Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık Şovlar
RAW
RAW Spoiler | Ana Olay
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 260632" data-attributes="member: 71"><p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">AOP (Akam & Rezar) vs. The New Day (Kofi Kingston & Xavier Woods)</span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Kross araya girerek AOP'ye yardım ederken Odyssey Jones ortaya çıkarak Kross'a saldırıyor. Bu sırada Woods, dikkati dağılan Rezar'a roll-up yaparak maçı kazandırıyor. Maçtan sonra Jones, AOP üyelerine saldırıyor ve onlara aynı anda side slam yapıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Kazanan:</span></strong> [ISPOILER]The New Day[/ISPOILER]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Arka alanda Kofi Kingston, Odyssey Jones ile Orlando'daki Performance Center'da rehabilitasyondayken tanıştıklarını heyecanlı şekilde anlatırken Xavier Woodsonu tereddütlü bir şekilde söylüyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">A-Town Down Under (Austin Theory & Grayson Waller) vs. Awesome Truth (The Miz & R-Truth)</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Kazanan:</span></strong> [ISPOILER]A-Town Down Under[/ISPOILER]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Cathy Kelley, Bron Breakker ile bir röportaj yapıyor. Bron Breakker, SummerSlam'deki Kıtalararası Şampiyonluk zaferinden bahsediyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Damian Priest vs. JD McDonagh</span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Finn Balor'ın saldırısıyla maç diskalifiye ile bitiriyor. The New Judgment Day, Priest'e saldırıyor. Bu sırada Rhea Ripley gözükerek Priest'e yardım ederek ve Priest'in JD McDonagh'ı indirmesine yardım ediyor. Sonrasında Liv Morgan'a saldırıyor ama Dominik ona yardım ederek kurtarıyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Kazanan:</span></strong> [ISPOILER]DQ ile Damian Priest[/ISPOILER]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Baszler, Deville ve Stark sahne arkasında Damage CTRL'e saldırıyor. Özellikle Dakota Kai'nin dizine odaklanarak onu kendi işlerine karışmaması konusunda uyarıyorlar.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">IYO Sky vs. Sonya Deville</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Kazanan:</span></strong> [ISPOILER]IYO Sky[/ISPOILER]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Arka alanda Ilja Dragunov, Sami Zayn'e başkalarını motive eden bir şampiyon olduğunu söylüyor. Zayn onu övüyor ve gelecekte büyük bir şampiyon olacağını söylüyor. Dragunov giderken bu sefer de Jey Uso geliyor. Uso, gelecek hafta Bron Breakker ile rövanş maçı olan Zayn'i övüyor.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Chad Gable & The Creed Brothers (Brutus Creed & Julius Creed) vs. The Wyatt Sicks (Dexter Lumis, Erick Rowan & Joe Gacy)</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="color: rgb(184, 49, 47)">Kazanan:</span></strong> [ISPOILER]The Wyatt Sicks[/ISPOILER]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 260632, member: 71"] [CENTER][B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]AOP (Akam & Rezar) vs. The New Day (Kofi Kingston & Xavier Woods)[/COLOR][/B] Kross araya girerek AOP'ye yardım ederken Odyssey Jones ortaya çıkarak Kross'a saldırıyor. Bu sırada Woods, dikkati dağılan Rezar'a roll-up yaparak maçı kazandırıyor. Maçtan sonra Jones, AOP üyelerine saldırıyor ve onlara aynı anda side slam yapıyor. [B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]Kazanan:[/COLOR][/B] [ISPOILER]The New Day[/ISPOILER] Arka alanda Kofi Kingston, Odyssey Jones ile Orlando'daki Performance Center'da rehabilitasyondayken tanıştıklarını heyecanlı şekilde anlatırken Xavier Woodsonu tereddütlü bir şekilde söylüyor. [B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]A-Town Down Under (Austin Theory & Grayson Waller) vs. Awesome Truth (The Miz & R-Truth) Kazanan:[/COLOR][/B] [ISPOILER]A-Town Down Under[/ISPOILER] Cathy Kelley, Bron Breakker ile bir röportaj yapıyor. Bron Breakker, SummerSlam'deki Kıtalararası Şampiyonluk zaferinden bahsediyor. [B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]Damian Priest vs. JD McDonagh[/COLOR][/B] Finn Balor'ın saldırısıyla maç diskalifiye ile bitiriyor. The New Judgment Day, Priest'e saldırıyor. Bu sırada Rhea Ripley gözükerek Priest'e yardım ederek ve Priest'in JD McDonagh'ı indirmesine yardım ediyor. Sonrasında Liv Morgan'a saldırıyor ama Dominik ona yardım ederek kurtarıyor. [B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]Kazanan:[/COLOR][/B] [ISPOILER]DQ ile Damian Priest[/ISPOILER] Baszler, Deville ve Stark sahne arkasında Damage CTRL'e saldırıyor. Özellikle Dakota Kai'nin dizine odaklanarak onu kendi işlerine karışmaması konusunda uyarıyorlar. [B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]IYO Sky vs. Sonya Deville Kazanan:[/COLOR][/B] [ISPOILER]IYO Sky[/ISPOILER] Arka alanda Ilja Dragunov, Sami Zayn'e başkalarını motive eden bir şampiyon olduğunu söylüyor. Zayn onu övüyor ve gelecekte büyük bir şampiyon olacağını söylüyor. Dragunov giderken bu sefer de Jey Uso geliyor. Uso, gelecek hafta Bron Breakker ile rövanş maçı olan Zayn'i övüyor. [B][COLOR=rgb(184, 49, 47)]Chad Gable & The Creed Brothers (Brutus Creed & Julius Creed) vs. The Wyatt Sicks (Dexter Lumis, Erick Rowan & Joe Gacy) Kazanan:[/COLOR][/B] [ISPOILER]The Wyatt Sicks[/ISPOILER][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Tartışma Konuları
Haftalık Şovlar
RAW
RAW Spoiler | Ana Olay
Menü
Giriş yap