RPG herkesin bir sınırı var


Baroš

unsettling differences
Katılım
2 Tem 2023
Konular
122
Mesajlar
1,959
Beğeni sayısı
532
PG Nakit
1,545
RPG Karakteri
Kevin Owens
Favori Güreşçi
CM Punk


Kevin Owens ringe doğru ağır ve kendinden emin adımlarla ilerliyor.

Kevin Owens: PURE ŞAMPİYONLUĞU... Şu safhada çok güzel olurdu açıkçası. Miz, kemerin boşa çıkarıldığını açıkladı ve haftalık şovlarda belirlenecek isimlerle, Summerslam'de yeni şampiyonun belirleneceği Fatal 4-Way maçı olacakmış. Kemer ve şov beni çağırıyor. Şampiyonluk maçında düz bir güreşçi istemezsin değil mi? Kemeri kazanmak için her yolu deneyeceğim. O kemer benim olmalı. O kemeri benden daha iyi kimse temsil edemez! Ama öncesinde haftalık şovda hak kazanmam lazım. Ondan sonra kemere giden yolu çizeceğim. Buradan kemerin önceki sahibine seslenmek istiyorum: Dostum, güreş hayatında yaşadığın en şanslı sakatlıklarından birini yaşıyorsun. Bunu benden duy. Yoksa o kemer için seni benzetmek zorunda kalacaktım. Şanslı adamsın ama şu anlık. Yolumuz kesişirse payına düşeni alacaksın.

intro-import.jpg


Kevin Owens: Swerve ve Christian arka alanda konuşurken denk geldim. Acınası ikili mi demeliydim? Beni görmezden gelerek ''dostum kemeri ben kazanacağım'' diğeriyse ''hayır dostum tabii ki ben kazanacağım'' diyerek birbirlerine caka satıyorlardı. Birisi emekli olmayı unutmuş ötekisi de ancak sokak basketbolu oynayacak kalibrede bir insan. Şampiyonluk peşinde koşacağına huzur evine git Christian! Açıkçası onunla kapışmaktan bir konudan dolayı çekiniyorum. Onu yerden yerden vurduğumda yaşından dolayı ringin ortasına bırakabilir. Huzur evine giderse yaşlılığının getirdiği bu sorunlarını çalışanlar halledebilir. Streetball oyuncusu hayattaki tek şansını beni tuş ederek kullandı. Bu sefer elimden kaçamayacaksın. O kemer için karşıma kime gelirse dağıtacağım. Cahil cesareti sizi yok edebilir. CAHİL cesareti... Cesaretli adamlar fırsatlara göre şekillendirir kendini. Cahil kısmı birilerinin gazına gelir karşındakini tanımadan meydan okur. Ve ben, kimin gaza getirdiğini iyi biliyorum. BENİ İZLEMEK İÇİN PARA ÖDEYEN İŞSİZLER TOPLULUĞU! Şu an karşımdalar.

Seyircilerden yoğun yuhalamalar geliyor.

Kevin Owens: Kendinizi patlatana kadar bağırın. İleride bu fırsatı size vermeyeceğim. Sevdiğiniz güreşçilerle birlikte sizi gömeceğim! Kişisel hayatımda büyük sorunlar var. Sizin gibi işsizlerle uğraşamam. Günümün çoğu hastanede geçi--

Seyirci: Karaktersiz ve şampiyon olamayan olacaksın. Daima iyiler kazanacak. Küçümsediğin adamlar seni pataklayacak. Hastane demişken ölüm döşeğindeki annen senin nasıl bir karakt--

Kevin Owens dayanamayıp seyirciye yumruk atıyor. Düşen seyirciyi yerde tekmeliyor. Seyircinin her yeri kanıyor. Owens'ın gözü döndü. Duracak gibi değil! Owens durmuyor! Güvenlikler ring alanına doğru ilerliyor.

wwe-fan-attacks-1.jpg.optimal.jpg


Spiker: Herhangi bir etik değeri, zaafı olmadığını belirten Kevin Owens seyirciden gelen laf üzerine delirdi. Umarım güvenlikler işini yapabilir. Daha önce böyle bir öfke görmemiştim.

Owens durmuyor! Kevin Owens'ı güvenlikler bile zapt edemiyor. Ortalığı dağıtıyor ve seyirciyi çok kötü dövüyor. En sonunda güvenlikler Owens'ı sakinleştirmeyi başarıyor ve arka alana doğru götürüyorlar.

hq720.jpg


 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: