RPG PAYBACK #43'e Puanınız ve Değerlendirmeniz


Puanınız?

  • 5

    Oy: 9 100.0%
  • 4

    Oy: 0 0.0%
  • 3

    Oy: 0 0.0%
  • 2

    Oy: 0 0.0%
  • 1

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    9

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
259
Mesajlar
835
Beğeni sayısı
2,136
PG Nakit
0
maxresdefault.jpg
images
images
 

Baroš

unsettling differences
Katılım
2 Tem 2023
Konular
122
Mesajlar
1,963
Beğeni sayısı
532
PG Nakit
1,545
RPG Karakteri
Kevin Owens
Favori Güreşçi
CM Punk
2 şovdur aktif olamıyoruz ama şovu okudum gayet keyifli bir şov olmuş. Diğer şovlarda mutlaka buradayız.
 

keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
36
Mesajlar
2,312
Beğeni sayısı
984
PG Nakit
325
Ben sadece ufaktan reel hayata mesaj çakılacak bir segmentle karşılaşacağımı sanarken inanılmaz güzel ve özel bir şeyle karşılaştım. Baştan sona okurken aldığım keyfi nasıl anlatabileceğimi bilmiyorum. Her şeyden önce 7 sene önce oynadığım ve oyuncu olarak en çok keyif aldığım dönemin tam içerisinde buldum kendimi. Belki o dönemki hayatımın, o dönemki duygularımın, 17 yaşımın içinde. Sanki her şey geri sarmış da, ben bir seferliğine bir şeyleri gözden geçirebilirim gibi. Ama öyle değildi. Bunu okumak, sadece bana Hunico üzerinden seneler önceki beni tanımak için verilmiş bir fırsattı. Nitekim bu herkesin elde edebileceği türden bir şans değil. Sırf bunun için bir teşekkürü böyle bir şov çıkaran yazar arkadaşlarıma bir borç biliyorum. Düşünmeleri bile bana yetmişken, onlar bununla yetinmeyip yaptıkları şeyi en iyi şekilde yapmışlar. Belki oyunda yeni olan veya Hunico'nun olduğu dönemde RPG deneyimi yaşamamış arkadaşlarım için bu şov zihinlerinde bir şema oluşturamamıştır ama tabii ki bir şeyler hatırlayıp benimle aynı duyguları paylaşanları da gördüm. Ekibin bunu düşünüp tüm şovu Hunico üzerine kurmaktansa onu PGW ile yedirmeleri, Bo Dallas ve Roman Reigns gibi çeşitli isimlerle etkileşime de geçirmeleri çok iyi kalem.

Bir oyun için tüm bunlar çok özel ve çok güzel şeyler. Beyaz atlet, mavi lark, Estela... O zamanlar Pacman'in oynadığı Johnny Mundo'nun 7 sene sonraki versiyonu ile başka bir yerde, başka bir evrende karşılaşan Hunico. Yine rövanş hakkını konuşmaları... En sonunda ise Arda'nın oynadığı Janela ile İstiklal Marşı ve kapanış. Tüm bunların bana hatırlattığı şeyler çok güzeldi. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hissiyatımı anlatmak için bunların yeterli kalacağını sanmıyorum ama daha fazla ne diyeceğimi de bilmiyorum. En iyisi şovun diğer kısmını biraz yorumlamak olur.

WM'dan sonra kısıtlı vaktim dahilinde oyuna dair sadece genel bir bakış açısı ile takipte bulunabilsem de Doğuş'un isteğini ve aktifliğini görmüştüm. Randy ile karşılığını alıyor. Bence bu yolun sonu Pure Championship ve onunla gelecek sağlam bir reign olacak. Öte yandan Bloodline bu eranın en çok sözü geçen oluşumu olacak gibi görünüyor. Roman Reigns'in bir yan kemerdense direkt ana kemere gideceğini düşünüyordum bu yüzden en baştan beri. Maçın üçlüye dönmesiyle de Roman herkese güzel bir opsiyon sunuyor. Bana kalırsa Jey vs. ADR olsa direkt ADR alacaktı ama eğer bu apaçık gösterilmek istenmiyorsa en iyi joker Roman'dı. Another Life ise kemerlerini bence koruyacaktır. Bence onları The Sex tarzı uzun bir reign bekliyor. Malakai, House of Black ile birlikte değil de solo olarak bence iyi işler yapacak bu yüzden. Cıstak ile olan Hunico titantronuna bayıldım. Göndermeler çok güzel yedirilmiş videoya. Bo Dallas ve Hunico'yu görmek de bana direkt Noam Dar & Bo Dallas takımını hatırlattı mesela segmentle bağımsız. Sırf o dönemlere kanalize olduğu için kafa. Barış'ın Bo Dallas böyle başlayıp bu gimmicke iyice doyup Wyatt Family ile etkileşime geçecektir diye düşündüm. Ama bunun için çok var. Şu anki gimmickinin ekmeğini iyice yemek tüketmek lazım, ne zaman sıktığı hissedilir o topa girmek ister Barış.

Kenny Omega için üzgünüm ama Wyatt bence hiç kolay lokma değil. Çok yanlış zamanlama. London Cup'ı başka zaman alsa TVC için gemileri yakardı ama Özgür kemeri aldıysa almak çok zor. Anca Wyatt ana kemere yürüdüğünde Omega'nın bir şansı olduğunu düşünüyorum. TVC'nin kimyasına Wyatt çok iyi uyuyor çünkü bu unvanın yetiştirdiği şampiyonlar genel olarak kaybedince direkt ana kemer potasına yürüyorlar. İşte o vakit geldiğinde bir sonraki şampiyon Omega'dan başkası olamaz. Biraz ölçüp tartmak lazım Wyatt'ı. Val Venis uzun bir yıldan sonra -ciddi manada karakter için uzun bir yıl- artık bir inziva sürecinde. Breeze ile aldığı screentime bunu gösteriyor. Öte yandan bir sene boyunca aşkla adı hiç yan yana geçmemiş bu karakteri biraz tanıma fırsatı elde ediyoruz. Jericho çoktandır çar olmuştu ama şimdi bu Velveteen galibiyetiyle bunu resmiyete dökmüş. WM ana olayının galibini belirleyen adamdı, şimdi VD'i yenen adam. İkisi arasında somut bir fark var. Artık ağzı biraz daha kuvvetlenecektir. Ağzı kuvvetlenen adam Jericho'ysa PGW yandı demek zaten. Genel olarak yorumlarım bu şekilde, tekrardan sonsuz kez emeğinize sağlık. Paşası. (:
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
25
Mesajlar
865
Beğeni sayısı
231
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Ne kadar Lore'u bilmesem de Keka'nın üstte yazdığını okuyunca Hunico'yu gerçekten hem genel tayfaya göre benim gibi ''yeni'' oyunculara göre eğlenceli, eski oyunculara göre eskileri anımsatan güzel bir şekilde yansıtmış ekip eline sağlık. 2 ya da 3 haftadır canlı kalamıyordum yoğunluğumdan dolayı. Bugün çözdük, ayarladık bir şeyler ilk 10 dakikası ve son segment harici full canlı kalabildik. Ekibin tekrar eline sağlık güzel bir ''özel'' haftalık şov oldu. Okuması keyifliydi. SummerSlam öncesi şovundan daha çok Majör bir PPV sonrası ilk şov tadındaydı ve ekip hem bu tadı verip hem de son şovda olması gereken kızıştırmaları verdi. Vallahi helal olsun 5'i hak eder.
 

jaques

clk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
39
Mesajlar
3,639
Beğeni sayısı
1,121
PG Nakit
220
Konum
Antalya
RPG Karakteri
CM Punk
En sonunda ise Arda'nın oynadığı Janela ile İstiklal Marşı ve kapanış.
j9Nznh.jpg


Ekip çok güzel bir jest yapmış, okurken hem eğlendim hem duygulandım. keka'nın en akılda kalan bir karakteri Mr. O'Neil ise diğeri de Hunico'dur kanımca. Onu tekrardan görmek ve hele hele direkt bizim bildiğimiz Hunico versiyonuyla görmek aşırı keyiflendirdi. Tabii sonda Janelamı görünce ayrı bir duygusallaştık... Janela oynadığım karakterler arasında favorim olmasa da en çok iz bıraktıklarımdan birisidir ve bunda Erkin'in Hunico'sunun her şeyden büyük bir etkisi var. Bu ikili cidden bir elmanın iki yarısı gibiydi ve o sonu okurken tam anlamıyla 2018-2019 sezonuna gittim, tekrar 16 yaşımdaymışım gibi hissettim.

Kaçırdığımdan dolayı diğer hikayeler hakkında yorum yapamasam da her şeyin yolunda olduğu fazlasıyla belli oluyor. Oyunu bırakmadan önce en büyük dileğim zaten PGW evreninin geçmişinden kopmamasıydı ve şu şova bakınca bile bu dileğimin kabul olduğunu anlıyorum. Emeği geçen herkesin çok çok eline sağlık. Tüm RPG ekibine ve oyunculara da iyi oyunlar diliyorum.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: