PPV SummerSlam 2024 Spoiler | World Heavyweight Championship


Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,948
Mesajlar
4,964
Beğeni sayısı
935
PG Nakit
655
Konum
Kocaeli
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Maçın sonlarında Damian Priest South of Heaven vuruyor Gunther'a. Tuşa gidiyor ama ring kenarında Balor Gunther'ın ayaklarını iplere koyuyor. Priest nasıl olduğunu anlayamıyor ve titantrondan bakıyor olana bitene. Olanı görünce Balor'a saldırmaya çalışıyor fakat Gunther Sleeperhold bağlıyor. Priest bayılacak gibi oluyor fakat bir anda enerjiyi alıyor ve kurtuluyor submissiondan. Ondan sonra bir anda Balor'un boğazına yapışıyor ring dışındaki ama Gunther tekrardan yakalıyor onu ve ilk önce Powerbomb vuruyor ardından bir kez daha Sleeperhold bağlıyor ve bu sefer Priest'i bayıltıyor! GUNTHER KAZANIYOR, GUNTHER YENİ WORLD HEAVYWEIGHT ŞAMPİYONU OLUYOR!

 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
2,864
Beğeni sayısı
697
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
İnanılmaz olay ya, ben bunu asla kestiremiyordum mesela, hafif hafif ilmek ilmek işlerler JD dağılışını derken adamlar tek gecede PATLATTI grubu ya. Balor'un hareketine anlık inanılmaz reaksiyon verdim ya. Damian Priest'in o çıldırmış hali falan.. Varız bu senaryoda da babalar açık konuşalım. Dağılma işlerini harika işlerler umarım.

Gunther ağa hak etti, bakalım yolu nasıl olacak.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,167
Mesajlar
15,854
Beğeni sayısı
4,040
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Finn Balor'un yaptığı iş çok iyiydi ama o kızgın bakışın cringe düzeyi el ayak boşaltacak cinstendi. İşte bu yüzden asla yükseklere oynayamayacak adam Balor, bu işlerde yetenek seti bir yere kadar var. Gunther galibiyeti ise bizi muzaffer eyledi, gerçekten çok sevinçliyim hala. Bence gecenin ring içi bakımından kesinlikle en iyi maçıydı.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: