Herkesin Kaybedip Cody'nin Kazanması

Punk City

Yasaklı Üye
Konular
0
Beğeni sayısı
0
PG Nakit
0

Bu ele alınması gereken bir konu. Soru şu, Cody mainstream olduğu için mi kemeri hala koruyor? Çok yükseltiği için heat bir rakip olmadığı için mi? Örnek veriyorum kemeri yarın AJ Styles'a bir anda kaybederse saçmalık olacağı için mi? Bloodline senaryosu için mi?​

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,323
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Cody mainstream olduğu için mi kemeri hala koruyor? Çok yükseltiği için heat bir rakip olmadığı için mi? Örnek veriyorum kemeri yarın AJ Styles'a bir anda kaybederse saçmalık olacağı için mi? Bloodline senaryosu için mi?
Hepsi yüzünden.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,323
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Ne soru sormuşuz be...
Bir döndün, pir döndün. Seviyorum yaptığın işi.

Bu vesile ile ben de biraz katkıda bulunayım düşünceye. Cody, kesinlikle şirketin elindeki en önemli markalardan birisi. Hatta Roman ile yarışmasını kenara koyarsak en önemlisi. Adam her yerden insanların gönlünü kazanıyor ve kendisini şampiyon olarak taşımasını biliyor. Gelen adam (ismi önemsiz.) taytlı herhangi bir güreşçi olursa Cody'nin bıraktığı boşluğu doldurabilecek mi? Ben pek ihtimal vermiyorum.

Bu süreçte birisi parlayıp, Cody'den daha fazla kazanması istenecek şekilde çıkıp gelmezse kemer için bir Roman vs Cody maçı daha izleyeceğimiz garanti. O maçtan sonra (sonucun yine Cody lehine çıktığını farz ediyorum.) belki bir şeyler konuşabiliriz. Babyface şampiyonların bu kadar uzun kemer tutmaları sıkabiliyıor ancak gerçekten elde en tepeye oynayacak adam sayısı çok az.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: