AEW Collision Tartışma Konusu | 11.05.2024


Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
367
Mesajlar
3,276
Beğeni sayısı
617
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Şovu Born For Greatness ile açıyoruz, önce Blackpool Combat Club, sonrasında ise Top Flight ringe giriyor ve maç başlıyor.

Tag Team Maçı
Blackpool Combat Club (Bryan Danielson & Claudio Castagnoli) vs. Top Flight (Dante Martin & Darius Martin)

Top Flight'ın maçta beklenenden çok kendini gösterdiği, bol spotlu bir maç izliyoruz. Maç sonunda Claudio Castagnoli, Martin kardeşlerden birini tuş ederek maçı takımına kazandırıyor.

Kazanan: Blackpool Combat Club (Bryan Danielson & Claudio Castagnoli)

Maçtan sonra Bryan Danielson eline mikrofon alıyor ve Double or Nothing'teki maç için rakiplerine adeta gözdağı verdiği bir promo kesiyor. En sonunda mic drop yapıp arka alana doğru hareketleniyor.

Ekrana Dynamite'da Brian Cage & Gates of Agony'nin Swerve Strickland'e ihanet ettiği anlar geliyor ve reklama gidiyoruz.

Reklamlardan dönüyoruz ve Elevated! The Aerial Assassin girişini yapıyor, Ospreay'in rakibi Lee Moriarty'de yanında Shane Taylor ile ringe geliyor. Maç başlayacakken Undisputed Kingdom'ın müziği duyuluyor, Strong yanında Kingdom takımıyla birlikte ring kenarına giriyor. Strong yorumcu masasına otururken Taven ile Bennett'ta Strong'un yanında gezerken zil çalıyor.

Tekli Maç
Lee Moriarty (w/Shane Taylor) vs. Will Ospreay


Lee Moriarty'nin ringde, Roderick Strong'un yorumcu masasında beklenenden fazlasını verdiği maçı Will Ospreay kazanıyor.

Kazanan: Will Ospreay

Maçtan sonra Strong aprona çıkarak Ospreay ile bakışıyor, bu sırada arkası dönük olan Ospreay'in maç içinde Superkick attığı Shane Taylor arkadan saldırıyor ve Ospreay'i hırpalıyor. Shane Taylor bir tır gibi Ospreay'in üstünden geçtikten sonra ringten ayrılıyor, sonrasında Undisputed Kingdom ringe girip yerde yatan Ospreay'in yanı başında gövde gösterisi yapıyor.

Önümüzdeki Dynamite'a Mercedes Mone ile Willow Nightingale arasında gerçekleşecek bir kontrat imzalama segmenti duyuruluyor.

Ringe dönüyoruz ve ringte lokal güreşçiler duruyor, sonrasında Brian Cage'in müziği duyuluyor ve yanında Gates of Agony ile ringe geliyor.

Altı Kişilik Tag Team Maçı
Brian Cage & Gates Of Agony (Bishop Kaun & Toa Liona) vs. Evan Rivers & The Voros Twins (Chris Voros & Patrick Voros)


Maç başlar başlamaz Brian Cage & Gates Of Agony çok büyük bir üstünlük sağlıyor, maçın sonunda Gates Of Agony, Evan Rivers'ı havaya atıyor ve Brian Cage havada yakalayıp hayvancıl bir Powerbomb yapıyor. Maç hızlı son buluyor.

Kazanan: Brian Cage & Gates Of Agony (Bishop Kaun & Toa Liona)

Maç biter bitmez Tony Schiavone ringte beliriyor ve Brian Cage'e mikrofon uzatıyor. Brian Cage, Swerve Strickland'e sesleniyor, konuşması bittikten sonra tam ring dışına yönelecekken Swerve Strickland'in müziği duyuluyor. Brian Cage girişe doğru yürürken Swerve Strickland arkadan dolaşıp arkada kalan Bishop Kaun'u zincirle ring dışına çekiyor, ringte olup Swerve Strickland'i farkeden Toa Liona'da Swerve Strickland'e doğru hareketleniyor fakat Strickland eğilerek onu da ring dışına yolluyor. Bu sırada Brian Cage ringe giriyor, Swerve Strickland onu da dövüyor. Sonrasında ring dışına iniyor ve ring dışındaki Bishop Kaun'u ring postuna zincirliyor. Bu sırada Toa Liona ona saldırıyor fakat Swerve onu da tuğla ile ekarte ediyor. Toa Liona'nın kafasını demir basamaklara koyup eline sandalyeyi alıyor, Brian Cage arkadaşını kurtarmak istese de elinde sandalye olan Swerve'e yaklaşamıyor, ve BANG! Swerve acımasızca Toa Liona'nın demir basamakların üstündeki kafasına sandalyeyi yapıştırıyor.

Reklamlardan dönünce arka alanda bizi AEW Dünya Şampiyonu Swerve Strickland karşılıyor ve arka alanda Brian Cage'e AEW Dünya Şampiyonluğu Eliminator maçı için Brian Cage'e meydan okuyor. Sonrasında ringe dönüyoruz, ringte yine bir yerel güreşçi var ve Daniel Garcia'nın müziği duyuluyor, Daniel Garcia'nın ringe gelmesiyle maç başlıyor.

Tekli Maç
Daniel Garcia vs. KM


Maça KM üstün başlasa da Daniel Garcia üstünlüğü ele alıp bırakmıyor ve maçı kazanıyor.

Kazanan: Daniel Garcia

Daniel Garcia maçtan sonra ring dışına inip bariyerlerin üstüne çıkıp seyircilerle kutlama yapıyor. Sonrasında ise son Dynamite'ta Anarchy in Arena maçı katılımcıları arasında geçenleri izliyoruz, sonrasında ise FTR'ın müziği duyuluyor ve maçı için Dax Harwood yanında Cash Wheeler ile ringe geliyor. Dax Harwood ringte yerini aldıktan sonra "Dynamite Kid" Tommy Billington'ın müziği duyuluyor ve taraftarların desteği eşliğinde ringe giriyor.

Tekli Maç
Dax Harwood (w/Cash Wheeler) vs. Tommy Billington


İkili güzel maç çıkarıyor, seyircilerin Tommy Billington'a verdiği büyük destekle maç iyice alevleniyor. Tommy Billington'ın çok iyi mücadele ettiği maçı Dax Harwood kazanıyor.

Kazanan: Dax Harwood (w/Cash Wheeler)

Maç sonrasında yaşanan olaylar Kazuchika Okada, Dax Harwood'a önümüzdeki Dynamite için Continental Şampiyonluğu maçında meydan okuyor. Öte yandan Christopher Daniels ile Matt Jackson arasında da işler kızışıyor.

Tekrar arenaya dönüyoruz ve önce Thunder Rosa, sonrasında ise rakibi Robyn Renegade girişini yapıyor.

Tekli Maç
Robyn Renegade vs. Thunder Rosa
Kazanan: Thunder Rosa

Dax Harwood arka alanda Kazuchika Okada'nın meydan okumasını kabul ediyor. Sonrasında ana olay için şampiyon Adam Copeland ve Kyle O'Reilly girişlerini yapıyor.

AEW TNT Kemeri Maçı
Adam Copeland (c) vs. Kyle O'Reilly


İki Kanadalının mücadelesi zevkli geçiyor, Adam Copeland çoğunlukla maçı üstün götürse de Kyle O'Reilly'nin de maçı bitirmeye çok yaklaştığını anlar oluyor, fakat 20 dakikaya merdiven dayanan bu zorlu maçı Adam Copeland kazanarak kemerini koruyor.

Kazanan: Adam Copeland (c)

Adam Copeland, Vancouver'da Kyle O'Reilly'nin elini havaya kaldırırken şov son buluyor.

KONU BAŞLIKLARI

(Collision Spo.) Dante Martin Alev Aldı
(Collision Spo.) Bryan Danielson Mesajı Verdi
(Collision Spo.) Shane Taylor-Undisputed Kingdom İşbirliği
(Collision Spo.) Swerve Strickland Eski Arkadaşlarına Acımıyor
(Collision Spo.) Swerve Strickland Meydan Okuyor
(Collision Spo.) Dynamite Kid, AEW'da
(Collision Spo.) Christopher Daniels ve Matt Jackson Arasında Dönen Olaylar
(Collision Spo.) O İsmin Elini Kaldırdı
(Collision Spo.) Geri Dönmeye Hazırlanan İsim
(Collision Spoiler) Adam Copeland Öyle Bir Şey İstedi Ki...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,100
Mesajlar
13,463
Beğeni sayısı
3,484
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Vancouver seyircisini çok beğendik, şovdaki atmosferi daha da güzel kılmışlar. Başka hiçbir şeye bakmadan sadece ana maça zıpladım ve maçtan da oldukça keyif aldım, özellikle son 7-8 dakikası oldukça keyifliydi. Ama Copeland'ın artık bu tip uzun süreli maçları çok çıkaramadığı açık ya, izleye izleye büyüdüğümüz adamların elimizde yaşlandığını görmek beni yıpratmaya başladı biraz...
 

Huma

huma
Katılım
9 May 2024
Konular
20
Mesajlar
114
Beğeni sayısı
30
PG Nakit
0

Tekli Maç
Daniel Garcia vs. KM


Maça KM üstün başlasa da Daniel Garcia üstünlüğü ele alıp bırakmıyor ve maçı kazanıyor.

Kazanan: Daniel Garcia
Diğer konulara gayet güzel değinmişsin, eline sağlık. Gelecek vaad eden genç 1.83 boyunda ortalamanın bir tık altı fiziği olan bir güreşçiyi squash atması için 2 dakikalık maça çıkartmak tamamıyla saçmalığın daniskasıdır. Genç güreşçinin kendisini kanıtlaması gerekmez mi? Birisini squashlayarak izleyiciye neyi kanıtlıyor? Squash maçı yerine 1-2 dk fazladan verip kısa segment yaptırsalardı çok daha iyiydi.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: