RPG House of Black: Karanlığın Çağrısı


Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Katılım
5 Mar 2024
Konular
33
Mesajlar
2,174
Beğeni sayısı
512
PG Nakit
330
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage

"Deadbody"


hob4.png

Stage kısmında Buddy Matthews, Julia Hart ve Brody King görünüyor.
House of Black üyeleri stage kısmından ringe doğru yürüyor ringe girdikten sonra tauntlarını yapıp bir mikrofon alarak sırasıyla konuşmaya başlıyorlar.


((Buddy Matthews, bir mikrofon alarak konuşmaya başlıyor ))

matthews.png

Buddy Matthews:
Bizi dinleyin! Geçen hafta, Wyatt Family'e karşı zaferimizi kazandık. Erick Rowan ve Braun Strowman gibi devleri yendik. Herkes bizim zayıf olduğumuzu, karanlığın içinde kaybolacağımızı düşündü. Ama biz, House of Black, her seferinde daha güçlü çıktık. Brody ve ben, bu zaferin ne anlama geldiğini biliyoruz. Wyatt Family'i yenmek, sadece bir başlangıçtı. Bu, bizim karanlık yolculuğumuzun ilk adımıydı. Jeff, sen her zaman bir savaşçı oldun. En karanlık anlarında bile ayağa kalkmayı başardın. Will, sen de hızın ve çevikliğinle herkesin hayranlığını kazandın. Ama şunu unutmayın, House of Black sıradan bir rakip değil. Biz, karanlığın içinden gelen bir gücüz. Bizimle yüzleşmek, korkularınızla yüzleşmek demektir. Bizimle yüzleşmek, kendi karanlık tarafınızı kabul etmek demektir. Another Life, bu sizin için bir uyanış olacak. SummerSlam'de, o kemerleri alacağız ve House of Black'in gücünü tüm dünyaya göstereceğiz. Karanlık bizi çağırıyor ve biz de bu çağrıya cevap veriyoruz. Bu bizim kaderimiz, ve biz o kemerleri almadan durmayacağız. Bu sadece bir maç değil, bu bir kehanet. Bu kehanetin gerçekleşmesi için her şeyi yapacağız. Çünkü biz, House of Black, karanlığın gerçek yüzüyüz.

(( Buddy Matthews elindeki Mikrofonu Brody King'e veriyor ))

king.png

Brody King:
Jeff, sen yıllardır bu ringlerde savaşıyorsun. En tehlikeli maçlarda, en yüksek yerlerden atladın. Seni kimse durduramazdı, ta ki biz gelene kadar. Will, senin hızın ve çevikliğinle herkesi büyüledin. Ama karanlık seni yutmaya geldiğinde, hızın seni kurtaramayacak. House of Black olarak, biz gölgelerden geliyoruz. Sizi bekleyen karanlık, hiç beklemediğiniz kadar derin ve korkunç olacak. SummerSlam'de, ringin her köşesinde karanlığımızı hissedeceksiniz. Jeff, senin yüksekten atladığın anlarda bile gölgemiz seninle olacak. Will, senin hızın bile seni bu karanlıktan kaçırmaya yetmeyecek. House of Black olarak, gücümüzü ve karanlığımızı size göstereceğiz. Sadece kazanmak için değil, hükmetmek için buradayız. Bizim gücümüz, sadece fiziksel değil, aynı zamanda zihinsel bir güç. Sizi sadece yenmekle kalmayacağız, zihinsel olarak da parçalayacağız. Another Life, hazırlanın. Karanlık, SummerSlam'de sizi bekliyor olacak. Bizimle yüzleşmek, korkularınızla yüzleşmek demektir. Bu karanlıkta kaybolacak mısınız, yoksa bizim karanlık gücümüzle birleşecek misiniz? Seçim sizin, ama bilin ki House of Black, her zaman kazanır.


(( Buddy Matthews ve Brody King, mikrofonu yere bırakırken müzik yeniden yükselir ve ekran kararmadan önce ikisinin de karanlık yüz ifadeleri kamerada belirir. ))
(( Bir anda House of Black'in logo ekrana geliyor ve logo kaybolduğunda ringe kimse görünmüyor. ))

HoBLogo.png
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: