NOW RPG: House of Black: Karanlığın Sesi Konuşuyor!

Namikawa Reiji

HOUSE OF BLACK
Katılım
5 Mar 2024
Konular
13
Mesajlar
907
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
130
Konum
İstanbul

"Deadbody"


tumblr-3f942192a9dd68c005afc476235f17c7-54076a8a-540.gif

Stage kısmında bir anda House of Black perdesi beliriyor.
Biraz bekledikten sonra House of Black üyeleri yavaşça perdenin arkasında görünmeye başlıyor.

tumblr-c00814e14e22b75b000b35c267fb2a7d-034f750c-540.gif

Perde bir anda iniyor.

tumblr-c4194b8c09e555233ada49162e43a8af-08805713-540.gif

House of Black üyeleri stage kısmından ringe doğru yürüyor ringe girdikten sonra tauntlarını yapıp bir mikrofon alarak sırasıyla konuşmaya başlıyorlar.

AVvXsEhMjXLXsDIbiUX-NXB6IKNGg462ImRlqS5mADcim2uiX7mq3YHMRvxBPuBzlTyH9fLMpGKbdKzLdwmTPX8TFskc_yqKAcUoPgNU3rTZxcQ9M0of9eSx4ocdO5QqSI1CfwK9Nu4WP4zAMSx7sF8VtpkjMdGaS_c3yh2b3NgFagjuWcwi4Aiv_4Svd9Ef=s320


Malakai Black:

Karanlığın içinden geliyorum, soğuk ve nemli bir mezardan. Gözlerim karanlığa alışmış, ruhum acıyla beslenmiş. Şimdi buraya, ışıltılı ringin gölgesine, karanlığın sesini duyurmaya geldim. Night of Champions'ta, NOW Heritage Championship için ringe çıkacağım. Rakiplerim kim mi? Tyler Breeze, rüzgarda savrulan bir yaprak gibi savunmasız. Charles Manson, sahte bir peygamber, karanlığın gerçek yüzünü görecek. Bobby Roode, kibirli bir kukla, tahtından indirilecek. Hepsi benim için sadece gölge, karanlığın içinde kaybolacak isimler. Ben Malakai Black'im. Karanlığın efendisiyim. Acı ve ıstırap benim krallığım. Gücüm sonsuz, öfkem yıkıcı. Bu ringte, karanlığın hakimiyetini ilan edeceğim. Rakiplerim, siz bana karşı koymaya çalışabilirsiniz. Işığın sahte umuduyla kendinizi kandırabilirsiniz. Ama karanlığın kaçınılmaz olduğunu unutmayın. Er ya da geç, hepiniz karanlığın kucağına düşeceksiniz. Geçmişte, birçok cesur adam karanlıkla savaşmaya çalıştı. Hepsi başarısız oldu. Gücüm onları yuttu, karanlığın derinliklerine çekti. Night of Champions'ta da aynı şey olacak. Rakiplerim karanlığın pençesinde boğuşacak, çaresizce yardım dilenirken karanlığa gömülüp gidecekler. Night of Champions'ta, ring bir mezara dönüşecek. Rakiplerimin kanı, ringin zeminini boyayacak. Ve ben, karanlığın kralı olarak, tahtımın üzerinde yükseleceğim. Şampiyonluk kemeri, karanlığın zaferinin sembolü olacak. Sizler de tanık olacaksınız. Karanlığın gücüne, karanlığın zaferine. Night of Champions'ta, karanlığın egemenliği başlayacak. Bu sadece bir başlangıç. Karanlık her yere yayılacak, tüm dünyayı yutacak. Işık sonsuza dek yok olacak. Ben karanlığın çocuğuyum. Acı ve ıstırapla dolu bir geçmişten geliyorum. Gördüklerim ve yaşadıklarım beni karanlığın kollarına itti. Ve şimdi, bu karanlığı tüm dünyaya yaymaya hazırım. Tyler Breeze, kibirli bir aptaldan başka bir şey değil. Kendini yenilmez sanıyor, ama ben onun zayıflıklarını biliyorum. Charles Manson, zehirli bir yılan gibi sinsice saldırmaya çalışacak. Ama ben onun zehrini ona karşı kullanacağım. Bobby Roode, güçlü bir rakip olabilir. Ama karanlığın gücü karşısında diz çökmekten kurtulamayacak. Karanlığın egemenliği altında dünya bambaşka bir yer olacak. Işık sonsuza dek yok olacak ve kaos her yeri saracak. Güçlüler zayıfları ezecek ve adalet diye bir şey kalmayacak. Bu yeni düzende sadece karanlığın sesi duyulacak.

(( Malakai Black elindeki Mikrofonu Buddy Matthews'e veriyor ))

matthews.png

Buddy Matthews:
Merhaba NOW seyircileri. Biz, House of Black. Liderimiz Malakai Black'in emriyle Bobby Roode'a yaptığımız saldırıyı üstlenmek için buradayız. Malakai Black, Roode'un maskesini düşürdü. Gerçek benliğini ortaya çıkardı. Korkak bir adam. Gücümüz karşısında diz çöktü. Artık Roode, House of Black'in gölgesinde yaşayacak. Bizim gücümüzden ve karanlığımızdan asla kurtulamayacak. Ruhunu bize teslim etti. Biz, karanlığın efendileriyiz. Biz, House of Black'iz. Gücümüz sonsuz, karanlığımız ise her şeyi yutuyor. Malakai Black'in sözlerini tekrarlıyorum: "Biz kaçınılmazız."

(( Buddy Matthews elindeki Mikrofonu Brody King'e veriyor ))

king.png

Brody King:
Roode, kendini "Glorious" olarak adlandırıyor. Ama biz ona "Acınacak" diyoruz. Zayıf. Koruyucu. Bir gölge gibi varlığını sürdürüyor. Black, Roode'un ruhunu kırdı. Onu sonsuza kadar gölgeledi. Artık Roode'un eski ihtişamından eser kalmadı. House of Black, bu gece NOW'a ve tüm güreş camiasına bir mesaj gönderiyor. Hiç kimse bize karşı koyamaz. Hiç kimse hayatta kalamaz. Karşımızda diz çökmekten başka seçenekleri yok. Ve burası, bizim evimiz. Bu ring, bizim tahtımız. Kimse bize meydan okumaya cesaret edemez.

Herkes konuşmasını bitirdikten sonra hep birlikte taunt yapıyorlar. Ve Üçlü sırasıyla, şunu söylüyor;

35bc5e9823311709bda0c425d5470ac508031725.gif


Brody King: The House

Buddy Matthews: Always
Malakai Black: Wins.

HoBLogo.png

((Bir anda House of Black'in logo ekrana geliyor ve logo kaybolduğunda ringe kimse görünmüyor.))​
 
Son düzenleme:
Üst
Click here to login using your socials account