WWE RAW Spoiler | Ana Olay


Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
618
Mesajlar
4,185
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
AOP (Akam & Rezar) vs. The New Day (Kofi Kingston & Xavier Woods)

Kross araya girerek AOP'ye yardım ederken Odyssey Jones ortaya çıkarak Kross'a saldırıyor. Bu sırada Woods, dikkati dağılan Rezar'a roll-up yaparak maçı kazandırıyor. Maçtan sonra Jones, AOP üyelerine saldırıyor ve onlara aynı anda side slam yapıyor.

Kazanan: The New Day

Arka alanda Kofi Kingston, Odyssey Jones ile Orlando'daki Performance Center'da rehabilitasyondayken tanıştıklarını heyecanlı şekilde anlatırken Xavier Woodsonu tereddütlü bir şekilde söylüyor.

A-Town Down Under (Austin Theory & Grayson Waller) vs. Awesome Truth (The Miz & R-Truth)
Kazanan:
A-Town Down Under

Cathy Kelley, Bron Breakker ile bir röportaj yapıyor. Bron Breakker, SummerSlam'deki Kıtalararası Şampiyonluk zaferinden bahsediyor.

Damian Priest vs. JD McDonagh

Finn Balor'ın saldırısıyla maç diskalifiye ile bitiriyor. The New Judgment Day, Priest'e saldırıyor. Bu sırada Rhea Ripley gözükerek Priest'e yardım ederek ve Priest'in JD McDonagh'ı indirmesine yardım ediyor. Sonrasında Liv Morgan'a saldırıyor ama Dominik ona yardım ederek kurtarıyor.

Kazanan: DQ ile Damian Priest

Baszler, Deville ve Stark sahne arkasında Damage CTRL'e saldırıyor. Özellikle Dakota Kai'nin dizine odaklanarak onu kendi işlerine karışmaması konusunda uyarıyorlar.

IYO Sky vs. Sonya Deville
Kazanan:
IYO Sky

Arka alanda Ilja Dragunov, Sami Zayn'e başkalarını motive eden bir şampiyon olduğunu söylüyor. Zayn onu övüyor ve gelecekte büyük bir şampiyon olacağını söylüyor. Dragunov giderken bu sefer de Jey Uso geliyor. Uso, gelecek hafta Bron Breakker ile rövanş maçı olan Zayn'i övüyor.

Chad Gable & The Creed Brothers (Brutus Creed & Julius Creed) vs. The Wyatt Sicks (Dexter Lumis, Erick Rowan & Joe Gacy)
Kazanan:
The Wyatt Sicks
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,212
Mesajlar
15,934
Beğeni sayısı
4,054
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Odyssey Jones babayı ilk defa izledim ve inanılmaz keyif verdi. Herif Akam ile Rezar'ı aynı anda kucağa alıyor falan manyak mısın abi sen ya? Yalnız bu New Day dağılır ben söyleyeyim, arka alandaki tanışma mevzularında Woods'un hareketler baya dümenden, samimiyetsiz görünüyordu, Woods'da bir şeyler kopmuş gibi. Muhtemelen Big E'nin yerine biri alındı diye memnunsuz hissediyor. Priest vs. JD McDonagh da çok çok iyi bir maçtı bu arada, bildiğin vurdulu kırdılı geçti maç. Özellikle JD'in performansını bayağı beğendim, geçirebildiği kadar diş geçirebildi Priest'e. Main eventten de memnunum, ekibe yapılan şarkı seçimi çok iyi... Maçtaki performanslarını da ayrı ayrı beğendim. Özellikle kalas olarak bildiğimiz Rowan bile kendine bir şeyler katmış, o bile ringde parmak uçlarında görünüyordu ve geçerli bir performans sergiledi bence. Bundan sonra nasıl bir yol izleyecekler merak ediyorum.
 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
2,865
Beğeni sayısı
697
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Odyssey Jones Karrion Kross'un son 3-4 ayda aldığı TOTAL reaksiyonun 3 katını falan aldı tekte. AoP ve Kross için kaçış vakti lütfen.

New Day'i de dağıtırsanız dağıtın artık babalar ya sıktı bu ikilinin aşık atışması. Jones belirleyici olur yalnız bu feudda.

Priest vs Devlin maçı inanılmaz doyurdu, keyiften geberdik, hem maça hem de maç sonuna ya. Aşırı aşırı iyi olaydı ya, Priest ve Ripley acayip işler yapacak gibi.

Wyatt Sick6'ın ring içi beni çok feci şaşırttı yalnız, bu kadar dolu bir performans beklemiyordum.

Güzel şov, baya da tüyleri diken diken ettirdi. Priest ağabey senciyiz.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: