PPV SummerSlam 2024 Spoiler | Women's World Championship

Konular
1,956
Beğeni sayısı
949
PG Nakit
685
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Maçımızın sonlarında Ripley, Morgan'ın ringe getirdiği sandalyeyi ona vurmak isterken Dominik ona engel oluyor. Bu şekilde kemeri kazanamayacağını ona söylerken bir anda Morgan'dan dropkick + ObLivion geliyor tuşa gidiyor ama başarısız. Bu sırada Dominik Ripley'in tam arkasına sandalyeyi yuvarlıyor ve hakemi oyalıyor, bu sırada Morgan ObLivion! SANDALYEYE VURUYOR! TUŞA GİDİYOR VE KEMERİNİ KORUYOR!

Maçtan sonra Dominik onu ayağa kaldırıyor VE ÖPÜŞME İŞİ OLUYOR. DOMİNİK, MAMİ'Yİ SATIYOR! Ripley ring içinde kafayı yerken ikili birlikte oradan ayrılıyorlar.

Son düzenleme:

agaoglu23

belair
Konular
22
Beğeni sayısı
731
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Rhea Ripley'in güreştiği bir maçın kötü olma ihtimali yok zaten babalar orayı bir belirtelim de. Muazzam bir aura ya, umarım bir daha saçı falan da kestirmez. Liv Morgan da ayak uydurabildi valla, beklemiyordum ben pek ama iyiydi o da.

Maç sonu... İntikam isteyen Ripley... Biz başladık yola!

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
795
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Dominik ihanetiyle bu sonucu bekliyorduk ama maçın sonları yine de baya şaşırtıcı oldu. Fakat sonuç belliydi, Rhea ablanın önümüzdeki icraatlerini bekleyeceğiz.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,906
Beğeni sayısı
4,379
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Yani bu iki isimden aman aman bir ring içi beklenmezdi, hikayenin yoğunluğu da belliyken tabii ki ona göre bir senaryo yazılacaktı ve gerekeni de yapmışlar. Maçı ve içinde olanları izlerken çok keyif aldım, Dominik Mysterio'nun buradaki oyunculuğunu beğendim. Rhea o sandalyeyi aldığı sırada tedirgin olması, sonrasında yaptıkları falan durumu çok iyi yansıttı ve can kardeşle özür formu imzaladık... Liv Morgan'ın galibiyetini kutluyorum, kesinlikle hak ettiği bir galibiyetti.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: