞI ALIP WYATT'IN KAFASINDA TUZLA BUZ EDİYOR! WYATT'TA DA BİR KANAMA VAR ARTIK! KENNY ŞİMDİ ONU SIRTLIYOR! ONE WINGED ANGEL!!

HAYIR, HAYIR!! WYATT BUZDOLABINA İYİCE TUTUNUYOR VE KURTULUYOR O POZİSYONDAN. OMEGA'NIN ARKASINA DÜŞÜYOR. BİR TEKME VE DDT! OMEGA YERDE! WYATT AYAĞA KALKIP BİR OMEGA'YA BİR DE BUZDOLABINA BAKIYOR. BUZDOLABININ ÜZERİNDEKİ HAÇ VE "FOLLOW THE BUZZARDS" YAZISI DİKKAT ÇEKİYOR. WYATT BUZDOLABINI KENNY'NİN BAŞININ ÜZERİNE YIKMAYA YELTENİYOR!!! BU CİNAYET OLUR!

6iedkhk.png


BUZDOLABINI BİRAZ DAHA YAKLAŞTIRIP KENNY'NİN ÜZERİNE YIKIYOR!!!

r6ug3lj.png


BUZDOLABI DÜŞÜYOR!!! BİR BAĞIRIŞ ÇAĞIRIŞ İSE YOK!! WYATT, KENNY'NİN SON ANDA KAFASINI KURTARDIĞINI VE SÜRÜNEREK BAŞKA BİR ODAYA GEÇTİĞİNİ GÖRÜYOR! HEMEN PEŞLİYOR ONU. SALONA DÖNDÜĞÜNDE KİMSEYİ GÖREMİYOR. KANEPELERE VE DOLAPLARA BAKIYOR. SAKLANILABİLECEK HER YERE! BANYOYA GİRİYOR ŞİMDİ. SUYUN AKTIĞINI DUYUYORUZ FAKAT ÖNÜNDE BEYAZ BİR PERDE VAR. WYATT GÜLMEYE BAŞLIYOR ARTIK. BU KOVALAMACA ONUN HOŞUNA GİDİYOR GİBİ.

Bray Wyatt: Yoruldun biliyorum ama işimiz daha bitmedi.

WYATT, YAVAŞÇA VE SONRA ANİDEN PERDEYİ ÇEKTİĞİNDE SUYUN BOŞA AKTIĞINI GÖRÜYOR. DUŞAKABİNDE KİMSE YOK! BİRDEN KAPI HIZLA KAPANIYOR! WYATT HEMEN O YÖNE BAKIYOR. BANYO KAPISININ ÜZERİNE KAPANDIĞINI ANLAYINCA SIRITIYOR.

Bray Wyatt: Saklambaç mı oynamak istiyorsun? Ama ben öylesine oynamam.

WYATT KAPIYI ANİDEN AÇIYOR. MANZARA, DEMİNKİNDEN FARKLI DEĞİL. KİLER KAPISI GÖZÜNE TAKILIYOR. YAVAŞÇA YAKLAŞIP KÜÇÜK KAPISINI AÇIYOR! BOMBOŞ. ORADA DA KİMSE YOK.

Bray Wyatt: AYNADA GÖRDÜĞÜN ŞEY KENNY, SENCE SANRI MIYDI YOKSA GERÇEK Mİ? HANGİSİ GERÇEK SENİ TANIMLIYORDU? BOY AYNASINDAKİ KENNY, ÜÇ KÜÇÜK KENNY VEYA O ŞEY? DİYECEKSİN Kİ, EĞER SEN DE GÖRDÜYSEN SANRI DEĞİLLERDİR, ÖYLE DEĞİL Mİ? HAHAHAHAHA. FAKAT NASIL OLURDA ÜÇÜ BİRDEN GERÇEK OLABİLİR? GERÇEĞİN 3 FARKLI VERSİYONU AYNI ANDA HAKİKAT OLABİLİR Mİ? YOKSA HEPSİ KURGU MUYDU? BU EVE MİSAFİR OLACAĞINI BİLEN VE HER ŞEYİ ONA GÖRE TASARLAYAN BİRİNİN? YOKSA ŞU ANDA, BENDEN GERÇEKTEN SAKLANIYOR MUSUN? YA DA SADECE, BEN BİR SÜRELİĞİNE BUNA İZİN Mİ VERİYORUM? ÇIK KENNY, YUKARI ÇIK! TELEVİZYON SEYREDECEKTİK. BİZİ DÜNYADAN KOPARAN O CİHAZ ORADA!

WYATT DA MERDİVENLERDEN AĞIR AĞIR YUKARI ÇIKIYOR ŞİMDİ. YUKARI KATA VARDIĞINDA KAPISI KAPALI 3 ODAYLA KARŞILAŞIYOR. TELEVİZYONLU ODAYA HAREKETLENİYOR VE KULPU ÇEVİRİYOR-

Kenny Omega: Beni mi arıyorsun?

27ma2au.png


KENNY OMEGA GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR GİBİ ÜZERİNE ÇULLANIYOR WYATT'IN! WYATT DÜŞMÜYOR. AYAKTA DİRENİYOR. DEBELENİYORLAR! BİRDEN WYATT KOŞARAK KAPALI KAPILARDAN BİRİNE BAM GÜM DALIYOR! OMEGA'YI SİPER OLARAK KULLANIP KAPIYI KIRIYOR! KENNY SIRTINI TUTUYOR. WYATT İSE AĞIR AĞIR AYAĞA KALKIYOR. TÜPLÜ TELEVİZYONA BAKIYOR.

r0_28_1500_816_w1200_h630_fmax.jpg


Bray Wyatt: Vakit geldi.

YERDE BAYGIN HALDEKİ OMEGA'NIN ALNINA BİR ÖPÜCÜK KONDURUYOR.

bray-wyatt-_363x203xt.jpg


SISTER ABIGAIL!! SISTER ABIGAIL!!!

WYATT OMEGA'YI SÜRÜKLÜYOR. TELEVİZYONUN TAM CEPHESİNE KONUŞLANDIRILMIŞ KANEPEYE OTURTUYOR OMEGA'YI. TÜM BUNLARI YAPARKEN KONUŞMAYA DEVAM EDİYOR.

Bray Wyatt: Seni gerçekle tanıştıracağımı söylemiştim. Özüne dönmene yardım etmesi için önce, O seni görmeli.

WYATT TÜPLÜ TELEVİZYONUN TOZ İÇİNDEKİ BAŞLATMA TUŞUNA BASIYOR.

images


BELLİ BELİRSİZ GÖRÜNTÜLER GİDİP GELİRKEN KULAĞI SAĞIR EDİCİ TİZLİKTE SESLER PATLIYOR EKRANDAN. OMEGA ZORLANMIŞ BİR İFADEYLE GÖZLERİNİ AÇIP EKRANDAKİ ANLAMSIZ GÖRÜNTÜLERİ İZLİYOR.

no-signal-to-monitor-static-noise-bad-tv-black-white-153103724.jpg


"OLACAKLARDAN KİMSEYE BAHSETMEYECEKSİN!"

6yrcu1h.png


EKRANDA BELİREN YAZI OMEGA'NIN DİKKATİNİ ÇEKİYOR. FAKAT GÜNLERDİR VERDİĞİ MÜCADELEDEN DOLAYI ÇOK YORGUN. BİR REAKSİYON VEREMİYOR. BİRDEN, EKRANDA ÖYLE BİR ŞEY GÖRÜYOR Kİ, OMEGA'DA DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİMİZ TÜRDE BİR KORKU, TUTUKLULUK HALİ GÖRÜYORUZ. OMEGA TİTREME NÖBETİNE GİRİYOR! DİLİ TUTULUYOR! GÖZLERİ YUVALARINDAN ÇIKACAK!

etdrmev.png


EKRANDA, BİRAZ ÖNCE AYNADA GÖRDÜĞÜ ROSEMARY'İ GÖRÜYOR! BU ROSEMARY'NİN TA KENDİSİ! RAHİBE ABİGAİL BURADA!!!! ROSEMARY, EKRANDAN FIRLAYIP İNANILMAZ YAVAŞ HAREKETLERLE ODAYA GİRİYOR.

"VE BİRAZ CANIN YANACAK!"

ip3txyc.png


Kenny Omega'nın acı dolu haykırışlarıyla ekran kararıyor.

6vjqzrf.jpg


fa3516a49a417ea9b5e8078ca2a3e5ec.jpg


Arka alandayız. Randy Orton mağlubiyet sonrası yorgun bir şekilde odasından çıkıyor. Arka alanda sessizce bir süre ilerliyor. Biraz sonra...

01-cathy-kelley-2023.jpg


Cathy Kelley ile denk geliyorlar.

Cathy Kelley: Randy, bu gece müthiş bir efor sarf ettin. Maçı kazanmana ramak kalmıştı ama, Chris Brookes yeni PURE şampiyonu oldu. Yorumun nedir?

Orton biraz duraksıyor, sonra da sakince konuşuyor.

Randy Orton: Yıllardır güreşin içindeyim Cathy. Bu benim için ilk mağlubiyet değil. Savaşmaya devam edip PGW'de de en kısa zamanda başarıya ulaşacağım. Çünkü başarı ve istikrar demek Randy Orton demektir. Bunu tüm dünya biliyor. Bu bilgiyi tazelemek için güreşmeye devam edeceğim. Bu gece için başarısız olmak beni mutsuz etmedi bu arada. Maçtan oldukça keyif aldım. Chris Brookes'u tebrik ederim. Yoluna çıkarsam işi zor, bunu iyi bilsin. Şimdilik benden bu kadar Cathy. Biraz yoruldum, o yüzden evime gideceğim ve bir sonraki RKO'mu kime vurabileceğimi düşünüp gelecek haftaya hazırlanacağım.

Cathy Kelley: Pekala Randy, çok teşekkür eder-

205.jpg


Bu sırada kovboy ayakkabısıyla birinin yaklaştığını görüyoruz. Kamera sadece ayakkabıyı gösteriyor. Randy Orton'ın arkasında duran bir adam var. Bu adam...

Dexter-Lumis.jpg


DEXTER LUMIS! LUMIS ARKADAN SALDIRIYOR VE ORTON'U YERE SERİYOR! Cathy hemen oradan ayrılırken Randy yerde kıvranıyor. Bu sırada ona saldırana bakıyor ve anlam vermeye çalışıyor! NEDEN? FAKAT DEXTER LUMIS ANLAMSIZCA VURMAYA DEVAM EDİYOR! RANDY ORTON YERDE KIVRANIRKEN DEXTER ONU KALDIRIYOR VE SONRA DA KAFASINDAN TUTTUĞU GİBİ ARKA ALANDAKİ MASANIN ÜSTÜNE FIRLATIP ATIYOR. BİR KEZ DAHA KALDIRIYOR VE KOŞARAK KARŞIDAKİ DUVARA FIRLATIYOR! ORTON'UN KAFASI KANARKEN DUVARA YAPIŞIYOR VE YERE DÜŞÜYOR! ORTON YERDE! ACI İÇİNDE KIVRANMAYA DEVAM EDERKEN DEXTER LUMIS KONUŞUYOR!

Dexter Lumis: Randy. Besin zincirini iyi bilirsin. Piramidin en altında otlar yer alır. Sonra otçular, hepçiller ve etçiller... İlkokul dersi vermek için buraya gelmedim, merak etme. Ara katmanlar umrumda bile değil. En üst sırada artık ben varım Randall.

Randy Orton acı içinde kıvranırken şaşkınlığını gizleyemiyor ve cevabını veriyor.

Randy Orton: Konuşmayı ne ara öğrendin amına koyim?

Dexter Lumis hafiften sırıtıyor. Cebinden çıkarttığı çizimini Randy'e gösteriyor. Kamera da çizime yaklaşıyor. Sol tarafta Chris Brookes'un kemer kaldırdığı bir çizim yer alıyor. Ortada kocaman bir çizgi ile kağıt ikiye ayrılmış durumda. Sağ tarafta ise Randy'nin yerde yattığı ve Lumis'in onunla konuştuğu bir çizim var. Randy'nin kafasından çıkan diyalog kutucuğunda "Konuşmayı ne ara öğrendin amına koyim?" yazıyor. Randy Orton bir kez daha şaşırıyor. Acı içinde kafasını tutarken hafiften doğrulup oturuyor ve Lumis'e soruyor.

Randy Orton: Neden? Ve nasıl?

Dexter Lumis kovboy botuyla çok sert bir şekilde Randy'nin yüzüne vuruyor. Orton bayılırcasına yerde yatarken Dexter Lumis cebinden çıkardığı peçetesiyle botundaki kanları siliyor.

Dexter Lumis: Konuşmak için çok zamanımız olacak Randall.

Dexter Lumis sakince oradan ayrılıyor.

dexter_lumis.jpg


6vjqzrf.jpg




images


Chris Jericho stage'de beliriyor! Seyircileri bir süre süzüyor. Sonrasında yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Çelik merdivenlerden çıkıyor ve ringe giriyor. Rakibini beklemeye başlıyor. Büyük maç başlamak üzere!



images


STARBOYY! Wes Lee stage'de beliriyor. Kemerini seyircilere doğru kaldırıyor ve büyük bir cheer alıyor. Sonrasında kemerini kolunun arasına geçirip havalı bir şekilde yürüyor. Bir depara çelik merdivene fırlıyor ve oradan top rope'a çıkıyor. Kemerini havaya kaldırıyor. Sonrasında oradan iniyor. İkili bir süre birbirlerini süzüyorlar.

Michael Cole: Büyük maç nihayet gerçekleşiyor. Wes Lee mi Chris Jericho mu?

JBL: Çok ortadayım Michael. İkisi de bu maçı kazanabilir. Wes Lee PGW'nin dev isimlerini yenmiş ve onlara rağmen kemeri kazanmış bir isim. Chris Jericho ise Temmuz ve Ağustos aylarında en çok efor sarf ederek kemeri kazanmak için çabalayan isim. Kim kazanırsa şaşırmam.

Michael Cole: O zaman izleyelim ve görelim John. Maç nihayet başlıyor!

Q_Jcr64.jpeg
images


Anonslar yapılıyor, hakem son kontrolleri tamamlıyor ve işareti veriyor. İki güreşçi birbirine bakıyor. Chris Jericho orta parmak çekerken Wes Lee normal bir şekilde onu inceliyor. Gong sesini duyuyoruz ve maç başlıyor!

World Heavyweight Championship Match
Wes Lee (c) vs. Chris Jericho


Jericho hızla Wes'in üstüne koşuyor. Fakat Wes bunu atlatıyor. Jericho kafasını turnbuckle'a tosluyor. Jericho sersemlediği sırada Wes hızla köşeye geçiyor. KARDIAK KICK! Jericho bundan kaçıyor ve tekme hakeme geliyor! Jericho'dan aniden LOW BLOW! Sonrasında Small Package'e gidiyor fakat hakem yüzünü tutarak acıyla köşede yatıyor! Jericho, Wes'i bırakmak zorunda kalıyor! Hakemi kaldırmaya çalışıyor. Uyanmayınca ring dışına çıkıyor ve görevlilerden bir su şişesi alıyor. Ardından kemeri de alıyor ve ringe giriyor. Wes hayalarını tutarak kalkmaya çalışırken kemeri suratına çakıyor! Sonrasında şişeyi açıyor ve suyu hakemin kafasından aşağı boşaltıyor!

Y2Jrob.0.0.png


Chris Jericho: Ayağa kalk seni aptal salak!

Hakem yavaştan kendine geliyor fakat pek bir şey görmüyor! Jericho hızla Wes'in üstüne yatıyor! Hakem sayıyor! 1...................2................. KICKOUT! Hakem tuştan sonra yüzünü tutarak yatmaya devam ediyor. Jericho şaşkın! Wes'in tepesine çıkıyor ve Wes'i hızla yumruklamaya başlıyor! Ardından hızla kaldırıp ring dışına postalıyor. Kendisi de çıkıyor. Görevlilerin oradan bir sandalye çıkartıyor ve sandalyeyi tuttuğu gibi Wes'in suratına geçiriyor! Fakat hayır! Wes seri bir SUPERKICK! Sandalye Jericho'nun kafasında patlıyor! Wes hızla Jericho'yu ringe sokuyor! Ardından tekrar KARDIAK KICK için hazırlanıyor! Fakat o da ne!? Jericho bir anda yerdeki kemeri eline alıyor! Wes tam Kardiak Kick'i vuracakken kafasının arkasından kemeri geçiriyor! Wes acıyla yere yığılıyor! Jericho kemeri hızla ring dışına atıp hakemi dürtüyor sonrasında hızla WALLS OF JERICHO!! Wes acıyla kafasını tutuyor! Hakem zorlana zorlana kendine geliyor! Sonrasında Wes'i kontrol ediyor! Wes hayır diyor! Wes bir süre sonra çeviriyor ve bacaklarıyla iterek üstünden atıyor! Jericho tekrardan kalkmaya çalışan hakeme çarpıyor! Ardından hızla ayaklanıyor! Jericho hızla ring dışına kaçıyor! Wes bir süre soluklanıyor. Sonrasında Jericho'nun kalkmasını bekliyor. Ardından iplerden hızla sekiyor ve SUICIDE DIVE! Fakat Jericho bir anda eline geçirdiği LED PIPE'LA WES LEE'NİN SURATINA ÇAKIYOR! Wes yüzünü tutarak acı içinde kıvranıyor! Jericho çelik merdiveni söküyor! Wes zorlanarak kalkıyor. Jericho, Wes'in suratına çelik merdivenle çakıyor! Wes acı içinde yüzünü tutuyor ve sonrasında yüzünden kanlar süzülmeye başlıyor! Jericho, Wes'i hızla ringe atıyor! Ardından tuşa gidecek fakat hakem tekrardan baygın! Hakemi sinirle stomplaya stomplaya ringden itiyor! Ardından Wes'in kafasına geliyor ve öfkeyle Wes'i yumrukluyor! Ardından Wes'in çenesinden tutuyor.

Chris Jericho: Kayma zamanın geldi STARGIRL!

0.크리스_제리코_(Chris_Jericho)_주다스_이펙트_(The_Judas_Effect)_숀_스피어스_(Shawn_Spears)_A.gif


Kafasından tutuyor ve irish whipe yolluyor! Gelişine JUDAS EFFECTTT!! Arenaya hakem diye işaret ediyor! Kısa bir süre sonra koşarak bir hakem ringe geliyor! Jericho hızla Tuşa gidiyor! 1.........2.........

e9vC8FkZrJlCbcxQ.jpg


KICKOUT! Wes tekrardan atıyor! Jericho sinirden kafayı yiyor! Hızla ayaklanıyor. Jericho şaşkınlıkla hakeme itiraz ediyor! Sonrasında Codebreaker için hazırlanıyor. Wes ipleri tutarak kalkıyor. Jericho CODEBREAKER! Fakat hayır! Wes bunu tutuyor ve Catapult'la Jericho'yu köşeye vuruyor! Ardından beklemeden KARDIAK KICK! Sonrasında hızla Top Rope'a çıkıyor! FINAL FLASH! TUŞA GİDİYOR! 1.........2........

430eab9664ebc1bb11551e6b0d5ec3d6c7f0f4b6_hq.jpg


O DA NE????? Biri hakemi çekiyor! Hakeme sağlam bir yumruk geliyor! HAKEM YERDE YATIYOR! ONU YERE DÜŞÜREN BU İSİM...

wwe-kevin-owens-international-title.jpg


Bu KEVIN OWENS!! KEVIN OWENS BURADA! CHRIS JERICHO'YA YARDIM EDİYOR! WES LEE ARKASINI DÖNÜYOR VE OWENS'A BAKIYOR! OWENS SAKİNCE ONU İZLERKEN WES LEE NE OLDUĞUNU ANLAMAYA ÇALIŞIYOR.

fe3cff6d087a1a262fdfe6347e26c698.gif


Fakat Wes'in Artık kalkacak gücü kalmamış! KO hızla Wes Lee'nin olduğu tarafa gidiyor ve Wes'i bacağından tutuyor! Sonrasında Powerbomb pozisyonuna alıyor ve APRON POWERBOMB!

leon-ruff-2.jpg


Wes kafasını tutarak acıyla kıvranıyor! Kevin Owens bu sırada etrafa bakıyor. Chris Jericho ise ringde yavaş yavaş kalkıyor. Owens Jericho'ya bakıyor ve gözleriyle konuşuyor. Sonrasında hızla Wes'i kaldırıyor ve ringe sokuyor. Chris Jericho, hızla seyircilerin arasından ayrılan Kevin Owens'a bakıyor, sonra da ringe yeni gelen Wes Lee'ye kilitleniyor. Wes ağır ağır kalkıyor. Chris Jericho beklemede. Wes kalktı. Jericho koşuyor veee.....

maxresdefault.jpg


CODEBREAKERR! Hakem bu sırada ringe giriyor. CHRIS JERICHO HIZLICA TUŞA GİDİYOR! 1....................2...................

3!!!

Kazanan ve Yeni Dünya Ağırsiklet Şampiyonu: Chris Jericho

_108608956_28e7329b-3d2d-4ee3-9765-d440e4c9848a.jpg


CHRIS JERICHO BAŞARIYOR! JERICHO KEMERİ KAZANDI! YENİ DÜNYA AĞIRSİKLET ŞAMPİYONU CHRIS JERICHO OLUYOR! SEYİRCİLER KARIŞIK TEPKİLER VERİYOR! JERICHO KEMERİNİ KALDIRIYOR!

f72f653714d1808a-600x338.jpg


BİRAZ SONRA CHRIS JERICHO KÖŞEYE ÇIKIYOR VE TAUNTLARINI ATIYOR! YETMİYOR, TEKRAR RİNGE İNİYOR VE KEMERİNİ HAVAYA KALDIRIYOR! RİNGİN DÖRT KENARINA AİT TÜM SEYİRCİLERE KEMERİ GÖSTERMEK İÇİN TEKER TEKER KENARLARA DÖNÜYOR JERICHO! BİRAZ SONRA KEMERİNİ ALIYOR VE ONU SEVGİLİSİYMİŞ GİBİ ÖPÜYOR JERICHO! NİHAYET KEMERİNE KAVUŞTU!

Michael Cole: Çok çalıştı, çok çabaladı John. Wes Lee'yi devirmeyi başardı. Chris Jericho övgüyü hak ediyor.

JBL: Wes Lee ring içi olarak WrestleMania'dan sonra düşük bir performans seyrediyordu. Jericho bir fırsat yakaladı Michael. Kevin sayesinde de golü attı. Sahi, Kevin Owens neden?

Michael Cole: Bunu bilmiyoruz John. İkilinin arasında neler döndüğünü elbet öğreniyor oluruz.

images


Jericho ringden iniyor. Kemerini omzuna koyup girişe doğru ilerliyor. Oldukça neşeliyken bir müzik duyuluyor ve JERICHO'NUN NEŞESİ BİR ANDA KAÇIYOR!!!!!!!!



YES!! YESSS!!!! YEEESSSS!!!!!!!!

bd.jpg


BRYAN DANIELSON GİRİŞTE! BRYAN GERİ DÖNDÜ!!!!!!!!!

chris-jericho-aew-1.jpg
mkx0z5i.jpg


CHRIS JERICHO OLDUKÇA ÖFKELİ BİR ŞEKİLDE BRYAN'A BAKIYOR! BRYAN DANIELSON GİRİŞTE VE KEMER İŞARETİ YAPIYOR! ONU İSTEDİĞİNİ GÖSTERİYOR! CHRIS JERICHO, KUTLAMASININ BÖLÜNMESİNDEN DOLAYI ÇOK SİNİRLİ. BAĞIRIYOR, KÜFREDİYOR!

Chris Jericho: BU APTAL OROSPU ÇOCUĞUNUN BURADA NE İŞİ VAR???

BRYAN DANIELSON GÜLMEYE DEVAM EDİYOR! SEYİRCİ BRYAN'I İSTİYOR! CHRIS JERICHO ÖFKELİ! Bryan girişte seyirciyi selamlarken Jericho ona bakıyor. Kameralar kapanıyor.

6vjqzrf.jpg


aabojam.png


Televizyonda dönüp duran görüntülere bir zombi gibi bakıyor. Biraz önce şahit oldukları onun umutsuzluğunu daha da pekiştiriyor. İzlediği şeyden iğreniyor, kemer mücadelesi veren o adamlardan utanıyor, basitlikleri Velveteen'in bunaltısını pekiştirmekten öteye gitmiyor. Olacakları önceden haber almış gibi, sıfır heyecan ve mimikle izleyen Velveteen daha fazla duymak ve görmek istemiyor. Televizyonu kapatıyor. Ayağa kalktığında perdenin kenarından içeri sızan o küçük ışık gözüne takılıyor. Ve o ışık birkaç saniye sonra yerini Parras de la Fuente'nin kalabalık meydanına bırakıyor. İnsanlar hala mutlu. İnsanlar hala heyecanlı. Daha da önemlisi insanlar hala umutlu. Velveteen, onların mutluluğu ve heyecanını küçümsüyor. Bir çocuğun parka gideceklerini öğrendikten sonra duyduğu o masum sevincinin yarattığı keder gibi. Velveteen'e göre hayat bu, perdenin ardında kalan yorgun oda. İnsanların kendi kendini kandırma becerisine şaşıyor. Yaşamak için daima bir sebep olduğuna duydukları inanç, ona ucuz bir tesadüf izlenimi veriyor.

"Korkaklar! Keşke herkes gerçeklerle yüzleşecek cesareti bulsaydı. Keşke bulsalardı da, en değerli şeylerini, hayatlarını koca bir israfa çeviren o yapmacık kaygı ve mutlulukların prangalarından kurtarsalardı. Şimdi, onların adapte olma hırsı yüzünden kendimi yapayalnız hissediyorum. Benim dışımda bu tuhaflığı fark eden yok mu? Bu orantısız acıyı... Neden devam etmemiz gerektiğini? Neden mutluluklar anlık ve silikken, acıların bu kadar yoğun ve uzun olduğunu? Herkes tüm bu soruların cevaplarını kendince açıklamış ve sindirmiş gibi hayatına devam ederken, neden ben aynı sorularda takılı kalıyorum? Yok... Bu acının, bu özlemin, ruhuma yapışmış kederin bir anlamı yok. Aynı yükü her gün tekrar tekrar çekmenin bir anlamı yok. Çıkarmam gereken dersleri henüz çıkaramadım mı? Özlemin, sevginin, yokluğun ve varlığın değerini öğrenemedim mi? Denemedim mi, kurtulmak için? Hayır... Hayır, elimden geleni yaptım! Elimden gelenin fazlasını yaptım! Ama değişen hiçbir şey olmadığı gibi yerimde de sayıyorum. Zaman ise akıp gidiyor. Küçüklük hayallerim, benden umudu kesti. Utançtan suratlarına bakamıyorum artık. Sevdiklerim yaşlanıyor. Ölüm, yakında onları da tek tek koparacak benden. Onlarla kalan 3-5 günün tadını çıkaracağım yerde acımda debeleniyor, vakit kaybediyorum, ve sonra yine yaşlanıyorlar. Kader, hakkımda kötü bir plan yapmadı. Kader, beni unuttu. Fakat öyle dipte, öyle derindeyim ki, isyan etmeye bile etmeye bile sabrım yok. Gönlümü hoşnutsuz kılmak için elinden geleni yapan bu hayata, bu zalim ev sahibine, onurlu bir misafir gibi davranacağım. Doymamış midem, uyku akan gözlerimle, ahaliyi rahatsız etmeden bu evden ayrılacağım."

Ağır hareketlerle yatağın hemen bitişiğine yaklaşıyor. Tavana bakıyor. Daha doğrusu oradan aşağı uzanan şeye.. Ve sehpaya çıkıyor.

"VELVETEEN"

19im4em.png


"IS"

awmu0t7.png


"OVER!"

8mejnmd.png


6vjqzrf.jpg


HEAD OF THE TABLE!

Roman-Reigns-Paul-Heyman.jpg


Roman Reigns stage'de beliriyor. Yanında Paul Heyman var. Ciddi bir şekilde hızlı adımlarla ringe yürüyor. Sonrasında ciddiyetini bozmadan ringin altından kayarak giriyor ve yumruklarını sıkarak rakiplerini bekliyor.

Biraz sonra girişte bir isim görünüyor. Bu Ricardo Rodriguez!

Ricardo_Rodriguez_bio.jpg


Ricardo anonsunu yapıyor.

Ricardo Rodriguez: ¡Damas y caballeros! Es un gran honor para mí presentarles a un hombre que ganará el campeonato PGW esta noche. ¡Es un verdadero mexicano, es la única cara de PGW! ¡Es y será el mejor de todos los tiempos! ¡ÉL ES AAAALLLLLBEEEERTOOOOOOOOOOOOOO!!!! DEEEEEELLLLLLLLLL RIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!



images


Alberto Del Rio arabasıyla görünüyor. Arabasını stage'e çekiyor ve içinden çıkıyor. Önce çevresini sonra Roman'ı süzüyor. Ardından hızlı adımlarla ringe geliyor. Çelik merdivenlerden hızla çıkıyor ve sonrasında ringe giriyor. Romanla face to face atıyorlar. Hafif gergin bir şekilde birbirlerine bakarlarken Jey Uso'yu bekliyorlar.

FE!N
FE!N
FE!N


images


Jey Uso gazlı bir biçimde geliyor. Tauntunu atarak seyirciyi coşturuyor. PGW kemerini herkese gösterirken seyircilerden olumlu reaksiyon alıyor. Sonrasında hızla yürüyor. Ardından çelik merdivenden çıkıp ringpostun orada tekrardan tauntunu atıyor. Daha sonra top rope'a çıkıyor ve kemerini havaya kaldırıyor. Top rope'tan indikten sonra Roman ona küçümseyici bir bakış atıyor. Jey ikisine de bakıyor. Ardından kemerini hakeme veriyor.

wwe-wrestlemania-roman-reigns1.jpg
alberto-del-rio.jpg
wwe-jey-uso-raw-roster3.jpg


Üç isim maç öncesinde birbirleriyle bakışıyor. Ortadaki hakem kemeri üçüne de gösteriyor ve sonra da havaya kaldırıyor. Kemeri yan tarafa verip işareti veriyor. Gong çalıyor.

PGW Championship
Jey Uso (c) vs. Roman Reigns vs. Alberto “El Patrón” del Río


1.jpeg
alberto-del-rio-3.jpg


Maç başladı. Roman, Jey'e çekilmesi için işarette bulunuyor parmağıyla ring dışını işaret ediyor. Jey ise bunu kafasıyla reddediyor. O sırada Alberto direkt ring dışına çekiliyor. Jey ona bakıyor. Roman hızla Jey'e bir Superman Punch fakat Jey bundan eğiliyor! İkili bakışıyorlar. Roman, Jey'e Alberto'ya saldırmasını söylüyor. Fakat Jey bunu reddedip hızla sağlam bir Superkick'i oturtuyor! Roman sersemleyerek ring dışına düşüyor. Jey taunt atıyor. Sonrasında iplerden sekiyor ve Roman'ın üstüne Vaulting Plancha'yla uçuyor! Jey atlar atlamaz Alberto, Jey'i saçından tutuyor ve kaldırıyor. Hızla çelik merdivene doğru fırlatıyor! Alberto ardından Roman'ı tutup kaldırıyor fakat Roman aniden Throat Thrust! Alberto sersemliyor. Alberto'yu kafasından tutup bariyerlere doğru fırlatıyor! Alberto'yu bariyerlerin orada kaldırdığı sırada Jey aniden Sleeper Hold'la Roman'a yapışıyor!

Roman Reigns: Bırak beni Jey! Beni kabullen! ACKNOWLEDGE ME!

Jey bırakmıyor! Roman bundan kurtulmaya çalışıyor fakat Jey tepesine çıkıyor! Alberto aniden ayaklanıyor ve Shoulder Charge'la ikiliyi Ringposta gömüyor! Jey, Roman'ın sırtından düşüp yerde acıyla kıvranıyor. Roman'da sırtını tutuyor. Alberto, Roman'ı tutuyor ve bariyerlere doğru fırlatıyor! Sonrasında Jey'i kaldırıyor fakat Jey aniden Alberto'yu Shoulder Charge'la Roman'ın üstüne bariyerlere gömüyor! Bariyer yıkılıyor! Üçü de yerde!

bd48d-16035154935390-800.jpg


Bir süre sonra Jey bariyerleri tutarak kalkıyor. Alberto'yu yavaştan kaldırıyor ve ringe sokuyor. Sonrasında peşinden hızla giriyor. Tuşa gidiyor. 1.........2... KICKOUT! Alberto atıyor. Jey hızla Alberto'yu kaldırıyor fakat Alberto kafasından tutarak Jey'i köşeye fırlatıyor. Jey kafasını turnbuckle'a çarpıyor! Alberto gelişine bir Step Up Enzuigiri! Fakat Jey bundan eğiliyor ve People's Punch komboları yapıyor! Üst üste yumruklar! Sonrasında geri çekiliyor ve son yumruğu atıyor fakat hayır! Alberto eğiliyor Jey iplerden hızla Alberto'nun üstüne koşuyor. Alberto gelişine Tilt A Whirl Backbreaker! Tuşa gidiyor! 1........2...... KICKOUT! Alberto, Jey'i yere sabitliyor ve Double Foot Stomp! Alberto hızla Tuşa gidiyor. 1.........2...... KICKOUT! Jey yine atıyor! Alberto hızla Jey'i kaldırıyor ve irish whipe yolluyor fakat Jey bunu tersine çeviriyor. Gelişine bir Forearm Smash! Ardından Alberto'yu yerde hızla yumrukluyor. O sırada Roman, Jey'in arkasından geliyor ve saçından çekiyor! Kaldırıyor.

Roman Reigns: Ne yapmaya çalışıyorsun seni ahmak! Bana itaat et! Kabullen beni!

Jey Uso: Asla!

maxresdefault.jpg


Kafasından tutup iplere yolluyor ve Samoan Drop! Roman hızla yerden kalkıyor fakat Alberto bunu fırsat bilip SUPERKICK! Hayır! Roman eğiliyor. Alberto üstüne koşuyor. Roman, Alberto'ya da Samoan Drop! Tuşa gidiyor! 1........2...... KICKOUT! Roman, köşede yatan Jey'e doğru gidiyor.

Roman Reigns: Bu sana son uyarım. Beni kabullen. Kenara çekil ve bu maçı bana bırak.

Enzuigiri+de+Alberto+del+rio.jpg


Roman, Alberto'yu kaldırıyor fakat o sırada Jey hızla Roman'a tekme tokat girişiyor! Roman'a tekme tokat girişirken Alberto'da ayaklanıp ona katılıyor! İkili Roman'ı köşede sıkıştırıp tekme tokat dövüyorlar! Ardından ikisi birden tutuyor ve Roman'ı ringposta doğru yolluyorlar. Roman ring dışına düşüyor. Jey, Alberto'yu çeviriyor! Bir yumruk! Alberto'dan da Jey'e bir yumruk! Jey'den Alberto'ya bir yumruk daha! İkili karşılıklı yumruklaştıkları sırada Roman kafasını tutarak sersem bir halde kalkıyor. Alberto aniden Jey'in yumruğundan eğilerek kaçıyor ve Suicide Dive'la Roman'ın üstüne uçuyor! Sonrasında öfkeyle bağırırken Jey'de Suicide Dive'la Alberto'nun üstüne uçuyor! Jey bir gazla bağırarak spiker masasını açıyor! Sonrasında çelik merdiveni alıyor! Roman'ın suratının ortasına geçiriyor! Roman sersemleyerek spiker masasına geçiyor. Jey bir süre Roman'ı spiker masasında hunharca yumrukluyor! Sonrasında hızla Top Rope'a çıkıyor. SPLASH'LE ROMAN'IN ÜSTÜNE UÇUYOR! MASA KIRILIYOR! MASA KIRILIYOR! Jey'de Roman'da acıyla yerde yatıyorlar! Alberto aniden Jey'i kaldırıyor ve ringe sokuyor. Sonrasında kendisi de giriyor! Jey acıyla kalkmaya çalıştığı sırada bir STEP UP ENZUIGIRI! Tuşa gidiyor! 1.........2.........

the-plans-for-roman-reigns-have-changed-.webp


KICKOUT! Jey atıyor! Alberto sinirlenerek Jey'i kaldırıyor ve Cross Armbreaker! Fakat Jey bundan kurtuluyor! Alberto iplerden sekiyor. Sağlam bir yumruk! Ardından geri geri çekiliyor ve People's Punch'ı geçiriyor! Alberto bunun gelişine bir Step Up Enzuigiri daha! Jey sersemliyor. Alberto hızla Jey'i sırtlıyor! Fakat Jey bundan kurtuluyor ve Abdominal Stretch! Alberto acıyla kıvranıyor! Fakat bir süre sonra kurtulmayı başarıyor ve Hip Toss'la Jey'i üstünden atıyor! İkili karşılıklı birbirlerine koşuyorlar Double Clothesline! İkisi de bir süre yerde kaldıktan sonra karşılıklı ipleri tutarak kalkıyorlar. Jey'den hızla bir SUPERKICK! Fakat Alberto yıkılmıyor. Ondan da bir SUPERKICK! İkisi de bir süre sendeliyor sonrasında karşılıklı SUPERKICK! İkisi de yere yapışıyor! Yerde hareketsiz yatıyorlar! Bir süre sonra birbirlerine doğru sürünmeye başlıyorlar. Birbirlerine tutunarak kalkıyorlar. Fakat o da ne!? Roman! Aniden elinde sandalyeyle ringe dalıyor ve sandalyeyi Jey'in sırtına geçiriyor! Jey acıyla yere yığılırken Alberto'nun da karnına geçiriyor. Alberto eğildikten sonra onun da sırtına geçiriyor! Sonrasında sandalyeyle bir Alberto'ya bir Jey'e vurmaya başlıyor! İkisine de sıra sıra vurduktan sonra Alberto'ya Allah ne verdiyse sandalyeyle vuruyor! Sonrasında hızla Tuşa gidiyor! 1.........2........

roman-reigns-spear-roman-reigns.gif


KICKOUT! Alberto atıyor! Roman, Alberto'yu çenesinden tutarak kaldırıyor ve iplere doğru fırlatıyor! Gelişine bir Superman Punch! Jey hızla kalkıyor Roman'ın üstüne Spearla koşarken ona da bir Superman Punch! Ardından Alberto'yu ringposta fırlatıyor! Alberto ringpostta kalıyor! Sonrasında Jey'i tutuyor ve Powerbomb pozisyonuna alıyor. Oradan kaldırıyor ve NIAGARA DRIVER! Tuşa gidiyor! 1.........2......... KICKOUT! Jey atıyor. Roman hızla köşeye geçiyor ve Superman Punch için hazırlanıyor! Jey acıyla kalkıyor. Roman bir SUPERMAN PUNCH daha! Ardından ringpostta kafasını çıkartan Alberto'yu görüyor! UUUUAAAAAA yapıyor! Hızla iplerden sekiyor ve Alberto'ya SPEAR! Tuşa gidiyor! BİTTİ BU İŞ! 1.........2.........

bd48d-16035154935390-800.jpg


Jey son gücüyle Roman'ın üstüne atlıyor ve pini bozuyor! Roman sinirle kalkıyor! Yerdeki Jey'i boğazından tutarak kaldırıyor! Fakat Jey bundan kurtuluyor! Aniden bir Superkick! Hayır Roman eğiliyor! Hızla bir SPEAR'da ona! Fakat o da ne!? Jey kafasına sağlam bir tekme atıyor! Roman sersemliyor. Jey hızla iplerden sekiyor ve SPEAR! Fakat Roman yerdeki sandalyeyi Jey'in kafasına fırlatıyor! Jey yere yapışıyor! Roman hızla sandalyeyi yerden alıyor ve kaptığı gibi Jey'e vurmaya başlıyor! Sandalyeyle Jey'in sırtına sırtına vuruyor! Sonrasında hızla ring dışına çıkıyor ve bir sandalye daha alıyor! Sonrasında Jey'in çenesinden tutuyor.

Roman Reigns: Defalarca kez seni geri çekilmen için uyardım. Fakat sen yapmadın. Üstümde masa kırdın! Bariyer kırdın! O yerde yatan ahmakla birlik oldun ve bana saldırdın! Sana beni kabul etmemenin cezasını çektireceğim!

maxresdefault.jpg


Jey'in kafasını sandalyeye çakıyor! Sonrasında diğer sandalyeyi alıyor ve CON CHAIR TO! Fakat hayır! Jey bundan kaçıyor! Roman ellerini sallıyor. Jey'in üstüne koşuyor. Jey gelişine bir SUPERKICK! Hızla üstüne yatıyor! 1.........2.........

solo-sikoa.jpg


SOLO SIKOA! SOLO BURADA!!!!! TUŞU BOZUYOR SOLO!

what-is-your-opinion-on-solo-sikoa-ive-seen-people-like-him-v0-4qj9el4f8x1b1.jpg


Solo, kardeşi Jey'i kaldırıyor ve SAMOAN SPIKE!

would-you-rather-get-guillotine-choked-by-roman-reigns-or-v0-ztgzpidk2wfa1.gif


Solo, Roman'ı Jey'in üstüne götürdüğü sırada Alberto hızla eline sandalyeyi alıp Solo'nun sırtından geçiriyor! Sonrasında sandalyeyi Solo'nun yüzüne çakıyor! Solo yere yapışıyor! Alberto hızla Roman'ın üstüne Tuşa gidiyor! 1........2........ KICKOUT! Alberto şaşkın! Alberto, Roman'ı hızla kaldırıyor ve Tree Of Woe şeklinde köşeye asıyor. Sonrasında Top Rope'a çıkıyor! TREE OF WOE DOUBLE FOOT STOMP! Alberto hızla Tuşa gidiyor! 1.........2........ Jey, Alberto'yu bacağından çekiyor! Sonrasında Alberto'yu tutup ringposta fırlatıyor! Sonrasında Solo Sikoa'ya bir Superkick! Ardından çelik merdiveni söküyor. Solo'nun suratına çakıyor! Solo bariyerlerin dışına seyircilerin arasına düşüyor! Jey hızla ringe giriyor ve Tuş deneyecekken Roman! GUILLOTINE! Jey acı içinde kıvranıyor! Jey pes mi edecek!? Jey direnmeye çalışıyor! Jey'in kolu yavaştan yere inmeye başlayınca hakem Jey'in nabzını kontrol ediyor!

Roman Reigns: Pes et artık! Pes et ve beni kabullen! Kabullen beni!

wwe-friday-night-smackdown-06-09-2023.jpg


Fakat hayır! Jey aniden elini havaya kaldırıyor! Jey direniyor! Jey, Roman'ı kaldırıyor! Jey son gücüyle Roman'ı köşeye çarptırıyor! Ardından hızla iplerden sekiyor. Roman'a bir SPEARRRR! Sonrasında sürünerek aprona geçiyor! Zorlanarak oradan da Top Rope'a çıkıyor! Uso Splash'e hazırlanıyor ve USO SPLASH! Fakat o da ne!?

36.jpeg


JACOB FATU! Fatu stage'de beliriyor! Jey'le bir süre bakışıyorlar! Jey, Fatu'ya bakmayı bırakıyor ve Roman'a atlıyor fakat Roman hızla MID AIR SPEARRR! Hızla Tuşa gidiyor! 1.........2........

SD_739_Photo_134.jpg


FAKAT ALBERTO!!!! Alberto hızla Roman'ı kaldırıyor ve ringposta fırlatıyor! Sonrasında hızla Jey'e bir CROSS ARMBREAKER! Bunu gören Fatu hızla ringe doğru koşuyor! Jey pes mi edecek!? Jey acı içinde kıvranıyor! Alberto hızla kafasına kafasına tekmeler atıyor ve sıkmaya devam ediyor!

Jey Uso elini havaya kaldırıyor! Alberto sıkmaya devam ediyor! Jacob Fatu hızla ringe koşuyor! Jey Uso elini...

BB1oGVGB.img
Alberto-del-Rio-no-esta-cerca-de-regresar-a-la-WWE.jpg


YERE VURUYOR! PES EDİYOR JEY USO! Tam o sırada Jacob Fatu ringe dalıyor fakat Alberto hızla ringden kaçıyor! Hakem zili çalıyor! Fatu sinirle elini yere vuruyor!

adrwhc2013_crop_north.jpg


Kazanan ve Yeni PGW Şampiyonu: Alberto “El Patrón” del Río

ALBERTO DEL RIO KAZANIYOR! DEL RIO X3 YAPTI!!!! DEL RIO YENİ DÜNYA ŞAMPİYONU!!!!!!!!!

Del%20Rio%20wins%20ARTICLE%20IMAGE%20FINAL.jpg


Ricardo Rodriguez mikrofonu alıyor ve muhteşem bir anons geçiyor!

Ricardo Rodriguez: AQUI ESTA SU GANADOR Y NUEVO CAMPEON PGW, TRES VECES CAMPEON MUNDIAL, EL VERDADERO MEXICANO, EL PATRÓN, AAAAALLLLLLBEERRRRTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ricardo Rodriguez: DEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Ricardo Rodriguez: RIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

mib_alberto_1--ff49d808305cbf419b337a44bfd7325b.jpg


Alberto Del Rio stage'e doğru ilerliyor. Bu sırada Fatu, Solo ve Roman yan yana ve spiker masasının önünde. Jey Uso ise ringde. Alberto Del Rio girişe geri geri ilerliyor ve seyirciyi selamlıyor. Jey Uso üzgün bir şekilde girişteki Alberto'ya bakıyor. Roman ise oldukça öfkeli bir şekilde ringdeki kuzenini izliyor.

images


Alberto Del Rio'ya ait müzik arenada yankılanırken Alberto son kez kemerini SummerSlam girişinin önünde kaldırıyor. Şovu ayakta ve x3 yapmış bir şampiyon olarak kapatıyor.

SummerSlam 2024
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024
All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: