PPV SummerSlam 2024 Spoiler | Main Event


Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,948
Mesajlar
4,964
Beğeni sayısı
935
PG Nakit
655
Konum
Kocaeli
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Maçın sonunda ortalık karışıyor beklenildiği gibi. Solo'ya Bloodline ekibi, Cody'e ise Kevin Owens ve Randy Orton yardım ediyorlar. En son iki isimde yerde hareketsiz şekilde yatarlarken, ORJİNAL TRIBAL CHIEF! ROMAN REIGNS GERİ DÖNÜYOR! AĞIR ADIMLARLA RİNGE YÜRÜYOR İMPARATOR! Ardından ringe girdiği gibi gelişine Superman Punch vuruyor ama... SOLO'YA! ARDINDAN UUUUUUUUUUUUWAAAAAAAAAAAAAAAAAA VE SPEAR. Cody'e uzun uzun bakıyor ve ringden iniyor. Cody şaşkınlık ile bakarken vaziyetin aciliyetini kavrayıp hemen kalkıyor ve Cross Rhodes! Tuşa gidiyor Rhodes ve maçı kazanıyor. Cody Rhodes kemerini koruyor.



Maçtan sonra Roman Reigns ve Cody Rhodes birbirleri ile bakışıyorlar ve bu görüntüler eşliğinde de şovumuzun sonuna geliyoruz.

 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
2,865
Beğeni sayısı
697
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Söylenecek tek söz var. Baba geri döndü, çok özlemişiz çok. Tweener değil direkt face olacak yalnız, müzik de hafif oynanmış falan. Big Dog geri döndü!

Roman-Cody bakışmasına buz kestik resmen ya, inanılmaz bir son!
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,211
Mesajlar
15,932
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Roman Reigns... İMPARATOR... Allah çarpsın çok özlemişiz. Müzik çalar çalmaz aldığı reaksiyon, ringe girerken insanların topyekün yaşadığı heyecan... İnanılmaz bir an yaşattı güreş severlere, bunun için çok minnettarım kendisine. Hikayenin evrileceği boyut gün geçtikçe merak ettiriyor, The Rock ne zaman gelecek acaba?
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: