Ben sadece ufaktan reel hayata mesaj çakılacak bir segmentle karşılaşacağımı sanarken inanılmaz güzel ve özel bir şeyle karşılaştım. Baştan sona okurken aldığım keyfi nasıl anlatabileceğimi bilmiyorum. Her şeyden önce 7 sene önce oynadığım ve oyuncu olarak en çok keyif aldığım dönemin tam içerisinde buldum kendimi. Belki o dönemki hayatımın, o dönemki duygularımın, 17 yaşımın içinde. Sanki her şey geri sarmış da, ben bir seferliğine bir şeyleri gözden geçirebilirim gibi. Ama öyle değildi. Bunu okumak, sadece bana Hunico üzerinden seneler önceki beni tanımak için verilmiş bir fırsattı. Nitekim bu herkesin elde edebileceği türden bir şans değil. Sırf bunun için bir teşekkürü böyle bir şov çıkaran yazar arkadaşlarıma bir borç biliyorum. Düşünmeleri bile bana yetmişken, onlar bununla yetinmeyip yaptıkları şeyi en iyi şekilde yapmışlar. Belki oyunda yeni olan veya Hunico'nun olduğu dönemde RPG deneyimi yaşamamış arkadaşlarım için bu şov zihinlerinde bir şema oluşturamamıştır ama tabii ki bir şeyler hatırlayıp benimle aynı duyguları paylaşanları da gördüm. Ekibin bunu düşünüp tüm şovu Hunico üzerine kurmaktansa onu PGW ile yedirmeleri, Bo Dallas ve Roman Reigns gibi çeşitli isimlerle etkileşime de geçirmeleri çok iyi kalem.
Bir oyun için tüm bunlar çok özel ve çok güzel şeyler. Beyaz atlet, mavi lark, Estela... O zamanlar Pacman'in oynadığı Johnny Mundo'nun 7 sene sonraki versiyonu ile başka bir yerde, başka bir evrende karşılaşan Hunico. Yine rövanş hakkını konuşmaları... En sonunda ise Arda'nın oynadığı Janela ile İstiklal Marşı ve kapanış. Tüm bunların bana hatırlattığı şeyler çok güzeldi. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hissiyatımı anlatmak için bunların yeterli kalacağını sanmıyorum ama daha fazla ne diyeceğimi de bilmiyorum. En iyisi şovun diğer kısmını biraz yorumlamak olur.
WM'dan sonra kısıtlı vaktim dahilinde oyuna dair sadece genel bir bakış açısı ile takipte bulunabilsem de Doğuş'un isteğini ve aktifliğini görmüştüm. Randy ile karşılığını alıyor. Bence bu yolun sonu Pure Championship ve onunla gelecek sağlam bir reign olacak. Öte yandan Bloodline bu eranın en çok sözü geçen oluşumu olacak gibi görünüyor. Roman Reigns'in bir yan kemerdense direkt ana kemere gideceğini düşünüyordum bu yüzden en baştan beri. Maçın üçlüye dönmesiyle de Roman herkese güzel bir opsiyon sunuyor. Bana kalırsa Jey vs. ADR olsa direkt ADR alacaktı ama eğer bu apaçık gösterilmek istenmiyorsa en iyi joker Roman'dı. Another Life ise kemerlerini bence koruyacaktır. Bence onları The Sex tarzı uzun bir reign bekliyor. Malakai, House of Black ile birlikte değil de solo olarak bence iyi işler yapacak bu yüzden. Cıstak ile olan Hunico titantronuna bayıldım. Göndermeler çok güzel yedirilmiş videoya. Bo Dallas ve Hunico'yu görmek de bana direkt Noam Dar & Bo Dallas takımını hatırlattı mesela segmentle bağımsız. Sırf o dönemlere kanalize olduğu için kafa. Barış'ın Bo Dallas böyle başlayıp bu gimmicke iyice doyup Wyatt Family ile etkileşime geçecektir diye düşündüm. Ama bunun için çok var. Şu anki gimmickinin ekmeğini iyice yemek tüketmek lazım, ne zaman sıktığı hissedilir o topa girmek ister Barış.
Kenny Omega için üzgünüm ama Wyatt bence hiç kolay lokma değil. Çok yanlış zamanlama. London Cup'ı başka zaman alsa TVC için gemileri yakardı ama Özgür kemeri aldıysa almak çok zor. Anca Wyatt ana kemere yürüdüğünde Omega'nın bir şansı olduğunu düşünüyorum. TVC'nin kimyasına Wyatt çok iyi uyuyor çünkü bu unvanın yetiştirdiği şampiyonlar genel olarak kaybedince direkt ana kemer potasına yürüyorlar. İşte o vakit geldiğinde bir sonraki şampiyon Omega'dan başkası olamaz. Biraz ölçüp tartmak lazım Wyatt'ı. Val Venis uzun bir yıldan sonra -ciddi manada karakter için uzun bir yıl- artık bir inziva sürecinde. Breeze ile aldığı screentime bunu gösteriyor. Öte yandan bir sene boyunca aşkla adı hiç yan yana geçmemiş bu karakteri biraz tanıma fırsatı elde ediyoruz. Jericho çoktandır çar olmuştu ama şimdi bu Velveteen galibiyetiyle bunu resmiyete dökmüş. WM ana olayının galibini belirleyen adamdı, şimdi VD'i yenen adam. İkisi arasında somut bir fark var. Artık ağzı biraz daha kuvvetlenecektir. Ağzı kuvvetlenen adam Jericho'ysa PGW yandı demek zaten. Genel olarak yorumlarım bu şekilde, tekrardan sonsuz kez emeğinize sağlık. Paşası. (: