Lucha Bros'un WWE'de Yapabileceği Olası Kaliteli Eşleşmeler

Kero

tükendim ama nabız atıyo
Konular
427
Beğeni sayısı
717
PG Nakit
125
Bu arada çok iyi ekip, AEW için çok büyük kayıp WWE için çok büyük katkı olacaktır. Ana kadro debutu isterik.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Ben bu maçtan bağımsız Nathan ve Axiom'un takımını aşırı beğendim, random gibi başladılar ama düşman kardeş havası falan çok hoşuma gitti baba.
NXT tekrardan fabrika oldu zaten, çok şükür. Daha da iyi olsunlar da ana kadroda görelim. Ben takım güreşini çok seviyorum. Oraya ciddi reform lazım.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Usolar ve ND seviyeyi o kadar yükseğe koydu ki şu an asla ulaşılamayacak seviye gibi gözüküyor.
Mesele saltanatın uzunluğu değil. TT denildiğinde insanların aklına yancı karakter geliyor, ciddiye almıyorlar. TT işi çok büyük meziyet esasında. FTR'ı sevme sebebim de oydu, çünkü tekli kaldıklarında dahi isim ağırlıkları var. Aha bu maçı kaybederler diyemiyorsun. Crockett dönemi WCW'sunda olan takım divizyonu gibi bir şey lazım.

agaoglu23

belair
Konular
22
Beğeni sayısı
731
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Mesele saltanatın uzunluğu değil. TT denildiğinde insanların aklına yancı karakter geliyor, ciddiye almıyorlar. TT işi çok büyük meziyet esasında. FTR'ı sevme sebebim de oydu, çünkü tekli kaldıklarında dahi isim ağırlıkları var. Aha bu maçı kaybederler diyemiyorsun. Crockett dönemi WCW'sunda olan takım divizyonu gibi bir şey lazım.
Doğru söze ne denir, şu an 10 TT'nin 8'i tekli senaryo yazamadıkları için oluşturulan ekipler şakasız. Harbiden uyum olan takım sayısı baya baya azaldı. FTR sevilmez mi baba bu arada...

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: