Herkesin Kaybedip Cody'nin Kazanması


Punk City

kralkaya
Katılım
30 Haz 2023
Konular
409
Mesajlar
1,405
Beğeni sayısı
332
PG Nakit
275
Konum
Chicago, Illinois
RPG Karakteri
CM Punk
Favori Güreşçi
CM Punk
1


Bu ele alınması gereken bir konu. Soru şu, Cody mainstream olduğu için mi kemeri hala koruyor? Çok yükseltiği için heat bir rakip olmadığı için mi? Örnek veriyorum kemeri yarın AJ Styles'a bir anda kaybederse saçmalık olacağı için mi? Bloodline senaryosu için mi?​
 

Nature Boy

𝔞𝔠𝔢 𝔰𝔱𝔢𝔢𝔩
Katılım
2 Tem 2023
Konular
157
Mesajlar
6,995
Beğeni sayısı
2,219
PG Nakit
990
1
Cody mainstream olduğu için mi kemeri hala koruyor? Çok yükseltiği için heat bir rakip olmadığı için mi? Örnek veriyorum kemeri yarın AJ Styles'a bir anda kaybederse saçmalık olacağı için mi? Bloodline senaryosu için mi?
Hepsi yüzünden.
 

Nature Boy

𝔞𝔠𝔢 𝔰𝔱𝔢𝔢𝔩
Katılım
2 Tem 2023
Konular
157
Mesajlar
6,995
Beğeni sayısı
2,219
PG Nakit
990
1
Ne soru sormuşuz be...
Bir döndün, pir döndün. Seviyorum yaptığın işi.

Bu vesile ile ben de biraz katkıda bulunayım düşünceye. Cody, kesinlikle şirketin elindeki en önemli markalardan birisi. Hatta Roman ile yarışmasını kenara koyarsak en önemlisi. Adam her yerden insanların gönlünü kazanıyor ve kendisini şampiyon olarak taşımasını biliyor. Gelen adam (ismi önemsiz.) taytlı herhangi bir güreşçi olursa Cody'nin bıraktığı boşluğu doldurabilecek mi? Ben pek ihtimal vermiyorum.

Bu süreçte birisi parlayıp, Cody'den daha fazla kazanması istenecek şekilde çıkıp gelmezse kemer için bir Roman vs Cody maçı daha izleyeceğimiz garanti. O maçtan sonra (sonucun yine Cody lehine çıktığını farz ediyorum.) belki bir şeyler konuşabiliriz. Babyface şampiyonların bu kadar uzun kemer tutmaları sıkabiliyıor ancak gerçekten elde en tepeye oynayacak adam sayısı çok az.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: