İngiliz Hükümeti Kafayı Yedi, Mültecilere Tepki Gösterenler Tutuklanıyor


Re7o

Capeless Crusader
Katılım
4 Tem 2023
Konular
369
Mesajlar
2,082
Beğeni sayısı
350
PG Nakit
695
Favori Güreşçi
Roman Reigns

GUjA6ovXwAEatrb


İngiltere'de Temmuz ayından beri büyük olaylar yaşanıyor. Ruanda asıllı bir mültecinin dans kursunu basıp 3 genç kızı öldürmesinin ardından İngiliz halkı sokağa çıkmış ve mülteci avlamaya başlamıştı. İngiliz hükümeti de mültecilere karşı önlem almak yerine kendi halkına karşı önlem almayı tercih etti. Sosyal medyada mültecilere yönelik kötü yorumlarda bulunan birkaç kişi tutuklandı.

En son da yukarıda gördüğünüz "İnternette yaptıklarınızın sonuçları olabilir." yazılı fotoğrafı paylaşıp "Bir şey paylaşmadan önce düşünün." diye tweet atmış hükümet resmi hesabı. İnsanlardan tepki gelince de yorumları kapatmışlar.​
 

satriale

kralkaya
Katılım
28 Haz 2023
Konular
155
Mesajlar
2,662
Beğeni sayısı
574
PG Nakit
335
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
1
Artık tüm Avrupa ve Amerika böyle. Göçmenlere karşı yorum ve beğeni yapanlara ceza geliyor. Suçu işleyen ve güzelleyene pek bir yorum gelmiyor. Bu uygulama saçma elbette ama göçmen dedikleri de kendi vatandaşları sayılır. Milli takımının yarısından çoğu Afrika asıllı, eskiden sömürdükleri yerlerden gelen insanlar. Eski topraklarından gelen Hindistanlı başbakan da kendi vatandaşları. Ayrım yapmamak gerek. Ruandalısıyla Hintlisiyle Siyahisiyle yeni bir İngiliz devleti, demografisi ve medeniyeti oluşturdular. İstemedikleri düşük sınıf vatandaşlarını küçük ülkelere yıkmaya çalıştılar tutmadı ve her şey ellerinde patladı. Umarım daha da kötüleşir durumları.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: