AEW Collision Tartışma Konusu | 03.08.2024


Centria

özledim
Katılım
2 Tem 2023
Konular
213
Mesajlar
3,151
Beğeni sayısı
963
PG Nakit
330
collision_080324.0.jpg





Şovu omuzlarında üç kemeri de tutarak Christian açıyor. Ringe geliyor ve Nick Wayne'i çverek bir kemeri omzuna koyuyor daha sonra Killswitch'i övüyor ama kemeri Nick Wayne'in annesine veriyor. Daha sonra Brody King ve Malakai Black onları bölerek girişlerini yapıyor.



Fakat Christian, 2 hafta önce Buddy Matthews'a yaptıklarından dolayı onları trios değil tag team olarak nitelendiriyor. Bu yüzden üçlü unvanlarının bir numaralı adayları olmadıklarını söylüyor. Christian, sayı dezavantajıyla çıkarken ne düşündüklerini merak ederken ışıklar gidiyor!



Işıklar geri geldiğinde Buddy Matthews, Black ve King'in yanında gözüküyor. O geri döndü! Patriarchy kaçarken Bang Bang Gang'in müziği duyuluyor ve olay yerini basıyor! Nick Wayne seyirciler arasından kaçmaya çalışırke Kip Sabian'a yakalanıyor! Sabian Wayne'i ringe fırlatıyor ve House Of Black Wayne'i yok ediyor!



House Of Black ve Bang Bang Gang ringte başbaşa kalıyor. Juice Robinson ve Malakai Black, Wayne'in kemerini aynı anda tutarken. Seyirciler arasından çaresizce izleyen Christianı görüyoruz ve ilk segment bitiyor





ROH six man tag şampiyonları Dustin Rhodes & the Von Erichs ile sahne arkasında röportaj yapıyoruz. Von Erich ve Rhodes döneminin başladığı konusunda hemfikirler. Sammy Guevarageliyor ve Dustin'in güvenini kazanmaya çalıştığını söylüyor. ROH'da Dustin ile takım olmak istiyor. AEW'de de Von Erich'lerle takım olmak istiyor. Dustin onun elini sıkıyor.



Chris Jericho'nun kılık değiştirerek Meksika'da Mistico'ya saldırısının özetini izliyoruz

Hologram & Mistico def. Premier Athletes



Mariah May bir sonraki maç için yorum ekibine katılıyor ve Tony Schiavone'ye o**spu diyor.



Toni Storm maç için gelir ama May'e doğru koşar. Christopher Daniels Mariah'yı arkaya götürmeye çalışırken Toni ikisinin de üzerine atlıyor. Görevliler onları ayırmaya çalışırken May ve Storm ringe doğru kavga ederek gider. Toni'nin rakibi olan jobber ona arkadan saldırır ve Mariah rampanın başına geçtikten sonra maçları başlar.

Toni Storm def. ??? (öyle bir jobber ki hiçbir yerde adı yok)

Toni squash attıktan sonra hala rampanın başında duran Mariah May ile bakışır.



MJF'in CMLL ziyareti ile alakalı bir video oynar ve video boyunca MJF bolca Meksika ile dalga geçiyor.

Kyle Fletcher def. Brian Cage



Fletcher maçtan sonra MJF'ye korkak olduğunu söyleyen bir promo kesiyor. MJF trondan konuşarak araya giriyor. Kyle'ı mükemmel bir Amerikalının elinden bir şeyler almaya çalışan başka bir ülkeden gelen tipik bir işgalci olarak adlandırıyor. Kyle'ın aksanıyla alay ediyor ve ona Çarşamba günü bir unvan eleme maçı teklif ediyor. Fletcher kabul ediyor.




All In'deki Dünya Şampiyonluğı maçı için anterman yapan Danielson'ı izliyoruz



Jeff Jarrett ve ekibiyle kuliste röportaj yapılıyor. Jarrett gelecek hafta Bryan'la güreşmeye ve onu Wembley'de Swerve için hazırlamaya odaklanmış durumda. Swerve AEW'deki en tehlikeli adam, bu yüzden Jarrett Çarşamba günü kuralsız bir maçta Bryan ile karşılaşmak istiyor. Ricky Steamboat'un da bulunacağı maç. Dynamite'ta olacak.



Claudio Castagnoli def. Tomohiro Ishii & Lee Moriarty

Harika geçen maçta Claudio Lee'yi tuş ederek. AEW Continental kemerinin bir numaralı adayı oluyor




Thunder Rosa def. Taya Valkyrie

Johnny TV'nin ring kenarında olduğu ve bol bol karıştığı maçı her şeye rağmen Thunder Rosa kazanmayı başarıyor



Maçtan sonra Thunder, Deonna Purrazzo'yu çağırıyor. Purrazzo geliyor ve Rosa'ya karşı onu üç kez üst üste yenmekle övünüyor. Thunder onu gelecek hafta Collision'da Texas Bull Rope maçına davet ediyor ve Deonna kabul eder etmez maç resmileşiyor.




Darby Allin, Mark Briscoe & FTR def. The Undisputed Kingdom & The Beast Mortos

Main evente yakışan bol spotlu maçta Briscoe ve Darby Allin çok güzel takım kombosu yapıp maçı kendi takımlarına kazandırıyor.




Dax maçtan sonra mikrofonu eline alıyor ve FTR'yi AEW'nin kalbi ve ruhu olduğunu söylüyor. Bunun üzerine The Acclaimed ve Daddy Ass alana giriş yapıyor ve bu söyleme katılmıyor. Caster, Acclaimed Blood & Guts'ta The Elite ile dövüşürken FTR'nin nerede olduğunu soruyor. Dax'in yaşlandığını vücudunun zayıfladığını ve Cash'in de ortağı yokken TV şovuna çıkacak kadar iyi ve cesur olmadığını söylüyor. Bowens, FTR'nin mirasının umurlarında olmadığını, kendi miraslarını inşa etmekle ilgilendiklerini söylüyor.İki takım arasındaki gerginlik en son kavgaya dönüşüyor ve kavgayı Mark Briscoe ayırıyor. Briscoe iki tarafında aynı tarafta olmasını söylüyor aksi takdirde The Elite'in kazanacağını söylüyor. FTR el sıkışmayı teklif ediyor. Daddy Ass, The Acclaimed'ı ringin dışına çekerek el sıkışmayı reddediyor.Şov bu görüntülerle sona eriyor








 
Son düzenleme:

Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
618
Mesajlar
4,185
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Çok da kötü şov olmamış, fakat şu Jeff Jarrett, Bryan Danielson ile Ricky Steamboat'un olduğu maç herhalde ölüm maçı olacak.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: