Bir Kariyer Nasıl Hiç Edilir: KROSS

• Konbuyu başlatan Silinmiş Hesap
  • Başlangıç tarihi

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,802
PG Nakit
815
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Kross’un sorunu bence direkt WWE dönemi. Darkside olmayan belli açılardan psikoloji temelli olan karakteri @Nature Boy ’un tabiri ile Disney karakterine çevirdiler. Şu hale geleceği dediğin o “iyi” zamanlarından bile belliydi kanımca. Ayrıca şu dominant namağlup döneminden hemen sonra gidip Jeff Hardy’e roll-up ile yatması rezilliği neydi ya? Yine aklıma geldi bak.

Bulletproof

#uncensored
Konular
166
Beğeni sayısı
352
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Karrion Kross
1 1
Sen adamı maske giymeye zorlayıp tabiri caizse bir seks kölesi gimmickine büründürürsen böyle güzelim bir karakteri hiç edersin. Keşke ana kadroya asla çıkarmasalardı da hep NXT’de kalsaydı. Gerçi o sıralarda da 2.0 rezilliği vardı. Ah Vince ucubesi ah…

satriale

konsantrasyon
Konular
163
Beğeni sayısı
693
PG Nakit
425
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
RPG Karakteri
Matt Morgan
Killer Kross dönemi en prime halidir. Kross'ta herkesin görmek istediği karakterin TNA hali olduğunu düşünüyorum. NXT'de de darksider'a kayan bir yönü vardı.

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,324
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
Killer Kross dönemi en prime halidir. Kross'ta herkesin görmek istediği karakterin TNA hali olduğunu düşünüyorum. NXT'de de darksider'a kayan bir yönü vardı.
Zaten herkesin asıl sevdiği Kross TNA dönemindeydi..

Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
Bo Dallas bile ilgi çekici bir hale gelebiliyorsa, Kross her halükarda gelir. Sadece üzerine düşünülmesi, ona göre yazılması lazım. Ben kendisinin NXT'de bir tur daha atması gerektiğini düşünüyorum mental reset adına şu stable işlerinden falan da kurtulup, ondan sonra tekrar ana kadroda bir şeyler yapabilir bence. Çok kaliteli bir kumaşı olduğuna inanıyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi