RPG Chris Brookes Efekti


SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth


02-chris-brookes.png

Chris Brookes geliyor ,ringe giriyor ve konuşmaya başlıyor.


Chris Brookes: PGW Universe, ikinci sezonun ilk şovu nasıldı sizce? Bence o kadar da iyi değildi dimi, neden böyle düşündüğünüzü biliyorum? Çünkü Chris Brookes, sadece bir kez göründü. Güreşin kelime anlamı, güreşçi ne demekse sözlükte karşılığı Chris Brookes’un göründüğü süre ikinci sezonun şimdilik en iyi anı. Ancak önümüzde PAYBACK #40 ve PAYBACK #41 var. Bu iki şovda ikinci sezonu toptan değiştireceğim. CCK Era sonunda zirveye doğru ulaşacak.

2Obk10.jpg

Chris Brookes: PGW yeni döneme yeni bir GM’le başladı. PGW’in yeni General Manager’i PGW’da güreşen nadir iyi anlaştığım insanlardan The Miz. Tebrik ederim Mike. Miz’le güzel bir geçmişimiz var. No Way Out’ta Miz TV programını 3 tane soytarı bastığında programın prestijini kurtarmak için oradaydım. Sonrasında aynı 3 soytarıdan kendisi ve Adam Copeland’da beni kurtardı. Açıkçası bizim Miz’le aramızda ki ilişki Wrestlemania’da PGW’ı 3 tane soytarının yükselişinden kurtarmak için güreşin en büyük şirketini böyle rezilliklerden kurtarmak için beraber çalıştık. Güreşin ve PGW’ın prestiji için. En azından prestijin ne demek olduğunu bilen bir GM’imiz var artık ve bu GM tüm PGW evreninin mutlu olacağı şekilde bana bazı şanslar tanıyabileceğini söyledi. Bunun da arkasında durdu, PAYBACK #40’ın Exclusive kısmını gördünüz mü? PAYBACK #41’de bu şirketin ‘’en iyisi’’ sayılan insanlarla aynı ringde bulunacağım. Bunları belki de haftaya konuşmam gerek ancak bunu söylemek istiyorum. Tüm PGW Universe, o maçta kendimi o kadar ortaya koyacağım ki, önünüzde kemer kazanan rekor kıran tüm güreşçilerin bundan sonra ki en büyük başarıları Chris Brookes’la aynı ringde olmak olarak hatırlanacak.

maxresdefault.png

Chris Brookes: Peki ya siz, (seyircilerden bahsediyor) bu haberlerden ne kadar memnunsunuz? Tabii ki de memnunsunuz çünkü bu ringde size gerçek bir şeyler izleten nadir adamlardanım. Ama inanın sizi önemsediğini söyleyen tüm herkes yalan söylüyor. Ben söylemiyorum, ben burada 16 yaşında ki İngiltere’nin bok çukurundan çıkmış ruhunu önemsiyorum, ben burada güreşi önemsiyorum, ben burada prestiji önemsiyorum. Kariyerimin başından beri bu mottolara sahibim ve ben bu mottoda devam ederken insanların beni sevdiğini gördüm çünkü onlara istedikleri güreşi izletiyordum. Ancak bu beni etkilemedi, benim için hiçbir şey ifade etmedi, burada, PGW’da hepinizin yüzüne söylüyorum, umrumda bile değilsiniz. Ancak ben sizin umrunuzdayım çünkü siz güreşte Chris Brookes efektine yakalandınız. Nedir bu Chris Brookes efekti? Chris Brookes’u bir kere izledikten sonra onun olmadığı başka güreş maçları izlediğinde yetersiz hissetme, sıkılma, televizyondan uzaklaşma ve daha çok sayılabilecek sonuçları olan bağımlılık türünde bir hastalık. Bence bunu Dwayne ilk günden beri biliyor. The Miz kesinlikle öğrendi. Siz seyirciler ise bugünden sonra daha da rahat fark edeceksiniz. İyi izleyin benim kemer yolculuğum başlamak üzere.

Human Fly tekrar çalıyor ve Chris Brookes arka alana dönüyor.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: