KVP vs Ezel Tartışması Yine Gündem Oldu

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Ezel fena dizi değil ama Kurtlar Vadisi bu ülke standartlarında çekilmiş en iyi dizi. Vadi inanılmaz iyi bir dizi değil ama ülkemizde rakibi yok.

fetiborn41

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
33
PG Nakit
200
Favori Güreşçi
Kevin Owens
E ona bakılırsa Poyraz Karayel'in ilk sezonu da bana göre bütün dizilerden daha iyi ama ikinci sezonu ortalama, üçüncü sezonu da leş (ki bitiremediler zaten sezonu).

Bir diziye bakılacaksa ilk şu kadar bölüm diye bakılmaz benim düşünceme göre, tamamına bakılır. KV belki çok iyi bir dizi ama KVP özellikle sonlara doğru leş atmaya başlamıştı. Ezel, öteki yandan, Türkiye tarihinde bence bir daha tekrarlanamayacak bir şeyleri başardı.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
604
Beğeni sayısı
1,209
PG Nakit
1,855
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
KVP değil KV ezer Ezel'i.
KVP belli bir yere kadar iyi ama sonradan bozuyor.

Kurtlar Vadisi ile hiçbir Türk dizisi aynı kefeye koyulmaz. Diğer dizilerin dikkat çeken 2-3 sahnesiyle Kurtlar Vadisi kıyaslanamaz.

Re7o

Capeless Crusader
Konular
390
Beğeni sayısı
382
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Bin tane takipçisi olan bir adam sırf millet ona küfür etsin ve etkileşim gelsin diye bir tweet atmış beyler abartmayın.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,995
Beğeni sayısı
4,414
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
E ona bakılırsa Poyraz Karayel'in ilk sezonu da bana göre bütün dizilerden daha iyi ama ikinci sezonu ortalama, üçüncü sezonu da leş (ki bitiremediler zaten sezonu).

Bir diziye bakılacaksa ilk şu kadar bölüm diye bakılmaz benim düşünceme göre, tamamına bakılır. KV belki çok iyi bir dizi ama KVP özellikle sonlara doğru leş atmaya başlamıştı. Ezel, öteki yandan, Türkiye tarihinde bence bir daha tekrarlanamayacak bir şeyleri başardı.
KV ve KVP ayrı diziler zaten. Hatta benim sıralamam KV > Ezel > KVP olur. KVP de özellikle ilk 100 bölümdeki standardını koruyabilseydi ilk sıraya yerleşirdi.

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,464
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
KVP'yi hariç tutuyorum. KV standartlarında bir dizi gelmez, gelemez. Ezel kalitesiz bir dizi kesinlikle değil ve zira ilk beşimde yer alıyor. Ancak her karakterinin bir derinliği, anlamı olan bir dizinin kaportacı, dalavereci, k*vaşe ve saftirik kişilerden oluşan arkadaş grubunun ekseninde dönen bir diziden daha kötü olduğunu söylemeyin. Kenan Birkan vs Ramiz Karaeski kapışması dışında KV'ye nazaran kaliteye dair tek bir esprisi yok Ezel'in şahsımca.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: